|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
santom no wlasnie jak zobaczylam, ze napisalas cos to od razu "wow, chyba jej troche nie bylo
![]()
#752 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Wróciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
chyba najpierw musze popracowac nad swoim libido
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Dobra, zly czlowiek idzie na zakupy
![]()
#755 |
Wtajemniczenie
|
oj jakaś taka atmosfera smutna się zrobiła, ja też ani do klubów nie należę, ani nie mam fb dlatego,że łatwo komuś karierę przez fb można zniszczyć, nie mam pretensji, mogę się dzielić info jak tam w związku z tż.... smutno się zrobiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem za krótko więc się na temat klubu nie wypowiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zadomowienie
|
Atmosfera się faktycznie niezbyt fajna zrobiła w związku z Isabelle
Nie chcę się wypowiadać, bo nie jestem w temacie W takim razie może to i lepiej, że nie mam dostępu do klubu i poczty, bo skoro warunkiem jest częste udzielanie się to dawno byłabym wywalona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
o kurde.. znalazłam
![]() jeszcze kiedyś był ruszający się gif do tego ![]() ![]() ![]() w ogóle fajna rzecz bo panna ma dużą pomoc jak materiał sprężynuje ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-07-27 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee fajne ![]() ![]()
![]() |
#760 |
Zadomowienie
|
kasikkkkka witam przyszłą pierwszą nadworną PM
![]() ![]() ![]() ![]() i gdzie kiecuszka ? ![]()
#761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
samopoczucie ok, nie do końca do mnie dociera, że za miesiąc będę mężatką ![]() no właśnie równo miesiąc, a jeszcze tyle rzeczy do załatwienia ... urlop mi się marzy ![]() kiecka mam nadzieję, że już niedługo będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No z tą kiecką to strasznie długo trwa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na szczęście urlop będzie i to aż 3 tyg ![]() ![]() No z sukienką strasznie długo trwa faktycznie, mnie już skręca po prostu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niemniej wytłumaczenie tego zajścia bardzo mnie zastanowiło. Ja na fb nie umieściłam żadnych zdjęć od siebie, ani istotnych informacji. Także nie widziałam sensu robić afery. Jednak na pocztę wysłałam kilka zdjęć moich i D. Wtedy zaświeciła mi się czerwona lampka - zmienią hasło do poczty i co, te zdjecia tam zostaną? z jakiej racji? Postanowiłam usunąć zdjęcia nim, to mnie usuną z grona wtajemniczonych. Jak widać dobrze zrobiłam i niewiele się pomyliłam, bo po chyba 2 tygodniach wracam i co widzę - nie mam dostepu do klubu. Przykre, że tak się traktuje osoby. W sumie to chciałabym wiedzieć jakie są przyczyny takiego zachowania. Zżyłam się z osobami tutaj, myślałam, że może uda się kiedyś spotkać. Teraz szczerze nie mam na to ochoty, bo widzę że przynależność do tego całego klubu to żadne zaufanie, tylko wymyślone miejsce bez żadnych reguł i robi się co chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zadomowienie
|
Hej DZIEWCZYNY!! Witam po dłuuugiej nieobecności - nie miałam internetu :/ Masakra... czułam się jak bez ręki. Człowiek w 21wieku jednak musi mieć dostęp do komputera!! - DO SIECI!!!
Napisałam na starym wątku, ale widzę, że przeniosłyście sie tutaj na dobre, więc przeklejam posta tutaj. W tym czasie, kiedy Wyście tutaj prężnie pisały, ja czytałam sprzątałam, gotowałam, kosiłam trawę, wycierałam podłogi, czyściłam, ścierałam kurze, robiłam zakupy, prałam, prasowałam i zmywałam naczynia - jednym słowy ZMUTOWAŁAM DO KURY DOMOWEJ (moja Mama jest na czasach i dom spoczywa wyłącznie na moich barkach, a że nie lubię, jak mam syf to latam i sprzątam), wieczorami spacery z psem albo niańczenie dzieci kuzynki ![]() Powiem Wam, że mało co rozstałam się w tym czasie z moim. Wyobraźcie sobie- ma przyszłym tygodniu urodziny. Chciał dostać w prezencie czyszczenie tapicerki w aucie. Jako że w pt z moimi przyjaciółmi wyjeżdżamy w góry i tam obchodzimy Jego urodziny, zaproponowałam im taki prezent, ale nasza studencka stawka, którą zawsze dajemy na prezenty okazała się za mała, żeby zapłacić za taki prezent, więc -oskarżana zawsze o to, że nie integruję się z Jego bratem, powiedziałam moim przyjaciółkom, że mogą do jego dziewczyny napisać, czy by się z nimi nie składali, ta odpisała, że prezent jest bez sensu i ogóle mój chłopak niby się więcej na nie wykosztuje niz one chcą się na ten prezent składać bo on im tyłki wozi! Dziewczynom zrobiło się przykro, a ja się wkurzyłam i napisałam jej, że ma się zastanowić co wypisuje i że to żal i nie ma prawa obrażać moich przyjaciół. Mój wrócił z pracy i opowiadam mu tą sytuację - potem się dowiedziałam, że jego brat już mu wszystko zrelacjonował posyłając smsy które pisałam ja i moje przyjaciółki do niej (to co ona napisała oczywiście przemilczał), po czym zaczął jechać po mnie, że psuję ich braterską relację, że on nie ma w tym związku nic do powiedzenia, bo ja nim rządzę itd!! A On na to NIC NIE ZAREAGOWAŁ! Pozwolił temu bratu pisać na mnie co mu się rzewnie podoba! Następnego dnia kiedy się spotkaliśmy, oni nie odezwali sie do mnie ani słowem, a że ja się źle czułam, też nie mówiłam wiele. Wracając do domu powiedziałam mojemu, że nic do mnie nie mówili, a on "a ty się odzywałaś do nich?" Znowu wszystko zaczęli obracać, że to niby moja wina, że ja ich obraziłam etc. Widząc, że A trzyma stronę brata powiedziałam mu, że to koniec, że nie pozwolę sobie na to, żeby wiecznie się wszyscy mnie czepiali, a oni głupiego przepraszam, które się moim przyjaciółkom należało, nie są w stanie wypowiedzieć, a poza tym, nie chcę być przyczyną konfliktu jego i brata. Siedzieliśmy do 2 w nocy ( ja się w międzyczasie straciłam na kilka godzin - spacerowałam z psem- musiałam się uspokoić). Kiedy wróciłam, nadal tam siedział, zaczęłam pakować jego rzeczy... ale przemyślałam sobie słowa kumpla, którego spotkałam po drodze: "rodzina to tylko taki dodatek, który trzeba czasami znieść" i stwierdziłam, że nie obchodzi mnie brat mojego chłopaka ani jego pusta dziewczyna, przecież MY SIĘ KOCHAMY i nie dam im tej satysfakcji, że udało im się nas rozdzielić - oni by się śmiali, a my zrujnowalibyśmy sobie życie, bo prawda jest taka, że żyć bez siebie nie umiemy... no i dostał jeszcze szanse, pod warunkiem, że na następny raz stanie za mną murem i powiem swojemu bratu lub przyszłej bratowej co o nich myśli... W ogóle umówił się ze znajomymi dzisiaj i ten brat i bratowa te tam będą i - on chce żebym z nim poszła, ale ja nie mam ochoty patrzeć na te twarze, które udają nie wiem co, wielce na mnie obrażeni za nic. Co Wy byście zrobiły na moim miejscu? iść czy znaleźć wymówkę??
![]() |
#766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mojemu to bym taką awanturę urządziła że by na kolanach za mną łaził ![]() Ale na Twoim miejscu poszłabym chyba na to spotkanie. 1)Udowodnisz im że nie jesteś tchórzem i nie unikasz konfrontacji, trudnych sytuacji. 2)Tżowi udowodnisz że jednorazowa kłótnia z jego bratem i jego dziewczyną nie oznacza że skreślasz znajomość i że swoją obecnością wyciągasz rękę na zgodę - oczywiście tylko "teoretycznie", nie musisz się do nich odzywać jeśli nie przeproszą ![]() 3)A sobie udowodnisz że masz honor i nie zniżasz się do ich poziomu ![]() ![]()
Edytowane przez 1988Marlena Czas edycji: 2011-07-27 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Konto usunięte
|
Calipso ja bym poszła. Nie ma co się zniżać do ich poziomu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Dotarłam do Was wreszcie! Szalony dzień. Najpierw praca, potem zakupy, obiad, wycieczka po nową karmę dla Ciki (bo stara to taki królikowy fast food, jak się okazuje
![]() Do tego ja nie mam szczęścia z tym angielskim ![]() ![]() A tu widzę jakieś kwasy na forum powychodziły. ooo. Lepiej mi było żyć w moim nieświadomym świecie. Nie wnikam kto według kogo jest fajny, mniej fajny, godny zaufania i mniej godny zaufania - wiem jedno. W momencie w którym ktoś nieznajomy, z internetu, niezaufany miałby dostęp do moich intymnych spraw, zdjęć, adresu, czegokolwiek - czułabym duży dyskomfort, dlatego nie dziwę się Isabelle, że ostro zareagowała. Dziewczyna chroni swoją prywatność ![]() Co do Calipso- chora sytuacja, ale bierz to na klatę i idź! Będziesz wtedy górą. Dobrze, że się z TŻtem dogadaliście ![]() Kasik, ale sobie odpoczniecie! Fajowo! Jakies plany na podróż poślubną? ![]() Mutny, gratulacje w zaciukaniu potwora ![]() i...tyle napisalyście, że nie pamiętam do kogo jeszcze się miałam odnieść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Wtajemniczenie
|
Calipso ja bym nie szła po co się męczyć, a Tż powinien być w tej sytuacji obiektywny. Tak to prawda,rodzina to dodtek,ale nie moemy dać sobie na głowę wejść. Mamy swoją godność. A tak poza tym źle się dzieje w mojej pracy. Podejrzewam,że do końca roku zamkną naszą filię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
A czy zmienilysmy haslo na poczte? Nie, wiec Isabelle dalej ma tam dostep wiec juz bez przesady.
A w klubie nadal sa osoby, ktore malo sie udzialaja wiec to tez nie jest "warunek" bycia tam. Moge oddac nadzorowanie i klubem i fejsem - ktoras chetna? P.S Zakupy udane ![]()
#772 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Troszkę mnie nie było ale to dlatego że od paru dni nie mogłam się zalogować na forum nie wiem dlaczego ![]() ![]() Widzę że coś dzisiaj nerwowa atmosfera tutaj się zrobiła ![]() ![]() Calipso dziewczyny dobrze piszą idź na to spotkanie ![]()
#773 |
Zakorzenienie
|
Jak już nie ogarniam kto gdzie ma, pf
![]() Weszłam na nasze konto i się załamałam. Chyba przyjdzie nam żreć glebę do 13 sierpnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
no Calipso, widze, ze Ci sie porobilo troszke, co?? ale idz na to spotkanie, nie dawaj satysfakcji tym, ktorzy tylko czekaja na to, zeby udowodnic jaka jestes slaba
![]() Gaja Cikowa mamusko;D sprawy z Isabelle nie poruszam, bo jestem zbyt krotko we wtajemniczonych, zeby sie wypowiadac ![]() ![]() wiecie co Dziewuchy?? wkurzylam sie, bo odpiali miz tego palacyku, ze maja wolne terminy, ale juz na moje dalsze maile dot warunkow wynajecia sali, ceny i wstepnej rezerwacji milcza... troche to nie profesjonalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I moze sie zdziwisz, ale doskonale cie rozumiem... I wydaje mi sie, ze to czasem chlopak nie wie po ktorej stronie stanac. Z jednej strony dziewczyna, ktora kocha, a z drugiej rodzony brat...
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Santom, a ta sala jest w PL? Jak tak to może po prostu przedzwoń tam, a jesli nie przedzwoń to przy najbliższej wizycie w PL pójdź tam albo poślij mamę/ tatę/ kogoś tam
![]() No dobra, przynaję się, że trochę mi odpala przez tego malucha, ale wiecie jaki to byl słodki widok, jak weszlam do pokoju, na łóżku leżał J., a na nim siedziala Cika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Ala Szatanie! Wykrzaczasz i fb i wizaz. Może tnący się usos to tez Twoja sprawka?
![]() A co kupiłaś fajnego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() Bardzo fajne rzeczy sobie kupilam ![]() ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-07-27 o 17:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() ![]() a Jerzykowe czulosci rozwalilyby najwieksza skale ![]() ![]() ![]() Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-07-27 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.