Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 10:56   #3091
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A gdzie byłaś?
Może spróbuj na całą noc dać krem Nivea. Mi zawsze to pomaga.

Ja też czekam na wasze zdjęcia po farbowaniu.
Dobranoc.
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziekuję dziewczyny

hmm ta farba przyciemnila mi troche wlosy, a Ty mowilas ze masz wyplukany blond, wiec moze ta farba bylaby odpowiednia? Ale nie wiem jakie ma oxy, prawdopodobnie 9%

Caate czekamy na Twoje zdjecia wlosow

wiecie, normalnie nie prostuje wlosow, ale po wczorajszym farbowaniu zrobilam to i sie zdziwilam, ze sa takie dlugie- to znaczy ze urosly sorki za jakosc zdjecia, wylaczylam lampe zeby mi nie odbilo w lustrze

Ale piękne włosy i to przy rozjaśnianiu.. Też chce osiągnąć taką długość, włosy rosną mi szybko, ale teraz będę musiała odciąć parę cm, bo słonce, basen i morze doprowadziły moje końcówki do ruiny

Użyłam po raz pierwszy glinki marokańskiej maseczki z Yves Rocher... I się zakochałam - pięknie wygładziła buzię i wyrównała nierówną opalenizną. No zachwycona efektem jestem, niestety, okropnie śmierdzi... ale dla efektu warto

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:57   #3092
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
dziekuję dziewczyny

hmm ta farba przyciemnila mi troche wlosy, a Ty mowilas ze masz wyplukany blond, wiec moze ta farba bylaby odpowiednia? Ale nie wiem jakie ma oxy, prawdopodobnie 9%

wiecie, normalnie nie prostuje wlosow, ale po wczorajszym farbowaniu zrobilam to i sie zdziwilam, ze sa takie dlugie- to znaczy ze urosly sorki za jakosc zdjecia, wylaczylam lampe zeby mi nie odbilo w lustrze
ale dlugość
Stary 2011-07-27, 11:00   #3093
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Czekoladowa, ja ostatnio polozyla 7 nature, to jak mi rozjasnila na wodzie 2,8%, to ja dzieeekuje.... juz nigdy nie siegam po farbe, same mixy! zdecydowanie dla mnie...
wstawiam do albumu zdjecie przed mixowaniem, bo zapomnialam, juz dawno mialam dac aktualizacje dlugosci

a dzis-jutro na 100% w piatek pojawi sie aktualny kolor
na pewno jest chlodniejszy od tego co teraz wstawie

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
dziekuję dziewczyny

ile one maja cm?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-27 o 11:04
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:02   #3094
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Glinka zielona, którą chciałam wczoraj kupić będzie niestety dopiero w piątek Ale mam białą glinkę i może dziś zrobię sobie maseczkę jak wrócę z pracy
Poza tym zagryzam mocno zęby i nie ścinam włosów, dalej zapuszczam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:07   #3095
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
obiecalam fotorelacje na wlosowym, to zapewne i tutaj trafi

pakuje powoli swoje manatki, bo jutro juz jade do TZta a w pt jedziemy nad jezioro
oby wam pogoda dopisała

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Cześć po przerwie
Wróciłam właśnie z wakacji.. i moja skóra, włosy, paznokcie i ciało wymagają mega pielęgnacji. W dodatku przytyłam 3 kg i jestem na siebie wściekła
Jutro chyba spędzę cały dzień w łazience, żeby nawilżyć i odżywić wszystko co się da... Bo dzisiaj nie mam już siły, jedynie nałożę olej kokosowy na buzię.
Znacie coś na bardzo spierzchnięte usta? Wczoraj chodziłam po górach w 40 stopniowym upale i pełnym słońcu i tera nawet mówić nie mogę bo tak mnie bolą. Mam carmex, tisane, jakąś pomadkę z nivei i avene i nic nie dają...
ja też tak miałam po rejsie, że jedyne o czym marzyłam to mega spa....

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Cześć piękne

Tak Was poczytałam to aż smutno mi się zrobiło przykro mi, że macie takie nieprzyjemne zajścia z Tż'ami ale trzymam za Was mocno kciuki, dacie radę, jesteście silne i piękne pamiętajcie a tego kwiatu to pół światu

My jutro dopiero przenosimy się do mielna, wcześniej sensu nie było ze względu na pogodę ale już jestem dobrej myśli

Trzymajcie się ciepło, jak będę miała możliwość to czasem będę Was jeszcze podczytywać do powrotu
dobrej pogody życzę

u mnie od rana deszcz, miałam iść z mamą na lumpki i nie wiem co z tego bedzie....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:11   #3096
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

A masz skład tej Jadwigi?

kaolin, montmorillonite, zinc oxide
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:13   #3097
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Niestety muszę już lecieć bo muszę zrobić parę rzeczy i do pracy się wyszykować
Miłego dnia i pogody ducha

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:17   #3098
Lenka_1987
Zadomowienie

W sumie to mogę za moje pryszcze obwiniać jeszcze coś. Ostatnio piję bardzo dużo wody (minimum 2 litry), wcześniej piłam maksymalnie pół litra dziennie. Może ta woda oczyszcza mój organizm i pryszcze wychodzą??? W pracy mam 2 litrową butelkę, co chwila dolewam sobie do kubeczka i cały czas popijam małymi łyczkami... Wcześniej piłam herbaty, kawę, napoje słodkie...

No i fakt że jestem przed @ też może mieć na to wpływ, ale nigdy przed @ nie miałam tego typu pryszczy, zawsze mi kilka wulkanów wyskoczyło, a nie takie małe góry. Przez te pryszcze moja buzia bardzo niezdrowo wygląda

A co byście mi na te pryszcze bardziej doradzały? Acefan, czy tribiotic (jakkolwiek by się to pisało)
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:08   #3099
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Cześć piękne

Tak Was poczytałam to aż smutno mi się zrobiło przykro mi, że macie takie nieprzyjemne zajścia z Tż'ami ale trzymam za Was mocno kciuki, dacie radę, jesteście silne i piękne pamiętajcie a tego kwiatu to pół światu

My jutro dopiero przenosimy się do mielna, wcześniej sensu nie było ze względu na pogodę ale już jestem dobrej myśli

Trzymajcie się ciepło, jak będę miała możliwość to czasem będę Was jeszcze podczytywać do powrotu
fajnie, ze wpadlas
duuzo slonka

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Lenko, ze dbamy tutaj o wyglad i sie dzielimy, to nie znaczy, ze jestesmy jakimis specjalistkami. Ty masz problemy skorne, lekarz tutaj jest wskazany. Ja Ci dalam wszystkie juz swoje rady i nie mam pomyslu oprocz pojscia do lekarza lub przeszukania forum gdzie dziewczyny rowniez walcza z tradzikiem. Mi same kiedys pomogly, a raczej ich podczytywanie, ale jak widac dla Ciebie to jest za slabe, u ciebie przyczyna lezy gdzies indziej. I mozliwe, ze trzeba wykonac badania, ktore wykaza przyczyne. Niestety ja juz nie jestem w temacie wiec Ci nie pomoge, ale mysle ze dziewczyny z kosmetycznego beda w stanie i czegos nowego sie dowiesz.

Tak kosmetyki moga zapychac, wiele z nich ma silikony i inne swinstwa. Przy cerze tradzikowej zalecane jest uzywanie kosmetykow w 100% mineralnych, gdyz to one maja naturalne skladniki i sa bezinwazyjne dla skory. Lekarze Ci to potwierdza, poniewaz są stosowane w dermatologi. Rowniez mam wrazenie, ze zle oceniasz swoj stan cery, ja np. mialam odwodniona a z tradzikiem, dziwne nie?

Nie odbieraj moich slow jako ataku i braku pomocy. To nie o to chodzi, ale o fakt, ze Ty masz problem, pokladasz tutaj nadzieje i sama widzisz, ze malo kto potrafi Ci pomoc, dogodzic. Bo gdzie tyle osob zachwala zel z biedronki, Ty uznalas go za zapychacza, pozniej odwolakas te slowa i tak w kolko jest z czyms. Niestety popatrz na to pod katem wlosow, nie wszystko od razu musi wyjsc, tylko z czasem i nie jestes w stanie okreslic co Ci pogorszylo stan cery. Wg mnie Ty uzywasz za duzo kosmetykow, gdy ja walczylam o swoja cere to odstawilam wszystkie kosmetyki i postawilam na mineralne, a jak juz sie malowalam to tylko tymi wysokopolkowymi, o ktorych dowiedzialam sie na wizazu, ze mi krzywdy nie zrobia i tak sie wyleczylam, moja walka trwala ponad rok i do dzisiaj musze uwazac, co nakladam na twarz.

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-27 o 12:11
Stary 2011-07-27, 12:20   #3100
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, te które używają pudru jadwigi, czy on może zapychać?? Bo co rano budzę się z coraz większą ilością nowych krost. Nie są to jakieś wulkany, ale mam całą twarz w małych pagórkach No już na nic innego poza tym pudrem nie mogę zgonić, bo podkładu i toniku używam od kilku lat tego samego i nie miałam po nim problemów z cerą, chyba, że żel, ale przez pierwsze kilkanaście dni stosowania miałam bardzo ładną cerę po nim Czy możliwe jest, że jakiś kosmetyk zapcha np. po dłuższym czasie używania?? Bo w tych sprawach zielona jestem Dopiero dzięki wam dowiedziałam się, że pryszcze to nie wina braku higieny i hormonów, ale mogą być też spowodowane przez kosmetyki

Mnie nie zapycha

Wczoraj mój eks wydzwaniał wyzywał od szmat , idiotek itd, potem straszył ojcem i policją , że przetrzymuje jego rzeczy. Powiedział, że ojciec jest wkurzony na maxa itd a ja mu twardo, że jak odda to co popsuł to odzyska swoje rzeczy a tatę zapraszam. Potem na mnie z mordą czy jak odda jedno to odzyska rzeczy bo nie ma czym zarobić na boshówkę a ja mu na to, że nie odda wszystko dostanie wszystko, a ten że zaraz policja będzie. Potem mi pisze , że odda wszystko.
Wieczorem dzwonił potulny jak baranek, czy nie będzie miał żadnych problemów, bo on ma nerwy zszarpane i ja też i on więcej już nie chce. I na końcu do mnie "Do zobaczenia"

Przyjechał dzisiaj. Dzwonił ok 9 czy jestem na praktykach i czy mogę przyjść do domu bo on chce wziąć rzeczy, ja mu na to , że nie przyjdę bo nie mam czasu, a to niech łatwi z moim ojcem. Potem przyjechał pod urząd i prosił, żebym wyszła. Nadal prosił, żebym z nim pojechała.
Do mnie miał jakieś pretensje, że to ja tak ch...owo zakończyłam związek, a ja mu na to, że to nie ja w czwartek mówiłam , że kocham i wracam, a w sobotę pokazuję się z nową. Mówił, że teraz jak się rozstaliśmy to każdy się od niego odsunął, a taki kochany zięć był , na no ja mu " Będzie lepszy" i uśmiech. Wymyślił, sobie , że w weeked chce przyjechać do Dejzi, a ja mu, że ona to ma o nim zapomnieć, a ten że mi ją zabierze Na koniec mu powiedziałam, że zdziadział i nie wygląda za dobrze. Wkurzył się i powiedział, "Zegnam" .

Mama jak pojechał do mnie zadzwoniła, że przyjechał z "pracownikiem", żeby pewnie nic mu nie nagadać. Oddał to co miał oddać, a swojego wszystkiego i tak nie zabrał, biedak taki zestresowany, że nawet głowy nie podniósł, tylko powiedział "dzień dobry" .

No Boże co za palant. Aaa i jeszcze coś powiedział, takiego co oznaczało, że dobrze mu z tą nową. Na co ja, że zatęskni jeszcze za mną. I po tylu latach bycia razem to mogę mu zasadzić kopa w dupkę bo na to tylko zasłużył.

Za 1,5h przyjeżdża do mnie koleżanka, a wieczorem idę na piwo wkońcu trzeba uczcić wolność
Stary 2011-07-27, 12:41   #3101
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

zielone oko Boże już mi brak słów na tego idiote że tacy ludzie w ogóle istnieją

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:10   #3102
angelinmyheart
Zakorzenienie

zielone oko co za (...). Już szkoda słów na niego.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:13   #3103
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Oczko... przepraszam, ze o to zapytam ale on dopiero teraz okazal sie takim prostakiem? wydaje mi sie, ze ten czlowiek ma jakies zaburzenia odnosnie swojej osoby, sam nie wie czego chce, zahcowuje sie idiotycznie...

swoim zachowaniem udowadnia, ze dobrze, ze jednak nie jestescie razem. przeciez Ty bys sie przy nim zameczyla
Stary 2011-07-27, 13:57   #3104
snowhitee
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki za wszystkie życzenia pogody niestety dalej jest do dupy wyjazd znowu nam się przez to opóźnia, bo nie będziemy jechać jak jest taka pogoda szkoda kasy mam nadzieję, że już jutro będzie lepiej

Caate i Buahhot śliczne macie włosy dziewczyny
Zielone oko bardzo mi przykro, że trafiłaś na takiego palanta ale ciesz się, że wyszło na jaw jakim jest człowiekiem, przynajmniej nie zmarnujesz się przy nim i bardzo mnie oburzyło, że on jeszcze pieska chce ci zabrać bezczelny prostak

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 14:36   #3105
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

snow ładny av

buahhot ile zużyłaś opakowań tej farby na swoje włosy?

Stary 2011-07-27, 14:40   #3106
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć

Buahhot, masz przepiękne włosy.

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Mnie nie zapycha

Wczoraj mój eks wydzwaniał wyzywał od szmat , idiotek itd, potem straszył ojcem i policją , że przetrzymuje jego rzeczy. Powiedział, że ojciec jest wkurzony na maxa itd a ja mu twardo, że jak odda to co popsuł to odzyska swoje rzeczy a tatę zapraszam. Potem na mnie z mordą czy jak odda jedno to odzyska rzeczy bo nie ma czym zarobić na boshówkę a ja mu na to, że nie odda wszystko dostanie wszystko, a ten że zaraz policja będzie. Potem mi pisze , że odda wszystko.
Wieczorem dzwonił potulny jak baranek, czy nie będzie miał żadnych problemów, bo on ma nerwy zszarpane i ja też i on więcej już nie chce. I na końcu do mnie "Do zobaczenia"

Przyjechał dzisiaj. Dzwonił ok 9 czy jestem na praktykach i czy mogę przyjść do domu bo on chce wziąć rzeczy, ja mu na to , że nie przyjdę bo nie mam czasu, a to niech łatwi z moim ojcem. Potem przyjechał pod urząd i prosił, żebym wyszła. Nadal prosił, żebym z nim pojechała.
Do mnie miał jakieś pretensje, że to ja tak ch...owo zakończyłam związek, a ja mu na to, że to nie ja w czwartek mówiłam , że kocham i wracam, a w sobotę pokazuję się z nową. Mówił, że teraz jak się rozstaliśmy to każdy się od niego odsunął, a taki kochany zięć był , na no ja mu " Będzie lepszy" i uśmiech. Wymyślił, sobie , że w weeked chce przyjechać do Dejzi, a ja mu, że ona to ma o nim zapomnieć, a ten że mi ją zabierze Na koniec mu powiedziałam, że zdziadział i nie wygląda za dobrze. Wkurzył się i powiedział, "Zegnam" .

Mama jak pojechał do mnie zadzwoniła, że przyjechał z "pracownikiem", żeby pewnie nic mu nie nagadać. Oddał to co miał oddać, a swojego wszystkiego i tak nie zabrał, biedak taki zestresowany, że nawet głowy nie podniósł, tylko powiedział "dzień dobry" .

No Boże co za palant. Aaa i jeszcze coś powiedział, takiego co oznaczało, że dobrze mu z tą nową. Na co ja, że zatęskni jeszcze za mną. I po tylu latach bycia razem to mogę mu zasadzić kopa w dupkę bo na to tylko zasłużył.

Za 1,5h przyjeżdża do mnie koleżanka, a wieczorem idę na piwo wkońcu trzeba uczcić wolność

wiem, że Ci smutno, ale nie ma czego żałować.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:30   #3107
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Mnie nie zapycha

Co za .... prostak Ciesz się, że nie jesteście razem. Baw się dobrze z koleżanką i uczcij to, że ten dupek nie będzie Ci zatruwał życia więcej.
Jeszcze ojcem Cie straszy, facet bez jaj.

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:58   #3108
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Tęskniłam za Polską... Właściwie nic nie zobaczyłam, nie zwiedziłam bo mieszkaliśmy na odludziu Niemiec, region gospodarczy, same pola i łąki, no i było nas ponad 1000 Polaków. Raz w tygodniu wyjazd do miasta do sklepu i tyle. A tak to zbiory, zbiory i jeszcze raz zbiory bo byłam na truskawkach... Praca bardzo ciężka, zwłaszcza że 2 miesiące padał deszcz i kolankowało się w mokrym, przez co i kolana i nogi miały dość, no ale czuć za co się robi, bo zarobek zadowalający. Ale rozkoszuję się tym że jestem w domu
Cytat:
to jest praca na akord i za skrzynkę 5 kg jest 2,30 euro. Najgorsze w tym jest to że jest to taka walka o truskawkę i wielu ludzi kradnie i zrobiliby wszystko żeby mieć najwięcej ;/ taka typowa masówka i to było w tym najcięższe do zniesienia, no ale jak widać do przeżycia.
O to bardzo duże gospodarstwo, ja jeżdżę do mniejsca gdzie jest koło 100osób. Ty w zeszłym roku też byłaś na truskawkach dobrze pamiętam? wszędzie chyba jest taka walka o truskawkę czasem to nawet śmieszne jest
Cytat:
Cześć dziewczyny
wrzuciłam zdjęcia z farbowania na bloga i na wątek o włosach blond, jesli chcecie zobaczyć to zapraszam

ja zaraz muszę się ogarnąć i jechac do sopotu zawieść papiery, a wcześniej zrobić zdjęcia
Wow piękne są Twoje włosy

Hej dopiero internet mi włączyli chyba jakaś awaria przez tą burzę wczorajszą, ale wczoraj lało masakra drogi pozamykane pozalewało sporo domów co się z tą pogodą dzieje. miałam jechać na zakupy do naszej mini galerii ale coś mówią w wiadomościach że też jest zagrożona podtopieniem
Stary 2011-07-27, 16:16   #3109
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
kaolin, montmorillonite, zinc oxide
'dla mnie wygląda ok, ale każdy ma inną cerę

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

zrobiłam sobie dobrze zakupami w naturze, skoro lata nie ma to chociaż się wySPAmuję kosmetykami przywołującymi na myśl lato.

Jeszcze tylko fototapeta na okno, załączyć ogrzewanie i będzie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:52   #3110
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja zaraz idę do Tżta. Miłego dnia.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 17:17   #3111
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dziękuję dziewczyny za komentarze, baaardzo mi milo

Caate ale masz piekne wlosy jakbym miała mieć brązik to tylko w Twoich kolorkach

Zielone oko wybacz, ale on jest ostatnim idiotą... zwykły prostak

Czeko zuzylam jedną farbę- ten syoss jest bardzo plynny, naklada sie go aplikatorem z buteleczki tubki wycikasz do tej buteki mieszasz i nakladasz

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 17:36   #3112
lacrimachristi
Zakorzenienie

a ja sobie dzisiaj krecilam hula hopem ;D dolalam do srodka wody i jest git
Stary 2011-07-27, 17:37   #3113
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kupiłam turban do włosów firmy spa aroma. dotąd uważałam, że to zbędny gadżet, ale muszę przyznać, że go polubiłam, dobrze trzyma włosy. ciekawe czy da się w nim spać.

nałożyłam olejek alterra na włosy i zaraz dam jakąś maseczkę. Wstawię zapiekankę serową do piekarnika i biorę się za dokumenty.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:09   #3114
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dziewczyny kupilam znowu te szufladki w biedronce bede miala gdzie upychac kolejne kosmetyki

Stary 2011-07-27, 19:17   #3115
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny kupilam znowu te szufladki w biedronce bede miala gdzie upychac kolejne kosmetyki
właśnie sie nad nimi zastanawiałam, duże są?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:24   #3116
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
a ile kosztują? są jakieś inne kolory czy te same?

Stary 2011-07-27, 19:27   #3117
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
właśnie sie nad nimi zastanawiałam, duże są?
ma wymiary ok 23x15,5cm, pokaze Ci zdjecie jednej szufladki, trochę produktów się mieści to juz moja druga taka polka z szufladkami
lubie te szufladki bo dzieki nim mam poukladane produkty tematycznie w miare- podklady, pudry, korektory, bronzery w jednym, szminki i cienie w drugiej szulfadce. A jakies ✂✂✂✂✂✂✂ki w ostatniej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6473.jpg (28,0 KB, 48 załadowań)

Stary 2011-07-27, 19:29   #3118
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne no więc tak, dzisiejszy dzień to totalna porażka, tyle rzeczy chciałam kupić, nic nie kupiłam byłam zakręcona niesamowicie ale nie pytajcie czemu Jeśli o fryzjera chodzi to z koloru jestem zadowolona, mam ciemny brąz właściwie podobny do tych które zwykle widniały na moich włosach a co do cięcia... mam wrażenie że za dużo mi obciął. Fakt mówił że końce są bardzo przesuszone więc chyba nie mam czego żałować, ale już miałam taką długość za piersi a teraz znów krótsze o jakieś 5 cm... zobaczę jak mi się będą układać po myciu, bo wysuszył mi je suszarką i są takie przylizane, czego nie lubię i wtedy powiem coś więcej

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
O to bardzo duże gospodarstwo, ja jeżdżę do mniejsca gdzie jest koło 100osób. Ty w zeszłym roku też byłaś na truskawkach dobrze pamiętam? wszędzie chyba jest taka walka o truskawkę czasem to nawet śmieszne jest

Wow piękne są Twoje włosy

Hej dopiero internet mi włączyli chyba jakaś awaria przez tą burzę wczorajszą, ale wczoraj lało masakra drogi pozamykane pozalewało sporo domów co się z tą pogodą dzieje. miałam jechać na zakupy do naszej mini galerii ale coś mówią w wiadomościach że też jest zagrożona podtopieniem
to był mój pierwszy raz w tamty roku był mój brat i bodajże o tym kiedyś pisałam

snow cudowny av, ty na nim?
Cytat:
Cześć dziewczyny
wrzuciłam zdjęcia z farbowania na bloga i na wątek o włosach blond, jesli chcecie zobaczyć to zapraszam

ja zaraz muszę się ogarnąć i jechac do sopotu zawieść papiery, a wcześniej zrobić zdjęcia
piękne włosy

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:58   #3119
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czeko sa takie wersje dla dzieci z jakimis disneyowskimi motywami i takie jednokolorowe (ja takie kupilam):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6477.jpg (22,3 KB, 39 załadowań)

Stary 2011-07-27, 20:02   #3120
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Hej piękne no więc tak, dzisiejszy dzień to totalna porażka, tyle rzeczy chciałam kupić, nic nie kupiłam byłam zakręcona niesamowicie ale nie pytajcie czemu Jeśli o fryzjera chodzi to z koloru jestem zadowolona, mam ciemny brąz właściwie podobny do tych które zwykle widniały na moich włosach a co do cięcia... mam wrażenie że za dużo mi obciął. Fakt mówił że końce są bardzo przesuszone więc chyba nie mam czego żałować, ale już miałam taką długość za piersi a teraz znów krótsze o jakieś 5 cm... zobaczę jak mi się będą układać po myciu, bo wysuszył mi je suszarką i są takie przylizane, czego nie lubię i wtedy powiem coś więcej

to był mój pierwszy raz w tamty roku był mój brat i bodajże o tym kiedyś pisałam

snow cudowny av, ty na nim?

piękne włosy
dziękuję nie, niestety nie ja ale na innym wątku już też dziewczyny pisały, że myślały, że to ja

Cytat:
Czeko sa takie wersje dla dzieci z jakimis disneyowskimi motywami i takie jednokolorowe (ja takie kupilam):
fajne są też je mam ale zielono-żółto-pomarańczowe

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości