|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Ja też często nie odpowiadam, a na mnie nikt nie wchodzi. Wszyscy się mnie boją
![]() ![]() Możecie mnie pobić, ale klubu naszego nie lubię - jest taki nieprzejrzysty. Ciągle o nim zapominam i sprawdzam raz na ruski rok ![]() tak czy siak skoro Isabelle stwierdziła, że nas nie lubi i se idzie to nikt jej siłą nie będzie zatrzymywał. Smutno tylko, że co jakiś czas wychodzi kwas i ...eee...jak to ładnie ująć, ktoś zbiera swoje manatki i idzie szukać szczęścia gdzie indziej. A idź z tym angielskim....cały czas mam z nim pod gorę. i jak tu się nie zniechęcać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Cytat:
![]()
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie, usuniecie z klubu nie znaczy, ze trzeba sie przestac udzielac
![]()
#815 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Czesc laski:p
Ala te kwiatki to margaretki tak jak marlena napisala ![]() Gaja fajnie macie z ta cika jak z dzieciakiem ![]() Beznadziejna ta pogoda ![]() ![]() Bylam wczoraj u tesciowej na obiaokolacji leczo zrobila mniam ![]() I nie odpowiadam wszystkim,bo nie mam o czym pisac:P:P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-07-27 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy warto szukać winnych, bo to doprowadzi to wojny totalnej coś czuję
![]() Noga mnie swędzi. zjadły mnie komary w pracy. grr. Kinia, nie odezwała się. Nie wiem co się dzieje i szczerze, mam to w nosie. Niesmak mi po niej został. Ale Was nie zalało, prawda? Leczooo! ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-07-27 o 18:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#818 | |
Zakorzenienie
|
nie pamietawszy?
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Konto usunięte
|
Oczywiście, że usunięcie z klubu tego czy innego nie znaczy że nie można się udzielać. Tylko co innego jak się kogoś po prostu nie przyjmuje. Co innego natomiast jak się kogoś wywala bez jego wiedzy i jakiekolwiek informacji. Ja Wam zaufałam, ale teraz to zaufanie straciłam, także nie widze sensu przebywania gdzieś gdzie zaufania brak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Wielkie słowa na małą sprawę.
Aż zgłodniałam przez ten melodramat. idę po kiełbasę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zadomowienie
|
No tak, akuku to te z sokiem w środku
![]() No, skoro Isabelle nie chce się już udzielać na wątku to nic nie poradzimy aczkolwiek jakoś tak dziwnie bez niej mi będzie ![]() Ale w sumie się jej nie dziwię - już pomijam kwestię kto był winnym a kto ofiarą bo nie mi to osądzać - , po prostu może mieć teraz uraz i odczuwać niechęć do udzielania się wśród osób które wyeliminowały ją z kręgu "zaufanych" ![]()
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
mnie tez wywalali bez powiadomienia i jakos nie tracilam zaufanie ale jesli tobie to przeszkadza to nic nie zrobimy
ej a w ogole to gadalam wczoraj moim nowym adoratorem i wiecie co sie dowiedzialam? ze od dawna na mnie "poluje", odkad mnie poznal mu sie podobalam i tylko czekal az B. zniknie..oczywiscie byl po paru piwach jak mi to pisal, ale pisal tez ze bedzie na mnie czekal ile tylko sie da.tragedia |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Konto usunięte
|
Wystarczyło, też powiedzieć mi, że jest tak i tak i to się wiąże z tym i z tym. Tymczasem nie ma żadnych reguł i jest robione tak jak się komuś podoba. Tyle. Nikt nigdzie nie mówił ile trzeba pisać żeby zostać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
niesttey nikt nie jest idealny a tez nigdy nikomu sie nie dogodzi, ludzie sa rozni, roze rzeczy robia, co innego ich wkurza, dla jednych blahostka to jest sprawa zycie i smierci i na odwrot
shit zlamalam paznokcia |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Każdy jest inny i inaczej do różnych spraw podchodzi. Skoro Isabelle Wam ufała i straciła to zaufanie to dla niej może być duży zawód. Dla Ciebie byłaby to może drobnostka, ale dla niej widocznie tak nie jest. Ja pewnie też bym to przeżywała bo jestem bardzo emocjonalną osóbką. Powiem szczerze że nie podoba mi się ironia w słowie "melodramat" ![]()
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Serio - nie
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Gaja no u nas w centrum podtopienia sa i w innych czesciach miasta,straz mijska znalazla kilkadziesiat tablic rejestracyjnych,a oprocz tego znowu Sandomierz zalewa,a slyszalyscie zapewne jak dramatycznie tam bylo w zeszlym roku,mojego taty kolega juz tam zostal wezwany o walki z woda.
#832 |
Zakorzenienie
|
jakby mnie wywalono z klubu to bym po prostu powiedziala ze chce z powrotem na niego i sie nie unosila bo nie ma o co, troche to przykre ze nagle cie(kogokolwiek) nie ma w gronie klubowym no ale kurcze
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
W Sandomierzu masakra byla
![]()
#834 |
Zakorzenienie
|
A wiesz, że nie wiem Natasia? jakaś najtańsza biedronkowa, ale dobra
![]() ![]() Marlena, mało mnie znasz skoro bulwersujesz się moją ironią ![]() Nie raz, nie dwa leciałam na forum z wywalonym jęzorem, żeby coś dziewuchom opowiedzieć dla mnie bardzo ważnego albo poradzić się w jakiejś kwestii i co? Olewka do kwadratu, więc w zasadzie też powinnam focha strzelić, ale wiem, że tu jest internet. Tu się "żyje" inaczej. Słowa, sensy są przeinaczane i nigdy nie są rozumiane tak, jak powstały w zamyśle autora, stąd kłótnie, niedopowiedzenia, dziwne sytuacje. I nikt, absolutnie nikt mi nie wmówi, że w realu, face to face nie oddala się świadomie lub nie od osób, które tylko słuchają, a nie mówią wiele o sobie, nie komentują naszych słów, wchodzą jak na bazar - załatwić sprawunki. teraz pewnie będzie, że znowu jestem tą złą - trudno, wezmę to na klatę. Ja osobiście nie chcę, żeby ktoś, do kogo nie mam 100% zaufania czytał o moich poważnych kłótniach z J, przekichanym dzieciństwie - sprawach naprawdę bardzo intymnych, wstydliwych, które do tej pory stanowią czarny kawałek mojej osobistej historii. Wstydzę się, nie chcę, żeby to poszło w świat. To wszystko jest właśnie w klubie, na fb o każdej z nas. Nie wszyscy chcą się tak otwierać przed zupełnie nieznanymi osobami i ja to szanuję, więc niech inni uszanują miejsce, w którym ja mogę pisać o moich problemach i gdzie zawsze zostanę wysłuchana, bo wiem, że wszyscy, którzy mają dostęp do tego miejsca są mi życzliwi. Amen. Inna bajka, że z częścią dziewczyn się już znamy całkiem nieźle na żywo ![]() W Sandomierzu strasznie było, pamiętam. Oby mojej babci nie zalało znowu. Kobiecie i tak już nic nie zostało, jeszcze nie podniosła się po zeszłym roku, heh ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-07-27 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie ten klub nie jest żadnym końcem świata, tak jak i ten wątek. Dużo ważniejszy jest świat realny. Tylko, że idąc waszym tokiem rozumowania, to w ogóle nie widzę sensu społeczności internetowych. To jest na tej samej zasadzie jak w życiu realnym. spotykamy się z kimś, chodzimy wspólnie gdzieś i nagle ta grupa osób spotyka się bez Ciebie. No i jak? Gwarantuję, że samopoczucie niefajne. Ba! Nawet żale tu na forum i współczucie innych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym "wejsciem na mnie" to chodzilo o to ze sie wkurzalyscie ze wam tyle o B. gadam nic nie robiac i niby nie biorac waszych rad do serca(a bralam uwierzcie) i ze nie chcialyscie tego sluchac, nawet padlo stwierdzenie ze jestem "glupia" bo nigdy sie z nim nie rozstane i co? obrazilam sie? powiedzialam ze stracilam wasze zaufanie? nie a to jak dla mnie powazniejsza sprawa niz wywalenie z klubu Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Kazda z nas byla niejednokrotnie olana tu na watku
![]()
#839 |
Zadomowienie
|
W tamtym roku to i u nas w gminie było nieciekawie. Zalało dwie wioski, na tyle że po opadnięciu wody kilka trumien było o drzewa oparte bo wypłynęły z grobowców :/ i sprzątali je jak dostali cynk że jedzie konwój z RMFu z darami, kościół tez był zalany, szkoła, domy były pozalewane nawet na piętrach
![]()
#840 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, o to Sylvi chodziło! Rację ma dziołcha, jechałyśmy po niej jak po świeżo wylanym betonie walcem! I po mnie też, ale nie na forum, a na fb. Sylvi to na zdrowie wyszło, mi nie
![]() Mnie życie już nauczyło, że najbardziej zaufana osoba to ja sama, więc specjalnie by mnie nie ruszyła opisana przez Ciebie, Isabell, sytuacja ![]() O matko, trumny wypłynęły z grobów? Przerażające ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.