Moja kolekcja perfum - część V - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-23, 16:33   #4621
Emiks
Zakorzenienie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część V

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Mój bardzo skromny zbiór.
W Heat i ninie już widać powoli dno, ale myślę, że kupie kolejne flaszki
Mam nadzieje, że wkrótce do mojej kolekcji dołączy Alien edp, Miss dior cherie edp i mademoiselle edp.

Miło, słodko i łączy nas Euphoria, którą bardzo lubię, zwłaszcza w chłodne dni

Cytat:
Napisane przez bonda2 Pokaż wiadomość
U mnie skromnie 7 flaszek :
- armani mania - moja ukochana
- coco mademoiselle
- d&g the one
- d&g rose the one
- gucci eau de parfum II
- versace (medusa)
- carolina herrera 212 sexy ice

Na razie siedem, ale tutaj szybko może to ulec zmianie Obecnie łączy nas Mademoiselle, a w przeszłości, ale to dosłownie przez moment, łączyło eau de parfum II. Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Mój malutki zbiorek wstyd pokazywać, ale co mi tam pokażę. Wiem, że mam chyba jedne z najbardziej popularnych zapachów, jakie istnieją, ale dopiero szukam się zapachowo. Mam 17naście lat, utrzymują mnie rodzice, dlatego nie mogę sobie pozwolić na wszystkie zapachy, jakie bym chciała Leci do mnie jeszcze flaszka Flowerbomb. I jestem w trakcie zarabiania na Coco M.

Donka94, fantastyczne początki i niezwykle pachnące marzenia życzę, abyś je jak najszybciej spełniła

Cytat:
Napisane przez halcia211 Pokaż wiadomość
oj wciąga Wizaż , wciąga - moje ostatnie zdobycze:
a w poniedziałak dojdzie jeszcze setka Chanel Chance edp
i stop na razie bo z torbami pójdę

Nie takie ostatnie te Twoje zdobycze w końcu Lolita i Womanity nas łączą Rychłego nadejścia poniedziałku, a wraz z nim setki Chanel Chance edp
Emiks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 22:18   #4622
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
Wcale nie skromy Baaardzo ładny Łączą nas: Nina oraz Euphoria, a Elle miałam w odlewce kiedyś
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Emiks Pokaż wiadomość

Miło, słodko i łączy nas Euphoria, którą bardzo lubię, zwłaszcza w chłodne dni
Ja też ją lubie, ale jakoś nie czuje w ogóle na sobie

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 14:14   #4623
lexxi
Zakorzenienie

Kochane me!! Nie było mnie z Wami pół roku i dzisiaj rano obudziłam się z myślą "WRACAM NA WIZAŻ" I oto jestem, wraz z moją kolekcją Nie kupowałam przez ten czas zbyt wiele, ale teraz nabrałam ochoty na nowe flaszki, a znając Was (kusicielki jedne!!) to pewnie ta ochota niedługo znacznie wzrośnie Korzystając z okazji chciałam się z Wami przywitać o ile mnie jeszcze w ogóle ktoś pamięta i zaraz lecę czytać forum, chociaż wiem że moich ogromnych zaległości i tak nie nadrobię ale teraz będę tu zaglądać regularnie, bo stęskniłam się za Wami, moje zapachowe Siostry Myślę że mojej kolekcji nie trzeba opisywać, bo wszystkie zapachy są znane, wstawiam więc tylko fotę enjoy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0157.jpg (65,8 KB, 278 załadowań)

"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano."

WISH

Christine

lexxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 14:55   #4624
magsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexxi Pokaż wiadomość
Kochane me!! Nie było mnie z Wami pół roku i dzisiaj rano obudziłam się z myślą "WRACAM NA WIZAŻ" I oto jestem, wraz z moją kolekcją Nie kupowałam przez ten czas zbyt wiele, ale teraz nabrałam ochoty na nowe flaszki, a znając Was (kusicielki jedne!!) to pewnie ta ochota niedługo znacznie wzrośnie Korzystając z okazji chciałam się z Wami przywitać o ile mnie jeszcze w ogóle ktoś pamięta i zaraz lecę czytać forum, chociaż wiem że moich ogromnych zaległości i tak nie nadrobię ale teraz będę tu zaglądać regularnie, bo stęskniłam się za Wami, moje zapachowe Siostry Myślę że mojej kolekcji nie trzeba opisywać, bo wszystkie zapachy są znane, wstawiam więc tylko fotę enjoy
Witaj ponownie

Kolekcja sliczna...mhmmm...wszystk ie twoje zapachy lubie laczy nas; DV,Angel,Parisienne,Eupho ria,Ange Ou Demon,Idole D'Armani

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 14:58   #4625
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
Witaj ponownie

Kolekcja sliczna...mhmmm...wszystk ie twoje zapachy lubie laczy nas; DV,Angel,Parisienne,Eupho ria,Ange Ou Demon,Idole D'Armani
dużo nas łączy a ja właśnie próbując nadrobić zaległości wpadłam do wątku perełkowego i nabiłam sobie głowę tym Kenzo na Bali chociaż ich nie znam ale zawsze chciałam poznać, no i tak tanio na pedecie...

"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano."

WISH

Christine

Stary 2011-07-24, 16:51   #4626
sotie
Zadomowienie

Cytat:
witak Lex! my też tęskniłyśmy! siostro marnotrawna
Twoja kolekcja jest mi bardzo bliska choć swoją uszczuplam, to Tobie życzę miłego powiększania

napełnij pustą miskę KLIK!
sotie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 17:28   #4627
jessica855
Zakorzenienie

hej Lexxi
kolekcja cudna obecnie łączy nas: Black XS, Code edp, Innocent, Vanille Noire
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 17:29   #4628
lexxi
Zakorzenienie

sotie, jessica855 ---->

WISH

Christine

Stary 2011-07-24, 18:55   #4629
bonda2
Raczkowanie

[QUOTE=Emiks;28308625]

Na razie siedem, ale tutaj szybko może to ulec zmianie Obecnie łączy nas Mademoiselle, a w przeszłości, ale to dosłownie przez moment, łączyło eau de parfum II. Gratuluję

Dziękuję. Właśnie tego się obawiam, odkąd Was podczytuję lista perfum które chciałabym mieć robi się coraz dłuższa. Korci też chociaż żeby wstąpić do Sephory i coś niuchnąć Mademoisellka super jest! Bardzo mi odpowiada ten zapachi jest bardzo trwały.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Emiks Pokaż wiadomość
Coś mi nie poszło poprzednim razem jeszcze raz cytuję osobę której odp napisałam powyżej

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Goldlight Pokaż wiadomość
Perfumy kocham od nastu lat tylko kiedys zamykalam sie w okolo 20-30 flakonach (znaczna czesc sie pokrywa z tymi teraz - tylko, ze wtedy one byly w powszechnym uzyciu).

Te przedstawione na zdjeciach zostaly zebrane w okolo 3 lata. Co jakis czas zuzywam kolekcje i zostaje bez zadnej ukochanej flaszki a pozniej mi szkoda i pragne nabywac wlasnie te same. Escady - szczegolnie Que Vive, Chloe Innocence, Eau d'Eden to moje zapachy kultowe od wielu, wielu lat...

Wiem, ze to zart byl

3 lata ? Myślałam że dłużej.
Ja nigdy aż tak imponującej kolejcji perfum nie miałam (i pewnie mieć nie będę) ale też znam to uczucie kiedy kończą się ukochane perfumy , też lecę i zaraz kupuję chociaz 30-stkę

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Ja witam się po raz pierwszy bo jestem od niedawna na forum A ja swego czasu miałam Kenzo Amour, Euphorie, Armani Code i widze jeszcze Vannille Noire Yves ROcher? Dobrze widze, ja tylko testowałam zapach, ładny waniliowy mmmm, ale nietrwały. A jak u Ciebie z trwałością? Zadowolona jesteś z zapachu?

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Nie no ja coś mam z oczami, Widzę teraz napisałaś że Vannile Noire jest na wylocie

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Bonda, Twoja zapachowa kolekcja wygląda spójnie i elegancko
(teraz tylko czekać, aż Cię wizaż sprowadzi na manowce i wpędzi w nałóg )

Dziękuję Właśnie narazie tak wygląda ....już mnie korci żeby zaburzyć ten obrazek i wprowadzić coś nowego
bonda2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:05   #4630
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:

Ja witam się po raz pierwszy bo jestem od niedawna na forum A ja swego czasu miałam Kenzo Amour, Euphorie, Armani Code i widze jeszcze Vannille Noire Yves ROcher? Dobrze widze, ja tylko testowałam zapach, ładny waniliowy mmmm, ale nietrwały. A jak u Ciebie z trwałością? Zadowolona jesteś z zapachu?

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Nie no ja coś mam z oczami, Widzę teraz napisałaś że Vannile Noire jest na wylocie
Witam i miło mi poznać Vanille Noire bardzo lubię, a na wylocie jest tylko dlatego, że raczej nie zdołam zużyć flachy, poza tym mam Kenzo Amour, które są bardzo podobne do VN (właśnie sobie nimi pachnę ) no i najważniejszy powód: trzeba robić miejsce dla nowych flaszek i zbierać na nie fundusze a trwałość na mnie ok 6h, czasem dłużej, tak że nie jest źle

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
- coco mademoiselle
- d&g the one
- d&g rose the one
- gucci eau de parfum II
- versace (medusa)
właśnie znalazłam fotę Twojej kolekcji, więc śpieszę komentować i gratulować bardzo fajnie u Ciebie i choć nic (!!!!!) nas nie łączy, to bardzo lubię manię, the one i coco m ich najbardziej gratuluję! 212 sexy ice nie znam, ale na sexy się trochę czaję jak jutro niuchnę w Seforze i test wypadnie pomyślnie to chyba se zamówię

WISH

Christine

Stary 2011-07-24, 20:06   #4631
jessica855
Zakorzenienie

na mnie Vanille Noire cały dzień się trzyma, prawie nie do zdarcia

Lexxi 212 Sexy klikaj, klikaj
piękne są
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:10   #4632
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jessica855 Pokaż wiadomość
na mnie Vanille Noire cały dzień się trzyma, prawie nie do zdarcia

Lexxi 212 Sexy klikaj, klikaj
piękne są
wiedziałam, że mnie nie zawiedziecie, wizażowe kusicielki jak jutro psiknę w S. i będzie git, to biere w końcu co to za powrót na Wizaż bez kliknięcia flachy i pochwalenia się nią w wątku o polowaniach

WISH

Christine

Stary 2011-07-25, 08:29   #4633
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Jest jest - taka matowa rozowa miniatura - zdjecie ponizej. Takie slowa z ust takiej specjalistki i kolekcjonerki flakonow to prawdziwy zaszczyt.

Marze jeszcze o zdobyciu wszystkich Escad Collection ale to marzenie poza zasiegiem

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Tego co mam tak wiele flakonow juz nie produkuja wiec musze robic zapasy jakby ich zabraklo. W zasadzie wiecej niz 3/4 moich flakon to rzeczy juz nieprodukowane.

Poza tym mnie sie wydaje, ze nie mam ich az tylu

Tak zgadlas Chomik jestem

Eau d'Eden jest delikatne, kwiatowe i lekko owocowe czuje hiacynta - w KWC jest chyba moja recenzja - jest to zapach kompletnie rozny od klasycznego EDEN i w ogole go nie przypomina
Pięknie i jak kolorowo i słodko Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Mój malutki zbiorek wstyd pokazywać, ale co mi tam pokażę. Wiem, że mam chyba jedne z najbardziej popularnych zapachów, jakie istnieją, ale dopiero szukam się zapachowo. Mam 17naście lat, utrzymują mnie rodzice, dlatego nie mogę sobie pozwolić na wszystkie zapachy, jakie bym chciała Leci do mnie jeszcze flaszka Flowerbomb. I jestem w trakcie zarabiania na Coco M.
Woooooooow w Twoim wieku byłam na etapie Avonu i Oriflame Gratuluję ogromnie

Cytat:
Napisane przez halcia211 Pokaż wiadomość
oj wciąga Wizaż , wciąga - moje ostatnie zdobycze:

Załącznik 4106342 Załącznik 4106343
Załącznik 4106344

a w poniedziałak dojdzie jeszcze setka Chanel Chance edp

i stop na razie bo z torbami pójdę
Cudowne zdobycze Gratulacje

Cytat:
Pamiętamy o Tobie Wspaniała kolekcja

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:23   #4634
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość

Pamiętamy o Tobie Wspaniała kolekcja
dziękować

WISH

Christine

Stary 2011-07-25, 11:05   #4635
bonda2
Raczkowanie

Cytat:
właśnie znalazłam fotę Twojej kolekcji, więc śpieszę komentować i gratulować bardzo fajnie u Ciebie i choć nic (!!!!!) nas nie łączy, to bardzo lubię manię, the one i coco m ich najbardziej gratuluję! 212 sexy ice nie znam, ale na sexy się trochę czaję jak jutro niuchnę w Seforze i test wypadnie pomyślnie to chyba se zamówię
Dzieki też jestem zadowolona z tych co wymieniłaś najbardziej, do reszty raczej nie wrócę tzn. do gucci II i versace, sexy ice też już raczej nie..., fajne ale nie na stałe, inne zapachy herrery będę testować.
Spodobał mi sie ostatnio herrery 212 VIP, przynajmniej na blotterku, niewiem jak wypadły by testy nadgarstkowe jeszcze bedę testować zapach.
Ja z kolei sexy nie znam, ja mam sexy ice woman 2010 taka jest pełna nazwa na stronie iperfumy ( link http://www.iperfumy.pl/carolina-herr...oda-toaletowa/ ) skład jest trochę inny niż sexy

Sexy ice sklad ma taki:
Głowa
bergamotka, grejpfrut
Serce owoce leśne, róża

Podstawa piżmo, drzewo sandałowe

A samo sexy ma skład taki:
Głowa
różowy pieprz, bergamotka, mandarynka
Serce pelargonia, gardenia

Podstawa piżmo, wanilia
Stary 2011-07-25, 12:21   #4636
NatkaZzzz
Raczkowanie

Cytat:
Baaardzo "smaczna" kolekcja!
Stary 2011-07-25, 16:51   #4637
lexxi
Zakorzenienie

NatkaZzzz- dziękuję pięknie mi też smakuje
bonda2- właśnie się zastanawiam nad zakupem i wojna toczy się między 212 sexy a VIP nie miałam czasu dziś potestować, chociaż oba zapachy znam (oba piękne) ale chciałam sobie przypomnieć i zdecydować....eh, jutro trzeba będzie się do S. wybrać

WISH

Christine

Stary 2011-07-25, 17:04   #4638
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane me!! Nie było mnie z Wami pół roku
no wreszcie ! ile się można studiami wykręcać flaszki piękne. widzę,że Idole ode mnie wciąż cię cięszy super. nie uciekaj więcej
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:10   #4639
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
no wreszcie ! ile się można studiami wykręcać flaszki piękne. widzę,że Idole ode mnie wciąż cię cięszy super. nie uciekaj więcej
już nie ucieknę, obiecuję a Idole cieszy, a jak!! I nie opuści mnie, do momentu aż ostatnia kropla z dna flaszki nie znajdzie się na mojej szyi bardzo lubię

WISH

Christine

Stary 2011-07-25, 22:59   #4640
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
- coco mademoiselle

- d&g the one
- d&g rose the one
- gucci eau de parfum II
- versace (medusa)
cudowne wrażenia estetyczne - piękny widok
moje ulubione flakony
natomiast zapachowo lubię tylko pogrubione

przypomniało mi to ze kiedyś i The One lubiłąm ale mi przeszło - acz flacha dalej stoi bo mama nie pozwala puścić w świat - chyba już przez zasiedzenie jest jej

elegancko u Ciebie
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 23:27   #4641
lexxi
Zakorzenienie

Goldlight!!!!! właśnie dogrzebałam się do niezliczonych fot Twojej kolekcji! Jestem w szoku, ale takim pozytywnym mogę u Ciebie zamieszkać? jestem pewna, że schowałabym się w gąszczu teosiek i nawet byś mnie nie zauważyła CHYLĘ CZOŁA wszystkie zdjęcia robią wrażenie, ale jakbym miała wybierać, to najbardziej lubię teośkowy las i paradę sukienek

WISH

Christine

Stary 2011-07-25, 23:35   #4642
Goldlight
Zona najukochanszego Meza

Cytat:
Goldlight!!!!! właśnie dogrzebałam się do niezliczonych fot Twojej kolekcji! Jestem w szoku, ale takim pozytywnym mogę u Ciebie zamieszkać? jestem pewna, że schowałabym się w gąszczu teosiek i nawet byś mnie nie zauważyła CHYLĘ CZOŁA wszystkie zdjęcia robią wrażenie, ale jakbym miała wybierać, to najbardziej lubię teośkowy las i paradę sukienek
Dziekuje Kochana! Zapraszam do teoskowego lasu (wlasnie organizuje wspolne zakupy zeby przybyly jeszcze 2 teosie )
Stary 2011-07-25, 23:40   #4643
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Kochana! Zapraszam do teoskowego lasu (wlasnie organizuje wspolne zakupy zeby przybyly jeszcze 2 teosie )
a takie miniaturki teośkowe można gdzieś jeszcze nabyć? bo ja ze wstydem przyznam iż sławnej teośki nie znam ależ wstyd

WISH

Christine

Stary 2011-07-26, 08:29   #4644
basienka2807
Zadomowienie

Cytat:
a takie miniaturki teośkowe można gdzieś jeszcze nabyć? bo ja ze wstydem przyznam iż sławnej teośki nie znam ależ wstyd
Ja nie Goldlight ale moze pomoge
http://allegro.pl/fendi-theorema-5-m...733946939.html
basienka2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:49   #4645
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basienka2807 Pokaż wiadomość
aaaaaa, dziękiiiii! zaraz klikam i jeszcze za avatarek- uwielbiam DV!

WISH

Christine

Stary 2011-07-26, 10:13   #4646
bonda2
Raczkowanie

rachell111 dziękuję Ci bardzo

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
bonda2- właśnie się zastanawiam nad zakupem i wojna toczy się między 212 sexy a VIP nie miałam czasu dziś potestować, chociaż oba zapachy znam (oba piękne) ale chciałam sobie przypomnieć i zdecydować....eh, jutro trzeba będzie się do S. wybrać
To jak już będziesz po i wybierzesz VIP-a to daj znać jak wrażenia.
Stary 2011-07-27, 17:44   #4647
scentjunkie
Raczkowanie

czesc dziewczyny
nie zalaczylam zdjec bo oczywiscie musialam zalatwic te perfumy to zart oczywiscie nie mialam aparatu. moja kolekcja ma okolo 5 lat (wczesniej nie bylo mnie stac na takie wydatki). na poczatku kupowalam duze pojemnosci ale teraz (przy takiej ilosci butelek) stwierdzilam ze nie ma to sensu. mam oczywiscie swoje marzenia, w ktorych to inspirujecie mnie bardzo mocno zarejstrowalam sie niedawno, ale stala bywalczynia jestem od kilku lat. wacham od dzieciństwa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00172_resize.jpg (67,7 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00177_resize.jpg (48,5 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00183_resize.jpg (43,7 KB, 139 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00185_resize.jpg (57,0 KB, 164 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00186_resize.jpg (40,8 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00187_resize.jpg (53,4 KB, 161 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00188_resize.jpg (58,1 KB, 156 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00189_resize.jpg (64,9 KB, 171 załadowań)
scentjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:24   #4648
aileenn
Mother of Cats

W końcu zmobilizowałam się do wyjęcia moich pachnących skarbów i uwiecznienia ich na zdjęciach - oto efekt:

1. otulacze, czyli mieszanka ambr, wanilii, ciepłych paczul i hełbaty
2. lutki
3. kadzidlane czworaczki CdG
4. kadzidła i dymy
5. zioła, gniecione łodygi, mokra ziemia i marzenia
6. zapachy z charakterrrrkiem
7. kwiatki
8. flakoniki z ery przedwizażowej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01_otulacze.jpg (126,7 KB, 202 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02_lutki.jpg (105,5 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 03_kadzidla_czworaczki.jpg (112,0 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 04_kadzidla_dymy.jpg (107,6 KB, 172 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 05_zielono.jpg (122,4 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06_z_charakterkiem.jpg (125,7 KB, 162 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07_kwiatki2.jpg (55,2 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 08_wspomnienia2.jpg (55,6 KB, 93 załadowań)

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2011-07-28 o 19:33
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:24   #4649
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scentjunkie Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
nie zalaczylam zdjec bo oczywiscie musialam zalatwic te perfumy to zart oczywiscie nie mialam aparatu. moja kolekcja ma okolo 5 lat (wczesniej nie bylo mnie stac na takie wydatki). na poczatku kupowalam duze pojemnosci ale teraz (przy takiej ilosci butelek) stwierdzilam ze nie ma to sensu. mam oczywiscie swoje marzenia, w ktorych to inspirujecie mnie bardzo mocno zarejstrowalam sie niedawno, ale stala bywalczynia jestem od kilku lat. wacham od dzieciństwa
wącham od dzieciństwa skojarzyło mi się z jakimś spotkaniem AA gratuluję przepięknej i bogatej kolekcji łączy nas: fuel for life, idole, code, innocent i dv miałam też kiedyś amor amor tentation a wiele innych flaszek chętnie bym przygarnęła szczególnie D&G La Lune, Miss Dior Cherie i Coco M

Edit: aileenn ależ kolekcja przyznam, że prawie nic z niej nie znam ale i tak zazdraszczam przeogromnie, chciałabym poznać wszystko

WISH

Christine

Edytowane przez lexxi
Czas edycji: 2011-07-27 o 22:28
Stary 2011-07-27, 22:35   #4650
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scentjunkie Pokaż wiadomość
zarejstrowalam sie niedawno, ale stala bywalczynia jestem od kilku lat. wacham od dzieciństwa
no jak tak można czytać tylko i nie uczestniczyć bezpośrednio w tym szaleństwie

pięęęęęknie u ciebie

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
W końcu zmobilizowałam się do wyjęcia moich pachnących skarbów i uwiecznienia ich na zdjęciach - oto efekt:

1. otulacze, czyli mieszanka ambr, wanilii i ciepłych paczul
2. lutki
3. kadzidlane czworaczki CdG
4. kadzidła i dymy
5. zioła, gniecione łodygi, mokra ziemia i marzenia
6. zapachy z charakterrrrkiem
7. kwiatki
8. flakoniki z ery przedwizażowej
lubię taki porządek
czy zapachy Molinarda są trwałe?
jaśmin chodzi za mną (bo cóż innego), w ciemno oczywiście
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości