|
|
#4621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
Miło, słodko i łączy nas Euphoria, którą bardzo lubię, zwłaszcza w chłodne dni ![]() Cytat:
Na razie siedem, ale tutaj szybko może to ulec zmianie Obecnie łączy nas Mademoiselle, a w przeszłości, ale to dosłownie przez moment, łączyło eau de parfum II. Gratuluję Cytat:
Donka94, fantastyczne początki i niezwykle pachnące marzenia życzę, abyś je jak najszybciej spełniła ![]() Cytat:
Nie takie ostatnie te Twoje zdobycze Rychłego nadejścia poniedziałku, a wraz z nim setki Chanel Chance edp |
||||
|
|
|
#4622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane me!!
Nie było mnie z Wami pół roku I oto jestem, wraz z moją kolekcją Nie kupowałam przez ten czas zbyt wiele, ale teraz nabrałam ochoty na nowe flaszki, a znając Was (kusicielki jedne!!) to pewnie ta ochota niedługo znacznie wzrośnie Korzystając z okazji chciałam się z Wami przywitać o ile mnie jeszcze w ogóle ktoś pamięta i zaraz lecę czytać forum, chociaż wiem że moich ogromnych zaległości i tak nie nadrobię ale teraz będę tu zaglądać regularnie, bo stęskniłam się za Wami, moje zapachowe Siostry enjoy
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolekcja sliczna...mhmmm...wszystk ie twoje zapachy lubie
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja właśnie próbując nadrobić zaległości wpadłam do wątku perełkowego i nabiłam sobie głowę tym Kenzo na Bali
|
|
|
|
|
#4626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my też tęskniłyśmy! ![]() Twoja kolekcja jest mi bardzo bliska choć swoją uszczuplam, to Tobie życzę miłego powiększania
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
hej Lexxi
kolekcja cudna obecnie łączy nas: Black XS, Code edp, Innocent, Vanille Noire
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
sotie, jessica855 ---->
|
|
|
|
#4629 | ||||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Emiks;28308625]
Na razie siedem, ale tutaj szybko może to ulec zmianie Obecnie łączy nas Mademoiselle, a w przeszłości, ale to dosłownie przez moment, łączyło eau de parfum II. Gratuluję Dziękuję. Właśnie tego się obawiam, odkąd Was podczytuję lista perfum które chciałabym mieć robi się coraz dłuższa. Korci też chociaż żeby wstąpić do Sephory i coś niuchnąć Mademoisellka super jest! Bardzo mi odpowiada ten zapachi jest bardzo trwały.---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() 3 lata ? Myślałam że dłużej. ![]() Ja nigdy aż tak imponującej kolejcji perfum nie miałam (i pewnie mieć nie będę) ale też znam to uczucie kiedy kończą się ukochane perfumy , też lecę i zaraz kupuję chociaz 30-stkę---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
A ja swego czasu miałam Kenzo Amour, Euphorie, Armani Code i widze jeszcze Vannille Noire Yves ROcher? Dobrze widze, ja tylko testowałam zapach, ładny waniliowy mmmm, ale nietrwały. A jak u Ciebie z trwałością? Zadowolona jesteś z zapachu?---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Nie no ja coś mam z oczami, Widzę teraz napisałaś że Vannile Noire jest na wylocie ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Dziękuję Właśnie narazie tak wygląda ....już mnie korci żeby zaburzyć ten obrazek i wprowadzić coś nowego
|
||||
|
|
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vanille Noire bardzo lubię, a na wylocie jest tylko dlatego, że raczej nie zdołam zużyć flachy, poza tym mam Kenzo Amour, które są bardzo podobne do VN (właśnie sobie nimi pachnę ) no i najważniejszy powód: trzeba robić miejsce dla nowych flaszek i zbierać na nie fundusze a trwałość na mnie ok 6h, czasem dłużej, tak że nie jest źle ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
bardzo fajnie u Ciebie i choć nic (!!!!!) nas nie łączy, to bardzo lubię manię, the one i coco m jak jutro niuchnę w Seforze i test wypadnie pomyślnie to chyba se zamówię
|
||
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie Vanille Noire cały dzień się trzyma, prawie nie do zdarcia
Lexxi 212 Sexy klikaj, klikaj piękne są |
|
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że mnie nie zawiedziecie, wizażowe kusicielki w końcu co to za powrót na Wizaż bez kliknięcia flachy i pochwalenia się nią w wątku o polowaniach
|
|
|
|
|
#4633 | ||||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Cytat:
Gratuluję ogromnie Cytat:
Cytat:
Wspaniała kolekcja |
||||
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spodobał mi sie ostatnio herrery 212 VIP, przynajmniej na blotterku, niewiem jak wypadły by testy nadgarstkowe jeszcze bedę testować zapach. Ja z kolei sexy nie znam, ja mam sexy ice woman 2010 taka jest pełna nazwa na stronie iperfumy ( link http://www.iperfumy.pl/carolina-herr...oda-toaletowa/ ) skład jest trochę inny niż sexy Sexy ice sklad ma taki: Głowa bergamotka, grejpfrut Serce owoce leśne, róża Podstawa piżmo, drzewo sandałowe A samo sexy ma skład taki: Głowa różowy pieprz, bergamotka, mandarynka Serce pelargonia, gardenia Podstawa piżmo, wanilia |
|
|
|
|
#4636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
NatkaZzzz- dziękuję pięknie
![]() bonda2- właśnie się zastanawiam nad zakupem i wojna toczy się między 212 sexy a VIP nie miałam czasu dziś potestować, chociaż oba zapachy znam (oba piękne) ale chciałam sobie przypomnieć i zdecydować....eh, jutro trzeba będzie się do S. wybrać
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Idole cieszy, a jak!! I nie opuści mnie, do momentu aż ostatnia kropla z dna flaszki nie znajdzie się na mojej szyi bardzo lubię |
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje ulubione flakony natomiast zapachowo lubię tylko pogrubione przypomniało mi to ze kiedyś i The One lubiłąm ale mi przeszło - acz flacha dalej stoi bo mama nie pozwala puścić w świat - chyba już przez zasiedzenie jest jej ![]() elegancko u Ciebie |
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Goldlight!!!!!
właśnie dogrzebałam się do niezliczonych fot Twojej kolekcji! Jestem w szoku, ale takim pozytywnym jestem pewna, że schowałabym się w gąszczu teosiek i nawet byś mnie nie zauważyła ![]() ![]() CHYLĘ CZOŁA
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Cytat:
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ wstyd |
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/fendi-theorema-5-m...733946939.html |
|
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Raczkowanie
|
rachell111
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- To jak już będziesz po i wybierzesz VIP-a to daj znać jak wrażenia. |
|
|
|
#4647 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
nie zalaczylam zdjec bo oczywiscie musialam zalatwic te perfumy nie mialam aparatu. moja kolekcja ma okolo 5 lat (wczesniej nie bylo mnie stac na takie wydatki). na poczatku kupowalam duze pojemnosci ale teraz (przy takiej ilosci butelek) stwierdzilam ze nie ma to sensu. mam oczywiscie swoje marzenia, w ktorych to inspirujecie mnie bardzo mocno
|
|
|
|
#4648 |
|
Mother of Cats
|
W końcu zmobilizowałam się do wyjęcia moich pachnących skarbów i uwiecznienia ich na zdjęciach - oto efekt:
1. otulacze, czyli mieszanka ambr, wanilii, ciepłych paczul i hełbaty ![]() 2. lutki 3. kadzidlane czworaczki CdG 4. kadzidła i dymy 5. zioła, gniecione łodygi, mokra ziemia i marzenia 6. zapachy z charakterrrrkiem ![]() 7. kwiatki 8. flakoniki z ery przedwizażowej Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-07-28 o 19:33 |
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skojarzyło mi się z jakimś spotkaniem AA gratuluję przepięknej i bogatej kolekcji szczególnie D&G La Lune, Miss Dior Cherie i Coco M Edit: aileenn ależ kolekcja przyznam, że prawie nic z niej nie znam ale i tak zazdraszczam przeogromnie, chciałabym poznać wszystko
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2011-07-27 o 22:28 |
|
|
|
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytać tylko i nie uczestniczyć bezpośrednio w tym szaleństwie pięęęęęknie u ciebie ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
czy zapachy Molinarda są trwałe? jaśmin chodzi za mną (bo cóż innego), w ciemno oczywiście
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

i łączy nas Euphoria, którą bardzo lubię, zwłaszcza w chłodne dni 
Leci do mnie jeszcze flaszka Flowerbomb. I jestem w trakcie zarabiania na Coco M.

Nie kupowałam przez ten czas zbyt wiele, ale teraz nabrałam ochoty na nowe flaszki, a znając Was (kusicielki jedne!!) to pewnie ta ochota niedługo znacznie wzrośnie
o ile mnie jeszcze w ogóle ktoś pamięta
ale teraz będę tu zaglądać regularnie, bo stęskniłam się za Wami, moje zapachowe Siostry 

....już mnie korci żeby zaburzyć ten obrazek i wprowadzić coś nowego
) no i najważniejszy powód: trzeba robić miejsce dla nowych flaszek i zbierać na nie fundusze
jak jutro niuchnę w Seforze i test wypadnie pomyślnie to chyba se zamówię 
wiedziałam, że mnie nie zawiedziecie, wizażowe kusicielki
ależ wstyd