zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 21:16   #451
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Demot, który zrobił mi wieczór http://demotywatory.pl/1930287/Internetowa-randka
Kiedyś w życiu miałam podobną sytuację na gg fajnie się gadało a na żywo jak kolesia zobaczyłam to nie wiedziałam co zrobić
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość

myślicie, że taki stojak będzie praktyczny? https://www.pomocnicykuchenni.pl/prz...1230,2376.html
myślę, że tak

w przyszłym tyg jadę w końcu zamówić dekoratorkę .
Pytałam się jak to cenowo wygląda i pani mi powiedziała od 700 i, że nawet jedną dekorację robiła za 3000, ja mam cichą nadzieję , że zmieszczę się w 1500zł ...

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Hi ja tylko na chwile, w nowym mieszkaniu została mi do umycia tylko nowa łazienka okno w pokoju zgoniow i podlogi w calym mieszkani (120m2 - łatwo nie bedzie :d )
a poza tym od wczoraj zostałam chodowcą zioła
to gratulacje
ja już swoją wyhodowaną bazylię zużyłam teraz chcę wyhodować miętę
Stary 2011-07-27, 21:18   #452
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Wkręciłam się w kręconowłose
Wracam do domu i będę się pielęgnować
Miłego popołudnia
do domu ? Przecież Ty się obkup w Anglii, dziewczyny używają często jakiegoś Boots'a chyba

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 21:18   #453
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

to gratulacje
ja już swoją wyhodowaną bazylię zużyłam teraz chcę wyhodować miętę
ja poszłam na łatwiznę kupiłam gotowe sadzonki (szczerze mówiąc juz dosyc duze rośliny)
mam mięte, melisę, tymianek, estragon, bazylie, oregano i słonecznika doniczkowego do kompletu

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 21:21   #454
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Capri, ok, nie będę już

Idę się kąpać i spać, bo konam ze zmęczenia...
w piątek się chyba przejdę do banku dowiedzieć wtf.

dobrej nocy
dobranoc ;]

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Hi ja tylko na chwile, w nowym mieszkaniu została mi do umycia tylko nowa łazienka okno w pokoju zgoniow i podlogi w calym mieszkani (120m2 - łatwo nie bedzie :d )
a poza tym od wczoraj zostałam hodowcą zioła
Stary 2011-07-27, 21:21   #455
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Popołudniu wyszło, po co się do mnie odezwał, szły smsy typu: "taki zły byłem? co ja Ci zrobiłem że już się za innymi uganiasz?" albo "oddaj mi moje słuchawki od telefonu [100 lat temu je u mnie zostawił], chyba, że nie masz odwagi osobiście" ble, ble. Plus ciągłe telefony do 23.30 gdzieś, także tego :|
tego się obawiałam olej go i nie przejmuj się

Stary 2011-07-27, 21:23   #456
upadly_aniol00
Zakorzenienie

ja na pewno zakupię mięte i może jeszcze majeranek i oregano
Tylko muszę pamiętać zakupić nasiona.
Chociaż bazylia bardzo długo mi rosła
Stary 2011-07-27, 21:30   #457
kasia0912
Zakorzenienie

Ilsa Gratulację z powodu pracy

umyłam włosy i mi zimno heh

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 21:31   #458
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
myślicie, że taki stojak będzie praktyczny? https://www.pomocnicykuchenni.pl/prz...1230,2376.html
ja bym go widziała z trochę wyższą dolną półką bo nie wiem na ile nie będziesz ciągle haczyć dłonią. w Lidlu teraz za 30 czy 40 zł jest półka do zawieszenia z dołączonymi 12 przyprawami, które są też potem do kupienia w Lidlu

Stary 2011-07-27, 21:38   #459
magda_24
Przyczajenie

Witajcie

Dziewczyny pisze z nadzieją, że coś podpowiecie.

Jesteśmy z Tż 4 lata. On nigdy nie mówił nic na temat zaręczyn, więc zagiął mnie jak 4-5 miesięcy temu wypalił ni stąd ni z owąd: a może byśmy się zaręczyli? Byłam w totalnym szoku, odpowiedziałam tylko, że chciałabym żeby to była niespodzianka.Później zaczął się zastanawiać czy może za młodzi nie jesteśmy (21) i temat się urwał-chciał podpytać? Nie wiem jak to traktować.
Około 3 miesiące temu pisaliśmy i zapytałam go czy myśli o nas poważnie, on powiedział, że tak i że między innymi dlatego ze mną jest, bo myśli o mnie przyszłościowo, później napisałam coś w stylu, że fajnie by było nie być już dla siebie tylko chłopakiem / dziewczyną. On napisał, że fajnie by było się zaręczyć, ale czy nie za młodzi jeszcze na to jesteśmy, że musimy mieć jakąś stabilizacje finansową i że na pewno się zaręczymy, ale, że przyjdzie to z czasem i żebyśmy poczekali. Od tego momentu cisza, ja nie poruszam tego tematu, bo moim zdaniem to powinno wychodzić od faceta, a ja jak widać już raz rozmowę delikatie zaczelam. Ostatnio jak siedzielismy wziął mój pierścionek i wkładał sobie na palca,a ja oczywiście już sobie pomyślałam, że może chce zobaczyć jaki ma kupić rozmiar...
Ja nie jestem żadną materialistką - pierścionek jaki dostanę może kosztować nawet 50zł - chore jest dla mnie wydawanie kilka tysięcy, ale to każdego indywidualna sprawa. To nie o pierścionek tu chodzi to tylko symbol dla mnie, ale o czyn dzięki któremu upewniam się, że na prawde jestem ważna w jego życiu.

Prozę o Wasze komentarze i dzięki z góry
magda_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 21:47   #460
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja bym go widziała z trochę wyższą dolną półką bo nie wiem na ile nie będziesz ciągle haczyć dłonią. w Lidlu teraz za 30 czy 40 zł jest półka do zawieszenia z dołączonymi 12 przyprawami, które są też potem do kupienia w Lidlu
a u mnie nie ma takich
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:00   #461
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny..może wiecie..której firmy noże są najlepsze? bo ja już sama się gubię..
Wiecie coś na temat Gerlacha?
Fiskars- są rewelacyjne
Cytat:
zrobiłam właśnie przepyszne pierogi z mięsem ktoś chętny?
JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cytat:
ja robię z mięsem i troszkę marchewki do tego i cebulki podsmażam i blenderuje i są pyszne
Fak ju!

Ja dzisiaj zjadłam ruskie w barze- bardzo dobre
Cytat:
do domu ? Przecież Ty się obkup w Anglii, dziewczyny używają często jakiegoś Boots'a chyba
Boot' to coś jakby sieć drogerii z własnymi kosmetykami
Ja aktualnie mam z niego żel pod prysznic o zapachu papayi i masło do ciała ten sam zapach i błyszczyk do ust mango

btw. niedawno się zczaiłam, że w Gdyni jest The Body Shop coś czuję, że wydam tam wszystkie pieniądze jakie mi tylko zostaną.

Dzisiaj wcześniej wyszłam z pracy. Był mały ruch i w ogóle tak sennie. Chociaż na sam koniec uśpiłyśmy kota, który przyjechał z interwencji Animalsów... wyglądał jak z jakiegoś horroru, coś czuję, że będzie mi się śnił w najgorszych koszmarach.
A teraz zjadłam tosty francuskie i przepijam zimniutkim piwem

Mam fajnych nowych współlokatorów- jakaś rodzina z Puław. Sympatyczni. Zaproponowali, że mnie w weekend zabiorą na Hel do fokarium, bo sami się tam wybierają i mają miejsce w samochodzie. Więc chyba skorzystam

edit: zapomniałam wcześniej napisać....ale miałam noc.... kiedyś zamorduję Rafała własnymi rękoma. O 2 w nocy telefon dzwoni, jakiś numer, którego nie znam, oczy zalepione więc niewiele widziałam. Odbieram, mówię słucham i słyszę "Mahmet jakiśtam cośtam Didim emergency opital".... dostałam momentalnie zawału serca i mało nie umarłam. A się okazało, że po prostu R. się źle poczuł, poszedł na pogotowie, a że nie zna angielskiego to się nie mógł dogadać i podał mój numer, żeby zadzwonili.
Jeszcze żeby on się najpierw odezwał. A to kurde... przecież ja już miałam przed oczami R. pod respiratorem, połamanego... nie wiem no. O najgorszym myślałam.
no przecież mało zawału nie dostałam

Edytowane przez stygmatek
Czas edycji: 2011-07-27 o 22:04
stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:04   #462
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Fiskars- są rewelacyjne

Mam fajnych nowych współlokatorów- jakaś rodzina z Puław. Sympatyczni. Zaproponowali, że mnie w weekend zabiorą na Hel do fokarium, bo sami się tam wybierają i mają miejsce w samochodzie. Więc chyba skorzystam
wpisałam w google, włączyłam ceneo i zabrałam się za oglądanie.....hmmm..noży: hahaha:
http://www.ceneo.pl/;szukaj-Fiskars?...FYEo3wodRTa5XA
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:14   #463
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ooo, rety, współczuję sytuacji z tym telefonem :/

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:14   #464
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
edit: zapomniałam wcześniej napisać....ale miałam noc.... kiedyś zamorduję Rafała własnymi rękoma. O 2 w nocy telefon dzwoni, jakiś numer, którego nie znam, oczy zalepione więc niewiele widziałam. Odbieram, mówię słucham i słyszę "Mahmet jakiśtam cośtam Didim emergency opital".... dostałam momentalnie zawału serca i mało nie umarłam. A się okazało, że po prostu R. się źle poczuł, poszedł na pogotowie, a że nie zna angielskiego to się nie mógł dogadać i podał mój numer, żeby zadzwonili.
Jeszcze żeby on się najpierw odezwał. A to kurde... przecież ja już miałam przed oczami R. pod respiratorem, połamanego... nie wiem no. O najgorszym myślałam.
no przecież mało zawału nie dostałam
mimo wszystko kiedyś się dorobi przez to że się nie chce zbadać

a u mnie w pracy była taka pani Romana (co to za imię !) i każdego klienta, który ją chciał wysłuchać informowała że ją już chu.... strzela i że ona chce do domu i się nudzi i że ma na tą pracę wyje... do każdego klienta odnosiła się opryskliwie, jak jakaś baba z PRL-owskiego Społem, przez 3 godziny przeżywała że jakaś pani jej zwróciła uwagę że rozerwała siatkę przy przekładaniu nektarynek i nazywała ją debilką. Co to w ogóle za postawa, nie rozumiem tego. Tzn. płaca jest tragiczna ale trzeba było chociaż porobić jakieś kursy i iść do lepszej pracy a nie tkwić w tym całe życie i być zgorzkniałą babą
(rozpromieniła się jedynie gdy przyszedł jej koleżka z więziennymi tatuażami)

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2011-07-27 o 22:15
Stary 2011-07-27, 22:27   #465
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

znacie jakieś fajne miejsce niedaleko Kłodzka, gdzie można przez 2 dni coś ciekawego porobić i zobaczyć, a wieczorami pójść na jakieś piwko? jedziemy docelowo na wesele, ale chcemy ze znajomą parą jechać już 2-3 dni wcześniej na mały urlop i nie wiemy zbytnio gdzie się zatrzymać w okolicy jakieś pomysły?
ooo tam jest mnóstwo fajnych miejsc w okolicach. Możecie pojechać do kudowy zdrój napić się wody z uzdrowiska, ale bardziej polecam Karłów i wejść na Szczeliniec i pójść na błędne skały, coś pięknego no i oczywiście sztolnie poniemieckie: walim, włodarz i osówka
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:28   #466
stygmatek
Zakorzenienie

Ilsa ostatnio jak się poryczałam jak rozmawialiśmy na skype to powiedział, że pójdzie do lekarza, ale zadzwonił koleś od Turcji no i pojechał za kasą...
Ale obiecał, że pójdzie do lekarza.

Stary 2011-07-27, 22:30   #467
SimplyDivine
Zakorzenienie

Ilsa gratuluje pracy

naj ja tez chce, ostatnio coraz bardziej

Olka
ja juz sie boje wchodzic do TBS bo mi co chwile znizki daja jak sie wyda 20 funtow i mam szafke zapelniona szamponami, zelami pod prysznic, maselkami i co chwile dokpuje nowe Boots'a tez uwielbiam a i ostatnio Debenhams - dwa kremy Clarins, jeden na dzien a drugi na noc w Debenhams zaplacilam 68 funtow w Bootsie chcieli az 93 funty!

Edit - no i wspolczuje Ci strasznie takiego telefonu o 2 rano! Pewnie strachu sie najadlas
Odkad moj TZ zostal potracony przez samochod w drodze do pracy, serce podchodzi mi do gardla jak dzwoni do mnie z samego rana albo zaraz po przyjsciu do domu...

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2011-07-27 o 22:32
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:41   #468
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

TBS zdecydowanie uzależnia

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:43   #469
stygmatek
Zakorzenienie

Simply ja zawsze siostrę proszę o masełko i dostaję od niej w prezencie jeszcze żel i błyszczyk do ust. Z TBS uwielbiam balsamy do ust te takie w zakręcanych pudełeczkach. Są wręcz CUDOWNE.
Z Bootsa też bardzo lubię. Ale zawsze się ograniczam do masełek i żeli pod prysznic, bo inaczej bym zbankrutowała.
Ostatnio siostra mi przywiozła ten peeling cukrowy z Lush'a i dostała do tego mydełko o tym samym zapachu

Stary 2011-07-27, 22:44   #470
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
rain, bambusa się tylko zalewa dużą ilością wody ? W Biedronce był lucky bamboo za 2,49 za tyczkę 40 cm
Tylko żeby nie było znowu, że się mądrzę i "wszyscy mówią tak, to ja też będę, więc nie wyjeżdżaj z tymi swoimi naukowymi nazwami", ale dla porządku napiszę tylko, że Lucky Bamboo TO NIE JEST BAMBUS . To jest dracena Sandera.
Lubi zraszanie wodą, bardzo dobrze czuje się w uprawach hydroponicznych (roztwór wody i składników odżywczych, albo taki specjalny żel kolorowy), przy sadzeniu do ziemi woli raczej dużo wilgoci.

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2011-07-27 o 22:45
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:49   #471
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
wpisałam w google, włączyłam ceneo i zabrałam się za oglądanie.....hmmm..noży: hahaha:
http://www.ceneo.pl/;szukaj-Fiskars?...FYEo3wodRTa5XA

Bo oni przede wszystkim jakieś siekiery i inne takie robią. Ale noże kuchenne też. Ja bardzo lubię, bo długo pozostają ostre. A jak się stępią to wystarczy najzwyklejsza ostrzałka i już jest żyleta.

Stary 2011-07-27, 22:49   #472
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Tylko żeby nie było znowu, że się mądrzę i "wszyscy mówią tak, to ja też będę, więc nie wyjeżdżaj z tymi swoimi naukowymi nazwami", ale dla porządku napiszę tylko, że Lucky Bamboo TO NIE JEST BAMBUS . To jest dracena Sandera.
Lubi zraszanie wodą, bardzo dobrze czuje się w uprawach hydroponicznych (roztwór wody i składników odżywczych, albo taki specjalny żel kolorowy), przy sadzeniu do ziemi woli raczej dużo wilgoci.
dzięki za poprawkę, chociaż dla mnie to żadna różnica, ważne żeby ładnie wyglądało i było nieskomplikowane w prowadzeniu w takim razie dokupię jeszcze jakąś lekką odżywkę

Stary 2011-07-27, 22:52   #473
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Simply ja zawsze siostrę proszę o masełko i dostaję od niej w prezencie jeszcze żel i błyszczyk do ust. Z TBS uwielbiam balsamy do ust te takie w zakręcanych pudełeczkach. Są wręcz CUDOWNE.
Z Bootsa też bardzo lubię. Ale zawsze się ograniczam do masełek i żeli pod prysznic, bo inaczej bym zbankrutowała.
Ostatnio siostra mi przywiozła ten peeling cukrowy z Lush'a i dostała do tego mydełko o tym samym zapachu
Spojrz na zalacznik To sa blyszczyki, niestety maselka do ust nie sa tak pieknie pakowane
Ja ide na panienski w sierpniu ktory zaczyna sie wieczorem z szampanem i czekoladkami w sklepie Lusha, po zamknieciu a potem tequilas all night
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xmasinjuly4and5+022.jpg (106,5 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2011-07-27 o 22:55
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:52   #474
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za poprawkę, chociaż dla mnie to żadna różnica, ważne żeby ładnie wyglądało i było nieskomplikowane w prowadzeniu w takim razie dokupię jeszcze jakąś lekką odżywkę
Tylko niech Ci nie przyjdzie do głowy trzymać roślinę w roztworze nawozu
Przydałby się jeszcze jakiś żwirek okrągły, żeby dracenę utrzymać w pionie...
Stary 2011-07-27, 22:56   #475
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Spojrz na zalacznik
Ja ide na panienski w sierpniu ktory zaczyna sie wieczorem z szampanem i czekoladkami w sklepie Lusha, po zamknieciu a potem tequilas all night
ooooooch, ja też chcę takie owocowe do ust to jest TBS ?
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Tylko niech Ci nie przyjdzie do głowy trzymać roślinę w roztworze nawozu
Przydałby się jeszcze jakiś żwirek okrągły, żeby dracenę utrzymać w pionie...
nie ? W sensie wlałabym do wody kilka kropelek nawozu to źle ? I zastanawiam się czy roślinka urośnie i zgrubnie ? Bo chciałam kupić "bambusa" od marca kiedy byłam z Mateuszem w sushi barze i bardzo pięknie wkomponowali go w lokal ale on był większy, wyższy

Stary 2011-07-27, 22:58   #476
justyna_dt
Zakorzenienie

Męczący jakiś ten dzień. Ale przejrzałam allegro, obskoczyłam Media Markt, przemyślałam, podpytałam, podjęłam decyzję i jutro jadę kupić Nikona D3000 A teraz idę dospać, bo jutro jestem sama w pracy

I BARDZO, BARDZO, BARDZO MOCNO Was proszę o trzymanie kciuków jutro - info w klubie za chwilkę.

Dobranoc

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:59   #477
Antii89
Zakorzenienie

Naj U mnie tez wpłata wisi i dokładnie mam to co ty... (placiłam z ipko). Napisze im meila, no bo co to ma być.
Stary 2011-07-27, 23:00   #478
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
nie ? W sensie wlałabym do wody kilka kropelek nawozu to źle ? I zastanawiam się czy roślinka urośnie i zgrubnie ? Bo chciałam kupić "bambusa" od marca kiedy byłam z Mateuszem w sushi barze i bardzo pięknie wkomponowali go w lokal ale on był większy, wyższy
Lucky Bamboo rośnie w górę, nie na boki a jak ma na czym i jej dobrze, to rośnie jak zwariowana - moja, otrzymana na 21 urodziny, urosła swojego czasu prawie do 1,5 m, i pewnie rosłaby dalej, gdyby mój kot nie postanowił jej nadgryźć
Do uprawy hydroponicznej są specjalne odżywki w sprzedaży, nie powinno się wlewać do wody normalnych nawozów, bo można łatwo przeholować - za dużo jedzenia dla rośliny to równie źle co za mało.
Stary 2011-07-27, 23:01   #479
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Spojrz na zalacznik To sa blyszczyki, niestety maselka do ust nie sa tak pieknie pakowane
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa
Nienawidzę Cię teraz

edit: skoczę do TBS przed piątkowym spotkaniem z Glenią zobaczę jakie są ceny, ale masełko do ust na pewno kupię.
Z tych błuszczyków miałam arbuzowy

Edytowane przez stygmatek
Czas edycji: 2011-07-27 o 23:02
Stary 2011-07-27, 23:02   #480
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
ooooooch, ja też chcę takie owocowe do ust to jest TBS ?
Tak, edycja swiateczna. W zeszlym roku tez byly i kosztowal taki lizak chyba 15 funtow i potem mozna bylo dorwac za 5 funtow na wyprzedazach

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Męczący jakiś ten dzień. Ale przejrzałam allegro, obskoczyłam Media Markt, przemyślałam, podpytałam, podjęłam decyzję i jutro jadę kupić Nikona D3000 A teraz idę dospać, bo jutro jestem sama w pracy

I BARDZO, BARDZO, BARDZO MOCNO Was proszę o trzymanie kciuków jutro - info w klubie za chwilkę.

Dobranoc
Kciukam

Ide ogladac Sons of Anarchy

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości