|
|
#451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
na gg fajnie się gadało a na żywo jak kolesia zobaczyłam to nie wiedziałam co zrobić ![]() Cytat:
![]() w przyszłym tyg jadę w końcu zamówić dekoratorkę . Pytałam się jak to cenowo wygląda i pani mi powiedziała od 700 i, że nawet jedną dekorację robiła za 3000, ja mam cichą nadzieję , że zmieszczę się w 1500zł ... ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ja już swoją wyhodowaną bazylię zużyłam teraz chcę wyhodować miętę
|
|||
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
do domu ? Przecież Ty się obkup w Anglii, dziewczyny używają często jakiegoś Boots'a chyba
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam mięte, melisę, tymianek, estragon, bazylie, oregano i słonecznika doniczkowego do kompletu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
olej go i nie przejmuj się
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa Gratulację z powodu pracy
![]() umyłam włosy i mi zimno heh
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#459 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Dziewczyny pisze z nadzieją, że coś podpowiecie. Jesteśmy z Tż 4 lata. On nigdy nie mówił nic na temat zaręczyn, więc zagiął mnie jak 4-5 miesięcy temu wypalił ni stąd ni z owąd: a może byśmy się zaręczyli? Byłam w totalnym szoku, odpowiedziałam tylko, że chciałabym żeby to była niespodzianka.Później zaczął się zastanawiać czy może za młodzi nie jesteśmy (21) i temat się urwał-chciał podpytać? Nie wiem jak to traktować. Około 3 miesiące temu pisaliśmy i zapytałam go czy myśli o nas poważnie, on powiedział, że tak i że między innymi dlatego ze mną jest, bo myśli o mnie przyszłościowo, później napisałam coś w stylu, że fajnie by było nie być już dla siebie tylko chłopakiem / dziewczyną. On napisał, że fajnie by było się zaręczyć, ale czy nie za młodzi jeszcze na to jesteśmy, że musimy mieć jakąś stabilizacje finansową i że na pewno się zaręczymy, ale, że przyjdzie to z czasem i żebyśmy poczekali. Od tego momentu cisza, ja nie poruszam tego tematu, bo moim zdaniem to powinno wychodzić od faceta, a ja jak widać już raz rozmowę delikatie zaczelam . Ostatnio jak siedzielismy wziął mój pierścionek i wkładał sobie na palca,a ja oczywiście już sobie pomyślałam, że może chce zobaczyć jaki ma kupić rozmiar...Ja nie jestem żadną materialistką - pierścionek jaki dostanę może kosztować nawet 50zł - chore jest dla mnie wydawanie kilka tysięcy, ale to każdego indywidualna sprawa. To nie o pierścionek tu chodzi to tylko symbol dla mnie, ale o czyn dzięki któremu upewniam się, że na prawde jestem ważna w jego życiu. Prozę o Wasze komentarze i dzięki z góry |
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj zjadłam ruskie w barze- bardzo dobre ![]() Cytat:
![]() Ja aktualnie mam z niego żel pod prysznic o zapachu papayi i masło do ciała ten sam zapach i błyszczyk do ust mango ![]() btw. niedawno się zczaiłam, że w Gdyni jest The Body Shop Dzisiaj wcześniej wyszłam z pracy. Był mały ruch i w ogóle tak sennie. Chociaż na sam koniec uśpiłyśmy kota, który przyjechał z interwencji Animalsów... wyglądał jak z jakiegoś horroru, coś czuję, że będzie mi się śnił w najgorszych koszmarach. A teraz zjadłam tosty francuskie i przepijam zimniutkim piwem ![]() Mam fajnych nowych współlokatorów- jakaś rodzina z Puław. Sympatyczni. Zaproponowali, że mnie w weekend zabiorą na Hel do fokarium, bo sami się tam wybierają i mają miejsce w samochodzie. Więc chyba skorzystam ![]() edit: zapomniałam wcześniej napisać....ale miałam noc.... kiedyś zamorduję Rafała własnymi rękoma. O 2 w nocy telefon dzwoni, jakiś numer, którego nie znam, oczy zalepione więc niewiele widziałam. Odbieram, mówię słucham i słyszę "Mahmet jakiśtam cośtam Didim emergency opital".... dostałam momentalnie zawału serca i mało nie umarłam. A się okazało, że po prostu R. się źle poczuł, poszedł na pogotowie, a że nie zna angielskiego to się nie mógł dogadać i podał mój numer, żeby zadzwonili. Jeszcze żeby on się najpierw odezwał. A to kurde... przecież ja już miałam przed oczami R. pod respiratorem, połamanego... nie wiem no. O najgorszym myślałam. no przecież mało zawału nie dostałam
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-07-27 o 22:04 |
|||
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ceneo.pl/;szukaj-Fiskars?...FYEo3wodRTa5XA |
|
|
|
|
#463 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ooo, rety, współczuję sytuacji z tym telefonem :/
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie w pracy była taka pani Romana (co to za imię !) i każdego klienta, który ją chciał wysłuchać informowała że ją już chu.... strzela i że ona chce do domu i się nudzi i że ma na tą pracę wyje... do każdego klienta odnosiła się opryskliwie, jak jakaś baba z PRL-owskiego Społem, przez 3 godziny przeżywała że jakaś pani jej zwróciła uwagę że rozerwała siatkę przy przekładaniu nektarynek i nazywała ją debilką. Co to w ogóle za postawa, nie rozumiem tego. Tzn. płaca jest tragiczna ale trzeba było chociaż porobić jakieś kursy i iść do lepszej pracy a nie tkwić w tym całe życie i być zgorzkniałą babą ![]() (rozpromieniła się jedynie gdy przyszedł jej koleżka z więziennymi tatuażami) Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-07-27 o 22:15 |
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ostatnio jak się poryczałam jak rozmawialiśmy na skype to powiedział, że pójdzie do lekarza, ale zadzwonił koleś od Turcji no i pojechał za kasą...
Ale obiecał, że pójdzie do lekarza.
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa gratuluje pracy
naj ja tez chce, ostatnio coraz bardziej ![]() Olka ja juz sie boje wchodzic do TBS bo mi co chwile znizki daja jak sie wyda 20 funtow i mam szafke zapelniona szamponami, zelami pod prysznic, maselkami i co chwile dokpuje nowe Boots'a tez uwielbiam a i ostatnio Debenhams - dwa kremy Clarins, jeden na dzien a drugi na noc w Debenhams zaplacilam 68 funtow w Bootsie chcieli az 93 funty! ![]() Edit - no i wspolczuje Ci strasznie takiego telefonu o 2 rano! Pewnie strachu sie najadlas ![]() Odkad moj TZ zostal potracony przez samochod w drodze do pracy, serce podchodzi mi do gardla jak dzwoni do mnie z samego rana albo zaraz po przyjsciu do domu...
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2011-07-27 o 22:32 |
|
|
|
#468 |
|
Polka Ogarniaczka
|
TBS zdecydowanie uzależnia
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Simply ja zawsze siostrę proszę o masełko i dostaję od niej w prezencie jeszcze żel i błyszczyk do ust. Z TBS uwielbiam balsamy do ust te takie w zakręcanych pudełeczkach. Są wręcz CUDOWNE.
Z Bootsa też bardzo lubię. Ale zawsze się ograniczam do masełek i żeli pod prysznic, bo inaczej bym zbankrutowała. Ostatnio siostra mi przywiozła ten peeling cukrowy z Lush'a i dostała do tego mydełko o tym samym zapachu
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To jest dracena Sandera.Lubi zraszanie wodą, bardzo dobrze czuje się w uprawach hydroponicznych (roztwór wody i składników odżywczych, albo taki specjalny żel kolorowy), przy sadzeniu do ziemi woli raczej dużo wilgoci. Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2011-07-27 o 22:45 |
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo oni przede wszystkim jakieś siekiery i inne takie robią. Ale noże kuchenne też. Ja bardzo lubię, bo długo pozostają ostre. A jak się stępią to wystarczy najzwyklejsza ostrzałka i już jest żyleta.
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie dokupię jeszcze jakąś lekką odżywkę |
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sa blyszczyki, niestety maselka do ust nie sa tak pieknie pakowane Ja ide na panienski w sierpniu ktory zaczyna sie wieczorem z szampanem i czekoladkami w sklepie Lusha, po zamknieciu a potem tequilas all night
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2011-07-27 o 22:55 |
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przydałby się jeszcze jakiś żwirek okrągły, żeby dracenę utrzymać w pionie... |
|
|
|
|
#475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest TBS ?Cytat:
ale on był większy, wyższy |
||
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Męczący jakiś ten dzień. Ale
przejrzałam allegro, obskoczyłam Media Markt, przemyślałam, podpytałam, podjęłam decyzję i jutro jadę kupić Nikona D3000 ![]() I BARDZO, BARDZO, BARDZO MOCNO Was proszę o trzymanie kciuków jutro - info w klubie za chwilkę. Dobranoc
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Naj U mnie tez wpłata wisi i dokładnie mam to co ty...
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ma na czym i jej dobrze, to rośnie jak zwariowana - moja, otrzymana na 21 urodziny, urosła swojego czasu prawie do 1,5 m, i pewnie rosłaby dalej, gdyby mój kot nie postanowił jej nadgryźć ![]() Do uprawy hydroponicznej są specjalne odżywki w sprzedaży, nie powinno się wlewać do wody normalnych nawozów, bo można łatwo przeholować - za dużo jedzenia dla rośliny to równie źle co za mało. |
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę Cię teraz edit: skoczę do TBS przed piątkowym spotkaniem z Glenią zobaczę jakie są ceny, ale masełko do ust na pewno kupię.Z tych błuszczyków miałam arbuzowy
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-07-27 o 23:02 |
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, edycja swiateczna. W zeszlym roku tez byly i kosztowal taki lizak chyba 15 funtow i potem mozna bylo dorwac za 5 funtow na wyprzedazach
![]() Cytat:
![]() Ide ogladac Sons of Anarchy
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

na gg fajnie się gadało a na żywo jak kolesia zobaczyłam to nie wiedziałam co zrobić 

13.03.2008

olej go i nie przejmuj się