|
|
#3961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
Cytat:
![]() Ale tak samo potrafią szarżować 'młodzi gniewni' prowadząc 4 kółka i też mnie to wkurza... A jeździ jak idiota czy normalnie? Cytat:
Ja podobnie... Ewentualnie gdybym wiedziała że ktoś jeździ po ludzku i nie jest ani pewniak, ani maniak prędkości i popisywania się... Cytat:
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czytam watek ( dosc stary) na ktorym zrobila sie burza o tym ze dziewczyna chce brac slub, studiowac i byc na utrzymania Tż-ta ( meza). Co o tym myslicie?:P
|
#3963 |
|
Pani Buka
|
Ola - przywiozłam parę zdjęć, kalendarz, przewodnik i wielki słój lokalnego miodu
pogoda bardzo średnia, poszliśmy na jedną całodzienną trasę i jedną krótszą, tak to niestety zostały spacery "w dole" albo siedzenie w pokoju bo lało :/edit: strasznie dużo naprodukowałyście w klubie... udało mi się tylko włączyć zdjęcia od Cholerki jak zwykle wyglądam jak przyczłap :P
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-07-27 o 21:48 |
|
|
|
#3964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie ostatnio wizażanki napiętnują związki, w których kobieta nie pracuje i jest na " łasce" męża czy TŻ.. Dopóki nie dochodzi do tak skrajnych sytuacji, jak np. taka, że facet bije i wyzywa, a kobieta z nim siedzi, bo on ją utrzymuje, to nie widzę w tym nic strasznego. Niektórzy wyznają inne modele rodziny i tyle.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3966 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zagubiona, powiem tyle, że to zalezy od wychowania i poglądów - są dziewczyny, którym od maleńkości tłumaczono, że muszą mieć faceta, którego zadaniem będzie je utrzymać, a są takie, które w związku oczekują partnerstwa, inne z kolei w każdej sferze chcą dominować. Ja bym na coś takiego się nie zgodziła nigdy, zresztą głupio mi jak mój "drugi połówek" mi coś sponsoruje (kawę, lody czy cos) choć rzadko się to zdarza, a on uważa to za swa powinność z racji tego, ze pracuje, ja nie. Gdybym była od drugiej osoby całkowicie bądź w np. 80-90% uzależniona finansowo, to osobiście nie czułabym się w takim związku wolna.
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Hm, może dodam. Jesli komuś to nie przeszkadza i czuje się z tym dobrze, zresztą nie wiemy jak to wygląda ze strony owego mężczyzny w tym przykładzie, to nic mi do tego. Ja bym się w taki układ nie pchała, bo źle bym się czuła
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się kochają, faceta stać na to żeby ją utrzymywać, to co komu do tego? Nie jest z nim dla pieniędzy, nie wychodzi za niego po to żeby ją utrzymywał...
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja - no to mogę ewentualnie przygarnąć miód
![]() Zagubiona - jak im to pasuje, to czemu nie?
|
#3969 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze chciałam być kurą domową!
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
w tamtym watku dochodzila jeszcze kwesta slubu natychmiast ( dziewczyna lat 20) i brania kredytu na mieszkanie. Ale ja sie zastanawiam bo z nie wlasnej winy chwilowo nie pracuje i sie zastanawiam czy przez to jakas zla jestem:P
|
#3971 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja nie, jakbym coś ugotowała, to byłoby to podstawą do oskarżenia mnie o morderstwo wpsółmałżonka
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Dlaczego zła jak nie z własnej winy?
|
#3972 |
|
Zadomowienie
|
Ja się właśnie spodziewałam, że do tego dochodzą jakieś inne zmienne i że sytuacja nie jest taka jasna. Ale to czy ona w wieku 20 lat powinna się hajtać i jakie ma w tym interesy, to już jest zupełnie inna sprawa.
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
takie mnie mysli naszly po tamtym watku:P ja sie coprawda na kredyt nie porywam w najblizszej przyszlosci ale tak mi jakos gorzej ze w domu siedze:P dorbze ze chociaz mam oszczednosci
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
ej co to jest ta spirulina??
|
|
|
|
#3975 | |
|
Konto usunięte
|
To Cholerka robi sesje?
![]() Cytat:
Jakby mi sie taki złapał za lusterko to podjechałabym metr do przodu albo lepiej do tyłu :0 co za bezczelnosc, nigdy sie z czyms takim nie spotkałam! Ooooo Hard, czyżby Ci się suchy chleb przejadł? |
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się kojarzy z pokarmem dla ryb, ale pewnie to będzie inna spirulina
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
No i jeszcze jedno - nagminne wjeżdżanie na przejścia. Powinno się rower przeprowadzać a nie przejeżdżać, ale u nas mało kto tego przestrzega... (chodzi mi o przejścia dla pieszych i rowerów).
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
spirulina chyba siedzi w algach :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3978 |
|
moderatorka też wizażanka
|
ola_gie,
Chyba nie wystawię. W sumie nie ich wina. A jakoś nie chcę się umawiać na pozytywy, bo nie są mi punkty aż tak potrzebne mam ich sporo. A neutrale będą wyglądać kiepsko
|
|
|
|
#3979 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja nie wyobrażam sobie schodzić z roweru co 50 m i wsiadac na niego po 2,5 metra zebry, potem wsiadac, znowu jechać 50m... i tak dalej. ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Czesc karotka1 i jutka555!
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, to jest uciążliwe, ale lepsze to niż potrącenie na pasach i jeszcze z własnej winy.
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Spójrzcie, jakie piękne plakaty filmowe! Świetne połączenie współczesnego filmu z dość prostą formułą reklamy, jak z tamtych lat.
|
|
|
|
#3982 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Ide spac bo jutro mam wczesnie do pracy ale zostawiam Wam sympatyczny filmik gdybyscie myslały o kursie na prawo jazdy... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mGGfKWAagLs |
|
|
|
|
#3983 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jeśli faceta stać na ratę kredytu i utrzymywanie żony oraz potomka, który może im się przydarzyć, a w dodatku kocha tę kobietę i chce ją utrzymywać, a ona chce studiować i rozwijać się, to pozostaje tylko się cieszyć.Zakalec miał bardzo fajnego kolegę motocyklistę...
|
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jakieś coś z alg, wiem, bo mam to w maseczce morskiej z BU i z powodu smrodu jej nie używam
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
wpadlam tylko powiedzieć dzień dobry
![]() i lece razaz do urzędu odrabiać moje godziny
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3987 |
|
Konto usunięte
|
Mistrzyni, co to złośliwość????
|
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to czemu nie. Sama bym pewnie tak nie potrafiła, a już najbardziej śmieszą mnie "młodzi-zakochani" na utrzymaniu rodziców.
|
|
#3989 |
|
Konto usunięte
|
kurrcze nie mogę sie doczekać na pierwszą pocztówke od kogos z postcrossingu
|
|
|
|
#3990 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholera - czy ładne 3 pokoje, okolice UP, cena 2000 zł + media Cię interesują?
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

. Ale wiem o co Ci chodzi. Na scigaczach jeździ tylu palantów, że robią reszcie złą markę. A z drugiej strony medalu, kierowcy w Polsce nie są nadal przyzwyczajeni do motocyklistów/skuterowców i też nie potrafia się "podzielić" jezdnią. Stąd te wszystkie akcje typu "wszyscy się zmieścimy", żeby nie jeździć po liniach, zeby patrzeć w lusterka....
nawet mój rozmiar, ale buty dla mnie odpadają, bo mają koturnę obitą tą ekoskórką, a ja takie coś zdzieram w tempie ekspresowym

pogoda bardzo średnia, poszliśmy na jedną całodzienną trasę i jedną krótszą, tak to niestety zostały spacery "w dole" albo siedzenie w pokoju bo lało :/