Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 00:24   #2461
mon9
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
no nie powiem, na zdjęciu nie wygląda to xle, ciekawe jak na żywo...

mon9 byłaś dzisiaj w Galerii Mokotów ok. 20?
aaa byłam

stałam w mega kolejce

kupiłam sukienke ale chyba ją oddam

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2011-07-28 o 00:31
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 00:28   #2462
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
A jaka jest ta podszewka? bo ja mam chyba z 8 czy tam nie wiem ile tych dresiar i nic nie zauwazylam Najgorsze jestto,ze nie mam rachunkow do wszystkich
Jak dla mnie nie wygląda źle. Ale w marynarce surrealplace się rozeszła. Ty mając 8 dresiar (WOW) nie użytkujesz jednej za często. Muszę to przemyśleć...

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 00:35   #2463
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie nie wygląda źle. Ale w marynarce surrealplace się rozeszła. Ty mając 8 dresiar (WOW) nie użytkujesz jednej za często. Muszę to przemyśleć...

Ja ją kupiłam właśnie do codziennego chodzenia, nawet nie zdążyłam jej prać bo miałam kilka razy... Dziewczyny przestrzegały przed jej praniem właśnie, że się gniecie itd. Mną się zresztą nie sugeruj, ja mam pecha do rzeczy W tym sezonie wcześniej miałam lnianą z hm - też się rozeszła na szwie na plecach w kilku miejscach chociaż była luźna
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 00:35   #2464
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Nosze codziennie wiec wbrew pozorom nosze je bardzo czesto
Wlasnie dokladnie sprawdzilam moje i podszewka sie nie rozchodzi
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 00:37   #2465
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Nosze codziennie wiec wbrew pozorom nosze je bardzo czesto
Wlasnie dokladnie sprawdzilam moje i podszewka sie nie rozchodzi
No widzicie - ja mam zdolności psujne
Stary 2011-07-28, 00:40   #2466
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
no widzisz - ile osób tyle opinii, mnie się WYDAJE (bo naocznie nie widziałam, a zdjęć nie liczę bo - jak pisałam - często deformują nie oddają prawdy) że niskie osoby po prostu przytłacza ten rozkloszowany dół....kurde żeby mnie tu zaraz źle nie odebrano że nagonkę na niskie osoby robię czy cuś
ja jak przymierzyłam tulipana (a jestem szeroka wszędzie i niska w dodatku) śmiałam się sama z siebie do łez przez 15 min wyglądałam jak karykatura...

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
w Arkadii są białe kolejarki, ale same L
a czyste??? jest jakaś dobra duszyczka, która mi ją zakupi? chciałam różową ale w tej cenie to i białą przygarnę
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 00:53   #2467
surrealplace
Zadomowienie

Co za zdjęcie - poraziło mnie!

http://allegro.pl/marynarka-zakiet-r...739790748.html
Stary 2011-07-28, 00:56   #2468
paryzanka202
Zakorzenienie

Ladna jest ta marynarka
Stary 2011-07-28, 00:58   #2469
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Ladna jest ta marynarka
Fioletowa marynarka? Podoba mi się też bardzo-kupiłam ją jak tylko weszła do sklepów, ale oddałam bo mój tż stwierdził, że wygląda jak strój biskupi, że uszyli ją z tego samego materiału co szaty dla księży w czasie adwentu, a jeszcze jak zobaczył guziczki

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-07-28 o 01:01
Stary 2011-07-28, 01:11   #2470
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
to super

mnie się nie podoba - gdyby ten ażur był tylko pod szyją to jeszcze by było ok, ale na rękawach to już za dużo szczęścia....

Iwonka - to "na po niedzieli" jesteśmy umówione - tak około południa pasowac będzie??

dziękuję wam za wsparcie, ale jak ktoś ma pecha to po prostu ma i tyle facet wjechał mi w tył (ja już nie mam siły na tych ludzi jak jeżdżą - tłumaczył się że nie wyhamował bo wysyłał smsa....dość że uczciwy chociaż i baaardzo przepraszał) na szczęście lekko zderzak uszkodzony ale zawsze to coś poza tym "małż" w szpitalu wylądował tzn. zawieźli go na izbę przyjęć, po czym chcieli go zostawić na obserwację w szpitalu ale on......się nie zgodził.....no gorzej niż z dzieckiem....siedzę teraz w necie i googluję co mu jest na podstawie papierków z izby.....no masakra po prostu

biadna Gabi ale na pewno w końcu będzie lepiej co do "małża" to ja masz jeszcze jakieś wątpliwości to napisz na pw to co z izby napisali ale dokładnie (o ile jesteś w stanie się doczytać ) i opisz sytuacje to może pomogę i coś poradzę i trzymaj się
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 01:14   #2471
rendsaid
Wtajemniczenie

widzę że h&m kopiuje slynne plisowane sukienki naszej zary

musze zbadać wszystko choć pewnie jakościowo.....

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 01:20   #2472
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
widzę że h&m kopiuje slynne plisowane sukienki naszej zary

musze zbadać wszystko choć pewnie jakościowo.....
Kochana i jak kupujesz shoppera?
Stary 2011-07-28, 01:22   #2473
fleurettee
Raczkowanie

[QUOTE=czarnulka066;283851 81]Kurcze kupić torbę za większą kasę żeby stała na półce to bez sensu, jak mówisz że ładnie wygląda tylko jak jest pusta.

czarnulka
ja widziałam tę torbę w sobotę w poznańskiej plazie, chyba ze zwrotu była,bo wybrakowana i zniszczona troszkę. też się kiedyś zastanawiałam nad kobaltową, ale kupiłam kopertówkę i nie żałuję, bo na żywo ta torba nie wygląda tak super ta rączka się naprawdę wyciąga i pociąga do góry wieczko torebki. chciałam w ogóle ją dla Ciebie kupić, ale wyglądała źle, ale nawet gdyby była w idealnym stanie i kobaltowa to po obejrzeniu na żywo nawet za cenę wyprzedażową bym nie kupiła. radzę zakochać się w jakiejś innej

-
Stary 2011-07-28, 01:25   #2474
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana i jak kupujesz shoppera?
no właśnie wacham sie bardzo .... bardzo mi się podoba ten karmelowy bo czarnych torebek nie nosze, ale po niezbyt pochlebnych opiniach boje się
więc wstrzymałam się , choć tż namawia bo to ma być prezent na 6 roczice bycia razem

a przy okazji mały off , mój tż się śmiał ze mnie jak kupowalam w lipcu huntersy , a okazało się ze bardzo mi się przydały
tylko że zaczynaja zmieniać kolor , mam granatowe matowe

Edytowane przez rendsaid
Czas edycji: 2011-07-28 o 01:29
Stary 2011-07-28, 01:32   #2475
paryzanka202
Zakorzenienie

wlasnie , dlaczego huntery ponoc robia sie matowe i dzieja sie z nimi takie rzeczy?
Ja mam kalosze hilfigera i po roku noszenia nie sa matowe, ani troche zniszczone. Czyscilam je sciereczkami w5 z lidla nawet preparatu do nich nie mam.

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
no właśnie wacham sie bardzo .... bardzo mi się podoba ten karmelowy bo czarnych torebek nie nosze, ale po niezbyt pochlebnych opiniach boje się
więc wstrzymałam się , choć tż namawia bo to ma być prezent na 6 roczice bycia razem

a przy okazji mały off , mój tż się śmiał ze mnie jak kupowalam w lipcu huntersy , a okazało się ze bardzo mi się przydały
tylko że zaczynaja zmieniać kolor , mam granatowe matowe

Jak prezent to sie decyduj od razu
Stary 2011-07-28, 01:37   #2476
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
wlasnie , dlaczego huntery ponoc robia sie matowe i dzieja sie z nimi takie rzeczy?
Ja mam kalosze hilfigera i po roku noszenia nie sa matowe, ani troche zniszczone. Czyscilam je sciereczkami w5 z lidla nawet preparatu do nich nie mam.

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Jak prezent to sie decyduj od razu
no nie wiem musze go pare razy przymierzyc jeszcze bo boje sie ze porysuje , pogniecie bo ja nie dbam ani troche o torebki rzucam nimi gdzie popadnie , a pożniej tż będzie gadał że nie szanuje prezentów

właśnie nie wiem czym to spowodowane , ale zaczyna wyglądać to niefajnie
a preparat kosztuje 79 już wole sobie dołożyć do mojej wish listy w zarze a

Stary 2011-07-28, 01:41   #2477
paryzanka202
Zakorzenienie

Pytam bo sama chce kupic huntery za moje kalosze dalam 600 zl ,ale jestem z nich strasznie zadowolona! Moge je polecic kazdemu
Stary 2011-07-28, 01:43   #2478
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Prrrrrr... szalone

Teraz to on się musi nastarać (w końcu mam dużo sukienek więc mogę ) o mnie a nie taki jeden wyskok a ja jego

Z jakiegoś powodu się jednak rozstaliśmy i teraz muszę wiedzieć czy jest gotowy na podarowanie mu win a poza tym jest cwany i nie przyzna się tylko będzie mówił, że chce abym była szczęśliwa i jak kogoś znajdę to on się też będzie cieszył.
Już my tu coś na niego wymyślimy

tak trzymaj nie można łatwą być a randkowanie się przyda tym bardziej, że masz tyle nowych pięknych nabytków do ubrania, że zostaniesz chyba kusicielką miesiąca ale może dawkuj mu to stopniowo, żeby mu serce wytrzymało i inne narządy, szczególnie martwiłabym się tu o tą opadającą szczękę ( w sumie to żuchwę ), chyba że kolejny etap podrywu to na pielęgniarkę
Stary 2011-07-28, 01:46   #2479
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Pytam bo sama chce kupic huntery za moje kalosze dalam 600 zl ,ale jestem z nich strasznie zadowolona! Moge je polecic kazdemu
haha Paryżanka zdecydowanie jesteś zakupoholiczką

Stary 2011-07-28, 01:49   #2480
paryzanka202
Zakorzenienie

Czy ja wiem...

Ale sie wkurzylam odnosnie mojego wyjazdu! Pogoda straszna,ale myslalam sobie,ze to niemozliwe zeby przez 2 tygodnie nad morzem padalo. Wchodze na dlugoterminowa pochode i bite 2 tygodnie mojego urlopu - DESZCZ :/\

Teraz zaluje,ze zabralam tyle letnich sukienek itp, zamienie to chyba na prawie same polary,bluzy itp. A chcialam zrobic tyle zdjec
Stary 2011-07-28, 01:51   #2481
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Będę jeszcze miłosierna,ale do czasu. JAk przegnie to zemsta będzie rodem z serialu brazylijskiego

A ten twój kurs to się rewelacyjnie składa będziesz miała mi okazję powiedzieć jak się ten głupi ryż gotuje. Bo ostatnio coś mi się mało lepił
No..najpierw zobaczymy czy mi wyjdzie jak zaczne sama robic w domu. Gosc mowil ze ryz najpierw trzeba minimum 3 razy wyplukac w wodzie zeby oczyscic go ze skrobi ktora sie osadza. Potem zalac letnia woda tak zeby poziom wody byl o 1 cm wyzszy niz ryz. Gotowac na malym ogniu okolo 10-15 min ale tutaj najwiekszy problem jest z iloscia tej wody. Musi mniej wiecej wygotowac sie a przy tym ryz ma byc tak jakby al dente- nie moze byc ani rozgotowany anie niedogotowany. Potem odstawia sie na 10-15 min do wystygniecia i wchloniecia resztek wody. No i tutaj zaczynaja sie schody trzeba go przyprawic- mowil ze octem ryzowym (200ml na 1kg ryzu) i cukrem (nie wiem ile bo mowil ze niektore octy sa juz slodzone i nie trzeba slodzic). Zrobienie ryzu jest najtrudniejsze w calym sushi...podobno za 1 razem nigdy nie wychodzi jak wyprobuje to dam znac

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
O to jak kiedyś będę robić to już wiem do kogo zwracać się z prośbą o poradę 36 kawałków - woooow
Jak tylko dam rade to chetnie pomoge

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
: hahaha: padłam

ale słodko... też bym się wzruszyła

Bethie to gdzie Ty jesteś??? Jak w Euro???

Lunus jesteś niemożliwa

Kochana jak znajdziesz je jeszcze to bierz wszystkie rozejdą się na tym wątku w 5 min

Mam dla Was małą fotorelację dla Pań w rozmiarze L
1. Srebrna bluzka (mierzyłam Skę!!!!) - mi się podoba, 199 bym nie dała, ale kupiłam na allegro za 120 i bardzo się cieszę, że to zrobiłam
2. Srebrny sweterek - kicha na maxa, leży tragicznie, a szkoda....
3. Kremowa bluzeczka ( ta była chyba trochę za mała) ale jest bardzo ładna i pewnie ją kupię
4. Bluzka biało-czarna, widywana na allegro...powiem tak, brać!!! Jest super
Kupilas ostatnia bluzke? super w niej wygladasz! i ta pierwsza bluzka tez bardzo fajna. Dzisiaj ja mierzylam ale narazie nie jestem przekonana do tego materialu.

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
Doszedł dziś mój chabrowy tulipanek z all za 230 zł.
Jest taaaki fajny. I nawet z rozmiarem trafiłam.

Tylko mama mnie trochę zmartwila, że nie nadaje się na wesele..

Jakie dodatki byście proponowały?

Spodobała mi się sukienka z załącznika. Co myślicie?
Mi sie nie podoba ta z zalacznika. A tulipan jak najbardziej sie nadaje

Cytat:
no widzisz - ile osób tyle opinii, mnie się WYDAJE (bo naocznie nie widziałam, a zdjęć nie liczę bo - jak pisałam - często deformują nie oddają prawdy) że niskie osoby po prostu przytłacza ten rozkloszowany dół....kurde żeby mnie tu zaraz źle nie odebrano że nagonkę na niskie osoby robię czy cuś
Ja jestem wysoka i nie ma szans zebym dobrze w nim wygladala. Wszystko zalezy od budowy...

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

Cytat:
Czy ja wiem...

Ale sie wkurzylam odnosnie mojego wyjazdu! Pogoda straszna,ale myslalam sobie,ze to niemozliwe zeby przez 2 tygodnie nad morzem padalo. Wchodze na dlugoterminowa pochode i bite 2 tygodnie mojego urlopu - DESZCZ :/

Przeciez w tym roku nie ma prawdziwego lata...porazka.....
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 01:52   #2482
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
z shopperka jednak zrezygnowałam
przymierzałam dzisiaj czarnego i karmelowego
są ładne to fakt, ale wieeelkie i sztywne, rączka obcierała mnie w nadgarstek
po obejrzeniu obydwu skłaniałam się jednak ku czarnemu, ten rudy to trudny kolor (chyba, że trafiłam na taką jasną wersję)

oglądałam też nowego czarnego z wężową rączką, kształt ma ładny ale jakoś nie robi na mnie wrażenia

z nowej kolekcji spodobała mi się jasno granatowa marynarka z dziwnymi marszeniami-zakładkami na ramionach z Woman oczywiście
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ED%2BSHOULDERS

a ta z czarnymi klapami nie bardzo, taka smutna ciemna jest
fuksjowa dużo ładniejsza

do Złotych T. wybrałam się samochodem, bo oczywiście non stop leje
myślę sobie wjadę na płatny parking, to będzie git
no ale to jest jakaś jedna wielka pomyłka!
nie dość, że się buli 5 PLN za godzinę, to jeszcze miejsc nie ma!
żeby coś znaleźć krążyłam ze 20 min uruchamiając niemal każdy alarm w ludzkich autach, bo wydech mam jaki mam
miałam dość zanim weszłam połazić
nigdy więcej samochodem tam nie pojadę!

zaliczyłam 3 Zary, niestety już na % wszystko mocno przebrane
wkurza mnie to, że nie wystawiają marynarek
wrrrrrrr
juro może skoczę do GM
rozejrzeć się za czymś dla Was jeszcze??

upolowałam spodnie Gabi z zamkami ale chabrowe i marynarkę hihi ale beżową z podszewką w kropeczki- jest super!!

w Arkadii są białe kolejarki, ale same L
sporo sukienek po 99

srebrny sweter z NK beznadziejny jak dla mnie
jeśli byś mogła, to zerknij proszę na karmelową skórę z Woman w rozmiarze S, tę za 459 zł, szukam jej rozpaczliwie

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 01:56   #2483
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
No..najpierw zobaczymy czy mi wyjdzie jak zaczne sama robic w domu. Gosc mowil ze ryz najpierw trzeba minimum 3 razy wyplukac w wodzie zeby oczyscic go ze skrobi ktora sie osadza. Potem zalac letnia woda tak zeby poziom wody byl o 1 cm wyzszy niz ryz. Gotowac na malym ogniu okolo 10-15 min ale tutaj najwiekszy problem jest z iloscia tej wody. Musi mniej wiecej wygotowac sie a przy tym ryz ma byc tak jakby al dente- nie moze byc ani rozgotowany anie niedogotowany. Potem odstawia sie na 10-15 min do wystygniecia i wchloniecia resztek wody. No i tutaj zaczynaja sie schody trzeba go przyprawic- mowil ze octem ryzowym (200ml na 1kg ryzu) i cukrem (nie wiem ile bo mowil ze niektore octy sa juz slodzone i nie trzeba slodzic). Zrobienie ryzu jest najtrudniejsze w calym sushi...podobno za 1 razem nigdy nie wychodzi jak wyprobuje to dam znac

Jak tylko dam rade to chetnie pomoge

Kupilas ostatnia bluzke? super w niej wygladasz! i ta pierwsza bluzka tez bardzo fajna. Dzisiaj ja mierzylam ale narazie nie jestem przekonana do tego materialu.

Mi sie nie podoba ta z zalacznika. A tulipan jak najbardziej sie nadaje

Ja jestem wysoka i nie ma szans zebym dobrze w nim wygladala. Wszystko zalezy od budowy...

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

Przeciez w tym roku nie ma prawdziwego lata...porazka.....

Zalamalam sie... chcialam sie troche opalic, ale nie jestem zwolennikiem "placka" na plazy No coz to jeszcze przezyje, poszlabym na solarium. Niech bedzie umiarkowanie cieplo,ale niech nie leje...

A ja sobie dzis stroj kupilam nowy.
Stary 2011-07-28, 02:12   #2484
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Zalamalam sie... chcialam sie troche opalic, ale nie jestem zwolennikiem "placka" na plazy No coz to jeszcze przezyje, poszlabym na solarium. Niech bedzie umiarkowanie cieplo,ale niech nie leje...

Ja bym w te prognozy az tak nie wierzyla...sama sprawdzalam 2 tyg i nic sie nie sprawdzilo. Jaki stroj kupilas?
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 02:14   #2485
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
nie kupiłam, ale kupię pojawiają się czasem na allegro, więc cierpliwie poczekam

Cytat:

Kochana to może Ty lepiej zainwestuj w tą drugą parę kaloszy... Bo z tym latem teraz to obłęd jest. Moi rodzice pojechali nad morze w czercu na 2 tyg...Trafili w te upały...Padało tylko chyba raz i to przez chwilę....Trafili przepiękną pogodę, aż mieli już dość... Ja to im cały czas powtarzam, że mają niesamowite szczęście w życiu Mi się nigdy tak nie trafiło jeszcze.
Stary 2011-07-28, 02:15   #2486
fleurettee
Raczkowanie

[QUOTE=olalicious07;283985 85]paryzanko, na razie poprosilam znajomego z Turcji (ktory zna dyrektora generalnego zary na Turcje:P) zeby mi ten pasiak wykopał spod ziemi ale jak się nie uda to zgloszę się po Twoim powrocie

to dopiero z taką informacjś się ujawniasz coś czuję, że będziemy robić zbiorowe zamówienia do Turcji
Stary 2011-07-28, 02:22   #2487
paryzanka202
Zakorzenienie

Asiu a jakis normalny w reserved na przecenie, zal bylo nie brac Nawet fajnie lezy, gora gladka pomaranczowa ,dol we wzorki.

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ----------

Cytat:
nie kupiłam, ale kupię pojawiają się czasem na allegro, więc cierpliwie poczekam

Kochana to może Ty lepiej zainwestuj w tą drugą parę kaloszy... Bo z tym latem teraz to obłęd jest. Moi rodzice pojechali nad morze w czercu na 2 tyg...Trafili w te upały...Padało tylko chyba raz i to przez chwilę....Trafili przepiękną pogodę, aż mieli już dość... Ja to im cały czas powtarzam, że mają niesamowite szczęście w życiu Mi się nigdy tak nie trafiło jeszcze.

Wlasnie to strasznie irytujace:/ oby sie pogoda nie sprawdzila
Stary 2011-07-28, 02:25   #2488
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Ja ją kupiłam właśnie do codziennego chodzenia, nawet nie zdążyłam jej prać bo miałam kilka razy... Dziewczyny przestrzegały przed jej praniem właśnie, że się gniecie itd. Mną się zresztą nie sugeruj, ja mam pecha do rzeczy W tym sezonie wcześniej miałam lnianą z hm - też się rozeszła na szwie na plecach w kilku miejscach chociaż była luźna

mi też się różowa dresiara rozeszła na szwie na rękawie i to w dwóch różnych miejscach niedaleko siebie, ale nie na podszewce i też się zdziwiłam bo ani tam nie jest opięta, ani nie naciągałam wtedy po prostu się rozeszło i nie wiem co zrobić, bo nie mam akurat na różową paragonu a na sobie miałam ją z 5 razy i to po kilka godzin tylko

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ----------

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość

oooo no to musi być moja jednak
Stary 2011-07-28, 02:27   #2489
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
to dopiero z taką informacjś się ujawniasz coś czuję, że będziemy robić zbiorowe zamówienia do Turcji
szkoda, że we wrześniu już będzie po wyprzedaży bo dopiero wtedy mam urlop i właśnie celuję w Turcję... ale planuję zakup zegarka i jakiejś torebki...zresztą tam nie problem coś kupić... zawsze wracałam obładowana i z rzeczami, które bardzo potem lubiłam i długo mi służyły... już się nie mogę doczekać
Stary 2011-07-28, 02:33   #2490
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
szkoda, że we wrześniu już będzie po wyprzedaży bo dopiero wtedy mam urlop i właśnie celuję w Turcję... ale planuję zakup zegarka i jakiejś torebki...zresztą tam nie problem coś kupić... zawsze wracałam obładowana i z rzeczami, które bardzo potem lubiłam i długo mi służyły... już się nie mogę doczekać
no zakupy i same wakacje w Turcji super ja za to po zeszłorocznych wakacjach w Turcji mam uraz do Turków

---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ----------

no to po kilku dniowej nieobecności nadrobiłam w 2 godziny.... dzisiejszy dzień
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości