|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28167966]Ja jestem
Ale tylko na chwilę. Czekam na fryzjerkę.[/QUOTE]Mrowinka Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Zycia !!! Zycze Ci aby dzisiejszy dzien okazal sie Najpiekniejszym Dniem w Waszym Zyciu PS: I zeby pogoda Wam dopisala ![]() Baw sie dobrze |
|
|
|
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chce zamowic winetki, zawieszki na alko i pudeleczka na slodycze dla gosci. Podaje link http://allegro.pl/winietki-recznie-r...702332856.html Interseuje mnie model taki jak w zalaczniku.
Problem w tym, ze jak pomnoze wszystko razy 100 to niezla sumka wychodzi ![]() Najdrozsze sa te pudeleczka 1,80 zl za sztuke
|
|
|
|
|
#3813 |
|
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28167966]Ja jestem
Ale tylko na chwilę. Czekam na fryzjerkę.[/QUOTE]to pewnie już !!!! ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Mrowinko, Wszystkiego najlepszego dla Was z okazji nadejscia tego Wspaniałego Dnia )))Mam nadzieję, że wszystko pięknie wyjdzie i uda się tak jak zaplanowaliście!! czekamy na relację! |
|
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam specjalnie zlozyc zyczenia dla Mrowinki
![]() Mrowinko - przede wszystkim, zeby ten dzien byl dla Ciebie jednym z najpiekniejszych dni w zyciu, zebycie zyli dlugo i szczesliwie Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Cytat:
Swoja droga sliczne sa ![]() My nie robimy prezentow dla gosci. Uwazam, ze to zbedny wydatek, ale to juz kazdego indywidualna sprawa ![]() Ja zamowilam takie winietki... winietki.jpg No i zdecydowalam sie na ta bransoletke.. HELIXC~1.jpg Za 2,5 tyg jedziemy juz do Polski
|
|
|
|
#3815 |
|
Zadomowienie
|
Mrowinko!!! Wszystkiego najlepszego! Oby ten dzień był taki jaki sobie zaplanowaliście ![]()
|
|
#3816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zleci szybciutko![]() branzoletka śliczna )---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- dziewczyny, muszę kupic księgę gości na wesele, gdzie kupowałyście? Oglądałam w tym sklepie koło dworca ale niby duży wybór ale jak ładna to mało kartek, jak duża i ładna to kolor nie pasuje
Edytowane przez lil_ Czas edycji: 2011-07-17 o 11:19 |
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinko!!! Pogodę miałaś cudowną..!!
)))) Napisz koniecznie jak było. ****
|
|
#3818 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pogoda rzeczywiście dopisała, rano było chłodno i pochmurno, ale potem się rozpogodziło - jak na zamówienie ![]() Fryzurę ostatecznie miałam inną niż próbna, ale byłam bardzo zadowolona z tej zmiany - z makijażu zresztą też. Trochę dopadł mnie stres, jak już się ubierałam, ale potem przyjechał fotograf, zabrał nas na krótką sesję na dwór i rozluźniłam się. Później błogosławieństwo i do kościoła. Bałam się, że się wzruszę i popłaczę, ale nie - prawie cały czas się uśmiechaliśmy. Przyjęcie też udane, trochę potańczyliśmy i ok. 21 goście pojechali do domów, a my na górę na noc poślubną
|
|||||
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja akurat ksiegi gosci nie bede miala, ale wiem, ze na allegro jest tego masa. [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28197114]Dziękuję za życzenia Pogoda rzeczywiście dopisała, rano było chłodno i pochmurno, ale potem się rozpogodziło - jak na zamówienie ![]() Fryzurę ostatecznie miałam inną niż próbna, ale byłam bardzo zadowolona z tej zmiany - z makijażu zresztą też. Trochę dopadł mnie stres, jak już się ubierałam, ale potem przyjechał fotograf, zabrał nas na krótką sesję na dwór i rozluźniłam się. Później błogosławieństwo i do kościoła. Bałam się, że się wzruszę i popłaczę, ale nie - prawie cały czas się uśmiechaliśmy. Przyjęcie też udane, trochę potańczyliśmy i ok. 21 goście pojechali do domów, a my na górę na noc poślubną [/QUOTE]Gratulacje zono ![]() Super, ze wszystko sie udalo. Noga nie dokuczala? Zobaczymy jakies zdjecia???
|
|
|
|
#3820 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do zdjęć - wolałabym nie wklejać ich na forum
|
|
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))Jeśli chodzi o prezenty, to my nie mieliśmy słodyczy, etc., każda para/rodzina dostała weselną przy wyjściu z poprawin. Aktualnie wypalam płytę ze zdjęciami, które dostaliśmy od fotografa (1260 ) na parę/rodzinę, które jutro powysyłamy. Do koperty włożyliśmy podziękowania wydrukowane na tle naszego zdjęcia z pleneru, fajnie to wygląda. TŻ wydrukował w pracy, więc płaciliśmy za koperty, płyty i znaczki. Dużo nie wyjdzie, a ile frajdy, zwłaszcza że goście tworzyli zapisy na płytę.
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28199396]Noga trochę bolała, ale w tych emocjach nie zwracałam na to uwagi. Nawet potańczyć dałam radę i nie zmieniłam butów na płaskie
![]() Co do zdjęć - wolałabym nie wklejać ich na forum [/QUOTE]Mozesz zdjecia wrzucic do Picassy i dac linka na priv. Ale jak nie masz ochoty to oczywiscie Twoje prawo ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze na zywo jest rownie ladna.Fajny pomysl z tymi zdjeciami dla gosci. Ale chyba nie dajesz im wszystkich 1260??
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na podziękowaniach napisaliśmy, że na życzenie udostępnimy zdjęcie w dużej rozdzielczości.
|
|
|
#3824 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mieliśmy sesję plenerową w ogrodach w Dobrzycy, fotografowie zrobili nam ponad 500 zdjęć. Pogoda dopisała ![]() A jutro w podróż poślubną |
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28225901]Nie wiem nawet, jak to się robi
![]() Dzisiaj mieliśmy sesję plenerową w ogrodach w Dobrzycy, fotografowie zrobili nam ponad 500 zdjęć. Pogoda dopisała ![]() A jutro w podróż poślubną Ojejku, ja tez chce tam sesje zdejciowa Opowiedz koniecznie czy warto.. No i udanej podrozy poslubnej
|
|
|
#3826 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie wysyłam Ci kilka przykładowych zdjęć zrobionych przez moją siostrę. Profesjonalne będą na pewno lepsze jakościowo
|
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Raczkowanie
|
ja też chcę zobaczyc zdjęcia!!!
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
ja też...
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinka juz w podrozy poslubnej, pewnie odezwie sie dopiero po powrocie. Napiszcie do niej priv, z adresem meilowym, to moze wam przesle kilka
Ja tak zrobilam i moglam podziwiac cudne zdjeciaJa akurat bardzo lubie takie klimaty ogrodowo-romantyczne, wiec upewnilam sie, ze Dobrzyca jest jak najbardziej dla mnie ![]() Wika, zonko - jak tam w malzenstwie??? Pewnie sielanka..... Obraczka jak sie nosi???
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też lubię klimaty romantico, nie dla mnie sesje industrialne w jakichś opuszczonych fabrykach, zupełne nieporozumienie. ;P Nie nosi się bo zgubiona, nowa dopiero 3 sierpnia i wzięłam jednak rozmiar mniejszą. A ogólnie jest jak było, nie zauważyłam żadnej różnicy, z tym, że my mieszkamy razem 3 lata. Tyle, że w oficjalnych sytuacjach przedstawiam TŻta jako męża, o..!
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak faktycznie-przeciez obraczka zostala w morzu ![]() A ztym przedstawianiem sie jako moaz i zona, to najbardziej mnie wlasnie cieszy
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
HOP HOP JEST TU KTO????????
![]() Bede pisac sama ze soba ![]() Zostalo 16 dni, a za tydzien juz wyjezdzamy do Polski Lista gosci zamknieta-skurczyla sie bardzo, ale przestalam sie przejmowac. Z zaproszonych 125 zostalo 85 (ale z tego 8 juz na wstepie wiedzialam ze nie bedzie,ze wzgledu na slub kuzynki nastepnego dnia ).Tak czy inaczej, bardzo duzo nam odmowilo ![]() Zapowiada sie bardzo pracowity tydzien przedlubny: fryzurka slubna, makijaz probny, paznokcie, pasemka, ostatnie zalatwienia z sala, kamerzysta, foto, orkiestra, kwiaciarnia itp, odbior sukni Co u was kochane?????
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się tym, że to już tak niedługo.. )))Faktycznie dużo gości odmówiło, szkoda, ale z drugiej strony i tak będziecie się świetnie bawić i nie daj sobie przez to zepsuć humoru.
|
|
|
#3835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem, jestem. Gwiadeczka to Ty juz tuz tuz ... :szok: U Ciebie lista sie skurczyla a u nas rozciagnela, liczylismy na max 80 osob a jest okragla setka Dzisiaj wieczorem zamawiam winetki i zawieszki na alko. Podarowalam sobie pudeleczka na slodycze dla gosci
|
|
|
|
|
|
#3836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj ciesze sie, ciesze A Wy macie juz filmik ze slubu? Czy nie mialas kamerzysty? Cytat:
No ja juz tuz, tuz.... a jak wroce, to zaraz Ty bedziesz sie szykowac do wyjazdu . Kiedy jedziecie dokladnie?Pochwal sie jakie zamawiasz winietki i zawieszki?
|
|
|
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
ja wczoraj sama zrobiłam winietki na próbę i wyszło mi coś takiego co o nich myślicie?? Dzisiaj jeszcze zrobie zawieszki do kompletu hmm...A poza tym przygotowania stoją w miejscu, jak moja swiadkowa w koncu zdecyduje sie na urlop to pojade suknie oklądać, juz sie doczekać nie mogę
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co bym zmienila, to kolor wstazeczek, albo kolor samej winietki, bo obydwa sa w czerwieni i wszystko sie zlewa ze soba. Tak czy inaczej, sliczne.Masz juz jakies upatrzone wzory sukni, ktore Ci sie podobaja?
|
|
|
|
#3839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam swoja suknie w głowie coś w stylu tej sukni na zdjeciu
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2011-07-28 o 16:36 |
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Ale tylko na chwilę. Czekam na fryzjerkę.[/QUOTE]