Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 02:32   #511
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A my nie jedziemy jednak do chorwacji mezul pytal w pracy czy moze se wziac we wrzesniu urlop bo mamy zarezerwowane wczasy na wrzesien juz dawno temu... ale sie nie zgodzili... w ogole mezul stwierdzil ze jakby wiedzial jak to bedzie to by w ogole nie bral tej pracy... nie dosc ze go oszukali na kasie tzn sie nie dogadali za bardzo, nie wiem jak to nazwac, bo w tym wg mnie tez jest wina tzta i tej kolezanki co to zalatwiala... w kazdym razie to co mial miec netto ma brutto wiec spora roznica... poza tym w praktyce to strasznie daleko jest jak na codzienne dojazdy... godzina autem w jedna strone... to jeszcze teraz nasze wakacje no coz takie jest zycie... powiedzieli ze mu podniosa jak zaklad zacznie hulac to zobaczymy... najwyzej bedzie znowu szukal czegos
przykro mi ze z wakacjami nie wyjdzie znam ten bol .. tez ciezko mi bylo przyjac do wiadomosc to ze w tym roku do Polandi nie polecimy :
(

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Żabcia - u mnie też się żadnych badań nie robi, zaczynają się tobą w ogóle interesować po 10-12 tyg.
.
to tak jak i tu ...

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Podziwiam Twoją silną wolę
A powiedz, co z Twoją dietą jak zajdziesz w ciążę?
.
dzieki nie jest latwo kurde ... zwlaszcza teraz jak jest u nas siostra Meza to czasem cos podjem ehhh

a z dieta .. bede utrzymywac bo to nie jest takas surowa ze tylko kawalek kurczaka czy warzyw .. wszystko sie je tylko mniejsze porcje a owoce i warzywa to zero pkt wiec mozna do woli jesc chyba ze bede miala odrzut

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 06:22   #512
kolanka
Zadomowienie

Emilia211 - ostanio dostałaś okres wcześniej - prawda, a teraz był terminowo? Wydaje mi się, że musisz wyluzować. Jak zrobisz test tydzień po miesiączce, to powinien pokazać ciążę, jeśli ta ciąża w ogóle istnieje. Bardzo chciałabyś być w ciąży i trochę się sfiksowałaś. Musisz na luz wrzucić. Ale na Twoim miejscu poszłabym do gina na normalne badanie. On powie czy wszystko jest ok i wtedy będziecie dalej się starali.
I jeszcze mam takie pytanie, czy teraz jak się obserwowałaś, to miałaś dni płodne - śluz jak białko jajka, bezbarwny i ciągliwy?

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-07-28 o 06:30
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:01   #513
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:19   #514
kliwia
Zakorzenienie

sliwenka pierwsza pare kupilam w zeszlym roku. pochodzilam w nich przez wakacje, i teraz w kwietniu jak byly upaly i mi sie urwal jeden pasek - poszlismy z reklamacja, dali nowa pare [w czerwcu] o odbiorze poinformowali telefonicznie po czym ta calkiem nowa para wlasnie sie rozleciala, w tym samym miejscu na dodatek - i z tego co pamietam to teraz oddadza juz kasiore
Fajnie by bylo bo widzialam fajne sandaly w rylko na obcasie za 60zl ale nie wiem czy maja jeszcze moj rozmiar

w ogole w Rylko widzialam z 4pary butow na latao ofkors - i po przecenie i tak mnie nie stac mimo ze kosztowaly tylko od 140zl gr
a jedne byl;y fajne , drewniane super kolor skory czadowe no ale obejde sie smakiem.

A dzis kupujemy spacerowke
bierzemey ze sklepu - bo w razie gdyby sie cos stalo, to na czas reklamacji daja wozek zastepczy - a jak kupie na allegro to nikt mi nie da zastepczego wozka - a nie wiem czy seris bylby taki wspanialomyslny hahaha a 50zl w tym przypadku to az taka roznica nie jest, a komfort psychiczny ogromny
Kupujemy Baby design Sprint [jednak, bo mialbyc walker, ale ma za male kolka na zime przynajmniej, i nie ma zdejmowanej tapicerki]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sprint.jpg (27,0 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-07-28 o 07:23
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:31   #515
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
bierzemey ze sklepu - bo w razie gdyby sie cos stalo, to na czas reklamacji daja wozek zastepczy - a jak kupie na allegro to nikt mi nie da zastepczego wozka - a nie wiem czy seris bylby taki wspanialomyslny hahaha a 50zl w tym przypadku to az taka roznica nie jest, a komfort psychiczny ogromny
Kupujemy Baby design Sprint [jednak, bo mialbyc walker, ale ma za male kolka na zime przynajmniej, i nie ma zdejmowanej tapicerki]
na pierwszy rzut oka całkiem ok idę o niej poczytać

a tak na marginesie to ciekawe czy dziś pojedziemy czy jutro rano.. mam nadzieję ze uda się dziś...
Stary 2011-07-28, 07:31   #516
india83
Zakorzenienie

:czesc, ledwo zwlekłam się z łozka... ale coz nie było wyjscia, bo robia dalej schody wiec i tak nie da się spac

Kliwia a ten wózek to w takim kolorze jak na zdjeciu??? bo jest przepiekny
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:34   #517
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 07:37   #518
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
sliwenka pierwsza pare kupilam w zeszlym roku. pochodzilam w nich przez wakacje, i teraz w kwietniu jak byly upaly i mi sie urwal jeden pasek - poszlismy z reklamacja, dali nowa pare [w czerwcu] o odbiorze poinformowali telefonicznie po czym ta calkiem nowa para wlasnie sie rozleciala, w tym samym miejscu na dodatek - i z tego co pamietam to teraz oddadza juz kasiore
Fajnie by bylo bo widzialam fajne sandaly w rylko na obcasie za 60zl ale nie wiem czy maja jeszcze moj rozmiar

w ogole w Rylko widzialam z 4pary butow na latao ofkors - i po przecenie i tak mnie nie stac mimo ze kosztowaly tylko od 140zl gr
a jedne byl;y fajne , drewniane super kolor skory czadowe no ale obejde sie smakiem.

Fajny

Mrtuś te nuvaring klik
ewentualnie plastry, ale najlepiej jakbym sobie w ogóle odpuściła hormony.
W każdym razie kazała przyjść za pół roku jak się wszystko unormuje i wtedy zobaczymy:rolle yes:

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:44   #519
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
:czesc, ledwo zwlekłam się z łozka... ale coz nie było wyjscia, bo robia dalej schody wiec i tak nie da się spac
ale jak zrobią schody jaki będzie piękny widok..

Cytat:
Treść usunięta
bo nie skończyli robić tych 300 m wodociągu i czegoś tam i nie wie czy dziś skończą - a jak tak to o której, może być tak że nie wróci o 12 - i nie wyjedziemy np o 15 a wróci dopiero po 17 wyj**any jak koń po westernie więc pojedziemy dopiero rano.. ale wtedy będę oponować by jechać od razu na Poznań przez Łódź bo jest lepsza droga (z wrocka na poznań jedzie się taką jednopasmową przez długą część) a wracać przez Wrocław...
ale mąż się coś ściął ze "szefem wszystkich szefów" i stwierdził że ma to w d i w przyszłym tyg nic nie robią więc jest szansa że pod wrockiem zabawimy ciut dłużej fajnie chciałabym bo przyda mu się odpoczynek..

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Fajny

Mrtuś te nuvaring klik
ewentualnie plastry, ale najlepiej jakbym sobie w ogóle odpuściła hormony.
W każdym razie kazała przyjść za pół roku jak się wszystko unormuje i wtedy zobaczymy:rolle yes:
oooo to całkiem fajne, a powiedz mi też ma takie skutki uboczne jak tabletki? bo też to niby jest hormonalna metoda, wprawdzie napisali tam że dobrze tolerowane no ale
no i można się z nim sexować bo nie zmienia odczuć..
hmmm muszę o tym pomyśleć... bo jest to lepsze niż spiralka itd bo nie trzyma się tego w cholere długo.. no i nie trzeba codziennie "weź pigułkę" hmmm pomyślimy

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-07-28 o 07:59
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:49   #520
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć

zbieram się zaraz i jadę do spółdzielni z idiotycznym pisemkiem

coś mi wizaż szwankuje, nie widziałam części postów

Kliwia fajna spacerówka, wygląda na stabilną ostatnio na lotnisku widziałam jak małżeństwo miała taką zwykłą w sensie stelaż i materiał na siedzisko i tak im się spieszyło do odprawy, że gość przy składaniu połamał stelaż

Marta czyli szmat drogi przed Wami chyba, że wyjedziecie dziś i będziecie mieć przystanek u cioci. Mojemu S. też przydałby się z tydzień urlopu, bo i w pracy mają zapierdziel no i na mieszkniu, a biorąc pod uwagę jego zeszłoroczne problemy to wolałabym już przez to nie przechodzić. Czasami uda mi się go nakryć na ćwiczeniach, które zalecił mu neurolog

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-07-28 o 08:01
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:50   #521
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
dziewczynki apropo łazienki to moja siostra ma coś takiego http://www.roleta-prysznicowa.com/ zamiast tradycyjnej zasłonki, super rozwiazanie
ciekawa hmm a ile kosztuje?

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wiem ze to m. in. jego wina bo sie nie dogadal, bo byl przekonany ze mowa o kwotach brutto no ale tego mu nie mowie bo juz nie bede go draznic moze rzucilismy sie na to ze fajna szansa, ambitna praca itd itp... zarabia i tak wiecej niz w poprzedniej pracy ale nie jest to tak kolosalna roznica jaka miala byc... nio i marudzi na te dojazdy bo wiesz jakie piekne mamy drogi w pl moze po 1 wyplacie mu sie poprawi ja na razie musze pisac pismo ze rezygnujemy z wycieczki szkoda ze to tak daleko bo bym kogos dokoptowala i pojechala sama tj z jakas kolezanka czy mama... ale ta ilosc km mnie przeraza, a to jest dojazd wlasny niestety...

tez mam taka nadzieje
dlatego ja się z pracy nie zwalniam dopóki kolejnej umowy nie podpiszę bo sama na swoim przypadku bym się nacięła a już miałam skierowanie do lekarza na badania

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Hej Kochane...

MAM PYTANKO CZY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA OKRES BĘDĄC W CIĄŻY?
koleżanka z pracy miała przez 3 miesiące

Cytat:

fura fajna

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 07:50   #522
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Scio ja uzywałam krążków i byłam zadowolona... chyba nawet bardziej niz z tabletek..
podpinam się pod temat a co długo ich używałaś? wyciągałaś w trakcie tych 3 tyg czy nie? jak samopoczucie? no i czy serio nie przeszkadza? i ile kosztowały?

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-07-28 o 07:51
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:55   #523
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-07-28, 07:58   #524
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
u mnie też

Rosette, proszę o wykasowanie mnie z listy na pocz. wątku
dziękuję za uwagę
Stary 2011-07-28, 08:00   #525
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Cześć

zbieram się zaraz i jadę do spółdzielni z idiotycznym pisemkiem
a cóz to za pisemko?

Cytat:
Treść usunięta
u mnie też ciepło i słońce się przebiło więc świeci pięknie
Stary 2011-07-28, 08:11   #526
india83
Zakorzenienie

a u mnie nadal pochmurno
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:17   #527
kolanka
Zadomowienie

Maja - co się stało - zmęczył Cie ten wątek? Masz już dosyć tej monotematycznosci... ?
Stary 2011-07-28, 08:21   #528
bzyczka1
Zakorzenienie

heloołłł

u mnie słońce zaszło ale nie pada, szaro ale nie zapowiada się na deszcz. Tż znowu ma służbę więc siedzimy same. Tzn pójdę do moich rodziców co by samej w domu cały dzień nie siedzieć. Lilka mi dzisiaj zrobiła niespodziankę jak zasnęła o 21,30 to spała do 6 rano bez przerwy jestem w ciężkim szoku cyce to myślałam że mi rano eksplodują od nadmiaru pokarmu, wszystko było mokre mimo wkładek, nawet materac na łóżku, mam nadzieję że zamókł tylko materiał bez gąbki żeby nie śmierdziało

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:23   #529
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

Cytat:

piękna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 08:24   #530
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a cóz to za pisemko?

u mnie też ciepło i słońce się przebiło więc świeci pięknie
Marta musiałam napisać pismo z prośbą o możliwość demontażu kaloryferów z uwagi na prowadzony remont, aaaa i żeby wodę też spuścili za co mam im zapłacić 60 zł, ale oczywiście muszę otrzymać odpowiedź pozytywną i mam czekac do 7 dni - tyle trwa termin rozpatrzenia pisemka

średniowiecze normalnie

u mnie też świeci, ciekawe jak długo
Stary 2011-07-28, 08:28   #531
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta czyli szmat drogi przed Wami chyba, że wyjedziecie dziś i będziecie mieć przystanek u cioci. Mojemu S. też przydałby się z tydzień urlopu, bo i w pracy mają zapierdziel no i na mieszkniu, a biorąc pod uwagę jego zeszłoroczne problemy to wolałabym już przez to nie przechodzić. Czasami uda mi się go nakryć na ćwiczeniach, które zalecił mu neurolog
no szmat szmat.. ale przyjaciółka ma jutro wolne i chce ten dzień wykorzystać na maxa.. Pat dostał wczoraj na urodzinki kierownicę zintegrowaną z matą więc może jakoś to przetrwamy
ehsss mam nadzieje że u męza będzie ok...

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a u mnie nadal pochmurno
to ja dmucham w słońce żeby jego promyki doleciały i do was

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Marta musiałam napisać pismo z prośbą o możliwość demontażu kaloryferów z uwagi na prowadzony remont, aaaa i żeby wodę też spuścili za co mam im zapłacić 60 zł, ale oczywiście muszę otrzymać odpowiedź pozytywną i mam czekac do 7 dni - tyle trwa termin rozpatrzenia pisemka

średniowiecze normalnie

u mnie też świeci, ciekawe jak długo
buhahah to jak u nas my musimy wymienić kurki - termostaty bo są stare i są na full odkręcone i nie da się przykręcić i musimy napisać pismo czekać 7 dni a potem mają nam spuścić wodę itd.. tragedia... oczywiście my tez za to płacimy... póki co czekamy na telefon co mamy napisać bo to ma byc specjalne pismo zwykłych nie przyjmują.. śmiech na sali.. jak nie dadzą znać do końca tygodnia (czekamy już prawie 2 tyg) to w przyszłym tyg idę tam z kartką i niech mi dyktuje - ręcznie napisze i już
Stary 2011-07-28, 08:31   #532
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Maja - co się stało - zmęczył Cie ten wątek? Masz już dosyć tej monotematycznosci... ?
dzieci mieć nie chcę i mnie nudzą, małżeństwa mnie nie interesują - nie moje klimaty nie wiem jak tu tak długo wytrzymałam
(i nawet ten zajezajezajezajefajny ostatnio poderwany facet mnie przy sobie nie zatrzymał - jestem beznadziejnym przypadkiem)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-07-28 o 08:32
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:33   #533
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
no szmat szmat.. ale przyjaciółka ma jutro wolne i chce ten dzień wykorzystać na maxa.. Pat dostał wczoraj na urodzinki kierownicę zintegrowaną z matą więc może jakoś to przetrwamy
ehsss mam nadzieje że u męza będzie ok...

to ja dmucham w słońce żeby jego promyki doleciały i do was

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

buhahah to jak u nas my musimy wymienić kurki - termostaty bo są stare i są na full odkręcone i nie da się przykręcić i musimy napisać pismo czekać 7 dni a potem mają nam spuścić wodę itd.. tragedia... oczywiście my tez za to płacimy... póki co czekamy na telefon co mamy napisać bo to ma byc specjalne pismo zwykłych nie przyjmują.. śmiech na sali.. jak nie dadzą znać do końca tygodnia (czekamy już prawie 2 tyg) to w przyszłym tyg idę tam z kartką i niech mi dyktuje - ręcznie napisze i już
Trzymam kciuki, żeby Wam wszystko wypaliło tak jak zaplanowaliście, a Pat myślę, że zanim przepatrzy wszystkie prezenty, które dostał to akurat droga minie, oprócz rowerka oczywiście aaalllle jest laptop więc proszę mu neta bezprzewodowego zabrać chętnie z nim popisze na gadu

to może my mamy tą samą spółdzielnię co za pokemony, a najśmieszniejsze jest to, że ja dzwoniłam we wtorek, a S. wczoraj i rozmawialiśmy z tą samą osobą i mamy dwie różne wersje ale tak to tylko w Polsce może być
Stary 2011-07-28, 08:37   #534
kolanka
Zadomowienie

Maja ja się ciesze, jak do nas zaglądasz, bo wtedy temat jest znacznie zmieniony.
Stary 2011-07-28, 08:39   #535
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Wam wszystko wypaliło tak jak zaplanowaliście, a Pat myślę, że zanim przepatrzy wszystkie prezenty, które dostał to akurat droga minie, oprócz rowerka oczywiście aaalllle jest laptop więc proszę mu neta bezprzewodowego zabrać chętnie z nim popisze na gadu

to może my mamy tą samą spółdzielnię co za pokemony, a najśmieszniejsze jest to, że ja dzwoniłam we wtorek, a S. wczoraj i rozmawialiśmy z tą samą osobą i mamy dwie różne wersje ale tak to tylko w Polsce może być
rozwaliłaś mnie D ok weziemy mu neta
no niezłe pokemony ja ci powiem lepiej - ja dzowniłam tam mówię o co chodzi a pani mi mówi że absolutnie żadnego spuszczania wody normalnie proszę wymienić ale już łączę z działem technicznym, w dziale technicznym koleś buchnął śmiechem - na niespuszczanie wody - oczywiście trzeba spuścić i żeby to zrobić trzeba pisać pismo i przełącza do administracji a tam odbiera inna laska niż na początku i mówi ze u nas w klatce wymieniali termostaty i woda jest supuszczona ale nie wie czy w naszym pionie i ona sprawdzi to i zadzwoni nam powiedzieć i od razu poda wzór pisma bo to secjalne jest...
no i do dziś telefon milczy
Stary 2011-07-28, 08:48   #536
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
CZYLI MOGĘ POPROSIĆ LEKARZA O SKIEROWANIE NA TAKIE BADANIE ? takiego rodzinnego tak?

ale to wszystko skomplikowane
to chyba nie jest refundowane badanie, więc skierowanie nic nie da

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Emilia211 - ostanio dostałaś okres wcześniej - prawda, a teraz był terminowo? Wydaje mi się, że musisz wyluzować. Jak zrobisz test tydzień po miesiączce, to powinien pokazać ciążę, jeśli ta ciąża w ogóle istnieje. Bardzo chciałabyś być w ciąży i trochę się sfiksowałaś. Musisz na luz wrzucić. Ale na Twoim miejscu poszłabym do gina na normalne badanie. On powie czy wszystko jest ok i wtedy będziecie dalej się starali.
I jeszcze mam takie pytanie, czy teraz jak się obserwowałaś, to miałaś dni płodne - śluz jak białko jajka, bezbarwny i ciągliwy?
Kolanko ja nie miałam żadnego absolutnie śluzu a w ciążę zaszłam, więc to nie jest wyznacznik.

Cytat:
(...)
Kliwia wózeczek wygląda fajnie, tylko będzie dobry na drogi bez żadnych wybojów, na równiutkie chodniki. Koleżanka ma też wózek z tej firmy, taki sam albo bardzo podobny, ale kółka ma na pewno takie same i po nierównym chodniku (a takich u nas mnóstwo) nie idzie przejechać. Te kółka są plastikowe chyba, więc nie podbiją się na nierówności tak jak pompowane tylko się na niej zatrzymają.
Stary 2011-07-28, 08:50   #537
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
rozwaliłaś mnie D ok weziemy mu neta
no niezłe pokemony ja ci powiem lepiej - ja dzowniłam tam mówię o co chodzi a pani mi mówi że absolutnie żadnego spuszczania wody normalnie proszę wymienić ale już łączę z działem technicznym, w dziale technicznym koleś buchnął śmiechem - na niespuszczanie wody - oczywiście trzeba spuścić i żeby to zrobić trzeba pisać pismo i przełącza do administracji a tam odbiera inna laska niż na początku i mówi ze u nas w klatce wymieniali termostaty i woda jest supuszczona ale nie wie czy w naszym pionie i ona sprawdzi to i zadzwoni nam powiedzieć i od razu poda wzór pisma bo to secjalne jest...
no i do dziś telefon milczy
No i git, popiszemy z Patem mądrze o głupich sprawach , a ze spółdzielniami to tak jak z ZUS-em dla mnie. Każdy ma wyuczone swoje minimum i jak czegoś nie wie to spycha odpowiedzialność na innych na zasadzie "przełączę Panią/Pana"
muszę podpisać się za S. na tym jakże ważnym dokumencie, bo zapomniał

lecę bo mnie południe zastanie przy kompie

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-07-28 o 08:51
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:52   #538
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
oooo to całkiem fajne, a powiedz mi też ma takie skutki uboczne jak tabletki? bo też to niby jest hormonalna metoda, wprawdzie napisali tam że dobrze tolerowane no ale
no i można się z nim sexować bo nie zmienia odczuć..
hmmm muszę o tym pomyśleć... bo jest to lepsze niż spiralka itd bo nie trzyma się tego w cholere długo.. no i nie trzeba codziennie "weź pigułkę" hmmm pomyślimy
pewnie tak, tyle ze watrobe omija. zobaczymy, odczekm jeszcze te pół roku, porobie badania watroby i sie chyba na ten krazek zdecyduje

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:53   #539
mona_ja
Wtajemniczenie

śliweńka u nas w sklepach chyba ciężko kupić taką roletę, pamiętam że kiedyś na allegro widziałam, tu masz na ebayu http://cgi.ebay.pl/DUSCHROLLO-DUSCHV...item76c05fec3a

A u nas dziś od rana słonko świeci nananana...

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:56   #540
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości