![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Darusia no wlasnie tez ze wzgledow praktycznych mysle- u mnie w rodzinie same dziewczynki, nawet moj tzt sie smial ze jakby to wczesniej wiedzial to by sie ze mna nie zenil bo on chcial koniecznie chlopca...no to bedzie mial 2
![]()
#1622 |
Zakorzenienie
|
U mnie za to ostatnio sami chlopcy sie rodza, wiec wypadalo tradycje podtrzymac
![]() Moj Filipek razej Filipinka nie jest, bo trzech roznych lekarzy widzialo siusiaka, a ostatnio w szpitalu mi lekarz jajka pokazal, taaaaakie byly wielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mówiłam o czymś takim wymiary 78x37 http://www.maredo.com.pl/images/Mate...-_do_wozka.jpg
9 miesięcy z OliV ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png Edytowane przez joamic1 Czas edycji: 2011-07-28 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
glam to mu powiedz teraz ze za 2 to ci sie TAAAAAAAAAAAAAAAAKI PREZENT nalezy hahaha
![]()
![]() |
#1625 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Raczkowanie
|
Darusia suuuper to 3 dziewczynka grudniowa
![]() Ja jak mężowi powiedziałam że jest aż 14 chłopców na grudzień na tym forum a 3 dziewczynki to powiedział że: "nie mógł mu się ten chłopak trafić ![]() I codziennie na nią patrze. I już bym każdy fragment jej ciałka wycałowała ![]()
#1627 |
Zakorzenienie
|
Tigresa obiecane fotki. Jakos kiepska bo cykalam je wczoraj wieczorem. W rzeczywistosci kolory sa zywsze i ladniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Joamic dzieki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zadomowienie
|
A my też już po śniadanku
![]() ![]() ![]() ![]()
#1630 |
Zadomowienie
|
Darusia super
![]() ![]() ![]() Ela mnie też Mały kopie na dole- czsem aż mam takie dziwne uczucie, że nóżki są w pochwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawa jestem co sie przy porodach okaze. Miesiac temu koledze urodzila sie cora, chociaz synek mial byc ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 |
Zadomowienie
|
Ja to już wierzę na słowo lekarzowi, że będzie synio. Był przekonany w 100 procentach więc tgo się trzymam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zadomowienie
|
Jak bym nie była na L4 to mogła bym zlecić firmie RADIR by zrobili Ci na wymiar do kołyski materacyk. Odebrała byś w Świecie Dziecka.
#1634 |
Zadomowienie
|
Witajcie mamuśki
![]() Ja już po śniadaniu tż zostawił mi tylko jedną bułkę to musiała jeszcze zjeść jogurt i serek waniliowy ![]() ![]() ![]() Darusia gratuluję córeczki ![]() ![]() A tak a propo wczoraj sąsiad z dołu mnie zobaczył młody gówniarz (nie lubię akurat ich raz jestem na 100% pewna oni wezwali policję że niby się kłócimy a chodziła pralka i telewizor i się nie kłóciliśmy a to było zaraz po tym jak wróciliśmy z pracy więc jakim cudem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zadomowienie
|
JOAMIC nie wiedziałam, że jesteś na L4. Mam nadzieję, że nie masz żadnych problemów?
No i wcięłam tę sałatkę z tuniaka na śniadanie (ryż, papryka, korniszon, cebulka, tuniak i kukurydza) - a teraz mam wyrzuty sumienia łeeeeeeee |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Raczkowanie
|
Witanko
![]() Ja też już po śniadaniu, teraz godzinka odpoczynku ![]() Darusia, fajna zmiana, prawda? Ja cały czas się boję, żeby mojej malutkiej siusiaczek się nie znalazł...Ubranka mam uniwersalne w większości, choć ostatnio sukieneczkę kupiłam ![]() ![]() Moja mała leży tyłkiem do dołu, więc kopie mnie w okolicach pępka, wczoraj pierwszy raz tak intensywnie, że brzuch ewidentnie podskakiwał ![]() Dziś w nocy miałam pierwszy skurcz łydki - masakra! Na szczęście innych dolegliwości nie mam. Sporadycznie trafi mi się zgaga, ale mleko albo Rennie sprawę szybciutko załatwiają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze któraś dziewczyna dziś miała mieć glukozę badaną (chyba truskafka) to też kciuki zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Darusia gratuluję drugiej córeczki ![]() Zaspałam do pracy, ale na szczęście szefa jeszcze nie było to mi się upiekło ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Najwyżej Adasiowa musiałaym chodzić w męskich ciuszkach lub te na gwałt zaczęłabym sprzedawać i kupować nowe :P Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My na glukozę idziemy 18 sierpnia. A moja niunia ostatnio była ułożona wszerz brzuszka - główka po lewej stronie, nóżki po prawej
![]() |
#1640 | ||
Raczkowanie
|
dzień dobry w ten ciemny, brzydki dzień
Darusia gratuluję córci ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie.
Ja już po glukozie ![]() ![]() Moja ukochana teściowa dzwoniła rano zapytać się jak te moje bóle brzucha - bardziej się interesują teściowie niż rodzice bo rodzice to nawet nie wiedzą że mam bóle ![]() ![]() Ja juz głupiałam i nie wiem czy bolą mnie te skurcze Braxtona-hicksa czy jak mu tam czy mi Mala na coś uciska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Raczkowanie
|
goldika dzięki za zdjęcia, wygląda bardzo fajnie, chyba się skuszę.
Darusia gratuluję córeczki! Ale niespodzianka! Ja jednak mam nadzieję, że mój synek się w dziewczynkę nie zamieni, bo już przyzwyczaiłam się do myśli, że to chłopiec. Dziewczyny, kupiłam wczoraj kilka rzeczy na allegro (w chłopięcych kolorach, więc tym bardziej liczę na siusiaka ![]() Edytowane przez Tigresa Czas edycji: 2011-07-28 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zadomowienie
|
Magnolina super, że już po badaniu
![]() Mamuśki jadacie pasztet w ciąży? taki pieczony z działu wędlin? Bo ja do tej pory darowałam sobie skoro już 2 razy tuńczykiem zgrzeszyłam no i konserwy mięsne wcinałam. Ale odkąd zaczęłam 6 miesiąc mam takie zachcianki, żę aż mnie to dnerwuje ![]() Witaminka pewnie na obserwacji, bo wchodziłam na jej profil i na wizażu ostatnio była aktywna właśnie jak miała jechać na IP. |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Zadomowienie
|
Pracę wykonałam, nawet dwa prania wyprasowałam. Obiad prawie gotowy, tylko ugotować ziemniaki. Zaraz lecę umyć głowę, potem kawka
![]() Muffinko szyję taki widoczek, to na prezent dla mojej dyry, mam nadzieje go skończyć w wakacje, bo potem kolejne czekają ![]() Darusia ale czad, w zyciu bym się nie spodziewała że sisior odpadnie, jeju!!! Chawa ja nie taki pracus, to co zwykle, koło siebie i synka porobię i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zadomowienie
|
A ja w piżamce
![]()
#1646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to teraz jak dwojka i na dodatek chlopcy to moj tzt bedzie musial z jakas ciezarowka podjechac albo jubilera obrabowac ![]() a ja tam jem wszystko na co mam ochote- po prawdzie to dziwnych zaachcianek nie mam, ale ostatnio mi posmakowaly pasty kanapkowe- tunczykowa i jajeczna, no i potrafie cala taka paste na sniadanko z buleczka wciagnac i jeszcze z dodatkiem pomidora ![]() a wyrzutow sumienia nie mam, nalezy nam sie cos od zycia za te niewygody wszelkie ![]()
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
Elu ja teraz staram sie na zapas naszyc, az mi sie znudzi, bo ze studiami i niemowlakiem to juz czasu dlugo nie bedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Raczkowanie
|
marli piszesz, że u Ciebei pochmurno - a u mnie pierwszy raz od 2 tygodni świeci słońce
![]() pluusia21 - mój TŻ od początki chciał cóeczkę - i jak się dowiedzieliśmy, że będzie dziewczynka, to oboje baaaardzoooo sie ucieszyliśmy. I teraz jakoś nie wyobrażamy sobie, że to jednak może być chłopczyk. elf27 - ja jadłam kilka razy pasztet - uwielbiam i po prostu nie byłam w stanie się powstrzymać :/ A dzisiaj zjem tuńćzyka - bo w sumie od lutego nie jadłam, więc chyba nic się nie stanie jak raz zjem...
#1649 |
Zakorzenienie
|
Joamic to mi umknelo ze na L4 jestes az od kwietnia. Ale chyba dobrze sie juz czujesz?
Tunczyk to grzech w ciazy?? Bo ja wlasnie zamierzalam salatke z tunczykiem zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zadomowienie
|
Tak czuję się dobrze - dziękuje
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.