Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 09:45   #2521
surrealplace
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
są skórzane, przymierzałam się do takiej torby i spotkałam się ze sprzedającym żeby obejrzeć i kupić. W końcu nie kupiłam bo wykończenie było takie sobie, brzydka podszewka i skóra jakaś chyba trochę za miękka jak na ten fason. Nie urzekła mnie na żywo.

My też teraz nie mamy plażowej pogody. W dzień przyjazdu było ładnie i trochę we wtorek, a poza tym chmury, deszcz i mżawka a pojutrze wracamy do Warszawy.
Dzięki za informację o torbie
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:46   #2522
paradiso
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Tez się będę za nimi rozglądać,więc sprawdzę na pewno.Bardzo fajne

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:47   #2523
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Dlaczego nie L? Mur:

Fioletowa jest cudowna, ma piękny kolor i jest taka mięciutka, taka delikatna, że... aż miałam ją na sobie RAZ, bo się boję, że za szybko zniszczę, na szczęście mam pierdyliard żakietów, więc jest w czym chodzić...

Ale to jakieś grosze są, dosłownie, 20-30gr za aukcję chyba...

W ogóle zakochałam się w żakiecie anies i teraz będę tylko myślała, żeby taki uszyć

http://img844.imageshack.us/img844/3990/dsc06761m.jpg
Mi się też strasznie podoba, dlatego kupiłam ten ecru z czarnymi klapami, chociaż już finansowo leżę. Właśnie czekam na niego, powinien dziś przyjść
Stary 2011-07-28, 09:51   #2524
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

dziewczyny, z tą Turcją to nie jest tak różowo mój tż po prostu wspólpracuje dużo z Turkami i oni 3 razy go roku do niego przylatują i ten jeden po prostu powiedział kiedyś, że jakbym miała problem ze znalezieniem czegoś w Polsce to mi tam kupi i przy okazji jak będzie w Polsce to mi da ale tak to nie mogę za bardzo mu głowy zawracać a zna tego dyrektora bo dostarcza zarze materiały sama go pierwszy raz proszę i śmiał się, że obie rzeczy sie sprzedały 1 dnia wyprzedaży

jadę do zary po trf ramoneske.. białą czy czerwoną?
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:53   #2525
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
dziewczyny, z tą Turcją to nie jest tak różowo mój tż po prostu wspólpracuje dużo z Turkami i oni 3 razy go roku do niego przylatują i ten jeden po prostu powiedział kiedyś, że jakbym miała problem ze znalezieniem czegoś w Polsce to mi tam kupi i przy okazji jak będzie w Polsce to mi da ale tak to nie mogę za bardzo mu głowy zawracać a zna tego dyrektora bo dostarcza zarze materiały sama go pierwszy raz proszę i śmiał się, że obie rzeczy sie sprzedały 1 dnia wyprzedaży

Hmm to zależy jaką masz garderobe i co częściej wykorzystasz
ja wybrałam czerwoną
Stary 2011-07-28, 09:54   #2526
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Tez się będę za nimi rozglądać,więc sprawdzę na pewno.Bardzo fajne
Kochane jakby była granatowa Lka to ja też poproszę

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Mi się też strasznie podoba, dlatego kupiłam ten ecru z czarnymi klapami, chociaż już finansowo leżę. Właśnie czekam na niego, powinien dziś przyjść
będziesz zadowolona....ja dostałam swój wczoraj i dziś idę w nim do pracy ju ż się nie mogę doczekać premiery
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:56   #2527
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Olśniło mnie! pół roku temu kupiłam bez celu półtora metra czekoladowo-kakaowej bawełny, bo mi się kolor spodobał i tak leży w szafie w oczekiwaniu aż mnie oświeci co by tu z tego uszyć i mam!

Dziekuję przeserdecznie pralinko za linka do bloga anies No to będę miała co robić w weekend!

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Ja bym brała czerwoną
Stary 2011-07-28, 09:59   #2528
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Olśniło mnie! pół roku temu kupiłam bez celu półtora metra czekoladowo-kakaowej bawełny, bo mi się kolor spodobał i tak leży w szafie w oczekiwaniu aż mnie oświeci co by tu z tego uszyć i mam!
koniecznie pochwal się rezultatem sama będziesz szyła?
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:01   #2529
lotuus
Zadomowienie

Dziewczyny, proszę o pomoc.

Moja różowa dresiara się rozłazi, jednak kupowałam ją na all i nie mam paragonu. Czy któraś z Was mogłaby mi przesłać swój? [Za znaczek oczywiści oddam ].
Bardzo proszę o pomoc
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:02   #2530
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Sama, sama, ale najpierw muszę skończyć szyć kremową bluzkę a'la zara i fioletową tunikę na sobotni wieczór, więc za żakiet pewnie wezmę się w niedziele najwcześniej, ale jestem tak pozytywnie nakręcona, że rzuciłabym te bluzki i od razu siadała do żakietu Tylko czarnego materiału muszę dokupić... i nie wiem czy matowego jak ten brąz, czy lekko błyszczącego
Stary 2011-07-28, 10:05   #2531
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
O no ja czekam też na rezultat - może można byłoby u Ciebie coś zamówić?
Stary 2011-07-28, 10:05   #2532
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
aaa byłam

stałam w mega kolejce

kupiłam sukienke ale chyba ją oddam
i miałaś huntery, zarowa czarną ramoneske i budgetkowy kuferek? tez stałam w mega kolejce, ale widziałam taka dziewczyne ktora przeglądała nowa kolekcje i pomyslalam ze to moze Ty bo widziałam tu kilka razy twoje zdjecia
Cytat:
Jestem, zrobiłąm sobie kawkę, wypuściłam na siku burka i teraz widzę, że się układa do dżemki a ja nareszcie nadrobiłąm wszystkie posty.
Coś mi się obiło o uszy o zamówienie w Turcji
Lepsza turcja niż nic, może się jeszcze hiszpania odezwie!!

A siostra ma dużą wadę wzroku????
Weź jej nie zabieraj na zakupy lepiej bo w tulipanku wyglądasz rewelacyjnie. wystroisz się do niego dodasz dodatki i będzie miodzio.
Siostrze kup okulary bo bidulka niedowidzi.
A i powinnaś w łep dostać za nadużywanie paska!!!
Jak się nie czujesz komfortowo w jakimś fasnie to albo idziesz do krawca i jakieś przeróbki lub zaszewki albo kupujesz inny fason
Ja bym chciała zobaczyć cię bez paska w tej sukience w paski.

no ma jakąś tam wade, ja zreszta też ona miała soczewki a ja nie sprobuje bez tego paska tylko poprostu ja jeszcze inaczej pozestawiac, i sprobuje znaleźć XS paskowej i porownac porobie fotki i pokaze wiadomo ze w przymierzalni to tak srednio niestety widac
Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
to swieta prawda i ja sie zawsze trzymam tej zasady. Nawet jesli cos super mi sie podoba na wieszaku albo na kims innym, a na mnie juz tak nie lezy to nie kupuje.Wychodze z zalozenia ze stroj ma nas zdobic, podkreslac atuty, maskowac mankamenty. Podobnie jesli cos mi sie podoba na fotce a w rzeczywistosci okazuje sie ze to badziew to tez zawsze odpuszczam, szkoda pieniedzy na cos w czym bede wygladac zle.
dlatego z bólem serca musze zrezygnować ale to dobrze, lepiej dla portfela
Cytat:
Moja koleżanka się uśmiała jak koleś do mnie żyrafa a ją przedstawiłam jako nosorożec jakie miny mieli chłopcy jak przyszli i to usłyszeli

A no i pamiętam, że działałona nich moje negocjacje: Zegarek kosztuje 400
O nie proszę pana ja go moge kupic maxymalnie za 100 i kazda pana kolejna oferta bedzie powodowac onizenie mojej ceny.
Płakali jak się targowałam, więc koledzy mnie jako przedstawiciela pchali i przedstawiali jako żona, a in Poland to łomen trzyma kasę bikos mężczyźni wydają na alkohol
od kilku dni rano poprawiaja mi humor Twoje posty, chyba zaczne sie tu odzywać częściej
Stary 2011-07-28, 10:05   #2533
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Sama, sama, ale najpierw muszę skończyć szyć kremową bluzkę a'la zara i fioletową tunikę na sobotni wieczór, więc za żakiet pewnie wezmę się w niedziele najwcześniej, ale jestem tak pozytywnie nakręcona, że rzuciłabym te bluzki i od razu siadała do żakietu Tylko czarnego materiału muszę dokupić... i nie wiem czy matowego jak ten brąz, czy lekko błyszczącego
Ja bym wzięła zdecydowanie matowy I czarny na podszewkę - tak jak tam jest, że jak wywiniesz rękawy to będzie czarny
Stary 2011-07-28, 10:08   #2534
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
a chcesz ja w tym kolorze? sama na nia poluje,ale nigdzie nie ma
Mówisz o torebce? Ja na nią wczoraj trafiłam w Krakowie. I tak dumam czy kupić. Myślę, że jeszcze się nie sprzedała. Niby piękna, ale zastanawia mnie czy te niebieskie uszy nie będą mi determinować stroju. Do wszystkiego bym jej nie założyła pewnie...

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
a dokladnie to ktory? ja musze przymierzyc ten nowy
Dla mnie tulipan obojętnie który, ale najlepiej na allegro skoro się pojawiają Muszę iść dziś zmierzyć ten nowy. Chcę się poczuć jak marokański talerz

Cytat:
kochane, potrzebuje zdjęcie katalogowe i numer referencyjny brodkowego pasiaka, posłuży mi któras pomocą??:pr osi:
Nr ref: 2248/854/030/xs <--- takie cuś u mnie pisze na metce.
Zdjęcia poniżej

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
BTW widziałyście jesienną kolekcję Simple? http://www.groszki.pl/groszki/56,111...a_2011,,2.html

Uwielbiam sukienki Simple. Do tego stopnia, że ostatnio musiałam zacząć sprzedawać, bo tyle ich a nie ma ich gdzie ubrać przez tą pogodę i nadmiar rzeczy z Zary.
Mnie najbardziej na nowy sezon urzeka ten kolor malinowy taki mocny

Cytat:
Ola to zycze powodzenia Ja licze na to,ze jak Madzia wroci z Grecji to powie ,ze ma dla mnie kopertowke
Kochana a masz może jakiś kontakt do Madzialenn?? Ma któraś może?

Cytat:
Nosze codziennie wiec wbrew pozorom nosze je bardzo czesto
Wlasnie dokladnie sprawdzilam moje i podszewka sie nie rozchodzi
Moja szara dresiarka też ok a często eksploatowana

Cytat:
Czy ja wiem...

Ale sie wkurzylam odnosnie mojego wyjazdu! Pogoda straszna,ale myslalam sobie,ze to niemozliwe zeby przez 2 tygodnie nad morzem padalo. Wchodze na dlugoterminowa pochode i bite 2 tygodnie mojego urlopu - DESZCZ :/\

Teraz zaluje,ze zabralam tyle letnich sukienek itp, zamienie to chyba na prawie same polary,bluzy itp. A chcialam zrobic tyle zdjec
Ja oglądałąm długoterminową i mówili, że sierpień wracają upały. Na pewno będziesz mieć słoneczko!

Cytat:
Ratunku dziewczyny, która to miała te piękne spodnie granatowe takie do kostki???
Nie ty Celly??
Tak, ja A jakiego rodzaju ratunek potrzebny?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kate1.jpg (47,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kate4.jpg (15,9 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-07-28, 10:09   #2535
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
O no ja czekam też na rezultat - może można byłoby u Ciebie coś zamówić?
Nieeeee... Sama nie nadążam z szyciem dla siebie i męża tego, co bym chciała, mieszkanie mam zawalone przygotowanymi do szycia materiałami, tylko czasu zawsze brak, a co dopiero dla kogoś, czasami robię wyjątek dla przyjaciół, ale to raczej rzadko..
A teraz jeszcze muszę sobie sukienkę na wesele siostry uszyć i nie wiem jaki kolor.. dobrze, że chociaż model mam
Cytat:
Ja bym wzięła zdecydowanie matowy I czarny na podszewkę - tak jak tam jest, że jak wywiniesz rękawy to będzie czarny
Dzięki za potwierdzenie tego co mi się wydawało
Stary 2011-07-28, 10:12   #2536
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
no właśnie wacham sie bardzo .... bardzo mi się podoba ten karmelowy bo czarnych torebek nie nosze, ale po niezbyt pochlebnych opiniach boje się
więc wstrzymałam się , choć tż namawia bo to ma być prezent na 6 roczice bycia razem

a przy okazji mały off , mój tż się śmiał ze mnie jak kupowalam w lipcu huntersy , a okazało się ze bardzo mi się przydały
tylko że zaczynaja zmieniać kolor , mam granatowe matowe
kochana! do czyszczenia hunterów używa sie preparatu do czyszczenia i konserwowania opon samochodowych! serio mialam prepartay huntera i ten do opn niczym sie od nich nie rozni
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:16   #2537
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

ola, ja też miałam ten dylemat bo w obu kolorach mi dobrze, ale wybrałam jasną bo pasuje praktycznie do 100% rzeczy w mojej szafie a czerwona już niekoniecznie, poza tym dla mnie taka kurtałka to jeden z nielicznych elementów garderoby, który eksploatuję notorycznie, więc musi mi pasować do wszystkiego - wczoraj do pasiaka - zapięta wyglądała o tak dzisiaj miałam do pudrowej sukienki itd itd Wiem że biała się brudzi itd ale po każdym przyjściu sprawdzam ją dokładnie i ewentualne zabrudzenia od razu usuwam mokrą szmatką. Kurtka jest tak świetna że myślę nad zakupem jeszcze jednego egzemplarza na wypadek gdy ten się już baaardzo zużyje (a już w sklepie może nie być) - tak miałam np z czarną ramoneską z h&m - też 2 sztuki mam
Stary 2011-07-28, 10:20   #2538
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:

a my już listę zrobiłyśmy

Cytat:
Matko kobieto przerażasz mnie, nie widziałaś co się stało jak się Ola z tureckim dostawcą ujawniła chcesz mieć listę pragnień

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Mówisz o torebce? Ja na nią wczoraj trafiłam w Krakowie. I tak dumam czy kupić. Myślę, że jeszcze się nie sprzedała. Niby piękna, ale zastanawia mnie czy te niebieskie uszy nie będą mi determinować stroju. Do wszystkiego bym jej nie założyła pewnie...

Uwielbiam sukienki Simple. Do tego stopnia, że ostatnio musiałam zacząć sprzedawać, bo tyle ich a nie ma ich gdzie ubrać przez tą pogodę i nadmiar rzeczy z Zary.
Mnie najbardziej na nowy sezon urzeka ten kolor malinowy taki mocny

Tak, ja A jakiego rodzaju ratunek potrzebny?

No te spodnie takie co miałaś na sobie (takie jedne granatowe i jedne takie szersze na górze) i wogóle - wrzuć jeszcze raz zdjęcia plis
No te te co później wszystkie chciały je mieć

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
kochana! do czyszczenia hunterów używa sie preparatu do czyszczenia i konserwowania opon samochodowych! serio mialam prepartay huntera i ten do opn niczym sie od nich nie rozni
To opony się czyści i konseruje o szlak by to trafił

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:21   #2539
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Wow a to Twoja pasja? Czy skończyłaś coś w kierunku szycia? Ale fajnie umieć sobie samemu wyczarować ciuszki

Cytat:
Nieeeee... Sama nie nadążam z szyciem dla siebie i męża tego, co bym chciała, mieszkanie mam zawalone przygotowanymi do szycia materiałami, tylko czasu zawsze brak, a co dopiero dla kogoś, czasami robię wyjątek dla przyjaciół, ale to raczej rzadko..
A teraz jeszcze muszę sobie sukienkę na wesele siostry uszyć i nie wiem jaki kolor.. dobrze, że chociaż model mam

Może sukienka w kolorze malinowym z ciekawie wkomponowanym zipem złotym albo czarnym?
Albo jak w Simple połączenie miodowo-żółtego z czarnym lub czekoladowym brązem?
Ewentualnie na Zarę(choć mi to na Chanel bardziej pasuje) biel z czernią w jakimś ciekawym zestawieniu na sukience?

Moja mama jak była w Liceum to zawsze rysowała modeli i ubrania na nich. Jak kiedyś to znalazłam to myślałam, że padnę! Super wyglądało. Ale skończyła inne studia i rysunki gdzieś schowała.
Stary 2011-07-28, 10:22   #2540
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ola, ja też miałam ten dylemat bo w obu kolorach mi dobrze, ale wybrałam jasną bo pasuje praktycznie do 100% rzeczy w mojej szafie a czerwona już niekoniecznie, poza tym dla mnie taka kurtałka to jeden z nielicznych elementów garderoby, który eksploatuję notorycznie, więc musi mi pasować do wszystkiego - wczoraj do pasiaka - zapięta wyglądała o tak dzisiaj miałam do pudrowej sukienki itd itd Wiem że biała się brudzi itd ale po każdym przyjściu sprawdzam ją dokładnie i ewentualne zabrudzenia od razu usuwam mokrą szmatką. Kurtka jest tak świetna że myślę nad zakupem jeszcze jednego egzemplarza na wypadek gdy ten się już baaardzo zużyje (a już w sklepie może nie być) - tak miałam np z czarną ramoneską z h&m - też 2 sztuki mam
Gabi to ta?
Cytat:
Matko kobieto przerażasz mnie, nie widziałaś co się stało jak się Ola z tureckim dostawcą ujawniła chcesz mieć listę pragnień
Nie chciałam
Was okłamywać noo...
Stary 2011-07-28, 10:22   #2541
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
i miałaś huntery, zarowa czarną ramoneske i budgetkowy kuferek? tez stałam w mega kolejce, ale widziałam taka dziewczyne ktora przeglądała nowa kolekcje i pomyslalam ze to moze Ty bo widziałam tu kilka razy twoje zdjecia
dobry obserwator z Ciebie
blisko Galerii mieszkam więc często tam jestem

kurcze a ja Cie nei widziałam

a propos pogody to od 01.08 ma przyjść wreszcie lato! juppppi

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2011-07-28 o 10:23
Stary 2011-07-28, 10:24   #2542
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

szczerze zazdraszczam talentu krawieckiego ja to tylko wszyć/skrócić umiem.....
Stary 2011-07-28, 10:24   #2543
karolina2607
Zadomowienie

Jeeej, ale pędzicie. Odwiedziłam wczoraj w Warszawie 3 zary i kompletnie nic, tłumy, kolejki do przymierzalni i kas i poza tym to nic ciekawego. Zdradziłam zarę z bershką. W arkadii widziałam białe kolejarki ale tylko XL.
Mam tylko płaszczyk dla Estee
no i chwalę się, że przyszedł mój tulipanek, jednak się zdecydowałam.
i asosowa sukienką, która miałam się pochwalić jak przyjdzie. Mam tylko takie zdjęcie. Zastanawiam się czy nie oddać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5604.jpg (21,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5611.jpg (26,4 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5614.jpg (24,5 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5615.jpg (27,9 KB, 60 załadowań)
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:25   #2544
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Gabi to ta?
która
Stary 2011-07-28, 10:26   #2545
mon9
Zakorzenienie

Cytat:

To opony się czyści i konseruje o szlak by to trafił
haha na oponach to ja się nei znam ale takie coś np
http://www.olejesamochodowe.com.pl/p...---33--gratis/

ja mam jakieś czernidło do opon w takim psikaczu jak ajax np
Stary 2011-07-28, 10:26   #2546
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
Mam tylko takie zdjęcie. Zastanawiam się czy nie oddać.
asosowa jest piękna !!!
Stary 2011-07-28, 10:26   #2547
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
która
Ta?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BWITH%2BZIPS
Stary 2011-07-28, 10:28   #2548
gabi1234
Zakorzenienie

tak postaram się wrzucić jakieś fotki w niej, wychodzę za chwilę do znajomej na poranną kawusię - tylko wiecie, noł make-up (ha ha rano tak już w banku byłam ) fryz pt"związała w ogon co miała" więc dziś noł lans
Stary 2011-07-28, 10:31   #2549
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Wow a to Twoja pasja? Czy skończyłaś coś w kierunku szycia? Ale fajnie umieć sobie samemu wyczarować ciuszki

Może sukienka w kolorze malinowym z ciekawie wkomponowanym zipem złotym albo czarnym?
Albo jak w Simple połączenie miodowo-żółtego z czarnym lub czekoladowym brązem?
Ewentualnie na Zarę(choć mi to na Chanel bardziej pasuje) biel z czernią w jakimś ciekawym zestawieniu na sukience?

Moja mama jak była w Liceum to zawsze rysowała modeli i ubrania na nich. Jak kiedyś to znalazłam to myślałam, że padnę! Super wyglądało. Ale skończyła inne studia i rysunki gdzieś schowała.
Pasja tak, uwielbiam sobie coś uszyć albo komuś uszyć coś takiego, żeby się wszyscy pytali gdzie kupił, bo takie oryginalne Ale żadnego wykształcenia w tym kierunku nie mam, babcia szyła z musu, mama też szyła z musu, bo wtedy to ładnych ubrań nie było, a chciała nas fajnie ubierać i jakoś tak mi się udzieliło, ale już na całe szczęście nie z musu szyję
Cytat:
Jeeej, ale pędzicie. Odwiedziłam wczoraj w Warszawie 3 zary i kompletnie nic, tłumy, kolejki do przymierzalni i kas i poza tym to nic ciekawego. Zdradziłam zarę z bershką. W arkadii widziałam białe kolejarki ale tylko XL.
i asosowa sukienką, która miałam się pochwalić jak przyjdzie. Mam tylko takie zdjęcie. Zastanawiam się czy nie oddać.
Ta asosowa ładny kolor ma i te plecy fajne gołe chyba, co...? Czemu chcesz oddawać?

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
tak postaram się wrzucić jakieś fotki w niej, wychodzę za chwilę do znajomej na poranną kawusię - tylko wiecie, noł make-up (ha ha rano tak już w banku byłam ) fryz pt"związała w ogon co miała" więc dziś noł lans
Byłoby super, chciałabym ją zobaczyć na żywym ciele, bo czerwonej skórki jeszcze nie mam
Stary 2011-07-28, 10:35   #2550
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokaż nam się w tej asosowej, ja kiedyś na nią polowałam ale kupiłam inną. Ale chciałabym zobaczyć jak się prezentuje.

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości