Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 07:13   #1591
akeneki
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

dzień dobry
a włąściwnie nie najlepsz ząb mnie boli znacie w wawie jakiegoś dobrego dętyste bo mój wyjechal ma wakacje akurat teraz buuu
Stary 2011-07-28, 08:09   #1592
Kasiorek211
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
kmmmm możesz sobie zrobic tak samo z resztą paluszków żeby były pod kolor

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Jak to inaczej tak samo jak na wszystkich rondach ze światłami
Ważne że nic się nikomu nie stało

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------
Dowcipnisia kurza stopa To rondo jest pogrzane - jadąc np środkowym pasem prosto musisz uważać, żeby ten z LEWEJ nie skręcił w prawo, bo jak Ci przyłozy to będzie twoja wina
Tak sobie właśnie jechałam swoim pasem i mi facet wjechał bo uznał, ze przecież ma pierszeństwo - bez policji się nie obyło. Zdziwił się facet, ze mandacik dostał

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Zołza! buhahhaha

Ze mną moja droga

zołza

wow. Ja bym umarła. I byłabym sina od pachy po paznokcie... ale bardzo cenię ideę. Tylko u mnie pobranie ilości do bety trwa mega długo i skutkuje siniakami narkomana...

nie... albo o tym nie pomyślałam i nie powiązałam

Ze 3 lata temu dostałam od mojej "teściowej" książkę o tym, że trzeba być zołzą by wyjść za mąż... muszę ją odnaleźć (nawet tytułu nie pamiętam a dwie części dostałam), bo widać że się w praniu sprawdza

"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" to chyba było. Ale nie czytałam jeszcze tak z natury mi wychodzi

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez akeneki Pokaż wiadomość
dzień dobry
a włąściwnie nie najlepsz ząb mnie boli znacie w wawie jakiegoś dobrego dętyste bo mój wyjechal ma wakacje akurat teraz buuu
Chodzę do gabinetu pani doktor Agaty Zejdy Kaczmarczyk (na Popiełuszki i na Gwiaździstej ma gabinety). Chodzę do niej od ... o rany od 15 lat!!!
Tylko kurczę nie wiem, czy nie ma teraz jakiegoś wolnego. Wrzuć sobie w internet. Pozostałe Panie, które przyjmują w gabinetach to jej koleżanki ale u nich nie wiem jak jest bo nie byłam. Jak powiesz, że jesteś z bólem to napewno Cię przyjmą.

A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY

Edytowane przez Kasiorek211
Czas edycji: 2011-07-28 o 08:12
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:33   #1593
Nita6
Zakorzenienie

Dzień Dobry
jak zobaczyłam kawałek słoneczka za oknem to w te pędy postawiłam pranie - mam nadzieje ze w koncu coś mi wyschnie :/

A dzisiaj plan dnia ?
coś tam podziubie w ogrodzie , musze wierzbę przyciąć,
na 18tą idę na Fitness ,ah miesiąc nie byłam , jutro będą zakwasy

Natalia 23- idziesz ?
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:36   #1594
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
ząb mnie boli
nie lubi

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" to chyba było. Ale nie czytałam jeszcze tak z natury mi wychodzi
To, to, to. Kupiła mi i ma nadzieję że będę taka dla jej synka?! hm czasem jestem ale mam mistrzynię, będę się uczyć

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
jak zobaczyłam kawałek słoneczka za oknem to w te pędy postawiłam pranie
u mnie też cień słońca jest. Normalnie szok jakiś
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:56   #1595
vvitaminka
Rozeznanie

Witam moje drogie panie

Kurcze nie nadążam za Wami:P
Ja już na zakupach byłam postawiłam pranie i teraz piję kawkę
Stary 2011-07-28, 09:06   #1596
Nita6
Zakorzenienie

Ja po kawce

dojadłam opakowanie żurawiny , bo znowu jakies bakterie mam w moczu
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:14   #1597
vvitaminka
Rozeznanie

Żurawinka dobra na bakterie

Agatko kochana przytulam Cię mocno

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 09:15   #1598
shehzadi
Zadomowienie

Dzień dobry! Jakoś nie mam ostatnio nastroju do pisania . Chyba ta pogoda mnie dobija. U nas niestety nadal zero słońca. Przyszłam się przywitać i zabieram się za pracę. Miłego dnia!

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:23   #1599
Flowerbombka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Matko jedyna Ty już byłaś jak opppp dziewczyny za gmeranie. Toć wprowadzasz sobie tam bakterie które żyją sobie pod paznokciami np bakterie tzw kałowe...Bosze nie macie grze grzebać....
Czuję się ochrzaniona i obiecuje poprawę

Cytat:
dzień dobry
Ja mam rewelacyjną dentystkę, dzieki której wizyta u dentysty to dla mnie czytsa przyjemność (to mówię ja - wieloletni dentofob), tylko że ona w czwartki nei przyjmuje no i nie wiem czy odpowiada Ci dzielnica -Wawer.

Sheh ja tez mam lewy humor....raz że pogoda a dwa że tempka zamiast rosnąć to znów spadła. Czyli ja jeszcze przed owu..no chyba że w tym cyklu znów jej nie będzie
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:26   #1600
vvitaminka
Rozeznanie

Dziewczyny czemu Wy się tak same nakręcacie? My z Tż-tem niby się nie satramy, ale też się nie zabezpieczamy i jakoś @ jest na czas, ale nie mamy takiego napięcia, przytulanki są raczej tylko z przyjemności bez nakręcanie czy plodne czy nie, ja szczerze mówiąc to nawet nie wiem kiedy mam płodne.
Stary 2011-07-28, 09:54   #1601
Cookie24
Zadomowienie

dzien dobry robaczki Ja wlasnie wrocilam z pobrania krwi, leje cala mokra jestem....
agatko przykro mi z powodu Twojego tza..... Ja mam inny problem, moj tz caly czas chce sie kochac nie rozumie , ze ja czasami zle sie czuje , mam mdlosci, i glownie o to sie klocimy... szkoda gadac, az glupio opowiadac...
kasiorek jak paluszek ?
lucy wrzucilabys jeszcze raz ten list , bo nie zdazylam przeczytac a chyba kolor czcionki zmienilas i nic nie widzie
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 09:58   #1602
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
dzien dobry robaczki Ja wlasnie wrocilam z pobrania krwi, leje cala mokra jestem....
agatko przykro mi z powodu Twojego tza..... Ja mam inny problem, moj tz caly czas chce sie kochac nie rozumie , ze ja czasami zle sie czuje , mam mdlosci, i glownie o to sie klocimy... szkoda gadac, az glupio opowiadac...
kasiorek jak paluszek ?
lucy wrzucilabys jeszcze raz ten list , bo nie zdazylam przeczytac a chyba kolor czcionki zmienilas i nic nie widzie
dzień dobry!

list cały czas jest, ale pisany na biało.
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:06   #1603
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dzień dobry!

list cały czas jest, ale pisany na biało.
moj komp ma moze inne ustawienia bo ja tam ledwo widze nie przeczytam go

Edytowane przez Cookie24
Czas edycji: 2011-07-28 o 10:07
Stary 2011-07-28, 10:17   #1604
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam inny problem, moj tz caly czas chce sie kochac nie rozumie , ze ja czasami zle sie czuje , mam mdlosci, i glownie o to sie klocimy... szkoda gadac, az glupio opowiadac...
Szczęściara mój zazwyczajnwielce zmęczony, ale w ciąży to insza inszość....
Cytat:
moj komp ma moze inne ustawienia bo ja tam ledwo widze nie przeczytam go
Zakreśl sobie myszką, tak jakbyś chciała kopiować
Stary 2011-07-28, 10:23   #1605
agatkaa1
Zakorzenienie

dzień dorby dziewczynki u mnie słonko świeci i aż chce mi się żyć

Cookie zaznasz sobie to Ci się podświetli i przeczytasz

Toto dziękuję za pudełeczko jest śliczne jak ja się mam odwdzięczyć??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:29   #1606
Cookie24
Zadomowienie

dziekuje lucy za wiadomosc

no i sie poplakalam.... ale tak , ze szczescia ..........

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Szczęściara mój zazwyczajnwielce zmęczony, ale w ciąży to insza inszość....

Zakreśl sobie myszką, tak jakbyś chciała kopiować
tak, oczywiscie nie wpadlam na to....

nie wiem czy szczesciara, bo klocilismy sie o seks zanim zaszlam w ciaze...... wg niego ja musze miec zawsze ochote tak jak on....... A prowadzimy troszke "inne tryby zycia" , tz pracuje w domu... ja w firmie, studia , caly dzien zalatana i czasmi juz opadam z sil wieczorami ...... i znowu klotnia
Stary 2011-07-28, 10:34   #1607
vvitaminka
Rozeznanie

Mój Tż też wiecznie ma ochotę, nie wiem kiedyś zawsze się obrażał jak mówiłam, że nie a teraz nawet nie pyta, poprostu jak się poprzytulamy to ok, a jak nie to nie... czasem mam wrażenie, że mu nie zależy albo jakby kogoś miał...
Stary 2011-07-28, 10:38   #1608
shehzadi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Sheh ja tez mam lewy humor....raz że pogoda a dwa że tempka zamiast rosnąć to znów spadła. Czyli ja jeszcze przed owu..no chyba że w tym cyklu znów jej nie będzie
Widziałam Twój wykres. Znowu góry i doliny . U mnie chwilowa stabilizacja, za to owu ani widu ani słychu.

Cytat:
Napisane przez vvitaminka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czemu Wy się tak same nakręcacie? My z Tż-tem niby się nie satramy, ale też się nie zabezpieczamy i jakoś @ jest na czas, ale nie mamy takiego napięcia, przytulanki są raczej tylko z przyjemności bez nakręcanie czy plodne czy nie, ja szczerze mówiąc to nawet nie wiem kiedy mam płodne.
Ja się jeszcze nie nakręcam . Zaczęłam mierzyć temperaturę z ciekawości, a teraz mnie tylko wkurza, bo wygląda dziwacznie. A co u Ciebie słychać? Mało się ostatnio udzielasz.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:44   #1609
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Mój Tż też wiecznie ma ochotę, nie wiem kiedyś zawsze się obrażał jak mówiłam, że nie a teraz nawet nie pyta, poprostu jak się poprzytulamy to ok, a jak nie to nie... czasem mam wrażenie, że mu nie zależy albo jakby kogoś miał...
Wydaje mi sie , ze powinnscie porozmawiac o tym... Nie podejrzewaj od razu ,ze kogos ma... Moj caly czas mi robil awantury wlasnie, ze to ja kogos mam gdy nie chcialam sie kochac... A najorsza juz jest obojetnosc... Nie twierdze, ze temat mamy za soba , bo ja na razie nie mam ochoty na czeste zblizenia ze wzgl na ciaze.. I temat walkujemy od dobrego roku... trudne to jest.. Powiedzialam mu kiedys, zeby sie cieszyl iz jestem szczera niz mialabym udawac rewelacyjny stosunek... Nie odzywal sie kilka dni do mnie.. Nie wiem jak znajdziemy wyjscie z tej sytuacji, ale wiem jedno: zeby nie doprowadzic do ozieblosci i rozmawiac mimo, (tak jak w moim przypadku konczy sie klotnia) bo jak juz przestaniemy rozmawiac to juz bedzie "koniec " i szukanie przygod pewnie.....
Stary 2011-07-28, 10:47   #1610
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
wg niego ja musze miec zawsze ochote tak jak on....... A prowadzimy troszke "inne tryby zycia"
Cytat:
o to właśnie chodzi... jak my nie chcemy - jest OK, ale jak oni nie chcą to się czujemy mało atrakcyjne, robimy się podejrzliwe... życie...

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Zaczęłam mierzyć temperaturę z ciekawości, a teraz mnie tylko wkurza, bo wygląda dziwacznie.
Nie zachęcająco to brzmi. Mnie się właśnie @ kończy i muszę zacząć działać, ale dla mnie to jakiś matrix, strasznie się przełamać... całe życie nie chciałam stosować takich metod, wręcz je wyśmiewałam, a teraz mam to robić. Podkulam ogon...
Stary 2011-07-28, 10:52   #1611
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:

Nie zachęcająco to brzmi. Mnie się właśnie @ kończy i muszę zacząć działać, ale dla mnie to jakiś matrix, strasznie się przełamać... całe życie nie chciałam stosować takich metod, wręcz je wyśmiewałam, a teraz mam to robić. Podkulam ogon...
Cale zycie sie uczymy.... Trzeba byc " otwartym " bo nigdy nie wiadomo, co nam zycie przyniesie.... a z tych metod to na pewno korzysci, lepiej poznasz swoje cialo Ja przed # nie zdawalam sobie sprawy co sie dzieje z moim cialem w czasie cyklu chociazby hihihih Czlowiek czasami taki ograniczony jest.... az cos sie wydarzy i otwieraja sie oczy na swiat
Stary 2011-07-28, 10:56   #1612
Elcia85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Widziałam Twój wykres. Znowu góry i doliny . U mnie chwilowa stabilizacja, za to owu ani widu ani słychu.

Ja się jeszcze nie nakręcam . Zaczęłam mierzyć temperaturę z ciekawości, a teraz mnie tylko wkurza, bo wygląda dziwacznie. A co u Ciebie słychać? Mało się ostatnio udzielasz.
ja tez chciałam zacząć mierzyć temperaturę, kupiłam nawet testy owu, ale póki co nie będę ich stosować. jakos poprzednim razem nam sie udało bez tego, wiadomo, że jesli nie będzie wychodzic, to pewnie zacznę robic co się da ale narazie nie chcę się nakręcać, bo nawet jak nic nie robilismy, to jak się temirn @ zbliżał to nie mogłam o niczym innym mysleć. nie wiem co to będzie, jesli nam się długo nie będzie udawać. w 1 ciążę zaszłam w 2 cyklu już, więc nie zdążyłam dac upustu swoim schizom
Stary 2011-07-28, 11:02   #1613
vvitaminka
Rozeznanie

shehzadi A bo pracuję, ostatnio jakoś tak mało czasu mam nawet dla siebie, zaraz wlaśnie biorę się za paznokcie. Kurcze tak mi za wami tęskno.

Cookie ale nie wiem jak mam z nim o tym porozmawiać, bo przecież to nie problem, on poprostu nie obraża się, sex jest wtedy kiedy oby dwoje chcemy, tylko mi głupie myśli przychodzą na myśle, że skoro on nie nalega i nie jest tak jak kiedyś, to od razu wydaje mi się, że kogoś ma.
Stary 2011-07-28, 11:07   #1614
Elcia85
Rozeznanie

Cookie a ja wczoraj na onecie kliknęłam na link do jakiegoś bloga, a tam na pół strony mi sie wyświetlił Twój avatar) nie prowadzisz czasem bloga?
Stary 2011-07-28, 11:07   #1615
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Czlowiek czasami taki ograniczony jest.... az cos sie wydarzy i otwieraja sie oczy na swiat
wiem. Uczę się pokory. I tego, że nigdy nie mów "nigdy"...

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
w 1 ciążę zaszłam w 2 cyklu już, więc nie zdążyłam dac upustu swoim schizom
heh.... zazdraszczam jak sobie myślę o 12 cyklach, to będę mierzyć temperaturę

Cytat:
skoro on nie nalega i nie jest tak jak kiedyś, to od razu wydaje mi się, że kogoś ma.
też moje myśli idą tym torem... babskie myślenie
Stary 2011-07-28, 11:11   #1616
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
shehzadi A bo pracuję, ostatnio jakoś tak mało czasu mam nawet dla siebie, zaraz wlaśnie biorę się za paznokcie. Kurcze tak mi za wami tęskno.

Cookie ale nie wiem jak mam z nim o tym porozmawiać, bo przecież to nie problem, on poprostu nie obraża się, sex jest wtedy kiedy oby dwoje chcemy, tylko mi głupie myśli przychodzą na myśle, że skoro on nie nalega i nie jest tak jak kiedyś, to od razu wydaje mi się, że kogoś ma.
My tez za Toba tesknimy

a tak sie zapytam, wasze stosunki nie sa czeste bo ... Nie czujecie potrzeby wynikajacej z takiego temperamentu, czy chodzi o to, ze znudziliscie sie soba i potrzebujecie rozgrzania od nowa namietnosci ? moze zapytaj go o to jak on to widzi ??
Stary 2011-07-28, 11:15   #1617
vvitaminka
Rozeznanie

Cookie Nie są częste bo mój Tż pracuje od rana do wieczora, ma ciężką pracę, przeważnie kochamy się na weekend no i tak ze dwa razy w tygodniu, ale jeśli już to robimy to nie tak na odwal się, bo tak trzeba, nie wiem zadręcza mnie ta mysl ostatnio

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 11:20   #1618
Dasti80
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Ale naskrobałyście od wczoraj. Wczoraj miałam babskie wyjście do mojej psiapsiółki, ona kolację zrobiła, ja winko przyniosłam, całą butlę obaliłyśmy we dwiei oczywiście ponarzekałyśmy sobie na facetów. Do domu wróciłam po 24 teraz w pracy jestem z ciężką głową.

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:22   #1619
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Cookie Nie są częste bo mój Tż pracuje od rana do wieczora, ma ciężką pracę, przeważnie kochamy się na weekend no i tak ze dwa razy w tygodniu, ale jeśli już to robimy to nie tak na odwal się, bo tak trzeba, nie wiem zadręcza mnie ta mysl ostatnio
Zapytaj moze wprost , moze on nie nalega, nie przejmuje inicjatywy bo nie chce Cie naciskac i nic nie wie o Twoich obawach
Z tego co piszesz... Nie ma miedzy Wami chlodu, tylko ta szara rzeczywistosc, natlok obowiazkow.... Inne wszystko bylo gdy sie mialo te nascie lat na pocz zwiazku.....
Stary 2011-07-28, 11:29   #1620
vvitaminka
Rozeznanie

Nie ma chłodu, codziennie jak rano wstajemy to mówi mi, ze mnie kocha, wieczorem też, śpimy zawsze do siebie przytuleni i gdy tylko mamy chwile to zawsze jakiś buziak albo chociaż przytulamy się na momencik.
Cookie a jak tam maluch:P

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości