|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
dzień dobry
a włąściwnie nie najlepsz ząb mnie boli znacie w wawie jakiegoś dobrego dętyste bo mój wyjechal ma wakacje akurat teraz buuu
|
#1592 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
To rondo jest pogrzane - jadąc np środkowym pasem prosto musisz uważać, żeby ten z LEWEJ nie skręcił w prawo, bo jak Ci przyłozy to będzie twoja winaTak sobie właśnie jechałam swoim pasem i mi facet wjechał bo uznał, ze przecież ma pierszeństwo - bez policji się nie obyło. Zdziwił się facet, ze mandacik dostał ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" to chyba było. Ale nie czytałam jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Tylko kurczę nie wiem, czy nie ma teraz jakiegoś wolnego. Wrzuć sobie w internet. Pozostałe Panie, które przyjmują w gabinetach to jej koleżanki ale u nich nie wiem jak jest bo nie byłam. Jak powiesz, że jesteś z bólem to napewno Cię przyjmą. A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY
Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-07-28 o 08:12 |
|||
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
jak zobaczyłam kawałek słoneczka za oknem to w te pędy postawiłam pranie - mam nadzieje ze w koncu coś mi wyschnie :/ A dzisiaj plan dnia ? coś tam podziubie w ogrodzie , musze wierzbę przyciąć, na 18tą idę na Fitness ,ah miesiąc nie byłam , jutro będą zakwasy Natalia 23- idziesz ? |
|
|
|
#1594 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie lubiCytat:
ale mam mistrzynię, będę się uczyć Cytat:
u mnie też cień słońca jest. Normalnie szok jakiś
|
||
|
|
|
#1595 |
|
Rozeznanie
|
Witam moje drogie panie
![]() Kurcze nie nadążam za Wami:P Ja już na zakupach byłam postawiłam pranie i teraz piję kawkę
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po kawce
dojadłam opakowanie żurawiny , bo znowu jakies bakterie mam w moczu |
|
|
|
#1597 |
|
Rozeznanie
|
Żurawinka dobra na bakterie
![]() Agatko kochana przytulam Cię mocno
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Jakoś nie mam ostatnio nastroju do pisania
. Chyba ta pogoda mnie dobija. U nas niestety nadal zero słońca. Przyszłam się przywitać i zabieram się za pracę. Miłego dnia!
|
|
#1599 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Sheh ja tez mam lewy humor....raz że pogoda a dwa że tempka zamiast rosnąć to znów spadła. Czyli ja jeszcze przed owu..no chyba że w tym cyklu znów jej nie będzie
|
||
|
|
|
#1600 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czemu Wy się tak same nakręcacie? My z Tż-tem niby się nie satramy, ale też się nie zabezpieczamy i jakoś @ jest na czas, ale nie mamy takiego napięcia, przytulanki są raczej tylko z przyjemności bez nakręcanie czy plodne czy nie, ja szczerze mówiąc to nawet nie wiem kiedy mam płodne.
|
#1601 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry robaczki
agatko przykro mi z powodu Twojego tza..... Ja mam inny problem, moj tz caly czas chce sie kochac nie rozumie , ze ja czasami zle sie czuje , mam mdlosci, i glownie o to sie klocimy... szkoda gadac, az glupio opowiadac... kasiorek jak paluszek ? lucy wrzucilabys jeszcze raz ten list , bo nie zdazylam przeczytac a chyba kolor czcionki zmienilas i nic nie widzie
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
list cały czas jest, ale pisany na biało. |
|
|
|
|
#1603 |
|
Zadomowienie
|
moj komp ma moze inne ustawienia bo ja tam ledwo widze
nie przeczytam go
Edytowane przez Cookie24 Czas edycji: 2011-07-28 o 10:07 |
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój zazwyczajnwielce zmęczony, ale w ciąży to insza inszość....Cytat:
|
||
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dorby dziewczynki u mnie słonko świeci i aż chce mi się żyć
![]() Cookie zaznasz sobie to Ci się podświetli i przeczytasz Toto dziękuję za pudełeczko jest śliczne
|
#1606 | |
|
Zadomowienie
|
dziekuje lucy za wiadomosc
no i sie poplakalam.... ale tak , ze szczescia .......... ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
nie wiem czy szczesciara, bo klocilismy sie o seks zanim zaszlam w ciaze...... wg niego ja musze miec zawsze ochote tak jak on....... A prowadzimy troszke "inne tryby zycia" , tz pracuje w domu... ja w firmie, studia , caly dzien zalatana i czasmi juz opadam z sil wieczorami ...... i znowu klotnia |
|
|
|
|
#1607 |
|
Rozeznanie
|
Mój Tż też wiecznie ma ochotę, nie wiem kiedyś zawsze się obrażał jak mówiłam, że nie a teraz nawet nie pyta, poprostu jak się poprzytulamy to ok, a jak nie to nie... czasem mam wrażenie, że mu nie zależy albo jakby kogoś miał...
|
#1608 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. U mnie chwilowa stabilizacja, za to owu ani widu ani słychu. Cytat:
. Zaczęłam mierzyć temperaturę z ciekawości, a teraz mnie tylko wkurza, bo wygląda dziwacznie. A co u Ciebie słychać? Mało się ostatnio udzielasz.
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi sie , ze powinnscie porozmawiac o tym... Nie podejrzewaj od razu ,ze kogos ma... Moj caly czas mi robil awantury wlasnie, ze to ja kogos mam gdy nie chcialam sie kochac... A najorsza juz jest obojetnosc... Nie twierdze, ze temat mamy za soba , bo ja na razie nie mam ochoty na czeste zblizenia ze wzgl na ciaze.. I temat walkujemy od dobrego roku... trudne to jest.. Powiedzialam mu kiedys, zeby sie cieszyl iz jestem szczera niz mialabym udawac rewelacyjny stosunek... Nie odzywal sie kilka dni do mnie.. Nie wiem jak znajdziemy wyjscie z tej sytuacji, ale wiem jedno: zeby nie doprowadzic do ozieblosci i rozmawiac mimo, (tak jak w moim przypadku konczy sie klotnia) bo jak juz przestaniemy rozmawiac to juz bedzie "koniec " i szukanie przygod pewnie.....
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie zachęcająco to brzmi. Mnie się właśnie @ kończy i muszę zacząć działać, ale dla mnie to jakiś matrix, strasznie się przełamać... całe życie nie chciałam stosować takich metod, wręcz je wyśmiewałam, a teraz mam to robić. Podkulam ogon... |
||
|
|
|
#1611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przed # nie zdawalam sobie sprawy co sie dzieje z moim cialem w czasie cyklu chociazby hihihih Czlowiek czasami taki ograniczony jest.... az cos sie wydarzy i otwieraja sie oczy na swiat |
|
|
|
|
#1612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale narazie nie chcę się nakręcać, bo nawet jak nic nie robilismy, to jak się temirn @ zbliżał to nie mogłam o niczym innym mysleć. nie wiem co to będzie, jesli nam się długo nie będzie udawać. w 1 ciążę zaszłam w 2 cyklu już, więc nie zdążyłam dac upustu swoim schizom![]()
|
|
#1613 |
|
Rozeznanie
|
shehzadi A bo pracuję, ostatnio jakoś tak mało czasu mam nawet dla siebie, zaraz wlaśnie biorę się za paznokcie. Kurcze tak mi za wami tęskno.
Cookie ale nie wiem jak mam z nim o tym porozmawiać, bo przecież to nie problem, on poprostu nie obraża się, sex jest wtedy kiedy oby dwoje chcemy, tylko mi głupie myśli przychodzą na myśle, że skoro on nie nalega i nie jest tak jak kiedyś, to od razu wydaje mi się, że kogoś ma.
|
#1614 |
|
Rozeznanie
|
Cookie a ja wczoraj na onecie kliknęłam na link do jakiegoś bloga, a tam na pół strony mi sie wyświetlił Twój avatar
) nie prowadzisz czasem bloga?
|
#1615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak sobie myślę o 12 cyklach, to będę mierzyć temperaturę też moje myśli idą tym torem... babskie myślenie |
||
|
|
|
#1616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak sie zapytam, wasze stosunki nie sa czeste bo ... Nie czujecie potrzeby wynikajacej z takiego temperamentu, czy chodzi o to, ze znudziliscie sie soba i potrzebujecie rozgrzania od nowa namietnosci ? moze zapytaj go o to jak on to widzi ?? |
|
|
|
|
#1617 |
|
Rozeznanie
|
Cookie Nie są częste bo mój Tż pracuje od rana do wieczora, ma ciężką pracę, przeważnie kochamy się na weekend no i tak ze dwa razy w tygodniu, ale jeśli już to robimy to nie tak na odwal się, bo tak trzeba, nie wiem zadręcza mnie ta mysl ostatnio
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Ale naskrobałyście od wczoraj. Wczoraj miałam babskie wyjście do mojej psiapsiółki, ona kolację zrobiła, ja winko przyniosłam, całą butlę obaliłyśmy we dwie i oczywiście ponarzekałyśmy sobie na facetów. Do domu wróciłam po 24 teraz w pracy jestem z ciężką głową.
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
|
|
#1619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego co piszesz... Nie ma miedzy Wami chlodu, tylko ta szara rzeczywistosc, natlok obowiazkow.... Inne wszystko bylo gdy sie mialo te nascie lat na pocz zwiazku..... |
|
|
|
|
#1620 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma chłodu, codziennie jak rano wstajemy to mówi mi, ze mnie kocha, wieczorem też, śpimy zawsze do siebie przytuleni i gdy tylko mamy chwile to zawsze jakiś buziak albo chociaż przytulamy się na momencik.
Cookie a jak tam maluch:P
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

znacie w wawie jakiegoś dobrego dętyste bo mój wyjechal ma wakacje akurat teraz buuu

. U mnie chwilowa stabilizacja, za to owu ani widu ani słychu.
i oczywiście ponarzekałyśmy sobie na facetów. Do domu wróciłam po 24