|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
aniqa - bardzo mi sie podoba prezent od rodzicow
dalenka - co sie stalo?
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- dziękuję to jest prezent dla rodziców
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
no mialam napisac dla rodzicow
|
|
#574 | |||
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to fajnie, że się rodzicom bardzo podoba no i właśnie to są minusy zamawiania przez internet rzeczy niestety zawsze jest jakieś ryzykoCytat:
![]() a co nie tak z fryzurą? pokaż nam |
|||
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiła mi zupełnie co innego niż chciałam
. Tej "6" nawet nie próbowała, bo by mi się to nie trzymało- fakt. Pokazałam jej kilka zdjęć fryzur. Takie, jak Wam tutaj załączałam. Zakręciła mi całe włosy na PAPILOTY . Jak zaczęła układać, to byłam tak zła i przerażona, że aż TŻ widział . Najpierw zrobiła mi takie coś z loków z boku- nie jest takie złe, ale mi się włosy przez te loczki skróciły o połowę. Ale potem... To co mi zrobiła na przodzie głowy... Każdy loczek podpięła osobno. I z tyłu i z przodu. I o ile tył mi tak nie przeszkadzał- bo go nie widzę - o tyle przód był masakryczny. Ale fryzjerka sama się kapnęła, że jest BARDZO źle i mi to zczesała już tak normalnie, na bok, bez loków. I nie było już źle. Tak mi ulżyło, że nawet mi się spodobała ta fryzura . Powiedziała, że z drugiej strony też zrobi całość zczesaną, żeby mniej tych loczków było. Strasznie lało, więc długo tam siedzieliśmy jeszcze (TŻ też był- miał saunę głowy, obcięcie i ułożenie ) dość długo i nie mogłam się przyzwyczaić do tych włosów. Potem byliśmy na pizzy i myślałam tylko o tym, żeby tam nie było mojego znajomego (bo on tam pracował), bo tak dziwnie wyglądam- a to nie jest dobry znak . A jak przyszłam do domu, to już całkowicie wybuchłam. Stwierdziłam, że zupełnie mi się to nie podoba, jest przesadzone i nie w moim stylu, a przede wszystkim nie o to mi chodziło . Wyślę Wam zdjęcia na pocztę .
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-07-27 o 17:22 |
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli nie o to Ci chodziło i źle się w takiej fryzurze czułaś - masz jeszcze czas żeby popróbować.napoje - ja niestety napojów nie mam w cenie :/ i przeraża mnie fakt, że się na tym bardzo wykosztujemy. mam nadzieję, że przynajmniej będą nam je liczyć po cenie hurtowej, albo zbliżonej do hurtowej... |
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Bo było dramatycznie :P. Zdjęcia na poczcie
.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po drugie fryzura z przodu wygląda nawet ładnie, ale tył faktycznie.. taka jakaś mamałyga.. nawaliła te loczki w taką kupę i nie wygląda to korzystnie, że tak powiem..co teraz? będziesz szła na jeszcze jedną próbną? |
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
dalenka - nie podoba mi sie ta fryzurka
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
przód ok
ale tył....hm.... za bardzo "zagmatwane" są te włosy. widziałabym Cię raczej w jakichś grubszych kolach, a nie takich loczkach
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Tobie
.Cytat:
|
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno szłam do fryzjerki, żeby zrobiła mi fryzurę na wesele do koleżanki - irokeza. Myślałam, co tam, wielka mi filozofia..... Ekhm... nawet nie wiedziałam, że mogę być tak bardzo podobna do Denvera (ostatniego dinozaura) Kiedyś robiła mi identyczny fryz, wyszedł za✂✂✂iście. Za drugim razem...niekoniecznie. Aczkolwiek nie wyglądałam tragicznie (żeby nie było ). Tylko miałam inną wizję niż fryzjerka. Dlatego na ślub będę musiała znaleźć taką, która zrobi mi na głowie to, co chcę. Coś czuję, że będą to ciężkie poszukiwania ....
|
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ta fryzjerka jest bardzo fajna, zawsze byłam zadowolona. Tyle, że głównie się obcinałam... Układanie fryzury to, widać, całkiem inna bajka... |
|
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 litry na osobę. |
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
dalenka przód mi się podoba ale niestety tył jest zbyt potargady i nadziubdziany tymi lokami
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenka, no faktycznie niezbyt się fryzjerce udała ta fryzura.
Też uważam, że przód nie jest zły... Ale te loczki takie drobne i w ogóle, no niezbyt. Nie za bardzo to przypomina te śliczne fryzurki, które nam pokazywałaś. Oby kolejna próbna była już tą ostatnią i oby Ci się podobało. |
|
|
|
#588 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i masz rację co do Emmy Cytat:
|
||
|
|
|
#589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Pokażę jej fryzury z warkoczem, może to się uda... ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
. Ale jako fanka HP pewnie jestem mało obiektywna .---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Oglądałam właśnie program o rodzicach towarzyszących. Matki, które karmią dzieci do 5. roku życia, wychowują dzieci bez pieluch, śpią z nimi ciągle, wszędzie je noszą, itp .
|
|||
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#592 |
|
sajkolidżist
|
Daluś, zaglądam rzadko, bo mam mało czasu
A fryzura rzeczywiście taka sobie, trzymam kciuki, żeby jutro było lepiej! ![]() Aniqa - super figurka! Monni - trzymam kciuki za pracę ![]() Wyjeżdżamy z TŻ ma weekend w Pieniny! |
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle, to jak rozpuściłam te włosy, to mi się podobają, bo mam taką burzę loków w fajnym stylu .
|
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
dalenka a ja mam takie pytanko bo chcesz mieć fryzurę na bok i z tego co pamiętam welon... i w którym miejscu go przypniesz??
bo ostatnio to z kimś na ten temat rozmawiałam i koleżanka stwierdziła że fryzura na bok i welon to nie zbyt dobre połączenie a sama chciałam tak mieć
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() My z TŻ w przyszłym tygodniu na tydzień wybieramy się do jego domku letniskowego... już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś pewna że chcesz iść do niej drugi raz? Może poszukaj jakiejś innej fryzjerki? Cytat:
![]() A ja byłam wczoraj w kwiaciarni i sama już nie wiem co chcę ![]() Najtaniej by mnie wyszło berło z kalii, ale moja mama mówi że pogrzebowe i się naczytałam że pecha przynoszą a róże dwa razy drożej... sama już nie wiem.
|
||
|
|
|
#597 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie by wyglądało luźne upięcie, ja osobiście nie poszłabym do niej drugi raz, ale skoro mówisz, że może być lepiej to spróbuj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() Ale super z tym wyjazdem na weekend Wreszcie pobędziecie ze sobą ![]() Cytat:
zresztą jutro się przekonam ![]() Cytat:
Ale jeśli chcesz go kupić tylko dlatego, że jest tańszy, to myślę, że powinnaś to przemyśleć, bo raz w życiu się bierze ślub i żebyś później nie żałowała, że nie wzięłaś jednak tego ładniejszego ale droższego bukietu
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dalenka przod ladny, ale tył fryzurki nadziubdziany morsi udanego wyjazdu Aniqa fajny prezent dla rodzicow, tez mi sie podoba a moge wiedziec skad zamawialas ten tryptyk, bo mi sie one podobaja, zamierzalam kupic do jadalni i teraz mnie nastraszylas troszke ![]() odebralam dowod zaraz jedziemy do rodzicow meza z filmem i fotoksiazka
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty ile za swój zapłaciłaś? |
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to Twoj wielki dzien wiec wybierz co Tobie sie podoba eustomy to piekne kwiaty sa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

to jest prezent dla rodziców

Akurat z TŻ wychodziliśmy z supermarketu i musieliśmy pędzić co sił w nogach, bo bylibyśmy przemoczeni do suchej nitki.

. Najpierw zrobiła mi takie coś z loków z boku- nie jest takie złe, ale mi się włosy przez te loczki skróciły o połowę. Ale potem... To co mi zrobiła na przodzie głowy... Każdy loczek podpięła osobno. I z tyłu i z przodu. I o ile tył mi tak nie przeszkadzał- bo go nie widzę
) dość długo i nie mogłam się przyzwyczaić do tych włosów. Potem byliśmy na pizzy i myślałam tylko o tym, żeby tam nie było mojego znajomego (bo on tam pracował), bo tak dziwnie wyglądam- a to nie jest dobry znak
Jesli nie o to Ci chodziło i źle się w takiej fryzurze czułaś - masz jeszcze czas żeby popróbować.

Też uważam, że przód nie jest zły... Ale te loczki takie drobne i w ogóle, no niezbyt. Nie za bardzo to przypomina te śliczne fryzurki, które nam pokazywałaś. Oby kolejna próbna była już tą ostatnią i oby Ci się podobało.