zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 10:23   #511
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
a kim są?

ja nawet nie wiem, ze jest coś takiego A co to?

ja to dopiero jestem stara....

Zazdroszczę tym, co u nich słońce, bo u mnie jak masakra była, tak jest - 0 słońca, dużo deszczu
No właśnie nie wiem, jakaś muzyka a u mnie słoneczko

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:32   #512
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cześć

Miałam wstać o 8, ale tak mi się ciulowo otwierało oczy, że jednak obudziłam się o 10 I malowanie drzwi tak za pół godziny, żeby za szybko nie skończyć Wczoraj byłam z TŻ na basenie i przepłynęłam aż 10 długości Miałam iść dzisiaj również, ale rozważam rezygnację, bo chcę trochę z tatą pojeździć jeszcze (mylą mi się biegi w tej Kii, a poza tym parkowanie z prawej strony nie wychodzi mi za bardzo )

Justyna

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:36   #513
majasn
Zakorzenienie

hej

mi chyba się @ zbliża, bo obudziłam się okropnym bólem brzucha

Gwizdak, mi taniej wyszło..za 8 ręczników i 3 komplety pościeli zapłaciłam 160 zł..bo prawie wszystko u jednego sprzedawcy więc na kosztach przesyłki zaoszczędzę, a wiem, że są dobre jakościowo, bo już kupowałam na all

Justyna, mam nadzieję, że się uda
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:40   #514
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Miałam wstać o 8, ale tak mi się ciulowo otwierało oczy, że jednak obudziłam się o 10

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

Gwizdak, mi taniej wyszło..za 8 ręczników i 3 komplety pościeli zapłaciłam 160 zł..bo prawie wszystko u jednego sprzedawcy więc na kosztach przesyłki zaoszczędzę, a wiem, że są dobre jakościowo, bo już kupowałam na all
to weź mi podeślij linka do tego sprzedawcy, możesz na prv Bo ja chyba nie mam talentu do szperania na allegro
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:43   #515
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
ale nie wspak nie znałam Twoich rozlicznych talentów
sama siebie zaskakuję

ja też nie wiem, co to ten dubstep. coś z techno chyba jakieś umc umc i rytmy latynoskie?
a hipster kiedyś wyguglałam, więc wiem.
teraz się dowiedziałam, że są jeszcze hejterzy a ja głupia myślałam, że słowo mizantrop wystarczy

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-07-28 o 10:47
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:50   #516
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
sama siebie zaskakuję

ja też nie wiem, co to ten dubstep. coś z techno chyba jakieś umc umc i rytmy latynoskie?
a hipster kiedyś wyguglałam, więc wiem.
teraz się dowiedziałam, że są jeszcze hejterzy a ja głupia myślałam, że słowo mizantrop wystarczy
O, o hejterach to wiedziałam, bo na kwejku chyba czy na demotach kiedyś ktoś o tym napisał

Stary 2011-07-28, 10:52   #517
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ech, ile problemów. wszystko przez aleks

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:01   #518
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
http://wnetrza.onet.pl/wideo/styl-re...7,artykul.html oglądam i tak sobie myślę... to retro, które oni pokazują ani nie jest ładne, ani zadbane. W ogóle mi się nie podoba, przypomina mi komunistyczne pozostałości po naszym mieszkaniu w bloku, a dodatkowo graciarnię, której nikt od lat nie sprzątał i rzuca wszystko bądź jak bądź gdzie.
pozłacanych talerzy sobie u siebie nie wyobrażam ale akcent kwiatów na kołdrze jest dla mnie uroczy
Stratford-Duvet-Cover-Ducke.jpg
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Hmm.. W Anglii? Raczej w najbliższym czasie tam nie będę
przysięgłabym że mi wyświetliło wtedy avatar capri
Cytat:
A, i wciąż nie mam pojęcia, co to dubstep
ani ja ale step to mi się wydaje że to taka skoczna muzyka do stepowania
A hipster to taka osoba ubierająca się alternatywnie, słuchająca nowo odkrytych zespołów. Aż gulgoczą ze szczęścia kiedy mogą powiedzieć że odkryli coś zanim było popularne

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:01   #519
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
O, o hejterach to wiedziałam, bo na kwejku chyba czy na demotach kiedyś ktoś o tym napisał
no właśnie stąd też wiem o hipsterach i dubstepie, ale czym to się je to musiałam wyguglać (choć dubstep jest nadal dla mnie zagadką ).
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:02   #520
Gleniusia
Zakorzenienie

Joł joł

Justi kciukam

Claris dzięki za info o kotlinie kłodzkiej

Nic mi się nie chce... pogoda do d! Sesja ślubna oczywiście przełożona na sierpień...

Byłam wczoraj na sopot film festival, widziałam ciekawy dokument "Śmietnisko", jak gdzieś znajdziecie w necie to polecam
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:06   #521
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ani ja ale step to mi się wydaje że to taka skoczna muzyka do stepowania
A hipster to taka osoba ubierająca się alternatywnie, słuchająca nowo odkrytych zespołów. Aż gulgoczą ze szczęścia kiedy mogą powiedzieć że odkryli coś zanim było popularne
Czyli to tacy muzyczni szpanerzy

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-07-28, 11:27   #522
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
przysięgłabym że mi wyświetliło wtedy avatar capri
Luzik
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:48   #523
stygmatek
Zakorzenienie

Ale miałam sen
Z grupą "przyjaciół", których rzekomo znałam całe wieki (nikt znajomy mi się nie śnił, same obce gęby) ni to uciekałam, ni to goniłam coś dziwnego. My wiedzieliśmy co to i skąd się bierze, ale oczywiście teraz nie wiem. W każdym razie niektórzy znani ludzie (jakiś aktor, piosenkarz, sportowiec) na ważnych dla siebie wydarzeniach zamieniali się w takie cholera wie co... to wyglądało jakby miało korpus krokodyla z którego głowy wyrastały węże I my, jako nie wiem kto, przenosiliśmy się tak z miejsca na miejsce i zabijaliśmy to coś, albo przed tym uciekaliśmy (wiem, bez sensu). Zawsze po zabiciu- właściwie ja tam nic nie robiłam tylko non stop biegałam- uciekaliśmy w różne strony, żeby nikt nas nie złapał i na różne sposoby. Niektórzy samochodami, inni na motocyklu, jeszcze inni z buta. Co było dosyć dziwne, bo na początku było nas 5 osób, a potem uciekało nas ok 15 ale mniejsza z tym
I było dwóch kolesi- jeden tak niesamowicie przystojny, że był chyba obrazem mężczyzny z moich marzeń i oczywiście w międzyczasie rozwinęło się love story, a drugi, ten rzekomo przyjaciel od wielu wielu lat, który miał oczy ustawione pionowo i to zauważyłam dopiero po kilkunastu takich akcjach
Sny są do dupy.
Ale ten przystojny pan mógłby mi się zmaterializować. Nie obraziłabym się

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:56   #524
karola991
Zakorzenienie

ja teraz udaje, że pracuje spisałam papiery na kompa wszytsko podpisąłam podpieczetowałam, zrobilam przyjecie towaru rozpakowalam jedna palete sama i nic wiecej nie mam zamiaru robic ^^ padam a dzisiaj tz zarosił se kolegów no i ja do niego aa to nie przyjedziesz dzisiaj do mnie? a on ale ja ich na ogród na grila zaprosiłem do nas.... ahh do NAS czyli jednak sie porzekonał do mojej mieściny ;];] może zrozumiał, że ja źle się czuje u niego i ze jego mam źle zrobiła.. sam do tego jakoś doszedł..;-)
takie miłe zaskoczenie mnie wzięło

a tak btw Ilsa gratulacje pracy a w ktorym pracujesz? moze kiedys wpadne cos u ciebie kupic^^
Chętnie bym Cię wzieła do zabki ale kurde szkoda by mi cie bylo u nas tez dajemy 6zl (bo tyle nam centrala daje ;/;/) i jeszcze bys musiała dojezdzac taki kawał drogi;/ ale jakbyś kiedys byla w złej sytuacjalbo tam bedzie Ci zle w tym realu czy gdzies i to wal jak w dym przeszkole cie pogadam z sis(zawsze bedziesz miala alternatywę
Stary 2011-07-28, 12:02   #525
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
ja teraz udaje, że pracuje spisałam papiery na kompa wszytsko podpisąłam podpieczetowałam, zrobilam przyjecie towaru rozpakowalam jedna palete sama i nic wiecej nie mam zamiaru robic ^^ padam a dzisiaj tz zarosił se kolegów no i ja do niego aa to nie przyjedziesz dzisiaj do mnie? a on ale ja ich na ogród na grila zaprosiłem do nas.... ahh do NAS czyli jednak sie porzekonał do mojej mieściny ;];] może zrozumiał, że ja źle się czuje u niego i ze jego mam źle zrobiła.. sam do tego jakoś doszedł..;-)

a tak btw Ilsa gratulacje pracy a w ktorym pracujesz? moze kiedys wpadne cos u ciebie kupic^^
Chętnie bym Cię wzieła do zabki ale kurde szkoda by mi cie bylo u nas tez dajemy 6zl (bo tyle nam centrala daje ;/;/) i jeszcze bys musiała dojezdzac taki kawał drogi;/ ale jakbyś kiedys byla w złej sytuacjalbo tam bedzie Ci zle w tym realu czy gdzies i to wal jak w dym przeszkole cie pogadam z sis(zawsze bedziesz miala alternatywę
Ooooo, czyli jednak chłop Ci się ogarnął super

Stary 2011-07-28, 12:05   #526
karola991
Zakorzenienie

a tak w ogole to tutaj jakis anglik na wakacje przyjechał.. kurcze przychodzi caly czas cos kupic-chetnie bym do niego zagadała, bo lubie po ang mowic bym sobie pocwiczyła- ale z drugiej strony nie chce zeby pomyslał ze z nim flirtuje, albo cos a (bozze tutaj ludzie sa tak dziwni, ze nawet zwykla rozmowe od razu uznają za romans i jak cala wies by zaczela mowic ze on tu przesiaduje to by dopero bylo) i mam dylemat czy z nim gadac czy nie^^bo on co przyjdzie to próbuje a ja tam tak tylko odpowiadam- bo jestem jedyna osoba na tej wsi co umie chyba po ang. moja sis juz kilka takich sytuacji miala przyjezdzal do niej kolega i sobie stali pod sklepem i gadali to ludzie przychodzili mi się pytać czy szefowa się rozwodzi?! )
Wscibskość ludzi w małych miejscowościach nie zna granic

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Ooooo, czyli jednak chłop Ci się ogarnął super
no oby oby
Stary 2011-07-28, 12:07   #527
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

hehe dzięki kochanie ja i tak będę pracować tylko do końca wakacji bo potem w życiu się nie wyrobię z 2 kierunkami i jeszcze chłopakiem.

Cieszę się że Twój TŻ zarzucił tymczasowo focha na Twoją mieścinę, po tym co w klubie napisałaś naprawdę nie wyobrażałabym sobie innej reakcji na pewno dojrzewa

Stary 2011-07-28, 12:12   #528
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
a tak w ogole to tutaj jakis anglik na wakacje przyjechał.. kurcze przychodzi caly czas cos kupic-chetnie bym do niego zagadała, bo lubie po ang mowic bym sobie pocwiczyła- ale z drugiej strony nie chce zeby pomyslał ze z nim flirtuje, albo cos a (bozze tutaj ludzie sa tak dziwni, ze nawet zwykla rozmowe od razu uznają za romans i jak cala wies by zaczela mowic ze on tu przesiaduje to by dopero bylo) i mam dylemat czy z nim gadac czy nie^^bo on co przyjdzie to próbuje a ja tam tak tylko odpowiadam- bo jestem jedyna osoba na tej wsi co umie chyba po ang. moja sis juz kilka takich sytuacji miala przyjezdzal do niej kolega i sobie stali pod sklepem i gadali to ludzie przychodzili mi się pytać czy szefowa się rozwodzi?! )
Wscibskość ludzi w małych miejscowościach nie zna granic

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

no oby oby
A czym Ty się przejmujesz? Ludzie tacy są, gadają, dlaczego z tego powodu masz sobie odmawiać?

Stary 2011-07-28, 12:24   #529
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
hehe dzięki kochanie ja i tak będę pracować tylko do końca wakacji bo potem w życiu się nie wyrobię z 2 kierunkami i jeszcze chłopakiem.

Cieszę się że Twój TŻ zarzucił tymczasowo focha na Twoją mieścinę, po tym co w klubie napisałaś naprawdę nie wyobrażałabym sobie innej reakcji na pewno dojrzewa
mam nadzieje bo jak nie to..
mam takie dziwne wrażenie, że moja mama z nim gadała oni się strasznie zaprzyjaźnili ostatanimi czasy
ale sie zrobiła taki słodki jakiś robi mi nastroj przed urodzinami, wczoraj rozpaczał, że bedzie brzydka pogoda a on cos zaplanował w terenie^^
Stary 2011-07-28, 12:28   #530
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
mam takie dziwne wrażenie, że moja mama z nim gadała oni się strasznie zaprzyjaźnili ostatanimi czasy
ale sie zrobiła taki słodki jakiś robi mi nastroj przed urodzinami, wczoraj rozpaczał, że bedzie brzydka pogoda a on cos zaplanował w terenie^^
ciesz się że sie lubią, moi rodzice próbują mojemu Mateuszowi przemówić do rozsądku żeby mnie rzucił i wziął jakąś dziewicę z polibudy
ciekawe co szykuje

Stary 2011-07-28, 12:28   #531
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
A czym Ty się przejmujesz? Ludzie tacy są, gadają, dlaczego z tego powodu masz sobie odmawiać?
no bo jak przyjedzie kiedys do mnie B. i przyjdzie jedna "zyczliwa" babcia i powie tekst w stylu "a gdzie ten pan co tu przychodzi?" to moj tz naprawde by się ostro zdenerwował a tutaj takie akcje się dzieją przez jedna wlasnie z takich moja sis zapoczątkowala klotnie z męzem ktore teraz koncza sie rozwodem :|
Stary 2011-07-28, 12:31   #532
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
no bo jak przyjedzie kiedys do mnie B. i przyjdzie jedna "zyczliwa" babcia i powie tekst w stylu "a gdzie ten pan co tu przychodzi?" to moj tz naprawde by się ostro zdenerwował a tutaj takie akcje się dzieją przez jedna wlasnie z takich moja sis zapoczątkowala klotnie z męzem ktore teraz koncza sie rozwodem :|
nikogo nie obrażając ale to sobie powinno się ufać najbardziej a nie starym ciotkom klotkom, które nie mają nic do roboty tylko plotkować. Przecież gdybyś powiedziała że chciałaś poćwiczyć angielski z native speakerem to by Cię zrozumiał !

Stary 2011-07-28, 12:43   #533
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
ciesz się że sie lubią, moi rodzice próbują mojemu Mateuszowi przemówić do rozsądku żeby mnie rzucił i wziął jakąś dziewicę z polibudy
ciekawe co szykuje
Ale dziwne podejscie;/
noo ja tez jestem ciekawa bo wszyscy wiedza tylko nie ja jak zwykle -on zawsze robi niespodzianki. a ja się zawsze zastanawiam co mam robić w przypadku jak mi się nie spodoba-udawać żeby mu było milo, czy powiedzieć prawde- na szczęście do tej pory wszystkie były trafione ale kiedys przyjdzie czas ze mu nie wyjdzie i zawsze ten sam dylemat-dlatego nie lubie niespodzianek, tak to bym się psychicznie nastawiła na to wydarzenie a tak mam tylko kilka minut zeby wykombinowac co robic ale mam dylematy^^ ktoras tez tak ma???
Stary 2011-07-28, 12:46   #534
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
nikogo nie obrażając ale to sobie powinno się ufać najbardziej a nie starym ciotkom klotkom, które nie mają nic do roboty tylko plotkować. Przecież gdybyś powiedziała że chciałaś poćwiczyć angielski z native speakerem to by Cię zrozumiał !
No z jednej strony tak, ale z drugiej to nie wiem, czy to nie taka "mentalność zbiorowa", w sensie to przejmowanie się. Nie byłoby rozwodu, gdyby się odciąć od takich życzliwych

Stary 2011-07-28, 12:53   #535
majasn
Zakorzenienie

dziewczyny muszę kupić pralkę..macie jakieś niezawodne typy? bo ja już głupieję
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:12   #536
karola991
Zakorzenienie

moze i by zrozumial ale zawsze by sobie cos myslał^^ bo jak moja siostra ciagle gdzies za granica mieszkal to ja zawsze do niej jeździłam i krecilam tylko z obcokrajowcami ;-) i on ma teraz syndrom taki anty angielski^^

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

maja ja mam w domu taka ładowana od góry, i jestem bardzo z niej zadowolona mam wrażenie ze jest jakoś lepiej doprane niż jak miałam taka pospolitą;-)
jest w dodatku dośc mała wiec wszędzie się wciśnie i przez to że ładuje się pranie jak do kosza to można ja zakryć do okoła innymi meblami czy rzeczami i nie wadzi bo taka ładowana od boku musi miec miejsce zeby otworzyć bęben i wyciągać, ta nie, a mimo pozorów dużo się do niej mieści
Stary 2011-07-28, 13:36   #537
Biska
Zakorzenienie

Cześć

U mnie dzisiaj słonko!

Nie poradzę nic odnośnie przypraw, ręczników, pościeli, czy pralki emowsiur jestem

Zamówiłam bukiet dzisiaj... będzie mnie kosztował 250 zł jeden bukiet!

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:41   #538
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Cześć

U mnie dzisiaj słonko!

Nie poradzę nic odnośnie przypraw, ręczników, pościeli, czy pralki emowsiur jestem

przekichane...

http://vod.onet.pl/rozmowy-w-toku,ro...2,odcinek.html

Stary 2011-07-28, 13:45   #539
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Cześć

U mnie dzisiaj słonko!

Ile?!?!?!
To ja jednak wolę miniaturowe różyczki

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-07-28, 13:46   #540
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
przekichane...

noo... w sumie bukiety (mój, świadkowej, dla rodziców) i butonierki to 400 zł

Idę choć wcale mi się nie chce

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości