Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 08:47   #151
_MagdaM_
Raczkowanie

Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)

Cytat:
Napisane przez ssami Pokaż wiadomość
Kochana i jak po rozmowie??mam nadzieje ze sie udało no i ze oczywiscie udało sie wstać rano i nie zaspałaś ..

daj spokój - zaspałam

I will be with You...
_MagdaM_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 09:11   #152
Coffee With Milk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _MagdaM_ Pokaż wiadomość
daj spokój - zaspałam

Jaka u mnie ulewa!!
Coffee With Milk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 09:35   #153
siala
Raczkowanie

witajcie dziewuchy
zgłaszałam się tu jakiś czas temu, zmiany w toku. Zabrałam się ostro za magisterkę, może uda mi się obronić w październiku, szukam mieszkania, niedługo zacznę szukać pracy. Codziennie ćwiczę, dbam o dietę, czytam książki, oglądam nowe filmy, wychodzę na koncerty, żyję dość aktywnie. Tylko brakuje mi szczęścia....

Pomimo to staram się nie myśleć negatywnie. Miłego dnia!
siala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 09:37   #154
lilkaa009
Zadomowienie

Mogę również się przyłączyć? Nie powiem nic oryginalnego-zostawił mnie facet, dokładniej zdradził i zostawił, bo znudziłam mu się i jak to on stwierdził :chce jeszcze spróbować z innymi dziewczynami. Byliśmy razem 5,5 roku, więc naprawdę nie jest mi łatwo, ale najważniejsze, że chcę zrobić wszystko, żeby nie użalać się nad sobą dobrze się złożyło, bo dzieli mnie teraz od niego prawie cała Polska, bo przeprowadziłam się do Katowic zacznę tu studia i poszukam pracy. Muszę w końcu o siebie zadbać, bo przez te ostatnie lata wychodziłam z założenia, ze jak mnie kocha to mogę się nie malować, chodzić w dresach i wiecznie wiązać włosy w kucyk.. Widać przeliczyłam się.. Chcę na nowo poczuć się kobietą i poczuć się atrakcyjną, bo przez to wszystko cały czas uważam, że jestem do niczego
lilkaa009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 09:42   #155
Coffee With Milk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siala Pokaż wiadomość
witajcie dziewuchy
zgłaszałam się tu jakiś czas temu, zmiany w toku. Zabrałam się ostro za magisterkę, może uda mi się obronić w październiku, szukam mieszkania, niedługo zacznę szukać pracy. Codziennie ćwiczę, dbam o dietę, czytam książki, oglądam nowe filmy, wychodzę na koncerty, żyję dość aktywnie. Tylko brakuje mi szczęścia....

Pomimo to staram się nie myśleć negatywnie. Miłego dnia!
Super Mnie też zaraz czeka szukanie pracy i mieszkania

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez lilkaa009 Pokaż wiadomość
Mogę również się przyłączyć? Nie powiem nic oryginalnego-zostawił mnie facet, dokładniej zdradził i zostawił, bo znudziłam mu się i jak to on stwierdził :chce jeszcze spróbować z innymi dziewczynami. Byliśmy razem 5,5 roku, więc naprawdę nie jest mi łatwo, ale najważniejsze, że chcę zrobić wszystko, żeby nie użalać się nad sobą dobrze się złożyło, bo dzieli mnie teraz od niego prawie cała Polska, bo przeprowadziłam się do Katowic zacznę tu studia i poszukam pracy. Muszę w końcu o siebie zadbać, bo przez te ostatnie lata wychodziłam z założenia, ze jak mnie kocha to mogę się nie malować, chodzić w dresach i wiecznie wiązać włosy w kucyk.. Widać przeliczyłam się.. Chcę na nowo poczuć się kobietą i poczuć się atrakcyjną, bo przez to wszystko cały czas uważam, że jestem do niczego
Witaj
Facet niedojrzały i tyle, nie warto o tym rozmyślać Większość z Nas jest tutaj po nieprzyjemnych przejściach z facetami, więc razem damy radę I koniecznie o siebie zadbaj! Nic tak nie poprawia samopoczucia, jak poczucie się zadbaną, piękną kobietą Ja dzisiaj po pracy, wieczorkiem zrobię sobie domowe SPA
Stary 2011-07-28, 09:48   #156
Naomi_87
Raczkowanie

Hej, chciałabym również do Was dołączyć
Kilka dni temu zostawił mnie facet, tak bez powodu, tzn. może i powód był, ale nie usłyszałam go od niego. W prawdzie nie znaliśmy się długo, ale pokładałam w nim wielkie nadzieje, był taki inny niż pozostali, widziałam że mu zależy, ehh a może to tylko pieprzone złudzenia. Nevermind. Zapominam już o dupku.
I postanowiłam, że teraz skupie się na sobie. Zawsze patrzyłam na innych, aby tylko ich zadowolić, zapominając o sobie i o tym co jest dla mnie najlepsze. Myślę, że trochę (albo nawet i więcej ) zdrowego egoizmu nie zaszkodzi.
Właśnie zrobiłam licencjat, jestem na etapie szukania stażu/pracy i w październiku w zależności czy mi się to uda czy nie, studia magisterskie dzienne lub zaoczne.
A teraz korzystając z tego, że mam wakacje trochę się porozpieszczam I oczywiście żadnych facetów! A jeśli będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami, im już nie dam tej satysfakcji
Pozdrawiam
Naomi_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 10:05   #157
lilkaa009
Zadomowienie

Witaj
Facet niedojrzały i tyle, nie warto o tym rozmyślać Większość z Nas jest tutaj po nieprzyjemnych przejściach z facetami, więc razem damy radę I koniecznie o siebie zadbaj! Nic tak nie poprawia samopoczucia, jak poczucie się zadbaną, piękną kobietą Ja dzisiaj po pracy, wieczorkiem zrobię sobie domowe SPA [/QUOTE]

Wiem, ze nie warto zaprzątać sobie nim głowy, przecież w niczym mi to nie pomoże czasami tylko mam takie napady, ze z bezsilności sobie popłaczę.. Mam tylko nadzieję, ze jak znajdę pracę, zacznie sie szkola to nie będę miała nawet czasu, zeby o nim myśleć. Teraz ja jestem najważniejsza i tego muszę się trzymać myślałam, ze lepiej sobie poradzę z tym wszystkim tłumiąc to w sobie, ale jednak takie wypowiedzi na forum są o niebo lepsze
Stary 2011-07-28, 10:50   #158
nikka85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
mieszkanie jutro jade obejrzec, mam dwa na oku takze chyba cos wybiore chce wynajac pokoj z kolezanka tzn, dopiero co ja poznalam ale wydaje sie fajna, a jakos razniej tak we dwojke a dlaczego Wrocław? nie wiem sama, mam jedna dobra kolezanke we Wrocławiu i juz od paru lat jezdze tam do niej, siostra tam sie uczy zaocznie i tak jakos polubilam to miasto wsparcie mi sie bardzo przyda
Powodzenia w wyborze mieszkania ja tez bardzo lubie Wrocław, zreszta pochodzę z miasta obok jestem pewna, ze wszystko szybciutko sie ułoży (tym bardzej, ze nie jestes sama w tym działaniu)
Ehh ja już liczę dni do powrotu do domu. Fryzjer i kosmetyczka już zamówione :d
Stary 2011-07-28, 10:56   #159
Coffee With Milk
Zadomowienie

Wiecie co jeszcze muszę w swoim życiu zmienić? Swoją punktualność Codziennie spóźniam się do pracy (dobrze, że pracuję u rodziców, inaczej już bym dawno była bez pracy ), za późno wstaję, za późno zaczynam się szykować, za późno wyjeżdżam
Dzisiaj nie mogę się spóźnić! Mam na 13 do pracy, więc idę się szykować i zaraz wyjeżdżam, żeby być nawet przed czasem

Miłego dnia
Stary 2011-07-28, 12:52   #160
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Coffee With Milk Pokaż wiadomość
Chciałabym wyjechać w ramach programu WORK&TRAVEL, 3 miesiące pracy, miesiąc zwiedzania Jest taki program dla studentów.

właśnie doczytałam.. moja przyjaciółka właśnie siedzi w USA w ramach programu W&T i bardzo sobie chwali..

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.
cciałabym się do Was dołączyć, ale na razie mimo chęci, nie mam odwagi na zmiany w życiu...
Cytat:
Napisane przez Naomi_87 Pokaż wiadomość

witamy

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Mogę dołączyć?

Ja dopiero szykuję się do zakrętu życiowego (koniec studiów + chcę wyjechać), ale postanowiłam uporządkować moje życie i siebie przed zakrętem. Mam nadzieję, że to też się liczy
witamy
a wyjazd gdzie? jeśli można wiedzieć...

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
mieszkanie jutro jade obejrzec, mam dwa na oku takze chyba cos wybiore chce wynajac pokoj z kolezanka tzn, dopiero co ja poznalam ale wydaje sie fajna, a jakos razniej tak we dwojke a dlaczego Wrocław? nie wiem sama, mam jedna dobra kolezanke we Wrocławiu i juz od paru lat jezdze tam do niej, siostra tam sie uczy zaocznie i tak jakos polubilam to miasto wsparcie mi sie bardzo przyda

ja gdybym nie zdecydowała się na wyjazd zagranicę - wróciłabym do Warszawy, gdzie kiedyś na krótki okres mieszkałam..
w ogóle czuję, że w moim przypadku zmiana otoczenia dobrze mi zrobi.. chociaż jestem bardzo związana z rodziną i przyjaciółmi..

Cytat:
daj spokój - zaspałam

ojjj....

Cytat:

witamy
ja osobiście witam na Górnym Śląsku

* * * * *

no i nareszcie słoneczko

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 12:58   #161
lilkaa009
Zadomowienie

niquolle- miło mi a z jakiego miasta dokładnie?
Stary 2011-07-28, 12:58   #162
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
witaj! myślę,że nabierzesz odwagi i jakich zmian chciałabyś dokonać w życiu?!
Cytat:
moje uznanie Ja mimo szczerych chęci nie mogę zabrać się za angielski, ani za hiszpański

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

A jakie to miałaby być zmiany?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Kochane, mogłabym prosić Was o piąteczki w konkursie? Link w podpisie Z góry bardzo dziękuję
pierwsza zmiana, którą już wdrożyłam w życie to nowa praca.
a druga, na którą nie mam odwagi dotyczy związku- popełniam wciąż te same błędy. w obcnym jestem od 2,5 roku i zaczynam sie dusic, miec watpliwosci, rozmyslac ciagle i w kolko, a odejsc nie mam odwagi.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 13:15   #163
Naomi_87
Raczkowanie

Właśnie dzwonili do mnie w sprawie stażu niestety muszę czekać miesiąc bo koleś idzie na urlop :/ Tak bym chciała żeby mnie tam przyjęli
Stary 2011-07-28, 15:38   #164
ssami
Raczkowanie

Cytat:
daj spokój - zaspałam
na szczescie jest duzo firm call center(ale chyba bardziej chodzi o możliwosc ustalania sobie grafiku prawda ) wiec napewno szybko sie znajdzie praca..Powodzenia
Musisz byc ogromnym Spiochem,bo ja w swojej ostaniej pracy musiałam być już w firmie o 6.15 i nigdy nie zdarzyło mi sie zaspać,tylko ja bardzo wczesnie wstaje

lilkaa009 Z czasem będzie lepiej i poczujesz się zapewne dobrze..Dobrze ze sie akurat przeprowadziłas,myślę ze dobrze Ci to zrobi,jak bedziesz daleko od niego!

yoona Jedną zmianę masz już za sobą wiec teraz może być już tylko lepiej,a jeśłi chodzi o drugą zmianę w Twoim życiu to jeśli tak jak piszesz dusisz sie w tym związku to zastanów się jaki jest sens męczyć sie wzajemnie ..
ssami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 15:52   #165
yoona
Zakorzenienie

no wlasnie nie wzajemnie, bo on wyglada na szczesliwego i wiem ze kocha mnie bardzo mocno, dlatego mi tak trudno.

Blogowy świat

Stary 2011-07-28, 16:25   #166
lilkaa009
Zadomowienie

ssami- cieszę się własnie, ze jestem daleko od niego, bo mieszkamy na tym samym osiedlu i to w małym miasteczku, więc chcąc nie chcąc bym go często widywała. Przeprowadzając się tu do Katowic zaczynam zupełnie nowe życie, od zera i z jednej strony mnie to przeraża a z drugiej cieszy. Grunt to pozytywne nastawienie jutro jadę do galerii handlowej poroznosić cv, mam nadzieję, że ktoś oddzwoni.. chociaż słyszałam, ze ciężko dostać pracę w jakiejś sieciówce. Poza tym nie mam żadnego doświadczenia, bo jeszcze nigdzie nie pracowałam
Stary 2011-07-28, 16:51   #167
Trusmilk
Rozeznanie

Jak widać, większość znalazła się tutaj na wątku, przez faceta. Takie to przykre, że zatracamy siebie w związkach, a kiedy one się kończą, postanawiamy wreszcie pomyśleć o sobie.
Stary 2011-07-28, 17:05   #168
lilkaa009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Trusmilk Pokaż wiadomość
Jak widać, większość znalazła się tutaj na wątku, przez faceta. Takie to przykre, że zatracamy siebie w związkach, a kiedy one się kończą, postanawiamy wreszcie pomyśleć o sobie.
niestety to jest cała prawda..teraz żal mi samej siebie
Stary 2011-07-28, 18:05   #169
ssami
Raczkowanie

Cytat:
niestety to jest cała prawda..teraz żal mi samej siebie
Żadna kobieta wiążąc się z mężczyzną nie może przewidzieć jak ułoży się ten związek

yoona ale nie mozesz tkwic w zwiazku wbrew sobie tylko dlatego ze on Cie kocha

jakis smutek mnie dzis dopadl a tak juz dobrze było..

Edytowane przez ssami
Czas edycji: 2011-07-28 o 18:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 18:42   #170
yoona
Zakorzenienie

wiem ze nie moge, ale chyba musze dojrzec do takich decyzji

Blogowy świat

Stary 2011-07-28, 18:55   #171
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
wiem ze nie moge, ale chyba musze dojrzec do takich decyzji
daj sobie czas, skoro go potrzebujesz. Nie ma co podejmować pochopnych decyzji, nawet jeśli wydaje Ci się, że jedyne co Cię przy nim trzyma to strach.
Stary 2011-07-28, 18:55   #172
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Wiecie co jeszcze muszę w swoim życiu zmienić? Swoją punktualność Codziennie spóźniam się do pracy (dobrze, że pracuję u rodziców, inaczej już bym dawno była bez pracy ), za późno wstaję, za późno zaczynam się szykować, za późno wyjeżdżam
Dzisiaj nie mogę się spóźnić! Mam na 13 do pracy, więc idę się szykować i zaraz wyjeżdżam, żeby być nawet przed czasem

Miłego dnia
No to jesteśmy dwie! Ja całe życie walczę z tą punktualnością i mi nie idzie Razem musi się udać!
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 19:40   #173
_MagdaM_
Raczkowanie

wrrrr... mam okres i umieram z bólu brzucha wrrr :/

poza tym... dobry wieczór

ale dzisiaj rano mój "ukochany" , bo jeszcze niedoszły napisał mi, że wstrzymał ziemię i ruszył słońce, żeby dla mnie zaświeciło ach zakochałam się

I will be with You...

Edytowane przez _MagdaM_
Czas edycji: 2011-07-28 o 19:43
_MagdaM_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 20:04   #174
ssami
Raczkowanie

Cytat:

ale dzisiaj rano mój "ukochany" , bo jeszcze niedoszły napisał mi, że wstrzymał ziemię i ruszył słońce, żeby dla mnie zaświeciło ach zakochałam się
jak miło
Stary 2011-07-28, 20:43   #175
Naomi_87
Raczkowanie

Cytat:
Witaj
Super podejście, wszystkim Nam należy się porozpieszczanie siebie

no dokładnie
Stary 2011-07-28, 20:48   #176
Coffee With Milk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naomi_87 Pokaż wiadomość
Kilka dni temu zostawił mnie facet, tak bez powodu, tzn. może i powód był, ale nie usłyszałam go od niego. W prawdzie nie znaliśmy się długo, ale pokładałam w nim wielkie nadzieje, był taki inny niż pozostali, widziałam że mu zależy, ehh a może to tylko pieprzone złudzenia. Nevermind. Zapominam już o dupku.
I postanowiłam, że teraz skupie się na sobie. Zawsze patrzyłam na innych, aby tylko ich zadowolić, zapominając o sobie i o tym co jest dla mnie najlepsze. Myślę, że trochę (albo nawet i więcej ) zdrowego egoizmu nie zaszkodzi.
Właśnie zrobiłam licencjat, jestem na etapie szukania stażu/pracy i w październiku w zależności czy mi się to uda czy nie, studia magisterskie dzienne lub zaoczne.
A teraz korzystając z tego, że mam wakacje trochę się porozpieszczam I oczywiście żadnych facetów! A jeśli będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami, im już nie dam tej satysfakcji
Pozdrawiam
Witaj
Super podejście, wszystkim Nam należy się porozpieszczanie siebie

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
pierwsza zmiana, którą już wdrożyłam w życie to nowa praca.
a druga, na którą nie mam odwagi dotyczy związku- popełniam wciąż te same błędy. w obcnym jestem od 2,5 roku i zaczynam sie dusic, miec watpliwosci, rozmyslac ciagle i w kolko, a odejsc nie mam odwagi.
Może to tylko przejściowe? Zastanów się, czy tego oczekujesz od związku, czy na prawdę kochasz swojego tża, czy chcesz spędzić z nim życie Nie podejmuj pochopnych decyzji, ale skoro się dusisz w tym związku, to musisz to dobrze przemyśleć

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
ssami- cieszę się własnie, ze jestem daleko od niego, bo mieszkamy na tym samym osiedlu i to w małym miasteczku, więc chcąc nie chcąc bym go często widywała. Przeprowadzając się tu do Katowic zaczynam zupełnie nowe życie, od zera i z jednej strony mnie to przeraża a z drugiej cieszy. Grunt to pozytywne nastawienie jutro jadę do galerii handlowej poroznosić cv, mam nadzieję, że ktoś oddzwoni.. chociaż słyszałam, ze ciężko dostać pracę w jakiejś sieciówce. Poza tym nie mam żadnego doświadczenia, bo jeszcze nigdzie nie pracowałam
nie nastawiaj się pesymistycznie, to, że ktoś mówi, że ciężko dostać pracę, nie znaczy, że Ty jej nie dostaniesz, pamiętaj, jesteś najlepsza

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Ja się tylko obawiam, że kiedyś znów stanie na mojej drodze niewłaściwy facet i, że znów stracę dla niego głowę i zapomnę całkiem o sobie i znów będę cierpieć

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Żadna kobieta wiążąc się z mężczyzną nie może przewidzieć jak ułoży się ten związek

yoona ale nie mozesz tkwic w zwiazku wbrew sobie tylko dlatego ze on Cie kocha

jakis smutek mnie dzis dopadl a tak juz dobrze było..
Nie smutaj

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
No to jesteśmy dwie! Ja całe życie walczę z tą punktualnością i mi nie idzie Razem musi się udać!
A pewnie, że się uda.. Kiedyś.... Dzisiaj się tyyyleee spóźniłam do pracy, ale to dlatego, że nie mogłam znaleźć wolnego miejsca do zaparkowania, a strasznie lało, ja bez parasolki i nie chciałam stawać dalej, żeby nie zmoknąć, więc tak sobie krążyłam, aż deszcz przestał padać
Stary 2011-07-28, 23:33   #177
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
niquolle- miło mi a z jakiego miasta dokładnie?

Ch-ów

Cytat:

o tak.. smutne jest to, że będąc w związkach zapominamy o sobie, własnych potrzebach, oczekiwaniach, swoich marzeniach.. po prostu o sobie.. dobrze, gdy po rozstaniu zaczynamy to widzieć.. i coś zmieniamy, zaczynamy stawiać siebie na pierwszym miejscu.. to znaczy, że robimy krok do przodu, a to już dużo.. ważne jednak, aby w kolejnym związku nie popełniać tych samych błędów..

za mną dwa poważne związki.. i dwa poważne błędy.. ja niby taka wolna i niezależna przestałam realizować siebie, pogubiłam się..
dlatego zamiast wskoczyć w kolejny związek z mężczyzną bardzo dla mnie ważnym - postanowiłam, że tym razem postawię na siebie.. i nie żałuję a na miłość, poważną relację przyjdzie czas, kiedy będę na to gotowa..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 08:08   #178
ssami
Raczkowanie

Dzień dobry ale dziś pochmurno a już myślałam,że wczorajsze słoneczko zostanie na dłużej.. miłego dnia Dziewczynki
Stary 2011-07-29, 08:35   #179
lilkaa009
Zadomowienie

Coffee With Milk- wiem, jestem najlepsza i na pewno dostanę pracę

niquolle- no to nieopodal mnie

Dzisiaj tak szaro i pochmurno, że nie chciało mi się wstać z łóżka na dodatek miałam piękny sen w roli głównej ze mną i jakimś przystojnym mężczyzną, a właściwie chłopakiem tak miły i erotyczno-romantyczny był ten sen, ze teraz zaraz rozmyślać o ex to myślę o nim dzisiaj idę szukać tej pracy, mam nadzieję, że coś się znajdzie miłego dnia
Stary 2011-07-29, 10:58   #180
yoona
Zakorzenienie

Cytat:

Może to tylko przejściowe? Zastanów się, czy tego oczekujesz od związku, czy na prawdę kochasz swojego tża, czy chcesz spędzić z nim życie Nie podejmuj pochopnych decyzji, ale skoro się dusisz w tym związku, to musisz to dobrze przemyśleć
no wlasnie zastanawiam sie od jakiegos czASU I NIC....

Blogowy świat

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości