|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Moja jak miała 9 miesiecy, to jeszcze miesciła się w body 0-3 miesiące.
Szczuplutka jest bardzo (odziedziczyła tasiemca po tatusiu) ![]() I oby jej to zostało. |
|
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
no oby, oby. Szczupli mają łatwiej w życiu
. Moja córcia też szczupła po tatusiu, ale długaśna za to Jak tylko się obudzi z popołudniowej drzemki zabieram się za poszukiwania
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Minerałki Lumiere masz z poziomu Medium, ja potrzbuję poziomy light a nawet fair
Także z tego co masz nic mi nie podpasuje...
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie:
3) Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% 7) Pur Desir de Lilas Yves Rocher (bez) 30 ml pozostało ponad połowę Gosh kompakt w kolorze Beige 2 - nowy, dotknięty w celu sprawdzeniu koloru Rimmel Cool Matte 16h w kolorze Natural Beige 400 - zużycie max. 20% - dla mnie za ciemny Revlon New Complexion w kolorze Cameo Beige 03 - nowy, otworzony tylko po to, by sprawdzić kolor co mozesz oddac- oczywiscie pewnie cos dobierzesz bo podobaja mi sie cenniejsze rzeczy od paska :P
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Oto lista tego co mam.
Jak coś Cię zainteresuje napisze dokładniej co i jak. Soap&Glory 50 ml. Piękny i zmysłowy orientalno-kwiatowy zapach, którego pierwowzorem była bardzo popularna mgiełka do ciała tej firmy - Mist You Madly.Nuty zapachowe:Bergamotka, mandarynka, jaśmin, frezja, piżmo, drzewo sandałowe, wanilia, ambra http://www.boots.com/en/Soap-Glory-E...e-50ml_999413/ Soap&Glory Pink 50 ml .zapach świeżych cytrusów z nutą liści pomarańczy, cytryny, brzoskwini i truskawki słodkie, w głowie- mandarynka, letnia róża, jaśmin i gardenia , paczula, ciepły bursztyn i piżma, http://www.boots.com/en/Soap-Glory-t...-50ml_1204413/ FCUK Signature 50 ml http://www.boots.com/en/FCUK-Signatu...-50ml_1113851/ oraz: Lacroix - Absynthe / damski YSL - Baby Doll S.Dali - Laguna E.Lauder - Bronze Goddess DKNY - Red Delicious Rocky - Love Chloe - stara wersja Chloe - Narcisse Burberry - Weekend Burberry - Summer Givenchy - Amariage Mariage Guerlain - AA Flora Nymphea Bvlgari - Au de Rouge Y.R. - Malina Demeter - Fruit Salad E.Arden - Splendor Escada - S
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=protka;28380486]Oto lista tego co mam.
Jak coś Cię zainteresuje napisze dokładniej co i jak. Z tych wszystkich najbardziej podobał mi się Givenchy - Amariage Mariage, o jakiej pojemności rozmawiamy? ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
A za pasek mogę oddać: Rimmel Cool Matte 16h w kolorze Natural Beige 400 , lub Revlon New Complexion w kolorze Cameo Beige 03, bo kompakt trochę mnie kosztował. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Niestety w wątku nic dla siebie nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
ok.6ml J.D.Pozo - Haloween Fresia (f.) ok.1,5ml / 2,5ml J.D.Pozo - Haloween Kiss (sam.) |
||
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Nic więcej?
Mi najbardziej zależy na Feerie
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostało ok. 12 ml z 30 ml buteleczki.
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
ok.6ml J.D.Pozo - Haloween Fresia (f.)
ok.1,5ml / 2,5ml J.D.Pozo - Haloween Kiss (sam.) Możesz do tego dorzucić coś małego? Za taki zestaw Feerie mogę oddać, bo bardzo lubię Fresię. ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Na ile te pozostałe ml wyceniasz? (mniej więcej) |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę jeszcze dorzucić 2ml Bvlgari Petits et Mamans i ok. 1,3ml DKNY Fresh Blossom , pasuje?
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Pasuje mi
![]() Czyli ode mnie Van Cleef & Arpels FEERIE edp 10 ml raz pryśnięte Od Ciebie: - ok.6ml J.D.Pozo - Haloween Fresia (f) co to znaczy to f? - ok.1,5ml / 2,5ml J.D.Pozo - Haloween Kiss (sam.) - 2ml Bvlgari Petits et Mamans i - ok. 1,3ml DKNY Fresh Blossom |
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, daj znać czy oddałabyś zawieszkę za te rzeczy które wypisałam, albo jakie masz propozycje
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
fiolka, taka dłuższa , chyba ma pojemność 10ml
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Wg ceny na KWC wychodziloby ok. 70 zł.
Chętnie bym sie zamieniła za te dwie zawieszki: herbaciany banan i liść svarowskiego, nawet jeśli cenowo miałoby mi sie to nie bardzo opłacać. Podoba mi sie tez gwiazdka, jeśli za nią chcialabys np. odlewke to tez chętnie bym ja capnela. Lub miniaturke: mam Anais Anais i Lagune S.Dali.
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
to wybieram :
Revlon New Complexion w kolorze Cameo Beige 03 jezeli jestes zdecydowana na wymiane i zgadzasz sie wysłać jako 1 ( ze wzgledu na mniejsza liczbe przekupek) to podam adres na WP
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Pomadka NYX w kolorze Circe
Podkład Bucskin odsypka ok.1,5 g w strunie Podkład Warm Olive odsypka ok.1,5 g w strunie Big Finishing Dust Eyeliner Lapis odsypka ok.1,5 g w fiolce cień festival (widzę na zdjęciach, ale nie w do wymiany albo wymienione ;]) cos u mnie?
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
wstawiam zdjęcia. Wszystkie ciuszki markowe, stan bdb, rozmiar 86.
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
cd, rozm. 86
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
rozm. 80, ale wybrałam większe, by i na 82 były dobre. 2 ostatnie zdjęcia tworzą dresik. Spodnie Coccobello z 3 fotki są większe, wg mnie rozm. 86, mimo, że z metki 80.
Expresowa wymiana wszystkowątek Emi My cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-07-27 o 22:59 |
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- AAAA ![]() Czyli ode mnie Van Cleef & Arpels FEERIE edp 10 ml raz pryśnięte Od Ciebie: - ok.6ml J.D.Pozo - Haloween Fresia (f) co to znaczy to f? - ok.1,5ml / 2,5ml J.D.Pozo - Haloween Kiss (sam.) - 2ml Bvlgari Petits et Mamans i - ok. 1,3ml DKNY Fresh Blossom Jeśli się zgadzasz, to przechodzimy na PW? |
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfumy są teraz na allegro poniżej 100 zł nawet w sklepie w Warszawie, więc taka wymianka (2 duże kryształy w srebrze) nie jest dla mnie opłacalna. |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=villete;28395159]Pomadka NYX w kolorze Circe
Podkład Bucskin odsypka ok.1,5 g w strunie Podkład Warm Olive odsypka ok.1,5 g w strunie Big Finishing Dust Eyeliner Lapis odsypka ok.1,5 g w fiolce cień festival (widzę na zdjęciach, ale nie w do wymiany albo wymienione - NIE MAM U Ciebie znalazłam: - Lush - King of skin - 3/4 kostki - Lush - Each of Peach- połowa - SkinFood Salmon Dark Circles Concealer NOWY! (bardziej żółtawa wersja) - Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - Taki ładny bladoniebieski lakier ze zdjęcia (jaka firma)? - Może jeszcze coś ze Skin Food do skóry tłustej |
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
ten u góry lakier? wydaje mi się, że na 99 chodzi Ci o L'Oreala, jak chcesz to Ci doślę zdjęcia jak podasz mi rząd dokładny
do tłustej nie mam raczej za dużo rzeczy, bo takowej nie mam.a masz może puste opakowania po podkładach/pudrach/różach (w sensie jakiś pudełko, najlepiej z sitkiem
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% - Escada Moon Sparkle 30 ml zostało ponad 15 ml - YSL Baby Doll Edt 10 ml - Givenchy, Ange ou Demon 10 ml - Christian Dior Addict Shine 10 ml - Dolce & Gabbana Light Blue 10 ml - Prada Infusion de Rose 10 ml - Lolita Lempicka Eau de Desir 2010 10 ml - Dolce&Gabbana Anthology 18 La Lune 10 ml - peeling ocean salt (na ok. jakieś 1/4 opakowania) - Coal Face - mydełko do twarzy też nówka sztuka, więc nawet połówkę (50g) mogę odkroić (tylko do tłustej cery, bo wysusza) - Vera Wang Flower Princess Edt 10 ml - Les Parfums de Rose La Rose de Rosine 10 ml - Demeter Earl Grey Tea 10 ml - Pur Desir de Lilas Yves Rocher (bez) 30 ml pozostało ponad połowę ?? |
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
cd..
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te ładne z Coestal (małe z szarą nakretką, duże z czarną i różową) Lakier- chodzi o ten zakreślony na zdjęciu, wiecej zdjęć bardzo chętnie
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
Mogę oddać Ci wszystkie ciuszki za te rzeczy.
Myślę, że wymiana jest korzystna dla obu stron. Wszystkie ciuszki są kupowane w markowych sklepach i noszone przez moją siostrę lub córkę. [Obie z mamą mamy bzika na punkcie zakupów + duża rodzina, wszyscy ciuszki kupują, no i wyszło z tego, że mam dużo za dużo zapasów ] Czyli 26 ciuszków (+ gratisy!) emulsja Oilatum emulsja Allerco Eva Sun 50SPF za - Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% - Escada Moon Sparkle 30 ml zostało ponad 15 ml - YSL Baby Doll Edt 10 ml - Givenchy, Ange ou Demon 10 ml - Christian Dior Addict Shine 10 ml - Dolce & Gabbana Light Blue 10 ml - Prada Infusion de Rose 10 ml - Lolita Lempicka Eau de Desir 2010 10 ml - Dolce&Gabbana Anthology 18 La Lune 10 ml - peeling ocean salt (na ok. jakieś 1/4 opakowania) - Coal Face - mydełko do twarzy też nówka sztuka, więc nawet połówkę (50g) mogę odkroić (tylko do tłustej cery, bo wysusza) - Vera Wang Flower Princess Edt 10 ml - Les Parfums de Rose La Rose de Rosine 10 ml - Demeter Earl Grey Tea 10 ml - Pur Desir de Lilas Yves Rocher (bez) 30 ml pozostało ponad połowę
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
o, to ja chociaż jeden duży bym chciała pojemniczek
zdjęcia podesłałabym Ci troszkę później, pasowałoby Ci to?
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam takie, jakbyś chciała jakieś inne, to powiedz
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Na Allegro nie sprawdzalam- nie mam teraz czasu.
Możliwe ze jest taniej, ale z tego co pamietam wycenilas kiedyś ta herbaciana na 18-19 zł, a liść na ok. 35 zł. Na Allegro wszystko taniej - swarowki rownież. Sama widziałam komplety ze sporymi krysztalami za 35-40 zł. Ale wierze Ci na słowo, skoro piszesz, ze ten perfum i w perfumerii jest teraz tani, to pewnie tak jest... Ja nie mam kiedy tego sprawdzić. W takim razie oddam Amariage za sam liść, jeśli i to Ci nie odpowiada, to zostanmy przy tym co ustalone wcześniej. Oczywiscie o ile zawieszka nie ma skazy i mogę ja dać w prezencie. Jeśli sie zgadzasz to zapraszam na PW, bo w niedziele jadę w góry i tydzień nie będę sie logowac, a potem za pare dni wyjeżdżam z powrotem za granice i chciałabym już zakończyć nasza wymianke. Jeśli zostaje wersja pierwsza to tez zapraszam już na PW - wiecej kusić nie będę.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

. Moja córcia też szczupła po tatusiu, ale długaśna za to