|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
cieszcie sie,ze autokarem jechalyscie... ja samochodem!! do hiszpanii i szwajcarii
zaraz Was dokladniej nadrobie tylko z psem mykne |
|
|
|
#3903 |
|
Raczkowanie
|
Zastanowiłam się i doszłam do wniosku, że faktycznie Magda miała na nazwisko K.
Z psem też bym poszła, ale moje suczka jest oddalona o 600 km, więc ciężkawo. Już prawie skończyłam układać w szufladkach/łazience. Zeszło mi nieco ^^ Jill jest moją jedyną czarną torebką w tej chwili. Mam jeszcze taką teczkę na laptopa, ale ona się nie liczy... Wracam do-poukładać moje perfumy. Chciałabym je postawić tak, żeby było estetycznie, funkcjonalnie i żeby mi się nie rozwaliły. Już jedne potłukłam. Bardzo ładnie pachniało później w łazience, ale kilka stów poszło się.. no. Właśnie.
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
daga: ode mnie poleci długi, smutny priv...
|
#3905 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To dobrze, myślałam, że może nie domyłaś naczyń i była kara ![]() Ja też znam Magdę K. z Krakowa i lesbijkę do tego!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
Do Włoch tylko samolotem!!! Dobry wieczór
|
|||
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
charli, jestes tu jeszcze? chce wyslac mejla, ale musisz byc tutaj coby wiesz co ;p odczytalam i zaraz Ci odpisze
|
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czekam z niecierpliwością na dalsze wieści szkoda wycieczki, ale jak jest jeszcze szansa to fajnie to możesz sobie torebkę kupić w ramach wydania dalszej kasy na głupoty ![]() ![]()
|
|
#3911 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3913 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja tylko taaak na chwilke przed snem wpadłam was nadrobić
wracaj szybko do zdrowia smarkulo nasza ![]() ale o duuuuuuuży Cytat:
Cytat:
i nie bój żaby na pewno świetnie sobie poradzisz Cytat:
ale jak to z winy kierowcy to bylo ? bo nie załapałam jakoś ![]() a obiektem sie nie przejmuj dziewczyna pewnie nie równała się z Tobą ani nie dorastała do pięt urodą i pewnie kuzynka albo ktoś taki
|
|
|
#3914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo ładnych i fajnych dziewczyn w polsce dużo a o chłopa trudno ![]() ale super , przyda Wam się z tż chwila wytchnienia Cytat:
przykro mi ... ale wierzę że w poniedziałek jakoś tak się ułoży że wypali wam wyjazd I uciekam spać Buenas noches wszystkim
|
|
|
#3915 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
n Opowieściach niemoralnych w. Borowczyka była nowela o Bathory- Paloma Picasso ją grał- z przyjemnością porównam Cytat:
miłych porządków ![]() nie ślij smutnych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() charli ma być ok 9 i już ,Ci - mnie , go wysłali Cytat:
idę w środę na Drzewo życia- mam się bać ![]() ![]() daga patrz co Ci znalazłam- nie oglądałam co prawda ale http://www.filmweb.pl/film/Poznasz+p...ta-2010-501868 ja myślę, że ten srebrny będzie duży wystarczająco- te zdj z asos są w innej skali chyba, na modelce jest wiarygodnie zmykam na filmik całuję Was wszystkie ![]() ![]() ![]()
|
|||||
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
daga, na priv odpiszę rano, bo już padam to silniejsze ode mnie... ![]() super Cytat:
poza tym ta dwójka była tak nieprzyjemna, że nawet nie próbowałam, trudno, mam nauczkę na przyszłość, najgorsze jest to, że w ogóle nie chcieli mnie słuchać, tylko prawie od początku grozili wezwaniem policji i mruczeli coś po nosem
|
|
#3917 | |||
|
Zakorzenienie
|
myslalam,ze moze jedziesz "w moje" miejsca. zycze milych wakacji, dobrej pogody i spokojnych rozmow z tezetem, zadnych klotni!
Cytat:
![]() jeszcze lepiej jak lesbijka to dobrze dobranoc spij smacznie "oj tam oj tam" Cytat:
Cytat:
dobranoc kochana okej, nie spiesz sie dobranoc charli |
|||
|
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
charli współczuję Cytat:
ja też to obejrzę i pomyślę o Tobie spadam 4 rano |
||
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Cytat:
Cytat:
Obyście mieli pogodę,moja siostra była 2 tyg wraca jutro i strasznie narzekała na pogodę,mieli tylko chyba z 5 dni słonecznych,takich na plażę... i też byli we Władku ![]() ![]() Miłego wypoczynku
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wrzucam kilka zdjęć paździochowej Kryśki o które prosiła mnie nebya. Musisz wiedzieć że ten materiał nie jest gładki i biały, on wygląda trochę jak materiał na worki jutowe, jak płótno żeglarskie, jest gruby, nieregularny, co mnie osobiście bardzo się podoba, a kolor przypomina naturalny len |
|
|
|
#3921 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry :))
u mnie nadal jesień, a jak pogoda u Was? szufladki z biedronki rządzą. teraz wszystko wygląda lepiej i nie ma burdelu na wierzchu w łazience
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dzień dobry :))
Cytat:
Wrzucam jeszcze obiecane zdjęcie błyszczyków mary kay dla Reni ale coś ostatnio jej nie widziałam Edytowane przez charal Czas edycji: 2011-07-29 o 09:07 |
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() no to okej, tak zrobiłyśmy (pomijam fakt, że w zamian mógł nam zaproponować nowe bilety, które byśmy kupiły...). A za dwa przystanki wsiadły kanary, więc my tłumaczymy, że kierowca nam nie kazał kasować itp, oni oczywiście nie uwierzyli, ale to dlatego, że kierowca powiedział, że nic takiego nie mówił, że sobie to wszystko zmyśliłyśmy |
|
|
|
|
#3924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Buenos dias
Cytat:
no ja nie widzę innego wyjścia a "drzewa życia" bać się nie musisz ale nastaw się że film jest ciężki jak poszłam "z ulicy" tak po prostu ... bez nastawienia to na początku trochę przyznaję że nie ogarniałam trzeba mi było się przestawić na to że muszę się skupić (a u mnie to nie łatwe ) i jak dla mnie za długie metafory rodem z discovery były , ale i tak mi się podobał bo jak chodzić do kina to tylko na jakieś dobre kino ... albo filmy z efektami ... nigdy nie lubiłam chodzić na głupawe komedie romantyczne bo nie widziałam sensu a pewnie oglądając w domu ten film wyłączyłabym albo przewijała przez te przydługie metafory i nie obejrzała do końca Cytat:
mój znajomy prawie się naciął kiedyś (oczywiście nie skasował biletu) ale jak poprosił o pokazanie legitymacji to nagle nie było problemu że nie skasował od takich to tylko baby kanary są gorsze bo z nimi już w ogóle nie ma dyskusji ![]()
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-07-29 o 09:23 |
||
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny ten drugi błyszczyk,czy ma drobinki?Bo na ręce wygląda,ze nie ma.
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne że się udało załatwić to wszystko
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(i to tylko jak się zapłaci w ciągu tygodnia, bo inaczej by było 200 zł )
|
|
|
|
|
#3929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
więc pojechał na przejażdżkę polnymi dróżkami iiiii zabrakło paliwa dzwonił do mnie żebym mu przywiozła bo on jest trochę daleko od domu .. całe szczęście że mama kupiła do kosiarki paliwo A co do motoru ja chyba tobie powiedziałam że jest to yamaha ale to nie ten tylko varadero ja jak go pierwszy raz zobaczyłam była noc i nie należe do znawców motorów i stałam troche z tyłu ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
ale dzisiaj strasznie wieje ale co tam słonko jest---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Torebka
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

:prosi :

Ja jechalam do Wloch w tamtym roku i chyba wiecej sie nie decyduje na taka trase i autokar

wracaj szybko do zdrowia smarkulo nasza
myslalam,ze pojechal juz do domu,wiec na luzie wyszlam z psem i bardzo srednio wygladalam
i nie bój żaby 
) i udało się uniknąć zapłaty
już nawet nie chodziło o ten mandat, nagle poczułam się tak przeokropnie, że nie mogłam się powstrzymać...