Krakowianki - wybiła część XII! - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 18:18   #4081
2016070953
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!

Mistrzyni, tylko krowa na rowie nie zmienia poglądów. I to by było na tyle w tym temacie. Wbijania szpil nawet nie komentuje bo nie mam na to ochoty i za to co bym napisała dostałabym warna,
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 18:25   #4082
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Zwrot za róż

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

trust znalazłam i ten konkwerter pozwala mi się zorientować ile PLN mam przelać na paypal żeby np zapłacić za zamówienie 48$? A potem wybieram coś tam płatności ebay?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 18:27   #4083
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Przypomniałaś mi o nim i teraz muszę sobie go kupić sama I jeszcze znalazłam mozaikę brązerów i jeszcze rajstopy w sprayu, i perełki rozświetlające

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
trust znalazłam i ten konkwerter pozwala mi się zorientować ile PLN mam przelać na paypal żeby np zapłacić za zamówienie 48$? A potem wybieram coś tam płatności ebay?
Tak, ustawiasz sobie po prawej przeliczanie z PL na dolara i wpisujesz np. 60zł i przelicza Ci na 21$. Ale to możesz już zrobić po zakupie na ebay'u. Jak już się dowiesz, ile musisz przelać złotówek, żeby Ci wystarczyło na zapłacenie dajesz "dodaj środki błyskawicznie", przelewasz, czekasz aż dojdą (potwierdzenie na maila przychodzi), wracasz do ebay'a i dajesz "dokonaj płatności". Przekierowuje Cię do PayPala, logujesz się, akceptujesz i tyle

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 18:43   #4084
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Co znaczy "moja zmienniczka"?
No właśnie dużo zyskuje na żywo tylko ta cena Trochę w stylu Kate Middleton
Ale chyba przy niej zostanę, bo dziś w całej Bonarce i M1 ładniejszej nie znalazłam
A potrzebuję jeszcze jakiejś na poprawiny! I nie mam pojęcia w jakim kolorze? W czym jest dobrze mało opalonym blondynkom? SdC?
Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Opalonym blondynkom przepięknie jest w kolorze morelowym
Tak, tak . I w koralowym . Ale Ty chyba jesteś inną blondynką niż ja .

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a co to?
Pytałaś o es-di-ci... Mniemam, że ja .

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
DżiDżi, chciałabym od tego sprzedawcy Revlon CS, tylko muszę sprawdzić w drogerii, który odcień
Tylko, że w Rossmannie go nie widziałam. Macie pomysł gdzie go znaleźć?
W Mediqu w Krakowskiej.

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
Dziewczyny czytam watek ( dosc stary) na ktorym zrobila sie burza o tym ze dziewczyna chce brac slub, studiowac i byc na utrzymania Tż-ta ( meza). Co o tym myslicie?:P
No pewnie . Żyć nie umierać .

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Właśnie. Po co dusić się w małżeństwie? Zbyt dużo widziałam "pochopnych decyzji" opłakiwanych teraz nocami.
Ale czemu od razu dusić? Nie rozumiem .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 20:08   #4085
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
co do tego bjuti blendera to powiem tak - nie wiem co to jest, ale nie wydałabym tyle kasy na jakąś jajowatą gąbkę (tak, jestem ignorantką )
Wypróbujesz raz, to zechcesz mieć
Cytat:
Napisane przez queen0power Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny moze do Was nie pasuje, bo nie jestem Krakowianka, ale znalazlam ten temat szukajac czegos o beauty blender.
Jak to śpiewał Louis Armstrong... "We've got all the... tags in the world"
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
po prawej stronie opisów po lewej
Stary 2011-07-28, 20:55   #4086
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Widziałam, marzy mi się taka.

A scena "I brought you flours" jest chyba moją ukochaną w historii filmu. Takiego romantyzmu oczekuję!
Tak właśnie pomyślałam jak ją widziałam
A jak ona mówiła o tych ciasteczkach z mlekiem od mamy to się ucieszyłam, że umiem piec muffinki.

Jeździłam dzisiaj w ciepłym deszczu na rowerze, było
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 20:58   #4087
ecrulo

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi o nim i teraz muszę sobie go kupić sama I jeszcze znalazłam mozaikę brązerów i jeszcze rajstopy w sprayu, i perełki rozświetlające

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Tak, ustawiasz sobie po prawej przeliczanie z PL na dolara i wpisujesz np. 60zł i przelicza Ci na 21$. Ale to możesz już zrobić po zakupie na ebay'u. Jak już się dowiesz, ile musisz przelać złotówek, żeby Ci wystarczyło na zapłacenie dajesz "dodaj środki błyskawicznie", przelewasz, czekasz aż dojdą (potwierdzenie na maila przychodzi), wracasz do ebay'a i dajesz "dokonaj płatności". Przekierowuje Cię do PayPala, logujesz się, akceptujesz i tyle
A nie wpisuję $ żeby wiedzieć ile mam PLN przelać, aby uzyskać pożądaną sumę w $?

Byłam na spacerze z przystojniakiem

Stary 2011-07-28, 20:59   #4088
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Malla huśtawki mam przez Konrada, najpierw pitoli że kocha caluje itp a teraz sie od poniedziałku nie odzywa.
Chyba nie uwierzyłaś w to pitolenie?
Nie wiem, może mało nam piszesz o swoim życiu, ale np ja nie wyczytałam z Twoich postów tutaj, aby był w Twoim życiu ktoś szczególny. Więc odnoszę wrażenie, że ten Konrad wyskoczył z tym wyznaniem jak filip z konopi albo miał w tym interes?
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
ja mam wielu kumpli, kuzynów i znajomych którzy jeżdżą na motorach, ba! dla których motocykle to sens życia.
moja siostra miała faceta- 5lat razem, który jechał z kuzynem, mieli wypadek, chłopak Sis stracił nogę, a kuzyn przez rok chodził w gorsecie na kręgosłup i śrubami w nodze. mój drugi kolega też stracił nogę- wpadł pod TIRa- dobrze że nie życie.... nie życzę nikomu przechodzić tego, co przechodziła moja Sis.
a co jest najgorsze? najpierw z ówczesnym facetem musieliśmy przytrzymywać tą pogruchotaną nogę, musiałam powiedzieć o tym mojej Sis i jego rodzicom i decyzję o amputacji musiałam podjąć ja z facetem, bo ojciec chłopaka nie potrafił, a nie było czasu na zastanawiania... koszmarne uczucia...
Straszne co opisałaś....
Dlatego ja mam na myśli nie właścicieli ścigaczy lecz pyrkaczy Takie krajoznawcze pryk pyrk pyrk. I chciałabym bardzo pojechać na zlot motocyklistów. Byłam kiedyś na zlotach samochodowych jednej marki i całkiem fajnie to wygląda. A zlot motocyklistów ma dodatkowe pozytywne wrażenia - wizualne
Cytat:
Mam zweryfikowana konto na PayPal
Teraz idę czytać o tym jak to się robi
Ty, hiper.... ciekawe, która jeszcze założyła paypala. Czyżby to skutek BB kremomanii?
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Nie zaczytywałam się nigdy w tematyce łykania alg, więc nie wiem. Ale jak pewnie nie ma żadnych dodatków (patrz skład) to pewnie można łykać bez obaw, a i rozkruszyć na maseczkę też. Ale to capi Chciaż szyrek woli spirulinę niż algi bielendy - ale dziwna jest chyba
A co u szyrka w ogóle? Nie było jej tu całe wieki
Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Tak, tak . I w koralowym . Ale Ty chyba jesteś inną blondynką niż ja ..
O, właśnie! O koralowy mi chodziło

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:10   #4089
Ineso
Matka Smoka

szyrek hajtu hajtu. chyba to nie była tajemnica
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:24   #4090
blair witch
Zakorzenienie

A propos motocyklistów to dziś do mnie dzwonił jeden co w tamtym roku ode mnie kupował element ubioru, i ile ja miałam z nim przejść... 5 smsów dziennie, mmsy z wschodami słońca nad morzem (bo znad morza), on do mnie przyjedzie, obwiezie mnie po kraju itd A ja w końcu że mąż mi nie pozwoli No i dziś dzwonił żeby nowe zamówić A co najlepsze to mnie tylko przez telefon znał
Stary 2011-07-28, 21:40   #4091
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
U mnie pod blokiem policja, straż graniczna i kontrola skarbowa w kominiarkach przetrzepują dwa samochody. Jak w jakimś filmie kryminalnym.
Yyyy nad morzem czesto takie cos widac....narkotyki :/

Blair ach te chlopy znad morza Masz dostep do ciuchow na motor?

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:01   #4092
ecrulo

Dziewczyny, orientuje się tutaj któraś z paypalem? Chcę dodać środki na paypal, ale nie ma w liście wyboru Multibanku, jest mbank i wszystkie inne, a multi nie ma, przez co nie mogę załadować konta

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

trust,
Pomóż, bo zamówiłam BB Cream, a nie mogę za niego zapłacić. Dostanę negatywa Numery kontaktowe nie działają :/ Nie wiem co to znaczy, ale moja pierwsza przygoda z paypal, to porażka...

Stary 2011-07-28, 22:09   #4093
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
I ja się tam mam wprowadzać Otworzą kiedyś mojego rzęcha, a tam pół zamówienia z wyspy, pół kawowego z 1000 smaków, kilka par majtek i szminek....
Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Yyyy nad morzem czesto takie cos widac....narkotyki :/
Ja myślę, że im by wystarczył puder bambusowy z BU

Pochwalę się za tydzień lecę na tydzień do Tunezji dzisiaj kupiłam wycieczkę

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:19   #4094
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, orientuje się tutaj któraś z paypalem? Chcę dodać środki na paypal, ale nie ma w liście wyboru Multibanku, jest mbank i wszystkie inne, a multi nie ma, przez co nie mogę załadować konta

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

trust,
Pomóż, bo zamówiłam BB Cream, a nie mogę za niego zapłacić. Dostanę negatywa Numery kontaktowe nie działają :/ Nie wiem co to znaczy, ale moja pierwsza przygoda z paypal, to porażka...

Emilka, można tak powiedzieć w pewnym sensie Nie chcę tutaj pisać ...

Ecrulo - masz kartę kredytową? Ja na PP nie przelewałam nic nigdy, tylko łączyłam konto PP z kartą kredytową i samo płaciło jak wybrałam kartę.

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2011-07-28 o 22:20
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:23   #4095
ecrulo

blair,
Nie mam takiej zdolnej do płatności internetowych, wyszło przy zamówieniu z iherb, pomimo jej wypukłości....

Stary 2011-07-28, 22:40   #4096
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
ładnie powiedziane, ja mam jeszcze bardziej nakopane w głowie, bo moja mama jest z nietypowej rodziny, gdzie w skutek pewnych zawirowań losu to mężczyzna był w domu, gotował, sprzątał etc, a kobieta pracowała. Moja mama tez dopóki była w stanie pracowała zawodowo, teraz odkąd zdrowie jej nie pozwala strasznie ją to dołuje. Majac taki model rodziny za przykład - no bo w takim się wychowałam, nie potrafiłabym po prostu być czyjąś żona i nic więcej, zależną od meża finansowo. Poza tym jednak uważam, że warto, by oboje współmałżonków pracowało, a nie tylko jedno, utrzymując drugie, bo zawsze może się zdarzyć tak, że to pracujące straci swoje stanowisko i przez jakiś czas nie będzie mogło stanąć na nogi - a co wtedy?
Moja mama też od zawsze pracuje (z tatą bywało różnie ), babcia była długo czynna zawodowo, zajmowała wysokie stanowisko, obie bardzo niezależne, ja też pracuje od 18 roku życia a mimo to kompletnie by mi nie przeszkadzało bycie kura domową . Więc to chyba nie kwestia wychowania i wzorców tylko charakteru... a może zmienia się to z wiekiem... kto wie .
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:41   #4097
blair witch
Zakorzenienie

Ale warto spróbować, może na PP akurat się uda? Ma z tyłu numer na białym pasku? trzy cyferki powinny być.
Stary 2011-07-28, 22:45   #4098
nicRu
maszyna, nie człowiek

Noico, charakteru tez zapewne, ulubionych sposobów spędzana wolnego czasu, etc - czynników jest wiele Ja sądze, że u mnei wynika to z faktu że nei czułabym się wolna, poza tym miałabym w głowie poczucie zagrożenia
Stary 2011-07-28, 23:32   #4099
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
co do tego bjuti blendera to powiem tak - nie wiem co to jest, ale nie wydałabym tyle kasy na jakąś jajowatą gąbkę (tak, jestem ignorantką )

a co do ciasta na pizzę - z autopsji wiem, że jak jest kupa, to trzeba dodawać mąkę i jeszcze więcej mąki
Jak sobie kupię i zobaczysz, jaka jestem piękna, to też zapragniesz ale na razie nie kupuję

No dodawałam trochę mąki ale dalej była kupa, a potem uznałam, że będzie kupa twarda jak podeszwa, więc zostawiłam to mamie. Z tego, co udało mi się ustalić to ona to po prostu dogniotła, już nie dosypywała mąki

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
szyrek hajtu hajtu. chyba to nie była tajemnica
O jaa!
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Pochwalę się za tydzień lecę na tydzień do Tunezji dzisiaj kupiłam wycieczkę
Super! Koniecznie wykupcie sobie wycieczkę na Saharę, taką dwudniową - naprawdę to jest megaprzeżycie, resztę pobytu można przeleżeć plackiem na plaży albo pod hotelem, ale na Saharę trzeba pojechać. Ja byłam w ubiegłym roku jest takie polskie biuro podróży, które urzęduje tam na miejscu i organizują te wycieczki dla Polaków, są przerewelacyjne - http://www.sahelvoyages.com/o_nas_firm.htm A gdzie konkretnie będziecie?

Byłam na zakupach, kupiłam sobie śliczne cienie w Sephorze oraz koszulę na wyprzy a i jeszcze książkę dla dzieci ale to z sentymentu

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 23:43   #4100
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziewczyny, czy któraś z was może pamięta, ile kosztowały te przesyłki ze Stanów? W złotówkach/dolarach? I ile ważyły?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 23:48   #4101
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Noico, charakteru tez zapewne, ulubionych sposobów spędzana wolnego czasu, etc - czynników jest wiele Ja sądze, że u mnei wynika to z faktu że nei czułabym się wolna, poza tym miałabym w głowie poczucie zagrożenia
Ahh no wiesz, ja czysto teoretyzuję, narazie moje życie zmierza w kompletnie przeciwnym kierunku, ale myślę, że mogłabym się do tego przyzwyczaić . No chyba, że bycie kurą domową wymaga bezsprzecznie posiadania dzieci.... hmmm w takim wypadku już wole pracować hehehe
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 00:05   #4102
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, czy któraś z was może pamięta, ile kosztowały te przesyłki ze Stanów? W złotówkach/dolarach? I ile ważyły?
Coastal ważył chyba kilo coś i kosztował ok. 27$. Ale głowy sobie nie dam uciąć

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 02:21   #4103
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Coastal ważył chyba kilo coś i kosztował ok. 27$. Ale głowy sobie nie dam uciąć
Dziękuję jakby komuś coś się pewniej przypomniało to proszę o info.

http://www.groupon.pl/deals/krakow/y..._0_0_210&a=399
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 06:07   #4104
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
A nie wpisuję $ żeby wiedzieć ile mam PLN przelać, aby uzyskać pożądaną sumę w $?
Da się tylko ze złotówek na inną walutę

Cytat:
Dziewczyny, orientuje się tutaj któraś z paypalem? Chcę dodać środki na paypal, ale nie ma w liście wyboru Multibanku, jest mbank i wszystkie inne, a multi nie ma, przez co nie mogę załadować konta [COLOR="Silver"]

trust,
Spokojnie, napisz maila do Sprzedającego, że masz mały problem z PayPalem i zapłacisz mu do kilku dni - oni nie robią problemów z tego powodu, jeśli się ich powiadomi.

Na PayPalu w takim razie daj opcję: przelej środki (w kilka dni) - wtedy masz gotowe dane do przelewu, kopiujesz je, wklejasz w okienku polecenia przelewu i czekasz. Zazwyczaj dochodzą na następny dzień roboczy.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 06:20   #4105
kamakrk
Zadomowienie

Hej. Wybywam na weekend na wieś pracować. Odezwę się po weekendzie pewnie dopiero...

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 06:39   #4106
2016070953
Konto usunięte

lekapuma to chyba normalne z enie opowiadam wszystkiego o swoim zyciu w internecie.
Co do osoby szczególnej w moim zyciu,hmm prawda, nie byłam w jakimś mega dłuuugim związku i wielka love w tytule, nie będę się rozpisywać i analizowac tu dlaczego itd bo to nie jest miejsce na to. A konrad napewno miał w tym interes albo jest za✂✂✂iście zdesperowany i szuka laski za wszelką cenę. Jakby mu choć troszke zalezało to by nawet zapytał co u mnie, tak po ludzku tak jak pytaja się znajomi. a tu od tyygodnia cisza. Olewam go w takim razie. A interes to miał napewno jakiś jeszcz einny oprócz seksualnego.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 08:08   #4107
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
ooo ale nie nie, ja nie mam pieniędzy...

ale brzydka pogoda znow

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 08:15   #4108
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Ojej... Może bym zamówiła...?

Zgubiłam się przez Was, też coś chcę !
Docelowo ja chcę zorganizować zamówienie na oryginały ze Stanów (wychodzi znacznie taniej nawet z przesyłką). Ale to dopiero w sierpniu, bo jeszcze po drodze są pędzle Maestro

Cytat:
Napisane przez queen0power Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny moze do Was nie pasuje, bo nie jestem Krakowianka, ale znalazlam ten temat szukajac czegos o beauty blender. Jestem zainteresowana jak najbardziej kupnem na ebayu i szukam kogos, z kim moglabym to zrobic na pol (w pakiecie taniej ) albo hurtem mozna jeszcze wiecej (moze jakas znizke by dali :p)
j/w

Cytat:

Ile mam Ci przelać za ten BB Cream?

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Ty, hiper.... ciekawe, która jeszcze założyła paypala. Czyżby to skutek BB kremomanii?
Ja chciałam już od dłuższego czasu załozyć, ale mnie to jakoś przerastało...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 08:21   #4109
ecrulo

trust,
Zrobiłam tak Wkurzyłam się z deczka, bo na str. głównej widnieje Multibank, a na stronie błyskawicznych przelewów w wyborze opcji- brak. Wysłałam maila w tej sprawie, to mi tłumaczą jak tej głupiej, że nie wszystkie banki obsługują, to ja im jak przysłowiowej krowie na rowie zrobiłam zrzuty ekranu, podkreśliłam co trzeba i dopiero konsultant załapał. Ech, co mi po ich przeprosinach... Dla mnie to niekompetencja i niekonsekwencja. Wypisują co chcą na stronach by klienta zwabić, a potem co? Potem pstro.

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

hiper,
Narazie nic. Robię testowe zakupy. Jak dojdą, to mogę zorganizować kolejne. Po prostu się boję, że coś nie wypali, jak z paypal...

Stary 2011-07-29, 08:28   #4110
kasiencja
Pani Buka

ja jakiś czas temu założyłam konto na ebayu i paypalu i poradziłam sobie bez żadnych problemów aczkolwiek nie mam karty kredytowej i musiałam robić normalne przelewy z konta na konto, a trochę zeszło z zaksięgowaniem..

Ecrulo, czy Ola się jakoś z Tobą na dziś umówiła?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości