|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
wiesz ta nasza biurokracja działą dość powoli ale może coś się uda zrobic
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie co ciekawego znalazłam na alle http://moda.allegro.pl/seksowna-jada...741061082.html
|
|
|
|
#3783 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() :przytu l:![]() Ale już jutro piątek, więc i weekend, więc widzicie się ze swoimi Niusiami ![]() Cytat:
Lecę spać, dobrej nocki
|
|
#3784 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam wieczornie
![]() Cytat:
Ja też noc przed spędzę u rodziców Jakoś tak niefajnie byłoby mi jechać od nas do rodziców rano A tak to będzie taka przyjemna adrenalinka, takie oczekiwanie bo nie będziemy się widzieć kilkanaście godzin przed ślubem No i na spokojnie wstanę sobie w piżamce na śniadanko z rodzicami Już się cieszę na ten poranek ![]() Tak tak! Wiem Kochana WInietki i zawieszka są prześliczne Jaki to kolor dokładnie? Czerwony ? Ale serio - super estetycznie wyglądają No ładnie - macie 2 plenery na umowie My nie mamy tej sesji narzeczeńskiej na umowie, ale Tomek tak się podjarał że tańczymy i że wpadną do nas na salę taneczną popstrykać nam foty, że hej Mam nadzieję że się z tego nie wykręcą Bo generalnie miło byłoby potem jeszcze skoczyć chociażby do parku kasprowicza czy coś... w takich cywilnych, narzeczeńskich ubrankach... ![]() A faktycznie chcecie 2 plenery takie poślubne? Bo to w sumie na jedno wychodzi - plener czy sesja narzeczeńska, zresztą co za różnica czy to foty przed czy po ślubie Hehe opowiedz o Waszych zamiarach ![]() A i 2 koła tylko płacicie bo zrezygnowaliście z odbitek i albumu/fotoksiążki? ![]() Cytat:
Też uważam, że każda z nas ma swój czas i wie kiedy co załatwiać tudzież kiedy ma ochotę to załatwiać Tym badziej jak opowiadasz, że teraz macie inne rzeczy na głowie A ja np. gadam ciągle o tych zapro i winietkach i jakoś póki co wciąż odwlekam zakup papieru hehe też mam problem ![]() Cytat:
Ja nie raz też mam takie napady, że czuję jakbym się znów zakochała w moim TŻcie No, a jak robi dla mnie coś kochanego i widzę jak się stara to tym bardziej jest mi miło ![]() Wiecie co? Widziałam się dziś z dawną znajomą Okazało się, że w mojej Kantynie Portowej 10 czerwca była na swoim balu absolutoryjnym i powiedziała, że... jedzenie było niedobre No ale jak to ja się pytam?! Słyszeliśmy same pozytywne opinie, moja przybrana kuzynka swego czasu prawie codziennie się tam stołowała, zawsze była zadowolona i w ogóle, kierownik sali tak zachwalał, że mają jakiś super hiper piec do ogarnięcia mięs, że wbijają specjalną sondę, mają mnóstwo różnych programów... Koleżanka mówiła, że podali im jakąś jarzynową, która nie dość że wyglądała bardzo niechlujnie to jeszcze unosiła się wszędzie taka stołówkowa woń A mięso w drugim daniu było ponoć twarde... Oczywiście koleżanka usiłowała mnie pocieszyć, bo mówiła że wszyscy jedli a tylko jej nie smakowało i potem już niczego nie tknęła Hmm... generalnie powiedziałam sobie "oj tam oj tam" hehe w końcu mogli akurat szefa kuchni zmienić a ten się jeszcze nie wprawił :p Hehe aż mnie TŻ pochwalił, że nie spanikowałam :p Eeeej ale prawda że u Sztuczki na weselu będzie przepyszne jedzonko, najpyszniejsze na świecie ? Powiedzcie, że tak
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
a tu coś dla fanek strzelających tub http://moda.allegro.pl/konfetti-strz...735366004.html
|
|
|
|
#3786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ach Moja będzie idealnie dopasowana! Będę piękna I w talii 60cm Yeah!
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Może już ktoś zna, ale zobaczcie co nas czeka czyli spojrzenie dzieciaków na ślub:
http://www.youtube.com/watch?v=zH5WOsZ3MWo
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze bardziej lubię Co to jest Dobre Wychowanie. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Najpierw muszą się zaręczyć, potem w 2 miesiące organizują ślub. A potem 3 miesiące czekają na dziecko
|
|
#3790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez jestem dokladnie w tym samym dolku co ty...ale u mnie to jest zwiazane z tym ze nic mi sie kupy nie trzyma, sukienka dalej mnie zadna nie powalila i obawiam sie ze bedzie z tym problem...z sali nie jestem zadowolona, bylam tam ostatnio w trakcie wesela i rece mi opadly, zastanawiam sie czy to byl dobry pomysl z ta karczma...bo moja lawendowa wizja nijak sie ma do ich sezonowych dekoracji, w czerwcu akurat maja sloneczniki, i zielono pomaranczowe dodatki, masakra, i do tego pani mi powiedziala ze nie moge w te ich dekoracje ingerowac, do tego 4 znajome ktore beda zaproszone na wesele zaszly w ciaze, wiec pewno zadna z nich nie przyjdzie bo beda prawie co po urodzeniu dziecka, a to naprawde wazne dla mnie osoby...i jak sobie mysle o tym wszystkim to zaczyna mi sie robic nie dobrze...i tez sobie zrobilam przerwe, nie zastanawiam sie jak to wszystko pozbierac do kupy, moze jakos samo sie zbierze A ja sie z tym porownaniem nie zgadzam...nie wydaje mi sie zeby fakt wspolzycia z kims przed tym wlasciwym i ostatnim TZ mial jakikolwiek wplyw na to jak on mnie bedzie postrzegal, cenil czy szanowal, albo ze seks bedzie gorszy...chodzi o to co do siebie czujemy, i ze wiemy ze chcemy spedzic ze soba reszte zycia...a kazde doswiadczenie czegos nas uczy, tak wiec w ogole nie zaluje tego ze moj Tz nie jest pierwszym, ale na pewno ciesze sie ze ostatnim
|
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkim nam było jej bardzo żal, bo jak każda PM chciała wyglądać pięknie. Zazdroszczę ci tych 60 cm w talii - to ty bardzo szczupła jesteś. Ja w najlepszym czasie miałam 65, teraz to moje marzenie i mam nadzieję że się uda..
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-07-28 o 22:47 |
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać
branoc
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy, zmykam...
|
#3794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was Dziewczynki
(lepiej późno niż wcale :P) ale szalony dzień dziś miałam spędziłam go ze swoim siostrzeńcem, a to dziecko ma niespożytą energię, ledwo żyję ![]() Cytat:
![]() A dziś 9 miesięcy do ślubu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakby którąs wpadła na pomysł spotkania się , to ja jestem jak najbardziej za ![]() Cytat:
|
|
|
#3797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nic, jutro rano idę, zobaczę na własne oczęta, jeśli faktycznie jest nieciekawa to się przynajmniej szybko pozbędę złudzeń i przystąpię do dalszych poszukiwań Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o temat wciąż poruszany to mój TŻ nie jest moim pierwszym, ani ja jego (oboje mieliśmy po kilku partnerów wcześniej) i jest mi z tym faktem dobrze, nie zmieniłabym tej sytuacji na inną Wolę zdecydowanie jak oboje jesteśmy już "po przejściach" bo każde po drodze się czegoś nauczyło No ale rozumiem ze każdy ma inne podejście do tych spraw
|
|||
|
|
|
#3798 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
I to znaczy, że ja się wtedy bawię na weselu - 6 sierpnia...Cytat:
Pisałam, że nie chcę nikogo urazić i nie krytykuję przecież, że już teraz robicie te rzeczy. W moim przypadku po prostu jeszcze do tego daleko i może dlatego trochę z dystansem się odnoszę Ale tak jak pisałam - fajnie, że niektóre z nas już teraz robią winietki czy kupują suknie, bo dzięki temu cały czas mamy nowe porcje wrażeń na wątku I tak już zostanie co najmniej przez najbliższy rok i jeszcze trochę, co mnie bardzo cieszy ![]() A jedzonko na pewno będzie pyszne, to zależy tylko od tego jakie menu sobie wybierzecie. Może warto pójść kiedyś przetestować, skoro to taka normalna restauracja? Chociaż niekoniecznie to, co robią na wesela może się równać z tym, co podają na co dzień. Cytat:
I dla mnie właśnie to jest coś pięknego i magicznego (i świetnie rokuje na wspólne pożycie)
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-07-28 o 23:12 |
||||
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Też mykam spać.
Kto wie, może dzisiaj przyśmi mi się kolejny koszmar cyklu TLC "Gosza w salonie sukien ślubnych. Najgorsza klientka ever!"
|
#3801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3802 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widać nie każdy ma taką samą wrażliwość jeśli chodzi o kwestie intymne - ja po porzuceniu przez moją dawną miłość czułam się wykorzystana (mimo, że do niczego na tyle poważnego nie doszło) i niestety to uczucie ciążyło mi na początku troszeczkę, musiałam się z tym pogodzić i zapomnieć o tym, że ktoś inny był ze mną blisko, po prostu. Jakby nie patrzeć - osoba, która ze swoim partnerem pierwszy raz wszystko przeżywa = przeżywa to z pewnością intensywniej i pełniej i tu nie ma wątpliwości bo takie są fakty po prostu (w pamięci nie ma się żadnych skojarzeń i wspomnień) i właśnie o to chodziło z tym tortem Zresztą to taka strasznie luźna metafora, nie chciałam nikogo urazić ![]() Cytat:
Jestem za wysoka i zbyt szeroki mam kościec by kiedykolwiek w życiu mieć 60 cm w talii - to niezdrowe Aktualnie mam coś koło 66cm, ogólnie taką mam budowę że nie mam zbyt dużego wcięcia mimo że brzuch płaski Cytat:
Czyli, że fajnie że każda załatwia każdą rzecz w swoim czasie, nie ma w tym nic złego i w ogóle Cały czas staram się zresztą tak wyrażać swoje zdanie by nikomu przykrości nie zrobić (bo przecież w kulturalnej wymianie zdań nie ma nic złego) ![]() Jeśli chodzi o jedzonko to byliśmy tam w październiku na obiadku koło 18 (a na co dzień to tam jest taka część stołówkowa, kuchnia domowa itd.) no i kotleciki które przecież w podgrzewaczu musiały sobie na nas trochę poczekać były rewelacyjne Hehe no i trochę "o wilku mowa" wyszła, bo w poniedziałek zaproponowałam TŻowi byśmy się w piątek wybrali tam na obiadek bo nie dość, że miło zjeść tam obiadek i przetestować kolejne danie to jeszcze lukniemy sobie jak sala przed weselem wygląda ![]() Super, że tak trafiliście na siebie z TŻem Jakby nie patrzeć jest to bardzo ważna część życia - wiadomo, że kochanie się zbliża, wywołuje większe przywiązanie i oddanie, ogólnie pojawiają się same pozytywne uczucia Nie chciałam urazić nikogo swoimi wywodami na ten temat - pisałam zresztą o tym jak ja czuję, przecież nie każdy musi myśleć tak jak ja Jeśli Tobie nie przeszkadza Wasza sytuacja a wręcz Ci ona odpowiada to tym bardziej trzeba się cieszyć
|
|
#3803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też bym chciała generalnie jestem szczupła (może nie jakaś chudzinka, ale powiedzmy taka w sam raz ) tylko ten mój brzuszek... próbowałam nawet coś ćwiczyć na mięśnie brzucha, ale ja strasznie leniwa jestem ![]() Zmykam spać, Dziewczyny, kolorowych koszmarków ![]() |
|
|
|
|
#3804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nigdy nie miałam tendencji do grubego brzuszka, ale za to od gimnazjum kocham wykonywać na niego ćwiczenia No i przez rok w swoim życiu pracowałam jako instruktor fitness Teraz oczywiście bardzo rzadko bywa, że mnie najdzie na ćwiczenia, ale efekt dalej jest (tak jak lekko umięśnione nogi 1. Łopatki ściągnięte i opuszczone w dół - dłuższa szyja + dumna pierś z przodu 2. Brzuch cały czas napięty, pępek dąży w stronę kręgosłupa (jakbyśmy chciały go schować w sobie) 3. Miednica schowana pod centrum ciała (a więc chowamy kaczy kuperek) - dzięki temu brzuszek zniknie już zupełnie a i cała sylwetka zyska na smukłości i zgrabności ![]() Uwierz mi, że każda, nawet najszczuplejsza dziewczyna będzie mieć odstający brzuch jeśli nie utrzymuje prawidłowej postawy (bo wewnątrz siebie też ma te wszystkie kichy...) no a wiadomo, że jak gorset mięśniowy jest nieaktywny to całość niestety wisi jak w worku i robi się bebzonik Mnie też odstaje mój płaski i umięśniony brzuch kiedy np. boli mnie żołądek albo mam pierwsze dni @ i chodzę na pełnym luzie
|
|
#3805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam, że Cię uraziło to, że napisałam, że ja jeszcze z zaproszeniami nie szaleję.Super, że będziecie mieli okazję zobaczyć salę przed weselem i wypróbować kolejną potrawę. Pisałam, że jedzenie może się trochę różnić na co dzień od tego robionego w lokalu na wesela, ale na korzyść wesel oczywiście. Tak wynika z obserwacji lokali w moim mieście, na wesela naprawdę się bardziej starają, wszystko jest tip-top, jeśli chodzi o smak i wygląd potraw. A jeśli Wam na co dzień smakuje jedzenie w Waszym lokalu, to tym bardziej na weselu powinno być dobrze według mnie
|
|
#3806 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie,
my zastanawiamy się nad takimi obrączkami
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() my w czerwcu na weselu też juz widzieliśmy kilka pomysłów, które sami chcemy zastosować, ale co tam. i tak u nas tez to będzie
|
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
A mi cale życie marzył się ślub i wesele wypelnione słonecznikami i też nie mogę tego zrealizować ;(
Siostra TŻta była pierwsza
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Też kiedyś marzyłam o słonecznikach... odchył z magdy m
na tą chwilę jednak nie myślę o bukiecie;P
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

My nie mamy tej sesji narzeczeńskiej na umowie, ale Tomek tak się podjarał że tańczymy i że wpadną do nas na salę taneczną popstrykać nam foty, że hej
No ale jak to ja się pytam?! Słyszeliśmy same pozytywne opinie, moja przybrana kuzynka swego czasu prawie codziennie się tam stołowała, zawsze była zadowolona i w ogóle, kierownik sali tak zachwalał, że mają jakiś super hiper piec do ogarnięcia mięs, że wbijają specjalną sondę, mają mnóstwo różnych programów... Koleżanka mówiła, że podali im jakąś jarzynową, która nie dość że wyglądała bardzo niechlujnie to jeszcze unosiła się wszędzie taka stołówkowa woń
Hmm... generalnie powiedziałam sobie "oj tam oj tam" hehe w końcu mogli akurat szefa kuchni zmienić a ten się jeszcze nie wprawił :p Hehe aż mnie TŻ pochwalił, że nie spanikowałam :p 

Hehe no i trochę "o wilku mowa" wyszła, bo w poniedziałek zaproponowałam TŻowi byśmy się w piątek wybrali tam na obiadek bo nie dość, że miło zjeść tam obiadek i przetestować kolejne danie to jeszcze lukniemy sobie jak sala przed weselem wygląda