|
|
#151 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
![]() idę spać tak fogle to mam kolejny problem ze zdrowiem,tym razem chirurgiczny i szczytuję na dodatek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-07-29 o 00:48 |
|
|
|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś konkurs nowy: wykończmy Bar w 24 godziny? ![]() Cytat:
Ideu spać mam nadzieję że do rana nie będzie 100 stron ![]() |
||
|
|
|
#153 | ||
|
Zakorzenienie
|
jużem poprawiła tę literówkę
![]() Winterko na okoliczność zdrowotną ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- aaa Ju to ja chyba bym chciała taką mnie na obrazku...
|
|
#154 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale na szczęście normalnie w Seforach stoi.
|
|
|
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
no tak
, ktoś musi podjąć decyzję o działaniu tak jak z rozmową tel. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
P. się zbulwersił bo znowu będę spała z Fany, a nie na pięterku, co za bezduszność i dziwne pomysły , i mniemanie że jest ważniejszy od psa phi
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, pisz na Pw albo na maila, jak masz...chyba masz??? Kolory, zdjęcia, założenia- zastanów się na spokojnie- muszę tu wezwać do spokoju, bo wszyscy pierdzą animuszem- a ja idę z psami i zaczynam dalej mysleć- mam mglistą koncepcję
|
#157 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zaczęłam czytać w necie o tym moim problemie Daruję sobie,bo to zbyt straszne ![]() Starzeję się Czeka mnie chirurg,potem ginekolog ![]() co za pech,dobranoc
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#158 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, jeszcze mi się przypomniała recenzja Anuschki: "Jednak przede wszystkim Nu, a zwłaszcza jej nuty głowy i serca przypominają mi moje ukochane Dune. Naga jest tak samo wytrawna, sucha, ziołowa... Niemalże nuta w nutę. Właściwie mogłaby się nazywać Dune2, gdyby nie mocno kadzidlana baza".
Popieram w całej rozciągłości
|
|
|
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzeba by leźć
![]() Cytat:
I to drugi raz w tym barze ![]() Cytat:
![]() Wiewiór się nie odzywał? Nie pisał nic jak mu tam w tym głuchym lesie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#160 | |||
|
Zakorzenienie
|
bo mieu Winterka prawie nakrzyczała
Flo.. no chuopy takie so dziwne ,za zdrosne nawet o zwierzaki , skumasz to? nieskumasz, szkoda się.....pocić ![]() Cytat:
![]() tak z grubsza tylko oczywiście
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh to chyba idem sie ululać Red- Nu mi się zgadza mniej więcej z Twym opisem Dune se poznam jednak różne klimaty opisowo - topra znóf sie nafonham dobranoc all i e-bay ![]() Łin kurdeu Tyś w najlepsiejszych rękach lekarzowo, ale i tak jeśli to coś z nabiałem związane i kulkami to moze niekoniecznie? papautki |
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyleczysz się i będzie dobrze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Red - ostatkiem sił napisze - Nu edt porównuje? zreszta doczytam jutro serio znikam bo się wyczerpałam |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Czego nikt nie pisze, że już po 1
![]() Uciekam i ja, dobrej n.
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się, będzie dobrze
fiefiórka mi się dziś, znaczy wczoraj śniła na drzewie Cytat:
a później trzeba schnąć ![]() dopra, to palę i też na kanapę idem, chyba
|
|
|
#167 |
|
Nindżopesz
|
EDP.
EDT dopiero dziś se przypomłam, jest jeszcze bardziej kffiatowa i chłodniejsza niż EDP. Bardziej w kierunku Black Kennetha Cole'a niż Dune. |
|
|
|
#168 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co będziesz robiła? Może się zainspiruję ![]() Tylko tak piszesz, bo i tak byś się wykręciła od odwiedzin u mnie ![]() Cytat:
![]() --- A z tą wolną chatą to serio tak trochę nie teges się czuję, bo to zawsze była świetna okazja, żeby napić się herbaty ( ) jak normalni ludzie, w przyzwoitych warunkach spełniających sanepidowskie normy, a teraz mam wrażenie (pewnie na wyrost trochę), że zostałem sam, a to wszystko wcześniej to udawanie było, nieprawda, i prędzej czy później miało się skończyć i każdy miał rozejść się w swoją stronę, jakbyśmy się nigdy nie znali. Bessęsó ![]() Smęcę okrutnie, wiem... idę zapalić se w oknie
|
|||||
|
|
|
#169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałabym żebyś miała włosy jak w avku i suknię już zaprojektowałam Napisz, co czytasz, czego słuchasz, czym pachniesz najchętniej, gdzie najbardziej lubisz być- o, takie tam To ja już spadam- na nasłuchu jednak, bo Aza zwiała, co znaczy, że będzie fest gazować ![]() dobrze, że chociaż rzuca się na dole na blaszane drzwi, łapami uderza, że raban straszny- od razu zjeżdżam po poręczy piętro w dół ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
A ja przede wszystkim będę śmierdziała dryndusami i pomaluję wszystkie paznokcie- czy Cię to inspiruje? ![]() Pa, pa!!!
|
|
#170 |
|
Nindżopesz
|
Ju, właśnie znalazłam Twój stary wpis o męskim Dalim w bezkorkowej postaci gruchy do lewatywy, korkowo z ustami, jak on pachnie? Słodki czy wytrawny? W bazie wyłazi miękki sandałowiec, piżmo lub ambra?
---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- I czy ta lawenda daje efekt upranej koszuli czy nie czuć jej za bardzo? |
|
|
|
#171 | |||
|
Zakorzenienie
|
oj Panie Migacz
bo się Pan doigra Cytat:
jak ja Tobie współczuję , jesteś sam (trochę na wyrost) on Ciebie na serio nie kochał i teraz to widać, jak na dłoni Cytat:
Cytat:
|
|
|
#172 | ||
|
BAN stały
|
Sąsiada emeryta? Ale on z tych, co to "nic na P" ![]() Cytat:
![]() --- Ogoliłem się, jak ja tego nie znoszę (bardziej chyba koszenia trawy tylko)! ![]() Rejcz, pytałaś o P., a mi umknęło. Nie, nic nie wyjaśnione, bo między nami ciiiszaaa (ciekaw tylko jestem, czy się w moje urodziny odezwie, zupełnie jak w zeszłym roku, po ponad 7. miesiącach milczenia po sławetnej akcji u mojej siostry) W sumie to na siebie też wściekły jestem, bo zamiast zawczasu wygarnąć wszystko, co mnie boli, to czekałem na nie wiadomo co i "niby wszystko w porządku", a ciągle jeszcze trzymałem w sobie jakieś stare żale, robiąc często dobrą minę do złej gry i dając, ja wiem, przyzwolenie na robienie mnie w wuja Milczenie nie wyjaśnia nic No głupi człowiek, głupi i na błędach się uczyć nie potrafi... Do zadidowanych pretensji nie mam oczywiście o to, że założyli sobie rodziny (zamiast szlajać się ze mną po mostach i żłopać piwo pod chmurką przy - 20 stopniach ), ale o tą nagłą "metamorfozę", jakby oto przeszli do lepszej kasty i kontakt z osobą spoza niej powodował skażenie jakieś, albo niebezpieczeństwo (zresztą, daleko szukać - P. parę lat temu też mnie na imprezę do siebie nie zaprosił, bo "no wiesz, same pary będą", ale gdy jego kumpel wyciął mu jakiś czas później identyczny numer, gdy już P. swojej księżniczki przy boku nie miał, oż jakie święte oburzenie to było!) Do teraz żałuję, że mu tego wówczas nie wypomniałem (bo głupi Gryx zawsze taktowny, no i to nie jego styl, śmiać się z cudzego nieszczęścia, sratatata) Albo kumpela, która od czasu wyjścia za mąż nie odpisuje na smsy, jakby nagle zapomniała o ludziach, z którymi przebalowała i przegadała pół życia. Albo kumpel, który sobie nagle przypomina o mnie, gdy trzeba na gwałt zadzwonić do Niemiec i wytłumaczyć się (robiąc z siebie kompletnego kretyna), dlaczego towar jeszcze do nich nie dotarł. I następny, który "na pewno się niedługo odezwę, właśnie zjechałem z UK, trzeba by się spotkać w końcu...", i tak se czekam od 3. lat prawie. Wiem, że to normalne, że życie płynie swoim rytmem, każdy w swoją stronę itd., ale w przypadku osób, z którymi jeszcze parę lat temu tworzyło się "paczkę kumpli na zawsze", a teraz się to wszystko rozmywa, to tego nie potrafię pojąć, ech...Teraz to już na pewno wszyscy śpią, po tym moim strumieniu (nie)świadomości ![]() ---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- Cytat:
Przyznaj się... o niegodziwa! A jeśliby P. zadzwonił, powiedział, że przeprasza, że kocha i nikt inny, tylko ja, to co wtedy, Florensiku? ![]() Dobrej nocy |
||
|
|
|
#173 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Gryxiu - u Ciebie robimy zlot ![]() i nie smutaj się Cytat:
i po spotkaniu -------- jak dobrze, że dziś piątek, codziennie idę do pracy nieprzytomna, bez 3 małych czarnych nie wiem jak się nazywam, mam dość tej pogody, jeszcze ze 3 dni i wolne aaa jutro grzesznicy jadą do Lichenia nie widzę tego serio
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gardło mnie boli ![]() oczywiście, że nie grzeczna panna na wydaniu jestem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-29 o 08:03 |
|
|
|
|
#175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Wchodźcie, pijcie, rozrabiajcie? i pod stołem zalegajcie. Cytat:
Ja wiem będziesz pracować a dzieckiem sieu zajmie nietopesz. Cytat:
Ja wróciłam do pracy bo znalazłam takie przedszkole ze po odjęciu jego kosztów i moich dojazdów i dodatkowych kosztów pracowych zostaje min na rękę pow. 1 tys. Nie musisz, CHCESZ! A to spora różnica bo jak się coś chce to realizacja tego dostarcza o wiele większej satysfakcji niż jak się coś musi zrobić. Bo chce jest zawsze podyktowane pragnieniami a musze często koniecznością. Ten pierwszy A czy Panache czymaja rozmiarówkę? Bo 1 Panache mam i jest dobre, wiec ten bym se kupiła bez mnieżenia. ![]() Cytat:
W Warszawie prywatne złopki zaczynają sie od 1400 w górę. W Warszawie opiekunki do dziecków biorą od 15zł/h w górę. Co jest irracjonalne biorąc pod uwagę ze w moim rodzinnym mieście państwowy żłobek to koszt 360 zł, prywatny to 600 zł i opiekunka bierze 800-1200 zł. ----------------------------------------- ko kufa! właśnie spier....am w robocie maszynę zastanawiam sie jak o tym poinformować szefostfo.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-07-29 o 08:28 |
|||
|
|
|
#176 | ||
|
Nindżopesz
|
Winter, ale na bank będziesz mieć zabieg?
![]() Cytat:
2. to mi pasuje Dzięki za świeże informacje ![]() Tak jakoś liczyłam... ja mam na rękę około 1800 to co, wydam na bilet, na żłobek i zostanie mi ile? Jakieś marne grosze a cały dzień będę zabiegana. Ale TŻ ma podejście "to nie wracaj ale masz co miesiąc zarobić jakoś równowartość pensji" ![]() Cytat:
U mnie też tak jest... I ja i znajomi nawzajem wszystko olewamy, no na esemesy odpisujemy... Ale nikt nigdy nie ma czasu a kiedyś się chlało dzień w dzień Smutne toooo.Wkurzam się. Na biało bo może obgaduję kogoś stąd: w niedzielę sprzedałam BT, w pon w nocy kupująca zapytała przez maila kiedy i gdzie może odebrać, we wt rano odpisałam i ciszaaaa. Kiedy się występuje o zwrot prowizji?
|
||
|
|
|
#177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Takich, co zostali "w tyle'- z punktu widzenia INNYCH jest więcej- tylko dalej trochę od Ciebie no cóż, większość z pozostalych z tyłu szeregu zaoszczędziła sobie rozwodu ![]() Jesteś przed drugim rozdaniem ![]() Cytat:
I MUSZĘ, MUSZĘ, MUSZĘ!!!! I mnie to cieszy!Precz z poprawnością, laaaaaa, laaaaaaa!!!!!!!
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ale sprawdź jak nie mieszkasz w centrum ale bardziej na obrzeżach czy nie ma taniej, ja sprawdzałam złobki i przedszkola na ochocie, Rakowcu, ursusie, okeciu, mokotowie i woli i tam były takie ceny.3. TZ ma niepoważne podejście, bo jak by logicznie analizować to takie hasełko jest wymaganiem podwojenia dochodów, 1 opiekujesz się dzieckiem (opiekunka to jest praca i to nawet nieźle płatna) a 2 druga praca to ta zarobkowa. Powiedz jemu ze owszem będziesz przynosić te pieniądze bo pójdziesz do pracy ale to on ma sie zająć organizacja opieki dla dziecka oraz zawożeniem i odbieraniem oraz kombinowaniem jak się z tym wyrobić w godzinach działania żłobka.
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć nowemu baru
Winter ![]() Ktoś dał naszemu baru że okropieństwo
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-07-29 o 09:28 |
|
|
|
#180 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na bank
To się ciągnie od prawie roku,musi mi to chirurg "naprawić",bo inaczej mogę mieć większe problemy Tzn nie zdawałam sobie z tego sprawy,jak to poważne,dopóki netu nie poczytałam ![]() ech,smęcę znowu,bo nawet słoneczka nie ma za oknem Jak będzie taka pogoda to chyba nie mam po co małego wieźć do Gdańska,bo się zanudzi.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

mam nadzieję że do rana nie będzie 100 stron
Ale na szczęście normalnie w Seforach stoi.

tera dopiero mówisz
wczoraj się ustawiłam do znajomych na urodziny 

i po spotkaniu