![]() |
#631 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ehh nie znosze takich sytacji, ja dla wszytskich zawsze jestem dostępna a na koncu i tak mnie wszyscy wystawią do wiatru. chyba muszę byc bardziej egoistką tak jak inni... a tak pozatym to śmierdzi strasznie gównem tu w biurze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Hej :/
Pisałam dla Was relację i wszystko się skasowało ;( Napiszę więc krótko. Hotel dużo ładniejszy, odnowiony, ale jedzenie okropne - typowo arabskie, więc codziennie jedliśmy pizzę albo jajka, plaża ładna, piaszczysta, całkiem czysta, tylko ze 2 razy był atak glonów. Za to animacje, na które bardzo liczyliśmy okazały się niewypałem. Nie było animation teamu sprzed 3 lat, wiało nudą, zero charyzmy, animatorzy byli tam chyba za karę. Grając w siatkę przerywali seta w połowie, bo im się już dyżur kończy, więc zabierają piłkę i idą. Takie przykłady można mnożyć. Za to między nami było naprawdę super, pod tym względem były to najlepsze wakacje ![]() ![]() Graliśmy w tenisa, opalaliśmy się, pływaliśmy w morzu na materacu i rowerach wodnych, nadrobiłam zaległości w czytaniu książek i baaaaaardzo wypoczęliśmy. Niestety 3 dni temu dostałam strasznego uczulenia od słońca. Prawdopodobnie to reakcja z tabletkami anty :/ Wypryszczyło mi całą twarz i ramiona, więc nie mogłam się już opalać ![]() Generalnie wyjazd udany, za taką cenę nie ma co się spodziewać cudów, ale bez jakiegoś WOW, na pewno nie żałujemy, że pojechaliśmy, jednak obydwoje mamy nadzieję, że to był ostatni raz w Tunezji ![]() ![]() Zaraz wrzucę jakieś słitfocie na pocztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wyleguję się w łóżku, Mateusza jeszcze nie ma. Jadę dziś godzinę autobusami przez miasto żeby spotkać się z moimi koleżankami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale podziwiam za brak kłótni. ja w ciągu roku mogę się ani razu nie pokłócić z P. (jakichś sprzeczek drobnych nie liczę), a na wyjeździe zawsze i to zazwyczaj ja prowokuję. To chyba ze względu na stres ![]() ![]() także od tych wakacji muszę sobie to darować (przysięgłam sobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Naj Ty zła kobieto pracuj nad swoim charakterem
![]() To się jeszcze pochwalę, że przed urlopem wysłałam pierwszy rozdział pracy mgr mojemu promotorowi i odpisał, że jest spójna, merytorycznie poprawna, zrozumiała i właściwie ułożona. Naniósł mi tylko poprawki formalne i czeka na drugi rozdział ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Mam kaca. Zdycham.
Z ciekawostek wychodzę za mąż w tym roku chyba. Carmi fajne foty z wakacji. Gdzie kupiłaś te sandałki? |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Carmi, murzynku ;D super że wypoczęłaś
![]() ![]() Gwizdak, sądząc po zachowaniu Mrówki będzie lekarzem. Ta pasja w poznawaniu anatomii mamy jest wprost niesamowita ![]() Tż ma 3 małe koszatniczki, jedna będzie moja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Aleks, kiedy dokładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Maja, fajny nowy avek!
![]() Ilsa, gratuluję pracy - szału może nie ma, ale zawsze coś! ![]() Stygmatek, ja za Bootsem nie przepadam, wg mnie jest dosyć drogi, ale za to wolę Superdrug, często są świetne promocje, ostatnio kupiłam mój ulubiony szampon za 2 funty http://www.superdrug.com/tresemme/tr...l/invt/482641/ i mleczko do demakijażu L'Oreala za 1,5... http://www.kosmetykionline.pl/produc...j-200-ml-.html Stygmatek, na doła lepsze jest wino ![]() Bisia, gratuluję bukietu! Chociaż szkoda że tak drogo:/ Ja wolę takie "okrągłe" a mikrofonem czy czymś tam co Rain pisała, ale Twój ma ładne kolory ![]() Lady ![]() Carmi!!!! Wróciłaś!!!! ![]() ![]() ![]() Arakis, rychło w czas ją złapali! ![]()
#642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Frezia dziękuję za smsa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam wczoraj w pracy od 9 do 18 i myślałam że umrę. Totalnie jestem nieprzyzwyczajona i tak mnie masakrycznie bolały nogi że myślałam że nie dojdę na przystanek. Ale kochany TŻ po mnie przyjechał i zajechaliśmy po pizzę po drodze do domu. Jak się położyłam na łóżku to chciałam spać od razu o 21 ale z tego zmęczenia i bólu nóg nie mogłam zasnąć
![]() ![]() A w nagrodę za pracę kupiłam sobie złote baleriny za 3 funty bo mam zniżkę pracowniczą ![]()
#644 | |
Wtajemniczenie
|
Na północ, prawdopodobnie na Mazury
![]() ![]() ![]() Gwizdak, to Ty mnie nakręciłaś z tym morzem, odkąd napisałaś że jedziecie, to mi się też zachciało gdzieś urwać ![]() Najeczka, tulę do cyca czule ![]() Karola, odbijecie sobie wieczorkiem, nie martw się, jeszcze nie jedne urodziny przed Wami ![]() Carmel, cieszę się że wypoczyliscie i gratuluję przyjecia rozdziału ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Carmi, animacje mogły być denne, jedzenie koszmarne i mogłaś się uczulić na wszystko, a wakacji i tak zazdroszczę
![]() Gratuluję wakacyjnej sielanki ![]() Mi tż obiecał, że zimą wyjedziemy, tyle że to już nie we dwoje ![]() Machnęłam sobie kąpiel w wannie i lepiej mi się zrobiło, ale jeszcze mdli... ech. I jakaś rozbita jestem. Zobaczcie co mi małżonek podesłał (A linka wygrzebał na stronie GW ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=oJ4q7Lgyzio
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Pewnie pod koniec roku. Czy dobrze? Chyba tak bo szybciej będziemy mieć jednego PITa i zaoszczędzimy biorąc cywilkę w tym roku
![]() Tak w ogóle to zalało moim rodzicom dom tak padało. Mama mówi, że woda po kostki na całym dolnym poziomie. I niestety moje kartony z książkami, notatkami zamokły totalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Gwizdak widziałam to na Plotku
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym mi się śniłaś, ale to był głupi i pokręcony sen :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
#654 |
Zakorzenienie
|
Aleks mów co z tym slubem!!!
#655 |
Polka Ogarniaczka
|
Carmi, fajna relacja z podróży
![]() Gwizdaczek - do usług ![]() Więc: Nie mogłam się dodzwonić ani do Karola ani do Cz. od przedwczoraj, mimo, że byliśmy ugadani na telefon, nie żeby jakaś moja fanaberia, wczoraj okazało się, że ich współlokator, Marcin, zgubił dowód i kartę kredytową, którą szczęśliwie zdołał zastrzec, ale wobec tego zablokowali mu dostęp do konta i nie miał jak wyjąc kasy na czynsz ("bardzo miła" właścicielka zadzwoniła ni z gruchy, ni z pietruchy, że ona sobie życzy czynsz, bo w pt. wyjeżdża), więc Ania uratowała im tyłki i pożyczyła na swoją odpowiedzialność od przyjaciółki 350 zeta, ale to nic, bo Eks wyjeżdża do mnie dziś rano z smsem (ciągle kwestia oddania tych jego cholernych słuchawek), że on, uwaga: "do mnie do domu o 12 przyjedzie jutro, bo mu tak pasuje, a tak w ogóle to oferuje mi potem podwiezienie do miasta" ![]() ![]() Stanęło na 12 jutro na mieście - miałam robić detoks od papierosów i alko i już to widzę ![]() Niech mnie któraś przytuli, ja chcę do Cz. żeby mnie tez utulił, kwa mać ![]()
#656 | |
Zakorzenienie
|
Zaskoczyłaś mnie. Nie wiedziałam, że mają też buty.
Cytat:
Bo to tylko formalność będzie, choć będę mogła wcześniej wybierać obrączki a jako sroka już się cieszę na myśl o błyskotkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Polka Ogarniaczka
|
i dlaczego każda rozmowa z nim musi mnie kosztować tyle nerwów?
#658 |
Zakorzenienie
|
Aleks, szkoda książek i notatek... to tak nagle woda podeszła?
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() paaatrzcie! http://lh3.ggpht.com/_3Hem0RY43to/Sv...%20fondant.jpg mmmmniam ![]()
![]() |
#660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.