|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3512 |
Przyczajenie
|
nie musisz mi udzielać lekcji języka polskiego, radzę sobie bardzo dobrze. właśnie te Twoje tłumaczenia, iż 'logicznym faktem jest to, że latają samoloty' jest doszukiwaniem się drugiej strony mojej wyrażonej opinii, do której mam prawo. nie martw się, wyjazd miałam udany mimo wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3514 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie autobus nr 4 , ale czasami tez rezydentki zamawiaja autobus dla obozow ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
tak na obozie z biura TRAMP ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3515 |
Raczkowanie
|
Z tego co wiem to dzisiaj skończył sie turnus ze Stei na który jechało dużo osób z forum, mam nadzieję, że będą jakieś opinie, szczególnie o hotelu Malibu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No to zaczne od hotelu, dość znośny.. zależy jaki pokój ci sie trafi ![]() ![]() Pani rezy-DENTKA.. ogólnie w porzadku mielismy 5wyjsc na dyskoteki..(miało być 6 ale było mało chętnych) tylko lepiej po pijaku trzymać sie od niej za daleka :PP I podczas siesty nie zachowywać sie mega głośno. Jak nigdzie nie wychodzilismy wieczorem to mielismy czas wolny do 24, w ostatni dzień do 1.. Moja koleżanka raz przed wyjściem do Altromondo miala cieżko, widziala ją rezydentka.. no ale ogólnie wyszlo na to ze ma wytrzezwiec do końca dyskoteki i było w porzo ![]() Posiłki.. rano szwedzki stół, potem na lunch makaron... + owoc [zawsze makaron], kolacja dwu daniowa.. 1 danie makaron, 2 zawsze coś innego jakieś mieso, raz była pizza, lazania + deser =) Hmm no chyba tyle z mojej strony jak ktoś ma pytania to dawać :P
![]() |
![]() |
#3517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Leesha Czas edycji: 2011-08-02 o 04:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
Raczkowanie
|
Hey ! Kto jedzie z OK-tours do Rimini 7.08 na obóz studencki ? xD
![]() |
#3519 |
Raczkowanie
|
Bliziutko.. tak ze 100m, troche miastem potem jeszcze kawałeczek promenada i plaża =)
Edytowane przez Kachux3 Czas edycji: 2011-08-02 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Raczkowanie
|
Ja byłam z koffaniutką 28.06 - 9.07 i było cudownie. Nie było tak jak napisałaś. Najwidoczniej zależało to najbardziej od kadry. A co do kierownika, to zależy jak kogo polubił, nad od początku, więc miałyśmy straszne lajty ![]() ![]()
![]() |
#3521 |
Przyczajenie
|
a jak w Bacco z pokojami? Jest chociaż czajnik?
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Przyczajenie
|
Jedzie ktoś z Ok-tours'a do hotelu Stella d'Italia? Termin 7.07 - 17.07.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3523 |
Raczkowanie
|
Rimini jest piękne! napewno kiedys tam wróce!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3524 |
Przyczajenie
|
Właśnie wróciłam z Rimini z hotelu Malibu, coś wspaniałego! Polecam imprezę ALTROMONDO i CARNABY! Altromondo -13E, Carnaby 6E, jeszcze zależy kto Wam załatwia wejściówki. POLECAM! <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Przyczajenie
|
Hej. Zadam pytanie nie do końca związane z Rimini ale tak generalnie.
Moglybyscie mi moze doradzic , jakie miejsce na oboz wybrac w przyszlym roku ? Bo bylam w tym w Rimini i bylo naprawde zaje**scie i w sumie chętnie wróciłabym tam drugi raz, ale chciałabym też zobaczyć inne miejsca. Głównie chodzi m i o te imprezowe i takie w stylu Rimini. Macie jakies propozycje ? <3 Wiecie coś może o Lloret ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3526 |
Przyczajenie
|
Jedzie ktoś z ok-tours'a do hotelu stella d'italia w terminie 15-25.08 ? ; >
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3527 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak imprezownia to Słoneczny Brzeg w Bułgarii ![]() ![]() Cytat:
Nie jadę z tego biura (ani z żadnego innego "ogólnopolskiego") ale prawdopodobnie również będę w tym hotelu od 11-24 sierpnia ![]()
- What do you do when you win? - PARTY! - What do you do when you lose? - PARTY HARDER! Edytowane przez myCocaine Czas edycji: 2011-08-05 o 12:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3528 |
Przyczajenie
|
Hej właśnie dwa dni temu wróciłam z miejscowości Rimini z hotelu Malibu powiem tak było za✂✂✂iście ! bardzo fani opiekunowie dyskoteki codziennie dyskoteka caranby płatna 6 euro a dyskoteka Altromondo płatna 12 euro powiem że dyskoteka Altromondo była za✂✂✂ista lepsza niż Carnaby chciałambym tam jeszcze wrócic bo naprawde było super jeśli chodzi o wiek żeby póścić na dyskoteki nie miało to znaczenia wpuszczali nawet 12-latki alkohol sprzedawali bezproblemu nawet jeśli wyglądałaś na 10 lat .. Powiem jeszcze tylko że straszne macanki są w tych clubach ciężko się ich pozbyć są strasznie namolni ale no cóż chłopcy nie wyżyci seksualnie są hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłam w Grecji w miejscowosci Paralia, swietne miasteczko swietne kluby ! Rok temu byłam w Hiszpanii w miejscowoscie Callela, lecialam samolotem do Barcelony a potem godzinke autokarem! Swietne miasteczko, cluby rowniez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3530 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3531 |
Przyczajenie
|
![]()
Hejjjjj
![]() Witam wszystkich, Czy jest możliwość przewiezienia przez granice alkoholu (konktetnie wodki), gdyz we Wloszech jest on zbyt drogi. Dodam ze wybieralbym sie na oboz mlodziezowy za rok. Bede wtedy mial 17lat. Czy nie bedzie problemu z wyjsciami na dyskoteki i poznymi powrotami zwazywszy na moja niepelnoletnosc> ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emilianov Czas edycji: 2011-08-09 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
Raczkowanie
|
jak ja jechałam, to na zadnej granicy nic nie sprawdzali nawet paszportow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
Przyczajenie
|
Mnie też możecie pytać o co chcecie, dwa dni temu wróciłam z Rimini z hotelu Buenos Aires. Najlepsze niecałe dwa tygodnie mojego zycia. Carnaby najza✂✂✂istszy klub na planecie, KOCHAM GO, UWIEEELBIAM. I mam pytanie. Znacie może tytuł piosenki pewnie włoskiej, chociaż brzmiącej troche jak francuska, która leciała prawie non stop na dolnym parkiecie? Taka wolniejsza. Nie chodzi o żadne danza kuduro "ojojojojoj" czy cos : D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3534 |
Raczkowanie
|
Ja również poszukuję kilku piosenek z Carnaby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3535 |
Raczkowanie
|
LMFAO ft. Lil Jon - Shots
Black Eyed Peas - Don't stop the music Pitbull - I know you want me (niby stary hit, ale leciał baaardzo często) Rihanna - Man down (słyszałam tę piosenkę tylko 2 razy w The Cave, ale z tego powodu banana miałam od ucha do ucha ![]() Linkin Park - Numb Shakira - Rabiosa Pitbull ft. Ne-Yo - Give me everything co więcej? kto wie, niech pisze. ![]() Tak wgl przydałaby się jakaś Playlista z The Cave. Napisałam w tej sprawie do DJ'a z The Cave, ale stwierdził, że żadnych playlist robić nie będzie. ;C nie pomógł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Przyczajenie
|
A jedzie ktoś jeszcze 15.08 do Rimini, z Ok-tours'a? ;>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Własnie biore cały czas pod uwage też Bg , ale chciałabym zobaczyc tez inne mniej popularne miejsca. A z jakiego biura byłaś w Grecji ? Kadra była lajtowa i wgl ? ^^ Xoxo <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3539 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A w Parali byłas z jakiego biura? Chodziliście na dyskoteki codziennie ? ![]() Xoxo . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3540 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.