etorebka.pl cz. 29 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 14:40   #3961
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
To tylko takie żarty chyba

A ta marynarka to jest dostępna w sklepach za taką kwotę jak Ty kupujesz, bo śliczna jest ?
Dziewczyno! Przerażasz mnie

W sklepie już chyba nie jest dostępna ale jak jest to za 149zł

Roxi Gratulacje Ja niedługo mam kolejny egzamin
Stary 2011-07-29, 14:40   #3962
charal
Zakorzenienie

Cytat:
To tylko takie żarty chyba

A ta marynarka to jest dostępna w sklepach za taką kwotę jak Ty kupujesz, bo śliczna jest ?

W akcje desperacji to tak jak Daga zostanę lesbijką
Ta marynara kosztowała coś koło 160 zyla o ile pamiętam, więc Kali wyhaczyła jakąś nieziemską okazję
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 14:43   #3963
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość

Nawet nie zauważyłam że mi stuknęło 2000 postów

To polewaj kolejkę

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
Roxi - gratulacje . a wszystkie jazdy już wyjeździłaś czy jeszcze nie? jak to jest? kiedy masz praktykę?

Jeszcze zostało mi 5h. Dzisiaj po zdanej teorii poszłam się zarejestrować na egzamin praktyczny i już mam termin, ale powiem dopiero jak zdam, albo jak nie zdam Tak samo nikt nie wiedział kiedy mam teorię (do dziś), z wyjątkiem instruktora

Cytat:
ja się spodobałam takiemu chłopakowi, chociaz widział mnie zmokniętą, bez makijażu, w bluzie i do tego jadącą na za wysokim rowerze . szkoda, że nie odwzajemniam jego zauroczenia

Roxi - no, no, fajnie . u mnie tylko jacyś starzy kurierzy jeżdżą . za to kiedyś przy mojej szkole spotkałam takiego, żeeee.... doszłam do wniosku, że w "siódemce" pracują najlepsi. mój brat tam pracuje i jego koledzy stamtąd są fajni .
Łamiesz chłopcom serca

Ooo proszę, masz brata
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 14:50   #3964
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Jeszcze zostało mi 5h. Dzisiaj po zdanej teorii poszłam się zarejestrować na egzamin praktyczny i już mam termin, ale powiem dopiero jak zdam, albo jak nie zdam Tak samo nikt nie wiedział kiedy mam teorię (do dziś), z wyjątkiem instruktora

Łamiesz chłopcom serca

Ooo proszę, masz brata
no dobrze, niech będzie niespodzianka . będziemy pić na wątku!!!

taaaa, łamię.... . jeden się trafił na ruski rok...

ciotecznego . lat 23. w podstawówce kiedyś mieliśmy przynieść jakieś rodzinne zdjęcie, on też tam był, no i wśród dziewczyn robił furorę .
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 14:57   #3965
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dziewczyno! Przerażasz mnie

W sklepie już chyba nie jest dostępna ale jak jest to za 149zł

Roxi Gratulacje Ja niedługo mam kolejny egzamin

To udało Ci się z jej zakupem

Będę trzymać mocno kciuki, teraz już na pewno zdasz

Cytat:
Ta marynara kosztowała coś koło 160 zyla o ile pamiętam, więc Kali wyhaczyła jakąś nieziemską okazję
No trudno, będę się rozglądać za inną. U mnie w przydrożnym sklepiku jest taka czerwona, bodajże za 99 zł i zastanawiam się czy jej nie kupić Bo chciałabym jakąś beżową/brązową lub czerwoną.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
no dobrze, niech będzie niespodzianka . będziemy pić na wątku!!!

taaaa, łamię.... . jeden się trafił na ruski rok...

ciotecznego . lat 23. w podstawówce kiedyś mieliśmy przynieść jakieś rodzinne zdjęcie, on też tam był, no i wśród dziewczyn robił furorę .
Jak zdam to obiecuję wątkową imprezę roku

Jeden ? Ten o którym przed chwilą pisałaś, pierwszoklasista, ten z imprezy... Mam wymieniać dalej ?

Eeee, to dla mnie za stary Ja to muszę mieć chłopaka w przedziale wiekowym 16-20 (no co ? lubię młodszych i to bardzo )
Stary 2011-07-29, 14:57   #3966
Danula
Zakorzenienie

Nie dybry

Cytat:

jakiś czas temu w DDtvn był temat festiwali, no i moja mama na początku mówi "nie, nie, nie ma opcji, żebym ja Cię puściła na coś takiego". myślałam, że w programie będą mówili co za rzeczy tez tam się dzieją, a tam przedstawili to wszystko bardzo pozytywnie i na koniec moja mama stwierdziła, że może by i mnie puściła . z nią akurat jest o tyle fajnie, że mamy do siebie zaufanie i wie, że nic głupiego bym nie zrobiła, a znajomych też mam w porzadku
Roxi - no, no, fajnie . u mnie tylko jacyś starzy kurierzy jeżdżą . za to kiedyś przy mojej szkole spotkałam takiego, żeeee.... doszłam do wniosku, że w "siódemce" pracują najlepsi. mój brat tam pracuje i jego koledzy stamtąd są fajni .

widzę, że była nocna impreza . z przebierankami i %%% . to lubię
Dyskutowałabym czy najlepsi, na pewno niezbyt inteligentni, że tak delikatnie powiem Ostatni który mi coś przywoził twierdził, że zna adres i "kojarzy" miejsce ale i tak dzwonił 4 czy 5 razy i się pytał o szczegóły mojego płotu

Ech kobitki ależ mnie szczęka boli, znowu mi głupi ząb rośnie od rana zjadłam kaszkę z proszku a na obiad zupkę z kubka:b aba:

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 14:58   #3967
CharLizZie
Zakorzenienie

Dzień dobry

Roxi gratuluję!

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:04   #3968
kali765
Zakorzenienie

Cytat:

To udało Ci się z jej zakupem

Będę trzymać mocno kciuki, teraz już na pewno zdasz

A ja głupia się jeszcze wahałam

Mam nadzieję bo już mnie to męczy
Stary 2011-07-29, 15:05   #3969
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Jak zdam to obiecuję wątkową imprezę roku

Jeden ? Ten o którym przed chwilą pisałaś, pierwszoklasista, ten z imprezy... Mam wymieniać dalej ?

Eeee, to dla mnie za stary Ja to muszę mieć chłopaka w przedziale wiekowym 16-20 (no co ? lubię młodszych i to bardzo )
wierzę, że się uda! a jak nie, to i tak będziemy pić z Tobą

wiesz, jak sobie o nich pomyslę, to zastanawiam się "dlaczego". no nie mów mi, że swój znalazł swojego, bo umrę na miejscu . a tego z imprezy nie widziałam i jestem zła!!!

ja tak samo . ale był jeden, u którego wiek nieco powyżej 20 mi nie przeszkadzało . ale BYŁO MINĘŁO
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dyskutowałabym czy najlepsi, na pewno niezbyt inteligentni, że tak delikatnie powiem Ostatni który mi coś przywoził twierdził, że zna adres i "kojarzy" miejsce ale i tak dzwonił 4 czy 5 razy i się pytał o szczegóły mojego płotu

Ech kobitki ależ mnie szczęka boli, znowu mi głupi ząb rośnie od rana zjadłam kaszkę z proszku a na obiad zupkę z kubka:b aba:
być może. akurat do mnie nigdy "siódemka" nie przyjeżdżała, więc nie mogę stwierdzić co by było u mnie . poza tym wiadomo, że niestety, ale czesto wygląd zewnętrzny nie pokrywa się z inteligencją

ósemki Ci wychodzą? ja się tego tak boję . Danula, a nie smarujesz sobie taką maścią dla dzieci, co się im smaruje jak ząbkują? kolezanka sobie smarowała i jej pomagało

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2011-07-29 o 15:07
Stary 2011-07-29, 15:10   #3970
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz, jak sobie o nich pomyslę, to zastanawiam się "dlaczego". no nie mów mi, że swój znalazł swojego, bo umrę na miejscu . a tego nie imprezy nie widziałam i jestem zła!!!

ja tak samo . ale był jeden, u którego wiek nieco powyżej 20 mi nie przeszkadzało . ale BYŁO MINĘŁO

być może. akurat do mnie nigdy "siódemka" nie przyjeżdżała, więc nie mogę stwierdzić co by było u mnie . poza tym wiadomo, że niestety, ale czesto wygląd zewnętrzny nie pokrywa się z inteligencją

ósemki Ci wychodzą? ja się tego tak boję . Danula, a nie smarujesz sobie taką maścią dla dzieci, co się im smaruje jak ząbkują? kolezanka sobie smarowała i jej pomagało
Nawet często gęsto

Tak Może ci nie będą wychodzić czytałam, że nie wszystkim wychodzą Ja mam to nieszczęście, że mi wychodzą i to już 7 rok.....co pół roku któryś się decyduje i echhhhh mam już dość Ale mam też to szczęście, że wychozą prosto i nie rozpychają pozostałych
A jaka to maść? Znasz nazwę? bo mi już przez dziąsła się przebiły a ta maść jest na ból? Mi żadna tabletka przeciwbólowa nie pomaga, co za porażka
Znalazłam jakąś pansoral hm kurde szkoda, że nie wiedziałam wcześniej teraz nie mam jak iść do apteki

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-07-29 o 15:20
Stary 2011-07-29, 15:20   #3971
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Roxi gratuluję!
Dziękuję

Cytat:
A ja głupia się jeszcze wahałam

Mam nadzieję bo już mnie to męczy
Nie potrzebnie się wahałaś. No ale ważne, że kupiłaś

Dasz radę !

Cytat:

wiesz, jak sobie o nich pomyslę, to zastanawiam się "dlaczego". no nie mów mi, że swój znalazł swojego, bo umrę na miejscu . a tego z imprezy nie widziałam i jestem zła!!!

Oki

Ważne, że jacyś się kręcą. Szkoda tylko, że nie ci co byś chciała Jakbyś popytała o niego znajomych to byś może widziała, a tak to to figa z makiem

Dobrze, że nie jestem sama
Stary 2011-07-29, 15:23   #3972
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Nawet często gęsto

Tak Może ci nie będą wychodzić czytałam, że nie wszystkim wychodzą Ja mam to nieszczęście, że mi wychodzą i to już 7 rok.....co pół roku któryś się decyduje i echhhhh mam już dość Ale mam też to szczęście, że wychozą prosto i nie rozpychają pozostałych
A jaka to maść? Znasz nazwę? bo mi już przez dziąsła się przebiły a ta maść jest na ból? Mi żadna tabletka przeciwbólowa nie pomaga, co za porażka
nadal nie tracę nadziei

znając moje szczęście, to i mi wyjdą . chyba, że faktycznie to są zęby mądrości, to mogę mieć wątpliwości .
ale dobrze, że nie rozpychają Ci innych zębów i nie będziesz miała usuwanych. u dentysty kiedyś spotkałam dziewczyne, która miała usuwane, bo tak jej wykrzywiały inne zęby, że już jest umówiona też na aparat ortodontyczny. zupełnie nie rozumiem po co sa te głupie ósemki

nie pamietam niestety. jak pójdziesz do apteki i poprosisz dobrą maść na ząbkowanie () to na pewno cos Ci dadzą. ostatnio dziewczyna przede mną w aptece też kupowała i mówiła, że niedługo umrze przez te ósemki . a takie maści łagodzą dobrze, tak słyszałam
Stary 2011-07-29, 15:34   #3973
charal
Zakorzenienie

Cytat:
nadal nie tracę nadziei

znając moje szczęście, to i mi wyjdą . chyba, że faktycznie to są zęby mądrości, to mogę mieć wątpliwości .
ale dobrze, że nie rozpychają Ci innych zębów i nie będziesz miała usuwanych. u dentysty kiedyś spotkałam dziewczyne, która miała usuwane, bo tak jej wykrzywiały inne zęby, że już jest umówiona też na aparat ortodontyczny. zupełnie nie rozumiem po co sa te głupie ósemki

nie pamietam niestety. jak pójdziesz do apteki i poprosisz dobrą maść na ząbkowanie () to na pewno cos Ci dadzą. ostatnio dziewczyna przede mną w aptece też kupowała i mówiła, że niedługo umrze przez te ósemki . a takie maści łagodzą dobrze, tak słyszałam
Masz rację, maści dla niemowląt pomagają, mi wylazły wszystkie ósemki i za każdym razem cierpiałam przeokropnie, musiałam mieć usuwane, a przy jednej zrobiła mi się nawet odleżyna po wewnętrznej stronie polika, koszmar
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:44   #3974
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie sprawdziłam dokładną cenę : w następnym katalogu 12/2011 będą kosztować 18.90zł

Tż był u ortopedy i dostał L4 do 26 sierpnia!
Ja nie mam zamiaru siedzieć do końca wakacji w domu
oj gdzieś razem pojedziecie nie koniecznie samochodem

Charal gratulacje

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Wróciłam iiii..... teoria zdana !!
ooo jak fajnie

kiedy praktyczny?

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:57   #3975
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Martini

Cytat:
w porządku

Jest katalog online
http://www.avonpolska.pl/ebrochure/ebrochure.html
Cytat:
No proszę, nie wiedziałam, a ja jestem avonomaniaczka
a ja nie lubię avonu odkąd wycofali mój idealny krem

Cytat:

Tż był u ortopedy i dostał L4 do 26 sierpnia!
Ja nie mam zamiaru siedzieć do końca wakacji w domu
No ale czemu nie możesz jechać? Tż powinien zrozumieć sytuację. Ja np. idę niedługo do lekarza, jak się okaże, że nie mogę w przyszłym tyg jechać, to i tak Lubego wygnam. Czeka już na Woodstock długi czas, jedzie któryś raz już i bardzo to lubi. Niech jedzie i się dobrze bawi Ja nie umrę w tym czasie

Cytat:

Cytat:
Nawet często gęsto

Znalazłam jakąś pansoral hm kurde szkoda, że nie wiedziałam wcześniej teraz nie mam jak iść do apteki
Kup sobie Sachol[/url] alboAperisan, trochę znieczulają dziąsła i odkażają. A na ból polecam Nurofen Plus mi tylko to pomaga, ale uważaj, bo to jest bardzo mocne (ma kodeinę i obniża ciśnienie) ja np. od razu zasypiam.

Moniuleczka gratulacje! Zapomniałam poprzednio napisać

Ale miałam dzisiaj dziwną sytuację na drodze

Edytowane przez martini.
Czas edycji: 2011-07-29 o 15:58
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:00   #3976
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

a ja nie lubię avonu odkąd wycofali mój idealny krem

No ale czemu nie możesz jechać? Tż powinien zrozumieć sytuację. Ja np. idę niedługo do lekarza, jak się okaże, że nie mogę w przyszłym tyg jechać, to i tak Lubego wygnam. Czeka już na Woodstock długi czas, jedzie któryś raz już i bardzo to lubi. Niech jedzie i się dobrze bawi Ja nie umrę w tym czasie

Kup sobie Sachol[/url] alboAperisan, trochę znieczulają dziąsła i odkażają. A na ból polecam Nurofen Plus mi tylko to pomaga, ale uważaj, bo to jest bardzo mocne (ma kodeinę i obniża ciśnienie) ja np. od razu zasypiam.

Moniuleczka gratulacje! Zapomniałam poprzednio napisać

Sachol mam zaraz poszukam Obkładam lodem i trochę jest lepiej ech

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-07-29, 16:19   #3977
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość

tylko musimy adoptować nudi- na jej własne życzenie- też chce jechać- pojedziecie w jednej tytce?????

Nie ma sprawy zmieścimy się obie
Cytat:
gratulacje!

Danula, łączę się z Tobą w bólu, mam to samo. Robię bobodentem mojego dziecka, trochę chłodzi...
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:24   #3978
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
ooo jak fajnie

kiedy praktyczny?

Powiem dopiero w dniu, w którym będę go miała

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

Opowiadaj

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
gratulacje!
Dziękuję
Stary 2011-07-29, 16:25   #3979
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dzien dobry

Kochane sprzedawała/sprzedaje któraś Was coś na szafie?
Stary 2011-07-29, 16:28   #3980
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy zmieścimy się obie

gratulacje!

Danula, łączę się z Tobą w bólu, mam to samo. Robię bobodentem mojego dziecka, trochę chłodzi...
Gzikoletto Ja ochłodziłam kostkami lodu teraz nic nie czuję

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-07-29, 16:31   #3981
maggie82
Zakorzenienie

Hej Wczoraj Was nadrobiłam ale nie miałam siły już pisać
Pojechałam wczoraj z Tż-tem na Śląsk bo miał prezentację a ja sobie obskoczyłam Galerie Handlowe
A jutro wesele, więc w niedzielę dopiero zajrzę do Was

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
hanusia dorka
już mi się myli kto przebrany

charli bidulko dzisiejsza- prześlę Ci dane jak już dostanę zegarek i Ci go prześlę i wtedy wszystko załatwimy

odwołali naszą wycieczkę
mamy się zdecydować do pn na inny termin- nasz odwołany-..... z braku chętnych
widzicie jak dobrze, że nie kupowałam waluty tylko głupoty jakieś

poważnie zaś jeśli teżetomąż będzie mógł wziąć urlop w innym czasie to pojedziemy

ja nie znam magdy k tylko magdę m

nie.............! znam tylko, że łodzką
Monia - szkoda tej wycieczki Może w poniedziałek uda Wam się inny termin dopasować

Cytat:
Brawo

Cytat:
Nie dybry

Oj Biedactwo Mi wychodziły 4 ósemki więcej już chyba nie będzie ale co to był za koszmar miałam cały czas stan zapalny i antybiotyk (Duomox), a raz dostałam szczękościsku - więc nie mogłam nawet łyżeczki do buzi włożyć i nie jadłam póki nie puściło ... Ogólnie masakra i nic na to nie pomaga Trochę sachol, trochę lód jak przyłożysz, a najlepiej to silne środki przeciwbólowe - mi dentystka przepisała na receptę jakieś, a w aptece polecam np. Solpadeine.
Trzymaj się Danulko Ile tych zębów(8semek) już masz ?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:36   #3982
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej Wczoraj Was nadrobiłam ale nie miałam siły już pisać
Pojechałam wczoraj z Tż-tem na Śląsk bo miał prezentację a ja sobie obskoczyłam Galerie Handlowe
A jutro wesele, więc w niedzielę dopiero zajrzę do Was

Monia - szkoda tej wycieczki Może w poniedziałek uda Wam się inny termin dopasować

Brawo

Oj Biedactwo Mi wychodziły 4 ósemki więcej już chyba nie będzie ale co to był za koszmar miałam cały czas stan zapalny i antybiotyk (Duomox), a raz dostałam szczękościsku - więc nie mogłam nawet łyżeczki do buzi włożyć i nie jadłam póki nie puściło ... Ogólnie masakra i nic na to nie pomaga Trochę sachol, trochę lód jak przyłożysz, a najlepiej to silne środki przeciwbólowe - mi dentystka przepisała na receptę jakieś, a w aptece polecam np. Solpadeine.
Trzymaj się Danulko Ile tych zębów(8semek) już masz ?
Mopsiul Ojej Mi ostatnio strasznie spuchła buzia i dostałam zapalenia migdałka to był koszmar. Teraz na razie nie jest tak źle jak wtedy póki nie ruszam
Mi tak co pół roku któraś wyłazi, już są wszystkie na wierzchu Już półtora roku nic się nie ruszało więc myślałam, że to koniec a tu masz ci los

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-07-29, 16:40   #3983
maggie82
Zakorzenienie

Czy jest tu KALI ???

Kochana mam pytanie - zamawiałaś na Wholesale net ? Bo kojarzę, że tak
Powiedz mi czy nie będziesz jakiegoś zamówienia stamtąd robiła ? I ile by wyszła przesyłka za taką torebkę : http://www.wholesale-dress.net/fashi...-g1266062.html ?

Podoba mi się tam kilka torebek i tanie są :

1. Miętowa : http://www.wholesale-dress.net/fashi...-g1337962.html

2. Miętowa duża : http://www.wholesale-dress.net/multi...-g1324612.html

3. Ruda kopertówka : http://www.wholesale-dress.net/envel...-g1266057.html

4. Kolejna ruda : http://www.wholesale-dress.net/two-p...-g1236079.html

Może ktoś jeszcze się skusi i zrobimy wspólne jedno zamówienie ? Są jacyś chętni ?

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Mopsiul Ojej Mi ostatnio strasznie spuchła buzia i dostałam zapalenia migdałka to był koszmar. Teraz na razie nie jest tak źle jak wtedy póki nie ruszam
Mi tak co pół roku któraś wyłazi, już są wszystkie na wierzchu Już półtora roku nic się nie ruszało więc myślałam, że to koniec a tu masz ci los
Z ósemkami to nigdy nic nie wiadomo są uśpione jak jakiś wulkan i w najmniej odpowiednim momencie wyłażą

Z migdałkami nie miałam jeszcze do czynienia Współczuję Naleśniczku ważne że już przeszło to zapalenie
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:41   #3984
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

maggie, znielubię Cię za tę pierwszą czerwoną kopertówkę
Stary 2011-07-29, 16:44   #3985
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo

Cytat:
Czy jest tu KALI ???

Powiedz mi czy nie będziesz jakiegoś zamówienia stamtąd robiła ? I ile by wyszła przesyłka za taką torebkę : http://www.wholesale-dress.net/fashi...-g1266062.html ?

Może ktoś jeszcze się skusi i zrobimy wspólne jedno zamówienie ? Są jacyś chętni ?
Ja byłabym chętna na tę rudą i tę czerwoną kopertówkę
Stary 2011-07-29, 16:44   #3986
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
maggie, znielubię Cię za tę pierwszą czerwoną kopertówkę
dokładnie piękna, ruda też

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:56   #3987
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Czy jest tu KALI ???

Już jest

Zamawiałam sukienkę ale mi jej nie wysłali bo już niedostępna
teraz czekam na zwrot kasy.
Też za mną chodzą te kopertówki. Jeśli chcecie to możemy później zrobić jakieś zamówienie poza wizażem (wiecie gdzie)
Stary 2011-07-29, 16:56   #3988
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

helo
wróciłam z lasu

było c u d o w n i e mimo braku słońca, dawno takiej ciszy nie słyszałam,
ech chyba wyprowadzę się na jakieś odludzie tak mi się spodobało

Kali Dziękuję za zegarek, jest super!

idę poczytać co pisałyście
Stary 2011-07-29, 17:01   #3989
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Już jest

Zamawiałam sukienkę ale mi jej nie wysłali bo już niedostępna
teraz czekam na zwrot kasy.
Też za mną chodzą te kopertówki. Jeśli chcecie to możemy później zrobić jakieś zamówienie poza wizażem (wiecie gdzie)

Podajcie mi linka na PW
Stary 2011-07-29, 17:03   #3990
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Czy jest tu KALI ???

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Z ósemkami to nigdy nic nie wiadomo są uśpione jak jakiś wulkan i w najmniej odpowiednim momencie wyłażą

Z migdałkami nie miałam jeszcze do czynienia Współczuję Naleśniczku ważne że już przeszło to zapalenie
piękne te torebki!!

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości