|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
![]() W sklepie już chyba nie jest dostępna ale jak jest to za 149zł ![]() Roxi Gratulacje
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Ta marynara kosztowała coś koło 160 zyla o ile pamiętam, więc Kali wyhaczyła jakąś nieziemską okazję
|
|
|
|
#3963 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Jeszcze zostało mi 5h. Dzisiaj po zdanej teorii poszłam się zarejestrować na egzamin praktyczny i już mam termin, ale powiem dopiero jak zdam, albo jak nie zdam Tak samo nikt nie wiedział kiedy mam teorię (do dziś), z wyjątkiem instruktora ![]() Cytat:
Ooo proszę, masz brata ![]() |
||
|
|
|
#3964 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() . będziemy pić na wątku!!! taaaa, łamię.... ![]() ciotecznego . lat 23. w podstawówce kiedyś mieliśmy przynieść jakieś rodzinne zdjęcie, on też tam był, no i wśród dziewczyn robił furorę |
|
|
|
|
#3965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To udało Ci się z jej zakupem ![]() Cytat:
Bo chciałabym jakąś beżową/brązową lub czerwoną.---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Jeden ? Ten o którym przed chwilą pisałaś, pierwszoklasista, ten z imprezy... Mam wymieniać dalej ? ![]() Eeee, to dla mnie za stary Ja to muszę mieć chłopaka w przedziale wiekowym 16-20 (no co ? lubię młodszych i to bardzo |
|||
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie dybry
![]() Cytat:
Ostatni który mi coś przywoził twierdził, że zna adres i "kojarzy" miejsce ale i tak dzwonił 4 czy 5 razy i się pytał o szczegóły mojego płotuEch kobitki ależ mnie szczęka boli, znowu mi głupi ząb rośnie od rana zjadłam kaszkę z proszku a na obiad zupkę z kubka
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Roxi gratuluję!
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja głupia się jeszcze wahałam ![]() Mam nadzieję bo już mnie to męczy
|
|
|
#3969 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() wiesz, jak sobie o nich pomyslę, to zastanawiam się "dlaczego". no nie mów mi, że swój znalazł swojego, bo umrę na miejscu ![]() ja tak samo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() . poza tym wiadomo, że niestety, ale czesto wygląd zewnętrzny nie pokrywa się z inteligencją ![]() ósemki Ci wychodzą? ja się tego tak boję ![]()
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2011-07-29 o 15:07 |
||
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Ja mam to nieszczęście, że mi wychodzą i to już 7 rok.....co pół roku któryś się decyduje i echhhhh mam już dość Ale mam też to szczęście, że wychozą prosto i nie rozpychają pozostałych![]() A jaka to maść? Znasz nazwę? bo mi już przez dziąsła się przebiły a ta maść jest na ból? Mi żadna tabletka przeciwbólowa nie pomaga, co za porażkaZnalazłam jakąś pansoral hm kurde szkoda, że nie wiedziałam wcześniej teraz nie mam jak iść do apteki
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-07-29 o 15:20 |
|
|
|
|
#3971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Nie potrzebnie się wahałaś. No ale ważne, że kupiłaś Dasz radę ! ![]() Cytat:
![]() Ważne, że jacyś się kręcą. Szkoda tylko, że nie ci co byś chciała Jakbyś popytała o niego znajomych to byś może widziała, a tak to to figa z makiem ![]() Dobrze, że nie jestem sama ![]()
|
||
|
|
|
#3972 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() znając moje szczęście, to i mi wyjdą . chyba, że faktycznie to są zęby mądrości, to mogę mieć wątpliwości ale dobrze, że nie rozpychają Ci innych zębów i nie będziesz miała usuwanych. u dentysty kiedyś spotkałam dziewczyne, która miała usuwane, bo tak jej wykrzywiały inne zęby, że już jest umówiona też na aparat ortodontyczny. zupełnie nie rozumiem po co sa te głupie ósemki nie pamietam niestety. jak pójdziesz do apteki i poprosisz dobrą maść na ząbkowanie ( ) to na pewno cos Ci dadzą. ostatnio dziewczyna przede mną w aptece też kupowała i mówiła, że niedługo umrze przez te ósemki . a takie maści łagodzą dobrze, tak słyszałam |
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Charal gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ooo jak fajnie kiedy praktyczny?
|
|
#3975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie umrę w tym czasie ![]() ![]() Cytat:
Moniuleczka gratulacje! Zapomniałam poprzednio napisać Ale miałam dzisiaj dziwną sytuację na drodze
Edytowane przez martini. Czas edycji: 2011-07-29 o 15:58 |
|||
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obkładam lodem i trochę jest lepiej ech
|
|
|
#3977 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie ma sprawy zmieścimy się obie![]() gratulacje!Danula, łączę się z Tobą w bólu, mam to samo. Robię bobodentem mojego dziecka, trochę chłodzi... |
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem dopiero w dniu, w którym będę go miała ![]() Opowiadaj ![]() Dziękuję |
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Kochane sprzedawała/sprzedaje któraś Was coś na szafie?
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ochłodziłam kostkami lodu teraz nic nie czuję
|
|
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pojechałam wczoraj z Tż-tem na Śląsk bo miał prezentację a ja sobie obskoczyłam Galerie Handlowe A jutro wesele, więc w niedzielę dopiero zajrzę do Was Cytat:
Brawo Cytat:
Mi wychodziły 4 ósemki póki nie puściło ... Ogólnie masakra i nic na to nie pomaga Trzymaj się Danulko
|
||
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ostatnio strasznie spuchła buzia i dostałam zapalenia migdałka to był koszmar. Teraz na razie nie jest tak źle jak wtedy póki nie ruszam![]() Mi tak co pół roku któraś wyłazi, już są wszystkie na wierzchu Już półtora roku nic się nie ruszało więc myślałam, że to koniec a tu masz ci los
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest tu KALI ???
Kochana mam pytanie - zamawiałaś na Wholesale net ? Bo kojarzę, że tak Powiedz mi czy nie będziesz jakiegoś zamówienia stamtąd robiła ? I ile by wyszła przesyłka za taką torebkę : http://www.wholesale-dress.net/fashi...-g1266062.html ? Podoba mi się tam kilka torebek i tanie są 1. Miętowa : http://www.wholesale-dress.net/fashi...-g1337962.html 2. Miętowa duża : http://www.wholesale-dress.net/multi...-g1324612.html 3. Ruda kopertówka : http://www.wholesale-dress.net/envel...-g1266057.html 4. Kolejna ruda : http://www.wholesale-dress.net/two-p...-g1236079.html Może ktoś jeszcze się skusi i zrobimy wspólne jedno zamówienie ? Są jacyś chętni ? ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
są uśpione jak jakiś wulkan i w najmniej odpowiednim momencie wyłażą ![]() Z migdałkami nie miałam jeszcze do czynienia
|
|
|
|
|
#3984 |
|
BAN stały
|
maggie, znielubię Cię za tę pierwszą czerwoną kopertówkę
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamawiałam sukienkę ale mi jej nie wysłali bo już niedostępna ![]() teraz czekam na zwrot kasy. ![]() Też za mną chodzą te kopertówki. Jeśli chcecie to możemy później zrobić jakieś zamówienie poza wizażem (wiecie gdzie )
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
helo
wróciłam z lasu było c u d o w n i e mimo braku słońca, dawno takiej ciszy nie słyszałam, ech chyba wyprowadzę się na jakieś odludzie tak mi się spodobało Kali idę poczytać co pisałyście
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podajcie mi linka na PW
|
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

chyba 

. doszłam do wniosku, że w "siódemce" pracują najlepsi. mój brat tam pracuje i jego koledzy stamtąd są fajni
.

. lat 23. w podstawówce kiedyś mieliśmy przynieść jakieś rodzinne zdjęcie, on też tam był, no i wśród dziewczyn robił furorę