SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 15:37   #4621
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że praca w zawodzie. Doświadczenie jest bezcenne, a pozza tym co jakiś czas można starać się o awans
Jestem ciekawa jak to z moim tż będzie Narazie ma trochę czasu na psychiczne nastawienie się do pracy

A kiedy zaczyna?

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:39   #4622
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
A kiedy zaczyna?
Dokładnie nie wie. 12 lipca podpisał umowę przedwstępną w której ma napisane, że do 60 dni muszą zapewnić mu pracę. Dogadują jakiś przetarg i dlatego tak te początki wyglądają Ale wszystko wygląda bardzo korzystnie, także mam nadzieje, że będzie dobrze
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:43   #4623
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie nie wie. 12 lipca podpisał umowę przedwstępną w której ma napisane, że do 60 dni muszą zapewnić mu pracę. Dogadują jakiś przetarg i dlatego tak te początki wyglądają Ale wszystko wygląda bardzo korzystnie, także mam nadzieje, że będzie dobrze

Na pewno będzie dobrze,.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-07-29, 15:45   #4624
marcia45
Zadomowienie

Dodaja Twój TZ cos z bhp studiował?? Dobrze będzie na pewno. Ja narazie mam małą wypłatę na okres próbny, ale ważniejsze, że w zawodzie, a i tak więcej niż na kawiarni Fajnie jest robić już coś normalnego zobaczysz jaki będzie cały w skowronkach przez pierwsze dni, później gorzej bo dochodzi stres. Ale czym wyższe stanowisko to i stres większy.

Jak mi przedłużą umowę to zaczynam nowe studia, żeby uprawnienia robić. Ale tylko magistra. Choć zaraz przed ślubem pewnie sesje będę miała. Chciałam gdzie indziej niż na polibudzie warszawskiej, bo jednak troche tam na nauke poswiecam, a tu jeszcze praca na etat, ale w okolicy to bym musiała do łodzi dojezdzać. Trochę łatwiej, ale znowu dojazdy

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:53   #4625
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Dodaja Twój TZ cos z bhp studiował?? Dobrze będzie na pewno. Ja narazie mam małą wypłatę na okres próbny, ale ważniejsze, że w zawodzie, a i tak więcej niż na kawiarni Fajnie jest robić już coś normalnego zobaczysz jaki będzie cały w skowronkach przez pierwsze dni, później gorzej bo dochodzi stres. Ale czym wyższe stanowisko to i stres większy.

Jak mi przedłużą umowę to zaczynam nowe studia, żeby uprawnienia robić. Ale tylko magistra. Choć zaraz przed ślubem pewnie sesje będę miała. Chciałam gdzie indziej niż na polibudzie warszawskiej, bo jednak troche tam na nauke poswiecam, a tu jeszcze praca na etat, ale w okolicy to bym musiała do łodzi dojezdzać. Trochę łatwiej, ale znowu dojazdy
Tak z BHP. Mój tż też chce zaraz jakąś podyplomówkę robić, ale nie wiem jak z kasą to wyjdzie. W jego zawodzie to mega ważne, szczególnie, że jego szef bardzo chce go "pchać" wyżej
Stary 2011-07-29, 15:59   #4626
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Przecież wiem, że nie przekracza
To nie miała być absolutnie żadna uszczypliwość z mojej strony ...

Tylko napisałaś, że też jesteś zmęczona dlatego zapytałam
nie odebrałam tego źle przecież

przespałam się chwilę i mi lepiej, mam mniejsze zmulenie

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:04   #4627
kraven
Zakorzenienie

Haniula super zestaw.
Jeśli jeździsz czasem na zakupy do Bydgoszczy to polecam wstąpić do TK maxx na góre, tam są rzeczy dla dzieci. Pojedyncze perełki naprawde. Ostatnio szłam do koleżanki i kupiłam tam za 110 zł takie coś http://www.zabawki-fisher-price.pl/p...wikiem,10.html
Jest bardzo dużo rzeczy - od ubranek przz zabawki po butelki, laktatory, sterylizatory nosidełka i właściwie co sobie tylko wymyślisz. Towar zmienia sie tam codziennie, więc na prawde można dużo rzeczy nakupić.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 16:27   #4628
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Haniula super zestaw.
Jeśli jeździsz czasem na zakupy do Bydgoszczy to polecam wstąpić do TK maxx na góre, tam są rzeczy dla dzieci. Pojedyncze perełki naprawde. Ostatnio szłam do koleżanki i kupiłam tam za 110 zł takie coś http://www.zabawki-fisher-price.pl/p...wikiem,10.html
Jest bardzo dużo rzeczy - od ubranek przz zabawki po butelki, laktatory, sterylizatory nosidełka i właściwie co sobie tylko wymyślisz. Towar zmienia sie tam codziennie, więc na prawde można dużo rzeczy nakupić.
wiem juz mam tam pare rzeczy upatrzonych ale takie nowe to bede kupowac jakos na jesien, a teraz co sie uda trafic używanego fajnego
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:42   #4629
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Faaajnie Tylko nie siedź non stop w tym pokoiku
oj wiesz, troszke sobie bede musiala posiedziec bo podoba mi sie w nim ale dopiero przed chwilka do niego wrocilam i odpoczywam
i tak jutro juz z niego wyjeżdżam

Cytat:
Napisane przez Julka27 Pokaż wiadomość

Ja mam swoje paznokcie bardzo cienkie i łamliwe, ale kształt ładny mają, więc czasem uda mi się zapuścić na długie. Pamiętam jak koleżanka ze studiów obiecała mi, że mi zrobi na moje wesele, i tydzień przed mi powiedziała, że jednak nie będzie mieć czasu przypomniało mi się wtedy, że koleżanka z liceum otworzyła swój salonik i robi tipsy, to jak mi zaśpiewała cenę 12o zł po znajomości to jej odp że to była droga znajomość w końcu zadzwoniłam do jakiejś kobietki z gazety, w ciemno, i byłam bardzo zadowolona (za 60zł), byłam u niej w domu tuż przed świętami bo ja w święta miałam wesele.
dobre przeboje miałas

Cytat:
Oj niestety coś się mi podziało ze zdrowiem. Nigdy tak nie miałam. Ale myśle, że to ta pogoda.
zdrówka

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Punto my od jakiś dwóch tygodnie opijamy się frugo właśnie przed chwilą wypiłam zielone obok stoi jeszcze pomarańczowe a w domu jest różowe i czarne Jakoś w pierwszej połowie lipca się pojawiło tż stwierdził, że nie strzelają tak jak kiedyś
ja kupiłam zielone i pomaraczowe i stoja bo szkoda mi ich wypic

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
teraz poluje na to ostatnio nie licytowalam bo kolezanka mcgayver niby sprawdzila ze sprzedawca wystawil cene minimalna 960zł
ale teraz napisałam maila, i minimalna cena to 300zł, a tyle moge dac tylko ze cena tego zestawu szybko rośnie

http://allegro.pl/show_item.php?item=1737997141
piękne

Cytat:
Lili bedziesz bogata sexi blond laska z fajną rodzinką w swoim własnym wybudowanym domku
zobaczysz

ale to sa uzywane rzeczy i jeszcze z uk, i przesylka 70zł. Ale warte sa duzo, domyslam sie. I w dodatku niektore takie nietypowe
ooo ja tez moge prosić o wróżbę?

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Pracuje się super, choć taka odpowiedzialna praca bywa stresująca. I ciągle myśleć trzeba, ale ogólnie super atmosfera i szykuja sie male ale podwyzki dla mnie:P Ogólnie jak wracam do domu to jemy i obijamy sie z TZ, na szczescie w miare w tym tyg ogarneliśmy mieszkanko. Choć zaczynam dostrzegać syndrom radości gdy zbliża się piątek:P
strasznie się ciesze, ze podoba Ci się w pracy i nie powiem trochę zazdroszcze

wróciliśmy z Gdańska jak tam jest pięknie nigdy wczesniej nie byłam w Gdańsku i strasznie mi się podobało jeszcze bardziej taki szal z filcu ale cena 390zł
aaaa i w fabryce cukierków i lizaków byłam
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:07   #4630
Julka27
Raczkowanie

Wróciłam do żywych, ta @ mnie kiedyś wykończy tymi bólami 4 h wyjęte z życia normalnie (i znów spotkania nie było, bo kazdej coś wypadło- nie wiem czy się jeszcze zbierzemy w wakacje)

Martita bardzo chciałabym dzidziusia, ale teraz dopiero zdałam sobie sprawę,że to wcale nie takie proste i natura decyduje za nas a my mamy guzik do powiedzenia. Mam nadzieję, że następny mc będzie dla nas obu owocny
Haniula a mogę zapytać jak długo wy staraliście się o maluszka? trzymam kciuki żeby ci się udało wylicytować ten zestawik bo naprawdę jest świetny i jak nowy.

Marcia też zwróciłam uwagę na pokój Kamasutra tam to by się działo

Nurku, ja byłam w Gdyni i Sopocie, Gdynia mi się bardzo podobała, Gdańska już nie zdążyłam zwiedzić niestety bo czas naglił, a to było w drodze powrotnej znad morza.Także dosłownie przelotem ale udało mi się zobaczyć 2 miasta z 3 mnie to zszokowały opłaty na sopockim molo żeby trzeba było za to płacić

lubię ostatnio tę emotikonkę - mogę dzięki niej wyrazić tak wiele bulwersujących mnie rzeczy

Co do majonezu to ja używam tylko kieleckiego, bo naprawdę jest pyszny, jakoś do innych nie mogę się przekonać,chociaż ja już bardziej a już mój TŻ to w ogóle, tylko ten i innych nawet nie chce próbować.
Julka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:12   #4631
Haniula
Zakorzenienie

Julka udało sie w 4 cyklu i szczerze powiem, ze ten ostatni miesiac to nawet nie byly jako takie 'starania' zaledwie pare razy, no ale wystarczyło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 17:15   #4632
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Spójrzcie:
http://slodka-zemsta.blogspot.com/

Ludzie są zdolnie do wszystkiego
Stary 2011-07-29, 17:19   #4633
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam do żywych, ta @ mnie kiedyś wykończy tymi bólami 4 h wyjęte z życia normalnie (i znów spotkania nie było, bo kazdej coś wypadło- nie wiem czy się jeszcze zbierzemy w wakacje)

Martita bardzo chciałabym dzidziusia, ale teraz dopiero zdałam sobie sprawę,że to wcale nie takie proste i natura decyduje za nas a my mamy guzik do powiedzenia. Mam nadzieję, że następny mc będzie dla nas obu owocny
Haniula a mogę zapytać jak długo wy staraliście się o maluszka? trzymam kciuki żeby ci się udało wylicytować ten zestawik bo naprawdę jest świetny i jak nowy.

Nurku, ja byłam w Gdyni i Sopocie, Gdynia mi się bardzo podobała, Gdańska już nie zdążyłam zwiedzić niestety bo czas naglił, a to było w drodze powrotnej znad morza.Także dosłownie przelotem ale udało mi się zobaczyć 2 miasta z 3 mnie to zszokowały opłaty na sopockim molo żeby trzeba było za to płacić

lubię ostatnio tę emotikonkę - mogę dzięki niej wyrazić tak wiele bulwersujących mnie rzeczy

Co do majonezu to ja używam tylko kieleckiego, bo naprawdę jest pyszny, jakoś do innych nie mogę się przekonać,chociaż ja już bardziej a już mój TŻ to w ogóle, tylko ten i innych nawet nie chce próbować.

Też staram się o dzidziusia i podobnie jak Ty myślałam że to tak łatwo a jednak nie.Czasami się zastanawiam czy jest mi wogóle dane zostać mamą?

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-07-29, 17:33   #4634
Julka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Też staram się o dzidziusia i podobnie jak Ty myślałam że to tak łatwo a jednak nie.Czasami się zastanawiam czy jest mi wogóle dane zostać mamą?
No jasne,że tak i jeszcze będziesz wspaniałą mamusiątylko to jest sprawa tak indywidualna dla każdego, że trzeba uzbroić się w cierpliwość, i nie nastawiać się i obsesyjnie o tym nie myśleć (dobra jestem w tych gadkach tylko co innego robię).

Haniula w 4 cyklu to nie długo czekałaś, my teraz też nie za wiele razy próbowaliśmy, bo mój małż bardzo poźno z pracy wraca i pada jak kawka, także jak widzę,że jest w formie to przypuszczam atak
tylko może tu nie chodzi o atak a oblężenie?

Edytowane przez Julka27
Czas edycji: 2011-07-29 o 17:35
Stary 2011-07-29, 17:49   #4635
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne,że tak i jeszcze będziesz wspaniałą mamusiątylko to jest sprawa tak indywidualna dla każdego, że trzeba uzbroić się w cierpliwość, i nie nastawiać się i obsesyjnie o tym nie myśleć (dobra jestem w tych gadkach tylko co innego robię).

Haniula w 4 cyklu to nie długo czekałaś, my teraz też nie za wiele razy próbowaliśmy, bo mój małż bardzo poźno z pracy wraca i pada jak kawka, także jak widzę,że jest w formie to przypuszczam atak
tylko może tu nie chodzi o atak a oblężenie?

Trzymam kciuki by szybko Wam się udało

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-07-29, 17:50   #4636
kraven
Zakorzenienie

My od najbliższego miesiąca też dołączamy do starających sie o dzidziusia. Życze nam wszystkim szybkiego zafasolkowania.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:51   #4637
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:

moja Gdynia jest najpiękniejsza

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:52   #4638
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
My od najbliższego miesiąca też dołączamy do starających sie o dzidziusia. Życze nam wszystkim szybkiego zafasolkowania.
Życzymy

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:53   #4639
Julka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
moja Gdynia jest najpiękniejsza
fajnie tak mieszkać nad morzem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 17:53   #4640
Haniula
Zakorzenienie

Julka a jak dlugo sie staracie ?

Ja nie wiem od czego to zalezy, ale mysle ze u nas wlasnie looz i brak czasu na myslenie o L przyniosł taki rezultat. Ale to nie idzie sie tak wyłaczyć i dobrze to rozumiem.

marta jesli moge zapytac, czy w waszym przypadku jest jakas konkretna przyczyna? policystyczne jajniki, brak owulki czy cos takiego/. czy ogolnie all ok tylko cos blokuje?

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-07-29 o 17:55
Stary 2011-07-29, 17:58   #4641
Julka27
Raczkowanie

od miesiąca Haniula tylko jak już się zdecydowałam to od razu myślałam, że tak hop siup będzie, a tu może się trzeba bardziej postarać i twierdza kiedyś się podda
Stary 2011-07-29, 18:07   #4642
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
od miesiąca Haniula tylko jak już się zdecydowałam to od razu myślałam, że tak hop siup będzie, a tu może się trzeba bardziej postarać i twierdza kiedyś się podda
aaaa
no to nic tylko działać

3mam kciuki za wszystkie mamusie, zebysmy tu wiosną mogły sie dzielic wrazeniami z porodów, pogadac o kupkach i pozalic za nieprzespane noce
Stary 2011-07-29, 18:41   #4643
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Julka a jak dlugo sie staracie ?

Ja nie wiem od czego to zalezy, ale mysle ze u nas wlasnie looz i brak czasu na myslenie o L przyniosł taki rezultat. Ale to nie idzie sie tak wyłaczyć i dobrze to rozumiem.

marta jesli moge zapytac, czy w waszym przypadku jest jakas konkretna przyczyna? policystyczne jajniki, brak owulki czy cos takiego/. czy ogolnie all ok tylko cos blokuje?

Hania niby wszystko w porządku,mąż przebadany wszystko gra,ja też w miarę dobrze,owulacja jest,nawet miałam 6 cykli wspomaganych by pęcherzyki rosły ale i tak się nie udało,teraz w nowym cyklu idę do lekarza specjalizującego się w leczeniu niepłodności bo do tej pory leczyłam się u mojego ginekologa.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
aaaa
no to nic tylko działać

3mam kciuki za wszystkie mamusie, zebysmy tu wiosną mogły sie dzielic wrazeniami z porodów, pogadac o kupkach i pozalic za nieprzespane noce

Ale byłoby super

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-07-29, 19:28   #4644
wiznatalka
Rozeznanie

Bry

piątek... jeszcze jeden dzień i w końcu trochę wolnego..
wypiłam dziś chyba z pół litra wody z kiszenia ogórków - ale byłą dobra.. same ogórki mniej - parę mi się zrobiło pustych, ale jak na pierwszy raz nieźle..

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
nie wiem co to za podłogi cena rzeczywiście masakryczna ale akurat teraz sie tym nie martwie bo z rodzicami jestem sama na pewno bym się tu nie wybrała ale super te pokoje wyglądaja
super pokoje, i pewnie korzystaj póki możesz

Cytat:
Ja w podkolanówkach
tylko?

Cytat:
U mnie tylko Kielecki... TŻ ma szmergla
też uwielbiam Kielecki.. kiedyś kupiłam na spróbowanie z biedro, jakoś go zużyłam, ale bez rewelacji, inne markowe są dla mnie mdłe..

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Ja jak ostatnio spróbowałam troszkę ziemniaków, po około miesięcznej przerwie - w ogóle mi nie smakowały, także cieszę się że mnie do nich nie ciągnie, tak samo jak do pieczywa.
Jeszcze jakieś 2 tygodnie temu kupowałam ciemny chlebek, obecnie w ogóle nie jem żadnego.
Jedynie wafle ryżowe
nie powiedziałabym, że wafle ryżowe są zdrowsze niż razowy chlebek, ale może się mylę

Cytat:
Mocny jest. Do sałatek aż za bo zabija smak składników Także w sałatce robię zawsze przekręt
no wiesz, jak możesz, mi tam do wszystkiego pasuje i wolę go w sałatkach - daję malutko, tylko po to by połączyć składniki, świetnie podkreśla ich smak

Cytat:
teraz poluje na to ostatnio nie licytowalam bo kolezanka mcgayver niby sprawdzila ze sprzedawca wystawil cene minimalna 960zł
ale teraz napisałam maila, i minimalna cena to 300zł, a tyle moge dac tylko ze cena tego zestawu szybko rośnie

http://allegro.pl/show_item.php?item=1737997141
może tym razem się uda, świetny zestawik

Cytat:
Spójrzcie:
http://slodka-zemsta.blogspot.com/

Ludzie są zdolnie do wszystkiego
OMG

co do pazurków, nigdy nie miałam tipsów, ani żeli.. moje własne mają lepsze i gorsze dni, jak są pomalowane to się trzymają kupy, mam jakies odzywki, ale niestety brak mi systematyczności w ich stosowaniu
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:31   #4645
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Melduję się że jestem i Was podczytuję, ale nie zawsze piszę....

Haniula-widzę, że zaopatrzasz się w różne rzeczy dla L- i bardzo dobrze, ja też prawie od poczatku coś kupowałam i teraz nie mam problemu, że masę rzeczy mi brakuje-wręcz przeciwnie.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:56   #4646
evilcia
Zadomowienie

Alemi zimnoooooooooooo! BRRRR!!! Siedzę opatulona w dwa koce i cała się trzęsę w ogóle głowa mnie masakrycznie boli. Eh. Idę jakąś herbatkę ciepłą zrobić i chyba idę spać.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 20:39   #4647
Nadia5
Zakorzenienie

Jestem, żyję, wróciłam
Nadrobię pewnie po weekendzie.

Co się działo ?

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 20:49   #4648
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Jestem, żyję, wróciłam
Nadrobię pewnie po weekendzie.

Co się działo ?
a ja dziś tak se liczyłam, kiedy mija te twoje 10 dni

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

ale jestem poskubana przez komary
i głowa mnie boli
Stary 2011-07-29, 20:52   #4649
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dziś tak se liczyłam, kiedy mija te twoje 10 dni

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

ale jestem poskubana przez komary
i głowa mnie boli
Dzisiaj wróciliśmy, w sumie z nad morza wyjechaliśmy w środę ale jeszcze zaliczyliśmy Licheń

Brrr o komarach to mi nawet nie mów
Ale wyjazd udany więc mogę przymknąć oko na te małe bzyki

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 20:53   #4650
Paulunia8713
Zadomowienie

Nadia fajnie, że wróciłaś. Czekamy na relację wiesz gdzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości