|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
|
|
|
|
#242 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I dziwne społeczne potępienie "bo ona odbiera dziecko o 18". A zakupy czy sprawy do załatwienia same się zrobią? Ja i tak nie robię zakupów więc mnie to nie dotyczy :P ale jestem w stanie sobie wyobrazić matkę, która jeszcze musi nakupić po pracy ziemników i pieluch, skoczyć na pocztę czy gdzieś tam. Bessęsu. |
|
|
|
|
#243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oświecono mnie trochę, że niektóre dzieci zostają dłużej np do 17, ale do 18 to już chyba nie, więc ktoś je musi i tak odebrać ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja może jednak spasuję z tą chęcią dida nie no ja wiem ze pozostaje chuopu prikazać jakieś bazowe zakupy no ale koniec końców som rzeczy którym chiałabym się przyjrzeć z bliska a moze nie som - hmmm te 7 dni jak byłam chora i bidna to szły mu nieźle - jak na początkującego to całkiem nieźle raz przynióśł pęknięte jajo i nawet ziepki nie poczebował bo tak nie znosi lewizny i marnotrawstwa, ze sam sie ukarał gópi gópi gópi to by mi pasiło nie latać na zakupy zanotowane
|
|
|
|
|
#245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszysz się?Ja- Bright Crystal!!! ale co zrobić- szłam dziś w nim Puławską i tak się poczułam różowo i beztrosko, nic się nie poradzi na to No to- we wtorek Medusa, we czwartek- Eternity, dziś- Bright i tylko czekam, az się Benefit pojawi na All
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
A i fogle to muszę się chyba leczyć na piżmo, wpadłam dziś w trans i zaczęłam prasować, prasować i prasować
(na dodatek jeszcze dziś ciepło bardzo jest ), jeszcze tylko kilka rzeczy mi zostało (poza tymi wysłanymi do Flo i poza tymi, które dziś uprałam ). Co ja będę robić jak wszystko poprasuje? Czy to jest uleczalne, drogie Wizażystki? ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- A ja właśnie często wolę iść sama po coś, żeby mi Tż czegoś złego nie kupił ![]() Idę na plac zabaw, hurrraaa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka jestem przystosowana do świata baaaaardzo się cieszę - on ma w sobie cos niegrzecznego, i coś Versaczowego - "tandetny luksus" w sensie złoto duuuużo złota pozłącane wszystko - wiesz co mam na myśli - i ja to mówię w pozytywach kumpela używąła kiedyś często - i smuga za nią ciągnąca się to była taka smuga przebojowości połączonej z zalotnością i przepychem a'la rezydencje Versaczów Donatellów: "kolorowy zawrót głowy ale kosztował swoje" ![]() a może to tylko moje wrażenia - sam zapach został skrzywdzony przez wszechobecnosć - nadmierną popularność - ale teraz już jest spokój chyba ? ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() uffff to kara za moje rebusy
|
||
|
|
|
#248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide poczytać o rozterkach egzystencjonalnych ![]() Cytat:
tylko moje kłaki bym pewnie zwijała pół dnia, a fryz trzymałby się z godzinę
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do slimaczków- to chyba lepsze są od wsuwek i klamerek takie...pikutki, no...sczypawki... Jeszcze ciekawe, jak się robiło takie plaskie fale a la Pola Negri
|
|
#250 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
pierwsze albo drugie Pooooolllllllyyyyyyyy, nie trzymaj nas w niepewności ![]() Cytat:
i wcale by mnie to nie zdziwiło ![]() Cytat:
w sumie ponad 20 ml, chętnie się podzielę niektórzy tak twierdzą ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ino łobecnie nie mój, jako i obecnie Elle nie moje - choć pięęęęęęęęękne - no co aj mogiem ze odstaję od nich ale już np inne co były kiedyś nie moje teraz są moje ( Essence i Le Parfum) - no kobieta zmienną jest o! |
|
|
|
|
#252 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
fale podobnie, układa się palcami i przypina czymś aż włosy nie wyschną a te sprężynowe szczypawki (bo chyba o tym mówisz) mogłyby odcisnąć ślady na lokach, słabo trzymające wsuwki są do tego najlepsze - chyba że specjalistyczne klamerki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
toć ba - Tyś pierwsza o tem tu pisałą
ja się ino podpisuję ![]() nooo - gro znajomych z osiedla ma dzieci w żłobku ( bezrobotne) i odbierają je o 13stej - wypas co nie? ![]() do 13stej robio zakupy, gotują obiady itepe bo są niepracujące a dzieciak z głowy - ehhh no taka polityka ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- skąt dziś klikash bedo foty? lubiem zdjecia budowlane |
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
foty zaraz zrobię, a ekipa faktycznie zasuwa, aż miło kutfa mam wieśniacki balejaż na gowie i wcale się ty nie przejmuję (fot nie będzie) miało być jaśniej, jest ciemniej mam cud urody pasma w pierdylionie odcieni blond, rudy, brązowy widać, że z Kaszub
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
INSTALLING SUMMER.....
██████████░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░ 33% DONE. Installation failed. Error 404: Season not found. The season you are looking for may have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable in Poland. Please try again later.
|
#258 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Red - a Sensuous jak Ci się układa/widzi?
bo mnie, po początkowych nutach - takich se - nie przepadam ze temi kfiatami ale jakoś sprytnie zrobione nawet ujdo - głowa i baza przyprawia o mruczenie - choć przyskórne, to mi akurat nigdy nie przeszkadza ![]() lubię miodek - nic nie poradzeu - a on tu taki nie oczywisty a do tegow moim ulubionym towarzystwie drzewno pieprznym to wręcz miód na moje serce ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#261 |
|
Nindżopesz
|
Nie znam, brzmi kusząco, idę o nim czytać.
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty w Balejażu a ja w Cryst.B.
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#264 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ja bym dała 10 godzin, bo w poł godziny to ja w kraku do roboty nie obróce,a co dopiero w takiej warszawie .ale pono ludzie teraz kombinujo tak,zeby dzieko dac do złobka nie koło domu tylko jak najblizej roboty-wtedy 8,5 godziny styka. ja sie całt czas dziwiłam jak innni dają rade, bo u mnie do tatusia domena była-po w domku najpóżniej o 15 ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale juz sie zdążyłam wkurfic-dojechalam do domu i pacze-okulary za prawie 600 zł som z letka z✂✂✂ane-jakis paprosz zostawili przy jednym szkle miedzy szkłem a oprawką , fakture juz posłałam w swiat-i co teraz?
|
|
|
#265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz o so chosi ? ![]() To idę na pw Jak tam w pokoju bez klamki się żyje? ![]() Cytat:
Cytat:
Cza było wcześniej pisać, to bym próbencję podesłała, bo teraz to już cały flakon melk posłałam Przeżyłam plac zabaw ![]() Nii ma gryxa? Mam nadzieję, że nie siedzi i się dołuje... ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Fogle zadzwonił do mnie kolega i kciał nas na piffo wyciągnąć, ale qrde krucho z kasą teraz, po tym remoncie... (a ja już wiem jak takie wyjścia wyglądają ) a kolega mówi, żeby się nie przejmować, on stawia itd, a ja tak nie lubię
|||
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#267 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no nie wierze że masz tyle kg do zrzucenia żeby kolana to zauważyły mam nadzieję że u Ciebie to początek końca problemów Cytat:
wtedy będzie czas na Wizaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zeżarło mi część cytatów ![]() po wizycie nie jestem jaśnie oświecona, zostałam przyjęta, lekarz napisał w karcie ze zostałam zakwalifikowana na artroskopię i wpisana na listę oczekujących. Termin pozostaje nieznany, bo kolejki mogą sie zmniejszać trochę, aczkolwiek mam się kontaktować na początku przyszłego roku albo oni zadzwonią... a termin potencjalnie za 1,5 roku czyli hmmmm na moje oko już 2013 roku potrzebuję sponsora na prywatny zabieg
|
||||||||
|
|
|
#268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||
|
|
|
#269 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nieźle ![]() Cytat:
normalnie kocham ten kraj ![]() mam humor ziepany i jak pomyślałam dlaczego, to mi wyszło, że przez te urodziny, na które jutro jedziemy, do naszych bliskich (kiedyś)przyjaciół. Kontakt się zerwał po naszej przeprowadzce na wieś i w sumie zapraszaliśmy się nawzajem pare razy przez te dwa lata, ale nigdy nic z tego nie wyszło I jutro mamy jechać i nawet zostać u nich na noc i ja nie chcę , i nie wiem dlaczego zdziczałam chyba
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Oświecono mnie trochę, że niektóre dzieci zostają dłużej np do 17, ale do 18 to już chyba nie, więc ktoś je musi i tak odebrać 
to ja może jednak spasuję z tą chęcią dida
bierzesz kosmyk włosów, zwijasz go ładnie palcami w płaskie kółeczko i przypinasz to kółeczko do głowy wsuwką albo dwoma.. i tak kolejno przypinasz na całej głowie kółeczka zwinięte w tę samą stronę.

(na dodatek jeszcze dziś ciepło bardzo jest
), jeszcze tylko kilka rzeczy mi zostało (poza tymi wysłanymi do Flo 

pfff