|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
![]() ja na razie testu nie kupuje bo mam jeden w domu... a może kupię z 5... cholera... najgorsze jest to, że jak bede ich miałą tyle w domu to mogę się nie opanować i bede je robić codziennie pod koniec cyklu z tą cholerną nadzieją, że może jednak... Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-07-29 o 16:07 |
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Cytat:
|
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
ok
to jak termin wypadałby ci na 4 kwietnia??hmmmm---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- dziewczyny powiedzcie to jak to jest teraz jak mi sie skończy @ to za ile dni bede miala owulke??kurcze mam nadzieje ze uda mi sie w pierwszym cyklu starania na 12 mam wizyte u gin.zobaczymy co on mi doradzi jak myslicie czy powinnam brac folik??bo ja akurat nie biore teraz hmmm kurcze mam jedno dziecko ale to 3 lata temu jak zaszłam z mężem i teraz juz nic nie wiem zgluppiałam jak to sie stara o nastepne dzieciatko:P![]() ![]()
Edytowane przez aniula83 Czas edycji: 2011-07-29 o 16:42 Powód: mężem |
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do owulki nie jesteśmy w stanie Ci powiedzieć bo nie prowadzisz obserwacji jak długie były Twoje ostatnie powiedzmy 3 cykle?ooo prowadzisz obserwacje ale nie wyświetla mi się Twój wykres tylko strona do logowania
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z terminem to jakos tak wypada Ze na poczatku kwietnia![]()
|
|
#1776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ostatnio cykle sie wydłużały bo robiłam dietke dukana i troszke se poprzestawiałam @ teraz czekałam aż dostane i miałam straszne bóle juz myślałam ze cos mi jest ogólnie jestem po zabiegu w grudniu łyżeczkowaniu,więc te cykle sie troszke po tym zmieniły...u mnie apteka otwarta dopiero w poniedziałek ale mam feminatal n więc wezme przez weekend te witaminki a od poniedzialku folik a jak nie biore od pierwszego dnia starań o dzidzie to cos sie stanie??
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zerknijcie na mój wykres... na notatkę...
bo ja już nie wiem jaki śluz mam dzisiaj zaznaczyć ![]() kaskaderkooo kochana gdzie jesteś?????? wraaaacaaaajjjjj ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
po prostu zalecają brać tak na 3 miesiące przed starankami już...W poprzedniej ciąży brałam tylko miesiąc przed i zaszłam. Mam zdrowego, radosnego synusia który teraz kosi z tatą trawę swoją prywatną kosiarką ![]() Kurcze ten dukan... też na nim byłam. co prawda skończyłam już jakiś czas temu, ale też się zastanawiam czy mi nie poprzestawiał tego cyklu... Fajnie się chudnie ale uważam, że wyniszcza organizm... więcej na niego nie wrócę no nic... mierz temp, obserwuj się... i działajcie między 10 a 20 dniem cyklu szczególnie bardzo... a najlepiej do końca ja mam taki zamiar systematycznie co 2 dni co by armia miałą czas się dobrze odbudować...Taką technikę stosowałam w cyklu w którym zaszłam i teraz też będę... no chyba że się nie uda to pomyślę nad zmianą taktyki i zrób coś żeby było widać Twój wykres
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-07-29 o 16:58 |
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja lezalam od 15 do 30 minut na brzuchu, bo mam macice w tylozgieciu. - w tym cyklu sie udalo.
We wczesniejszych lezalam ok 15 min z nogami do gory i nic. Cytat:
a co jedzenie ma do hormonu???? najlepiej z pierwszego moczu, zeby stezenie hormonu bylo wyzsze.
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#1779 |
|
Wtajemniczenie
|
helo, tak tylko kliknę na dzień dobry
|
#1780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisze, że odczuwa się ból w pozycji od tyłu i przy menstruacji boli dolna cześć pleców... no cóż... jak kochamy się od tyłu to zaraz przestajemy bo tak boli, że paznokcie wbijam w łóżko i przygryzam poduszkę... po prostu się nie da... no chyba że jestem na maxaaa rozgrzana... no i przez pierwsze dni @ krzyż boli, cieżko mi się całkowicie wyprostować... chyba czas zaczać spać na brzuchu
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak sobie ogladałam zdj ecia moich zwierzaków i popatrzyłam na swoja suknie ślubną. Wklejam Wam foto tej sukni, i tak sobie pomyslalam jak ja bede wygladała w niej z brzuszkiem Slibn za 2 miesiace bede w 3 miesiacu ciazy niewiem czy bede miala brzuszek juz widoczny, ale normalnie to brzucha niemam, wrecz jestem płaska wiec mzoe szybciej wyjdzie??
Ciekawe jak ebdzie sie prezentował (to juz druga dzis wiadomsoc ktora zamiast do Was powedrowała do innego watku pierwsza to ta z testem
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ze skarbu, pomóżcie aniuli bo ja się na tej stronce nie znam
![]() gospella ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() hmmm... obawiam się, że brzuszek będzie widać i obawiam się, że w takiej sukience średnio to będzie wyglądać ![]() ale kiecka piękna syrenka nie bardzo mi się widzi z brzuszkiem... ale zobaczymy czy Cię szybko wysadzi ![]() Ja w pierwszej ciąży już w 9 tygodniu musiałam kupować ciążówki... aż boję się pomyśleć co bedzie teraz bo w drugiej ciąży dużo szybciej brzuch wywala ![]() na finiszu miałąm ok 116 cm w obwodzie
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-07-29 o 17:12 |
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
aniula83 musisz dac opcje ze dosteone dla wszytskich, Bo masz dla zarejestrowanych
Jak dasz to jak bedziesz na wykres swoj wchodzic to nad nim bedzie link. Skopiujesz go i wtedy dasz w podpis
|
#1785 | |
|
Rozeznanie
|
adaikaka założe sobie tez wykresik tam gdzie masz ty i ciasteczko
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
mój brzuch w 21 tc i 29 tc
![]() jak znajdę zdjęcie z finishu ale to już w domu to Wam wstawię ![]() Jezuniuuu
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-08-03 o 22:39 |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
ja już wykupiłam abonament do września ale bym zrezygnowała gdybym wiedziała o skarbie np. *** a tu mój skarb po urodzeniu i aktualnie Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-08-03 o 22:40 |
|
|
|
#1788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno bo juz mi ją uszyli tylko schudłam i w biodrach i brzuszku są luzy mieli ją zwezac ale wiedzialam z emoge zajsc to kazałam sie wstrzymac do wrzesnia Jak przytyje nie bedzie trzeba zwezac najwyzej![]() Moze nie bedzie az takiego wielkiego brzucha. ja za chuda talie mam zeby miec princeske. Wydaje mi sie ze gorzej by wyglądało jak bym miała jakas wielką sukienke szroką. taka obcisła chyba z lekkim brzuszkiem bedzie lepiej wygladac. Zwlaszcza ze jeszcze to nie ebdzie taki big brzuchol![]() No ale zobaczymy. jak mierzyłam takie princeski badz w litere A to wygladałam jak w worku. W tali mozna bylo mnie objac rękami a na dole taka wielgachna byłam. Dlatego wybrąłam taką. No i taka musi byc ![]() Tylko tak sobie mysle..... Wsumie chciała bym by szybko brzuszek bylo widac, mojej mamie bylo widac od 5 miesiaca ale ona niebyla szczupła. Miala brzucha wiec mzoe dlatego. Bedzie co bedzie ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta kobiecie w ciąży we wszystkim ładnie ![]() |
|
|
|
|
#1790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|||
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1792 |
|
Rozeznanie
|
adaikaka śliczny ten twój brzusio i syneczek tez slodziaczek
![]() ![]() to ja też pochwale sie swoim brzuszkiem i syneczkiem:P
|
|
#1793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale profilaktycznie będę teraz leżeć na brzuchu ![]() no wielki ale jak Wam wrzucę fotę z finishu to padniecie ![]() ![]() Cytat:
pochwal się, pochwal ![]() nooo w końcu widzę Twój wykres ![]() kaskaderka
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-07-29 o 18:02 |
||
|
|
|
#1794 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Ale żeście się rozpisały
Musiałam się nieźle skupić żeby połapać wszystko ![]() Cytat:
ja bym test powtórzyła jednak, bo można mieć okres będąc już w ciąży i wiem to z praktycznej strony a nie że wyczytałam Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hejka Cytat:
Cytat:
Ładna sukienka, dobrze dobrana do twej drobnej sylwetki
|
|
#1795 |
|
Rozeznanie
|
o to jak byłam w 9msc pod oniec czerwca 2009 roku
|
|
#1796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
ale brzusio
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- dobre, dobre kochana wiem, że na owu za wcześnie ale nie wiem jaki teraz ostatecznie śluz zaznaczyć... chyba zaznaczę że kremowy po prostu...Ale chyba okres płodny mi się zaczyna czuję to między nogami |
|
|
|
#1798 |
|
Rozeznanie
|
a to món synus zaraz po porodzie i obecnie w dniu ukończenia 2 latek
|
|
#1799 |
|
Rozeznanie
|
hahaha dokładnie mam nadziej ze i ja za miesiąc bede tak szcześliwa jak ciasteczko
mój mąz tez strasznie sie napalił na drugie
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ten sam rocznik mój 25.08 skończy 2 latka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

to jak termin wypadałby ci na 4 kwietnia??hmmmm

jak długie były Twoje ostatnie powiedzmy 3 cykle?

gruntują mi podłoge