![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
witamika dobrze ze nadal trzymacie sie we dwie
udalo mi sie ustrzelic taki zestaw dla malego na starsze miesiace, za cale 120zl. niektore rzeczy jeszcze z metkami sa
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zadomowienie
|
bahamadia - witaj
![]() ![]() ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwalił mnie Mikołajek i beżowe mokasyny ![]() ![]() Urocze ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Witaj, a raczej witajcie ![]() Zniknęłam na jakiś czas i znowu powróciłam, bo jakoś tak bez Was dziwnie było ![]() Tyle się tu dzieje i tyle rzeczy można się dowiedzieć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ciuszki genialne... buciki z tygryskiem i strój mikołaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
zatem witaj ponownie... ![]() teraz zamiast lezec, siedze w wyrku i co chwili na wizaz zerkam, co tam znow naskrobałyście :P
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie strasznie takie stroje z mikołajem podobaja i małemu muszę kupic bo Julii kupiłam trój Mikołajowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zerkaj, zerkaj, bo jak sama już wiesz wszystkie brzuszki to gadułki. Wybić się z rytmu bardzo łatwo, ale zaskoczyć z powrotem ![]() ![]() Najważniejsze, abyś jak najwięcej odpoczywała, a leżąc szybko nadrobisz stronki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zadomowienie
|
pewnie masz racje, ale na dzis nie mam sil :P jakas zmeczona jestem... plecy bolą od lezenia :P najwazniejsze ze nie musze byc przykutra do wyrka całą ciąże :P współczuje tym dziewczynom które nie mają wyjścia... w takich sytuacjach człowiek dużo docenia...
na początku miałam wiare że z tżtem będzie OK jak wyjde, ale ten czas uświadomił mi, że on nic się nie zmienił....wczoraj gadaliśmy i te teksty... nadal nieodpowiedzialny człowiek... mogłam na niego liczyc w szpitalu, choc moze bez szału... ale nie sadze bym teraz tez mogla... coz... pogodziłam się już gdzies z tym, ze bede musiala sobie radzić sama, choc tak na serio sama nie bede... dowiedzialam sie ile osob jest ze mna, ile osob mnie wspiera i na kogo moge liczyc...i choc nie ma tego za wiele, to najcudowniejsze jest to że ktos taki jest, wiec nie bede sama... nie bedziemy same ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zadomowienie
|
a ja wsunełam wileki talerz frytasów....no ale oprócz tego zjadłam dzisiaj na śniadanie 3 drożdżówki
![]() Kurcze ja musze mojemu Mikołajowi zakupić taki strój albo chociaż buciki mikołajkowe bo co to za Mikołaj by był hehehehe ale chyba mój syncio ma ślepą mamusie bo nie widze na allegro takich rzeczy ![]() Ale sie jakieś głupie niebo zrobiło żeby tylko burzy nie było bo mój mężuś w pracy a ja w nocy jak burza to straszny osrałek jestem ![]()
#2050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj przestań. Pisz jak masz tylko ochotę, zrobi Ci się przynajmniej lżej na serduszku i nie będziesz sama się zadręczać ![]() Może jak maleństwo się urodzi pójdzie po rozum do głowy i będzie pomagał ![]() Mi też w sumie lekko nie jest... Męża nie widzę do ok 15-16 przyjeżdża je obiad i zmyka na ryby, przyjeżdża a ja do kolacji i tak w kółko ![]() Mnie z kolei bolą 4 litery od siedzenia. Koło w aucie mi się rozwaliło, nie mam kasy aby kupić nowy komplet i tak siedzę na tej pipidówie całymi dniami ![]() Mame mam niby nie daleko bo do Wrocławia mam 35km, no ale bardzo rzadko się widzimy i nie jest mi z tym lekko widząc częściej rodzinę Maćka niż swoją ![]() W Pn jedzie na rozmowę kwalifikacyjną i może się uda dorwać jakąś sensowną pracę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |||
Wtajemniczenie
|
ty szczęściaro
![]() prze ciążą lubiłam tylko do piwka, ale teraz skoro piwka niet, to cóż z braku laku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko więcej buraków i szpinaku (i pewnie jeszcze innych skąłdników których nie pamietam) musisz jeśĆ i będzie ok ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez sie tego boję, ze własnie zamiast sn będzie cc, po iluś tam dobach nawet bólu i stresu ![]() w Madurowiczu to i ja chcę rodziĆ, bo mam tam swojego lekarza prywatnie i tego na nfz ![]() o! a nie słyszałaś aby przenosili szpital na Czechosłowacką? tzn. oddział? ale widzę, że zadowolona wróciłaś ze szpitala ![]() ![]() tymczasem po smalcu naszła mnie ochota na kakao ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kakao albo zwykłe płatki na mleku ![]() musze czekać do jutra bo oczywiście ani tego ani tego nie mam w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wizytę ![]() Cytat:
![]() Super, że wróciłyście w dwupaku ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wrocław... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na rozmowe? a nie robią problemu że ciąża ? bo i ja myślałam, żeby prace dorwać, ale ciąża juz widoczna więc nikt nie bedzie ryzykował :/ bo wie ze to zwolnienie zaraz i heya :/ zwlaszcza ze to juz 6ty miesiac ... a akurat teraz super fajne ogloszenia są.... miałabym gdzie wysyłać CV :P a co do tżta... jego nieodpowiedzialnosc polega na tym, ze nie ma pracy i jej nie szuka, bo zawsze ma wazniejsze sprawy, jak np czyszczenie akwarium i inne tego typu ( az wstyd gadac)... i zaskakujace jest to, ze ludzie potrafia wyjechac do innego miasta, kraju, zeby tylko dzidzia i rodzina kase miala i spokoj finansowy, a ten len mysli chyba ze skarb wykopie :/ porazka... jak na faceta co ma 31 lat !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | ||
Rozeznanie
|
Witaminka, super, ze wszytsko dobrze jeszcze tylko 15 tygodni
![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam sliwki, ale chyba znow zrobie ciasto drozdzowe. Cos mam ostatnio smaka na drozdzowe. Myszczka, to dobrze, ze juz odstawiasz luteine Ja sie dzis ucieszylam. Zadzownili do mnie z medicoveru i okazalo sie, ze choc nie mam zabiegu laserowania siatkowki w pakiecie, to przez to ze, u mojego meza byl blad systemu i jemu zasponsorwali i wprowadzili mnie w blad to mi tez jednorazowo zasponsoruja. ![]() Kupilam sobie jeansowa spodnice na allegro, teraz poluje jeszcze na bluze ciazowa, jak sie tak chlodno robi to jednak trzeba miec cieplejsze ubrania juz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehehehe... edukacyjny powiedzialabym :P z tego co podpytywalam to juz rok przenoszą na czechosłowacką i raczej w tym roku to nie ma opcji ... ale najprawdopodobniej w przyszlym,...bo te plany juz od jakiegos czasu :P jest szansa nikaa ze sie spotkamy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Rozeznanie
|
Ja bralam wczesniej centrum materne plus DHA co 2 dni i biore biofer z zelazem codziennie.
Teraz kupilam pharmaton maturelle bo sa tansze o 17 zl jakos. Strasznie ryba smierdza jak dla mnie, tez bede brac co 2 dzien, tak na wszelki wypadek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Wtajemniczenie
|
Ja po wizycie, z Malą ok ale i tak w poniedziałek idę do szpitala
![]() ![]() ![]() witaminka ciesze się że u Was wszystko ok ![]() Mi na skierowaniu do szpitala gin napisał - 23 tc zagrożenie porodem przedwczesnym ![]() Bosssszzzze nie chce do tego szpitala znów, to już będzie 3 raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach ten Wrocław, wszystko w nim uwielbiam ![]() Mieszkałam od ur, a od ponad 3 lat mieszkam pod Strzelinem i szału dostaje ![]() No, ale nie miałam co wybrzydzać, bo u mnie w domu nie ma warunków na poszerzenie familii ![]() (więc przyjęłam to wszystko na klatę ;p ) Jeśli chodzi o rozmowy w sprawie pracy, to szukałam, ale do 3 mąca, żeby właśnie jeszcze nie było widać itp, no ale z wiadomych przyczyn siedzę w domu ![]() Chodziło mi o rozmowę mężulka, szuka pracy, wysyła cv i dupa, dorabia tylko coś na boku, no ale w Pn jest dzień sądu... (chociaż pojedziemy sobie do mojej maminki) ![]() Co do facetów to nigdy nie zmądrzeją - nie ma się co łudzić, czasami nawet ![]() ![]() Ttam rybek i akwarium również przeżywałam, z tym, że przed wielkanocą stwierdziłam, że musi się ogarnąć, a nie kasę na rybki wydawać i poszłoooooo ![]() ![]() ![]() ![]() Moim marzeniem jest wyjechać do Włoch i tam zostać, póki co marzenie nie do spełnienia ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
szyjke masz 4,5 cm ???? to moze mnie dlatego trzymali, bo ja mam 2 cm, choc na szczescie zamknieta...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zadomowienie
|
dziewczyny odebrałam laptopa swojego z naprawy działa
![]() ![]() ![]() czekałam tydzień i cztery dni a straszyli 4 tyg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja myslalam o przeprowadzce do wrocka, ale za daleko od domu... teraz jak dzidzia bedzie to z racji ze mam tylko tate, ze tak powiem na miejscu, to sie ruszac, jak narazie nie chce... moze jak mala podrosnie :P ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kolejnej wizycie tj ok 20.08. muszę się również zapytać ile moja ma (chociaż nie wiem czy mi powie). Niby co wizytę lekarz mnie bada i mówi, że wszystko ok, macica świetnie trzyma, ale zapytać warto ![]() Również nie biorę żadnych suplementów, co tylko zaobserwowałam niedawno, to pękające naczynka, więc temat muszę koniecznie poruszyć i wydaje mi się, że tylko o te pigułki poszerzy mi menu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 |
Zadomowienie
|
WITAMINKA jesteś!!!! strasznie się cieszę, żę wszystko się unormowało. Odpoczywaj i leż bezwzględnie! Ty miałaś krwawienie czy plamienie?
MAGOLINA na pewno będzie dobrze ![]() A nasz synuś waży 800g , 25 tydzień ciąży. Czy to nie za dużo? No i ginek nie badał mnie na samolocie znowu, jestem zdezorintowana. EDIT: Czy jak jesteście ważone w gabinecie to od tej wagi gin coś odejmuje? Bo ja u każdego inaczej ![]() ![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2011-07-29 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=witaminkaccc;284395 17]Twoj tżet, jak rozumiem, chociaz sie stara, moj mam wrazenia wpadl w depresje i liczy ze skarb wykopie i nagle zostanie milionerem... a tu trzeba byc realista, zejsc na ziemie, zakasac rekawy i do roboty :P czasem mysle ze bez nas Ci faceci by zgineli :P ja przez tżta mam sporo problemow dlatego warunek pracy jest naszym byc labo nie razem... a skoro jemu na pracy nie zalezy, to ja juz sie nie chce napinac, bo koncze w szpitalu :P
ja myslalam o przeprowadzce do wrocka, ale za daleko od domu... teraz jak dzidzia bedzie to z racji ze mam tylko tate, ze tak powiem na miejscu, to sie ruszac, jak narazie nie chce... moze jak mala podrosnie :P Na wszystko przyjdzie czas. A choć wiem, że to trudne, męża musisz mimo wszystko wspierać. Ja momentami groziłam że się wyprowadzę do mamy, ale to tylko takie moje gderanie ;p Nerwy są złym doradcą, coś o tym wiem jeśli chodzi o nerwy i ciążę, więc przy tej staram się nie być takim cholerykiem jakim zazwyczaj jestem, ale wiem, że życie to nie je bajka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magolina Kochana jhak trzeba to idz ![]() ![]() Weż ze sobą numer do kogoś i pisz co tam u Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
No to super ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Kochana nie przejmuj sie że tyle bo to i tak nie na 100 % także nie masz sie co stresować. Napewno jest OK ![]() Ja to wogóle sie zastanawiam jak oni mogą maluszki zważyc takim czymś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Raczkowanie
|
A ja witaminki łykam....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak off topic.. wlasnie znajomi przywiezli mi lozeczko...!!! to ktore mialam upatrzone!!! zrobili mi prezent i kupili z okazji wyjscia ze szpitala!!! jestem w szoku !!!!! to najlepszy prezent dla mnie od dawna... odruchowo zadzwonilam do tżta i mowie ze wlasnie dostalam w prezencie lozeczko... uslyszalam cisze i : aha.... wiec zakonczylam rozmowe, bo najwidoczniej mu przerwalam w czyms na bank waznym... ehhhhh palant! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- co do witamin- ja łykałam falvit mama, wyłykałam 50 tabsów a i tak mam anemie i problemy z nerkami :/ więc nie udalo mi sie ustrzec przed jakimis przeszkodami :P narazie mam nie łykać :P
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? Edytowane przez witaminkaccc Czas edycji: 2011-07-29 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie biore żadnych witaminek tylko łykałam kwas foliowy, a teraz mam też TARDYFERON brać i zrobic badania za 2 tygodnie i zobaczyc czy jest jakas poprawa :/ . Co do TZ to naprawde palanat. Super masz niespodzianke ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Raczkowanie
|
Witaminka super że jesteś już znowu tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.