Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 18:39   #601
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

/agatku bo Ty chudzinka jestes, więc mozesz chyba wcześniej czuc dzidzie...

ja chyba dzisiaj cos czułam takie bulgotanie dłuższy czas w jedym miejscu....ale nie jestm pewna czy to bobasek czy jelita..
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 18:41   #602
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
w 15 tygodniu juz czujesz kopnięcia? ale super, może ja tez za niedługo poczuję, jestem w 13 tygodniu
jak jestem głodna to najbardziej czuję, bo się dziecie domaga i w różnych miejscach na brzuchu tak podskakuje czy co ale tak raz dziennie tylko jak się uda, i przy kichnięciu to czuć jak ta lala, bo się dzieciaczek przestraszył czy co

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 18:42   #603
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
jak jestem głodna to najbardziej czuję, bo się dziecie domaga i w różnych miejscach na brzuchu tak podskakuje czy co ale tak raz dziennie tylko jak się uda, i przy kichnięciu to czuć jak ta lala, bo się dzieciaczek przestraszył czy co
świetnie to ja czekam na jakies pierwsze ruchy u mojego maleństwa
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 18:43   #604
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
nie strasz dziecka nie kichaj
Stary 2011-07-29, 18:48   #605
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm moze koreczki?
Jakieś sałatki ze świeżych warzyw

Może taka sałatkę z kurczaka podsmazonego w przyprawie do kurczaka przekładany zwykla posiatkowana kapusta pekińską, ogórkami kiszonymi, kukurydzą z majonezem i keczupem?

Tutaj jest przepis, znalazłam go w necie, robiłam kiedys i wszystkim smakuje zawsze

cycki kurze w kostke - posypujemy przyprawą Gyros i smażymy
Kapusta pekińska - drobno posiekać
cebula - w kostkę
ogórek kiszony ew. konserwowy w kostkę
kukurydza
majonez+ketchup i ja dodaję jeszcze odrobinę musztrady dla zoastrzenia smaku.

I układamy warstwami w szklanej misie:
1. cycki kurze
2. cebulka
3. kukurydza
4. polewamy powstałym sosem ketchupowo-majonezowym
5. dość gruba warstwa kapusty pekińskiej

i tak do wyczerpania składników - oczywiście ostatnią warstwe stanowi kapusta.
Ja robię akurat bez cebuli
Ja robię podobną, tylko bez ketchupu
A koreczki to bardzo dobry pomysł Sama podkradnę

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
To co mam już na myśli to własnie: sałatka z warzyw z działki, koreczki warzywno - mięsne, krakersy z pastą czosnkową i koperkiem, kiebłaki, skrzydełka, nalesniki nadziewane mieskiem i warzywami na grilla i może karkóweczka. Chipsy, paluszki i hmm.... może pokrojone ogóreczki i pomidorki ?

zokasamoska - wielkie dzięki ;*
Myślę, że pokrojone warzywka to dobry pomysl

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Proponuję ostatnio dość modną i fajną, lekką sałatkę z arbuza, fety z czerwoną cebulką na paru forach dziewczyny ją polecały jako hit imprezy, który szybko znika

A ja zaczęłam URLOP Dwa tygodnie bez pracy
Jakoś nie umiem sobie wyobrazić arbuza z cebulą i fetą Robi się do tego jakiś sos?

Cytat:
Hejj, wróciłam od koleżanki Ale fafjnego ma bobasa hihi, ale jakoś się bałam troszkę, jakaś niepewna do małych dzieci jestem... może doszło do mnie w końcu, że w ciąży jestem? Bo jeszcze nie dochodzi, brzucha brak chyba jak urodzę, to wtedy dojdzie!
No wtedy będzie musiało

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 18:49   #606
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

A zjadanie prezentów urodzinowych nie jest wcale takie dziwne, bo np. czekoladki też zjadasz, tyle, że one nie kicają, nie mają mięciutkiego futerka i nie patrzą na Ciebie słodkimi oczkami

Zosiu wszystkiego najlepszego

A ja właśnie wciągnęłam pół czekolady z orzechami, wszystko przez to że byłam na zakupach i ona tak ładnie na półce wyglądała....nie mogłam się oprzeć. Kupiłam też truskaweczki i jutro placek będę piec

A naleśniczki to ja poproszę

Tą sałatkę "gyros" co przepis powyżej, to ja polecam bo sama robię tylko ze jeszcze jak mieszam kethup z majonezem to czosnek dodaję
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 18:50   #607
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Moje zaczęło w niedziele kopać i teraz już codziennie czuję szturchańce, a jak przez dłuższy czas się nie rusza to się stresuję. Ostatnio mąż przyłożył rękę i dostał kopniaka, śmiałam się później z niego do samego wieczora, bo się biedak wystraszył. Powiedział, że to tak dziwnie jak coś tam we mnie żyje i się rusza
Agatku, a jak tam Twoja babcia i jej zdrowie?

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-07-29 o 18:53
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 18:52   #608
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość

Zosiu wszystkiego najlepszego

A ja właśnie wciągnęłam pół czekolady z orzechami, wszystko przez to że byłam na zakupach i ona tak ładnie na półce wyglądała....nie mogłam się oprzeć. Kupiłam też truskaweczki i jutro placek będę piec

A naleśniczki to ja poproszę

Tą sałatkę "gyros" co przepis powyżej, to ja polecam bo sama robię tylko ze jeszcze jak mieszam kethup z majonezem to czosnek dodaję
Ja tysz z czosnkiem
Stary 2011-07-29, 18:54   #609
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Heloł

wróciliśmy, pogoda pod psem, ale odpoczęliśmy trochę.

Myślałam, że kilka stron będę miała do nadrobienia a tu... 16

no i dziś 17t0d czy to znaczy że zaczynam 18tc i 5 miesiąc??? czy to za tydzień???
Witaj po urlopie

I gratulacje piątego miesiącabo tak, 17t i 0d to początek właśnie
Stary 2011-07-29, 18:58   #610
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ale mi się nic nie chce....
Stary 2011-07-29, 18:59   #611
kasikzaki
Zadomowienie

A co do ruchów to jeszcze nie chciałam nic gadać bo sama nie jestem pewna czy to to ale we wtorek poczułam coś takiego dziwnego jak by mnie od środka ktoś pukał, to było dość szybkie i trwało z minutę i moja siostra mi powiedziała ze może dzidzia czkawki dostała wczoraj tez coś tam poczułam i teraz przed chwilą tak w dolnej części brzucha takie śmieszne bzdrynk....bzdrynk Może się zaczyna
Stary 2011-07-29, 19:01   #612
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Moje zaczęło w niedziele kopać i teraz już codziennie czuję szturchańce, a jak przez dłuższy czas się nie rusza to się stresuję. Ostatnio mąż przyłożył rękę i dostał kopniaka, śmiałam się później z niego do samego wieczora, bo się biedak wystraszył. Powiedział, że to tak dziwnie jak coś tam we mnie żyje i się rusza
Nawojka, gratuluję kopniaczków

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
A co do ruchów to jeszcze nie chciałam nic gadać bo sama nie jestem pewna czy to to ale we wtorek poczułam coś takiego dziwnego jak by mnie od środka ktoś pukał, to było dość szybkie i trwało z minutę i moja siostra mi powiedziała ze może dzidzia czkawki dostała wczoraj tez coś tam poczułam i teraz przed chwilą tak w dolnej części brzucha takie śmieszne bzdrynk....bzdrynk Może się zaczyna
Super

Stary 2011-07-29, 19:08   #613
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Nawojka, gratuluję kopniaczków
Dziękuje
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:18   #614
Lucy1111
Zakorzenienie

Inutil, jak to 5 miesiąc?! matko kochana, przecież Ty dopiero co test robiłaś!!
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:25   #615
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj po urlopie

I gratulacje piątego miesiącabo tak, 17t i 0d to początek właśnie

a mi sie wydaje ze jeszcze tydzień 5mc od 18tyg sie zaczyna a ona zaczeła dopiero 17
no ale fakt że 5 mc już bliziutko bliziutenko

dziewcyzny poratujcie mni ebo już mnie szlak trafia chce zmienić podpis tzn skrócić go i zmniejszyc czcionke no i jak tak robie to mi wychodzi że Twój podpis nie może być dłuższy niż 600 włączywszy kod BBCode formatujący tekst. nie kumam tego to tam gdzi emialam więcej napisane i szerzej wchodizło a jak zmniejszam i skracam text to nie wchodzi juz neiwiem jak to zrobic siedze nad tym od godziny
Stary 2011-07-29, 19:33   #616
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

Ja tez czuje juz kopniaczki maluszka w ciagu dnia najczesciej jak na chwile usiade, np przed TV jak Majcia spi, najczesciej i najmocniej jednak wieczorem jak juz leze w lozku, maz przylozyl lape do brzusia i tez dostal juz szturchanca

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:37   #617
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
a mi sie wydaje ze jeszcze tydzień 5mc od 18tyg sie zaczyna a ona zaczeła dopiero 17
no ale fakt że 5 mc już bliziutko bliziutenko

dziewcyzny poratujcie mni ebo już mnie szlak trafia chce zmienić podpis tzn skrócić go i zmniejszyc czcionke no i jak tak robie to mi wychodzi że Twój podpis nie może być dłuższy niż 600 włączywszy kod BBCode formatujący tekst. nie kumam tego to tam gdzi emialam więcej napisane i szerzej wchodizło a jak zmniejszam i skracam text to nie wchodzi juz neiwiem jak to zrobic siedze nad tym od godziny
Moniczko ja z tymi tygodniami to już kiedyś dokładnie sprawdzałam i piąty miesiąc się zaczyna jak sie rozpoczyna 18tc czyli 17t0d. Tak samo jest z II trymestem (czyli 4mc)od 14tc czyli 13t0d. Otwórz sobie mój suwaczek ta buźkę z serduszkami na oczkach i tam jest to ładnie pokazane dzień po dniu.

Co do ilości znaków to ja chciałam sobie tak na środek przesunąć podpis i tez mi ten komunikat wyskoczył i muszę mieć po lewej.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

....bo ciążę liczymy od 0 a nie od pierwszego pełnego tyg.
Stary 2011-07-29, 19:38   #618
MMONIKA9
Wtajemniczenie

no ja mam z lewej i na środku w tym starym a teraz chcilam go tylko zmniejszyc i skrocic napis i kurcze za h...a nie moge juz opadam z sil ;( help
Stary 2011-07-29, 19:50   #619
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Hehe, jak przykładam rękę to nic, na zawołanie nie kopnie

Dzięki, że pytasz, miło jak ktoś pamięta Moja babcia dalej w szpitalu, nadal nie mówi i raczej już nie będzie Zaczęła jeść przez łyżeczkę, a nie przez sondę i załatwiają jej hospicjum, bo w domu nie ma kto się zaopiekować, każdy pracuje, więc ciężko.
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
nie strasz dziecka nie kichaj
muszę sobie nie raz zdrowo kichnąć! Niech malec nie śpi, no ileż można???
Cytat:
świetnie to ja czekam na jakies pierwsze ruchy u mojego maleństwa
może też poczujesz jakieś podskakiwanie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:50   #620
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Dziękuję dziewczyny za rady ! mam nadzieję, że imprezka się uda
Pępek z brzuszka mi wychodzi ... heh dziwne uczucie
miłego wieczoru

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:52   #621
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
no ja mam z lewej i na środku w tym starym a teraz chcilam go tylko zmniejszyc i skrocic napis i kurcze za h...a nie moge juz opadam z sil ;( help
Ja pisałam dwa dni temu na forum technicznym odnośnie tych ograniczeń znaków bo mam problem z pierwszą stroną nic nie moge już wiecej wkleić i czekam na odpowiedź
Ale widziałam tam też wątek odnośnie tych podpisów bo była jakaś akcja że kiedyś można było robić wieksze i to właśnie zostało zmienione. Może poszukaj sobie tam, to Ci pomogą , bo ja sama czekam. Wiem ze ty chcesz pomniejszyć ale sama sie przekonałam ze to jakoś dziwnie działa bo jak ja też pomniejszałam listę to czasami mi wychodziło więcej znaków, też rodzaj czcionki ma znaczenie ale jeszcze nie wiem co i jak.
Stary 2011-07-29, 20:07   #622
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:

ja chyba dzisiaj cos czułam takie bulgotanie dłuższy czas w jedym miejscu....ale nie jestm pewna czy to bobasek czy jelita..
ja też nie jestem pewna, bo to mogą być moje bulki jelitowe często je mam i trudno mi ocenić czy to moje dziecię czy nie. A tak bardzo chciałabym poczuć i byc pewna że to niunio

Cytat:

Jakoś nie umiem sobie wyobrazić arbuza z cebulą i fetą Robi się do tego jakiś sos?
własnie nie pamiętam czy na forum był podawany, ale ja wyszukałam w necie że miodowy polecają

Cytat:
Moniczko ja z tymi tygodniami to już kiedyś dokładnie sprawdzałam i piąty miesiąc się zaczyna jak sie rozpoczyna 18tc czyli 17t0d. Tak samo jest z II trymestem (czyli 4mc)od 14tc czyli 13t0d. Otwórz sobie mój suwaczek ta buźkę z serduszkami na oczkach i tam jest to ładnie pokazane dzień po dniu.

Co do ilości znaków to ja chciałam sobie tak na środek przesunąć podpis i tez mi ten komunikat wyskoczył i muszę mieć po lewej.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

....bo ciążę liczymy od 0 a nie od pierwszego pełnego tyg.
weszłam na tę stronkę co masz pod buźką i już totalnie zgłupiałam bo mi wyliczyła tp na 14.01 moja na babystrology też inaczej a OM inaczej a USG inaczej ale trzymam się 1szego USg i jest 7.01 i ostatnie USG jak przeliczyłam na szybko to to też wskazuje równo na tego 07.01

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za rady ! mam nadzieję, że imprezka się uda
Pępek z brzuszka mi wychodzi ... heh dziwne uczucie
miłego wieczoru
tzn. wybrzusza się?
Mi się schował ale już mam duuuży brzuchol

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 20:24   #623
agawoo
Zakorzenienie

Idę spac już dziewczynki
Monika, podziwiam Cię, że wytrzymujesz prawie całodniową nieobecność TZta
Mojego dzisiaj prawie nie widziałam (tylko rano i 10 min na obiedzie) i dostaję kota. Jestem wsciekła, że tak go dlugo nie było ech .... I dalej go nie ma, podobno już jedzie

Stary 2011-07-29, 20:28   #624
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Ufff, nadrobiłam w takim tempie to zaraz będzie III część wątku

Zoska sto lat! mam nadzieję, że życie Ci się ułoży tak jak sobie wymarzysz

Cytat:
eee, ja aż się boję mówić, ale mam to samo... ja czuję tak pod pępkiem (a jelita zawsze niżej czułam). I też mam nadzieję, że to To zresztą lekarz w poniedziałek mówił, że w ciągu dwóch tygodni pewnie poczuję normalne ruchy, bo dzidź większy niż z OM o tydzień

najbardziej nie mogę się doczekać kopniaków prawdziwych, tak żeby tż mógł poczuć

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Inutil, jak to 5 miesiąc?! matko kochana, przecież Ty dopiero co test robiłaś!!
noo, nieźle ten czas leci a Ty zaraz II trymestr zaczynasz

Cytat:
Ja pisałam dwa dni temu na forum technicznym odnośnie tych ograniczeń znaków bo mam problem z pierwszą stroną nic nie moge już wiecej wkleić i czekam na odpowiedź
Ale widziałam tam też wątek odnośnie tych podpisów bo była jakaś akcja że kiedyś można było robić wieksze i to właśnie zostało zmienione. Może poszukaj sobie tam, to Ci pomogą , bo ja sama czekam. Wiem ze ty chcesz pomniejszyć ale sama sie przekonałam ze to jakoś dziwnie działa bo jak ja też pomniejszałam listę to czasami mi wychodziło więcej znaków, też rodzaj czcionki ma znaczenie ale jeszcze nie wiem co i jak.
ja mam drugi post i w razie czego mogę w niego wkleić co tam masz jeszcze będzie wszystko w jednym. Może dodać kiedy który miesiąc się zaczyna - i trymestr - bo to zawsze problem daj tylko znać następnym razem musisz sobie zarezerwować, dwa albo trzy pierwsze posty - to będzie łatwiej ale kto o tym myślał w tych emocjach
Stary 2011-07-29, 20:32   #625
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

a ja jeszcze wpadłam do Was bo czekam na meża...za pół godznki będzie

uśmiałam sie własnie z mojej mamy zeszłam do nich na chwilę...a mam od razu zaczyna się smiac...no to pytam czemu się smieje a ona : "a bo tak patrze na CIebie i przez chwile zapomnialam, ze jestes w ciązy, i chciałam powiedziec-ale Ci brzuch wywaliło chyba od gołąbków dzisiejszych" chyba coraz bardziej widac D:

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

a mialam Was zapiytac- macie wklęsłe pępki czy wypukłe? ja mam wklęsły i ostatnio ciągle mam wrażenie jakby mi się jeszcze bardziej wciągał do środka...

a w ogole pamietam, ze jak mała byłam, to zawsze myslalam, ze dzidzius w brzuszku jest połączony pępowiną z pępkiem mamy wiecie wisi sobie na sznurku od pępka mamy do swojego
Stary 2011-07-29, 20:33   #626
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
a mialam Was zapiytac- macie wklęsłe pępki czy wypukłe? ja mam wklęsły i ostatnio ciągle mam wrażenie jakby mi się jeszcze bardziej wciągał do środka...

a w ogole pamietam, ze jak mała byłam, to zawsze myslalam, ze dzidzius w brzuszku jest połączony pępowiną z pępkiem mamy wiecie wisi sobie na sznurku od pępka mamy do swojego
ja mam wklęsły, ale żadnych zmian nie zauważyłam...
Stary 2011-07-29, 20:37   #627
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Idę spac już dziewczynki
Monika, podziwiam Cię, że wytrzymujesz prawie całodniową nieobecność TZta
Mojego dzisiaj prawie nie widziałam (tylko rano i 10 min na obiedzie) i dostaję kota. Jestem wsciekła, że tak go dlugo nie było ech .... I dalej go nie ma, podobno już jedzie

a myślisz że ja nie dostaje kota pewnei ze dostaje nudzi mi sie jak przychodzi do domu to załącza mi sie katarynka że mu nawijam i nawijam że tylko oczy zamyka i zaczyna sie śmiać wtedy ja milknę i się pytam z czego się śmiejesz a on tylko odpowiada- skończ daj mi chwile odpocząć oj czasami to mu potrafie taki makaron na uszy nawujać ze sama sie dziwie jak on to wytrzymuje noo ale takie są skutki jak się długo samemu siedzi

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

udało mi sie jakoś z tym napisem nieiwem jak to zrobiłam nooo ale doszłam
Stary 2011-07-29, 20:37   #628
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Lucy ja wizualnie tez nie... po prostu jak czasem leżę, to czuję jakby ktos ciągnął za skórę od środka...tzn za pępek....mze dlatego ze jelita zaczynają się podnosic wyzej i nie wiem ;/
Stary 2011-07-29, 20:41   #629
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Lucy ja wizualnie tez nie... po prostu jak czasem leżę, to czuję jakby ktos ciągnął za skórę od środka...tzn za pępek....mze dlatego ze jelita zaczynają się podnosic wyzej i nie wiem ;/
hmmm, wiesz... w ciąży wszystko możliwe
Stary 2011-07-29, 20:43   #630
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

kurcze znów moja ósemka mi się daje we znaki.... dziadostwo jedno ;/

namówiłam męża na pizzę i w weekend pozremy jakąś juz daaaaaaaaawno nie jedlismy a ochote mam wielką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości