|
|
#3481 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX
Cytat:
![]() Dziewczynki ponawiam pytanie. Czy widziała któraś gdzieś te rzeczy? Rozmiar XS lub S.
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3483 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
CELLY wybacz ale nie dalam rady pojechac tak daleko do arkadii poszlam za to do promenady i nie znalazlam niestety tej sukienki ani jednej ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
|
#3484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój shopper miał dziś premierę i jedno już wiem... jest ciężki
|
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja niestety mam zawsze problemy z zakupem marynarek - mam dość szerokie ramiona i jestem niewysoka i poduszki które są w ramionach jeszcze bardziej potęgują ten efekt - ale ta czarna jest idealnie skrojona jak zobaczyłam na stronce białą to zaraz wpadła mi w oko - tylko czy ona nie jest za "elegancka"? |
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3487 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale musze sie namyslec zeby pozniej nie plakac ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
jaki twoj ???!!!! a przy okazji ślicznie Ci we wszystkim ciekawa jest ta z h&m - tez se kupie ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
super!
![]() celly na Marszałkowskiej nei było Twojej sukeinki ![]() rzymianka niby ładna ale taka elegancka i w ogóle i nie klikałam bo nie do końca byłam przekonana do niej... ehhh---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() a w kombinezonie wyglądasz extra ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- popieram że pasuje Ci on Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2011-07-29 o 21:15 |
|
|
|
|
#3490 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie sprzedawaj! fajne sądziękuję Mój mój ten płaszczyk Skusiłaś mnie na niego ![]() To co używasz zamiast podkładu? Też bym z chęcią zrezygnowała Ale zauważyłam, że mam ładniejszą buzię od dobrych podkładów tzn. cera jest fajna
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Gabi, a ta twoja biała marynara to właściwie która to jest?
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Wtajemniczenie
|
bo ja myślałam, że to ta druga, ale jak patrzę na Twoje zdjęcia to chyba ta pierwsza
a ta druga jest naprawdę elegancka - i nie tak łatwo ją "złamać" ))
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że ta pierwsza
|
|
#3496 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny!
Powiedzcie szczerze - co myślicie? Bo mojej mamie się nie podobało. Może mam za szerokie biodra do takiej sukienki |
|
|
|
#3497 |
|
Wtajemniczenie
|
w każdym razie leży na tobie jak ulał - też muszę ją przymierzyć (u mnie jest zara ale połowy rzeczy nie ma w sklepie i tych marynarek też, ani jednej ani drugiej- nie wiem co to za dziwna polityka - sklep niby jest a jak chcę coś kupić to muszę jechać do wawy
)
|
|
|
|
#3498 |
|
Wtajemniczenie
|
tak jak prosilyscie arabska biżżuuuu
wszystko złoto 21 . zdjęcia niezbyt udane bo robione telefonem na zywo baaaardzo sie blyszcza . w większosci dostalam od babci są nie w moim stylu ale mam do nich ogromny sentyment ![]() moja mama ma więcej ale zabrala ze soba
|
#3499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież ten fason raczej ukrywa szerokie biodra - ona ma tak odstawać i w tym tkwi jej urok |
|
|
|
|
#3500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczerze to nie ten kolor może spróbuj tego marokanskiego ?? jest delikatniejszy więc dla Ciebie byłby suuper , bo krój bardzp pasuje Ci ale nie ten kolorps na zdjeiu widze zagladajacA mame hahaha ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-07-29 o 21:20 |
|
|
|
|
#3501 | |||
|
Zakorzenienie
|
o matko.....wkręciłam się w wątek i zaczęłam czytac....i nadrobiłąm do 95 strony,czytalabym dalej, ale mam dzisiaj jeszcze dużo rzeczy do zrobienia (ważnych i mniej ważnych) a czas ucieka....a ja już jestem padnięta.....
Cytat:
)..to jest na maxa uciążliwe utrudnia życie i psuje humor... u gastrologa byłam niedawno, dostałam leki i d...... zaraz skończę opakowanie tabletek i nic się nie poprawiło ehhh próbowałam już chyba wszystkiego z "naturalnych" sposobów...i nic!! o matko... obrzydliwie to wygląda. Może na kimś innym by się jakoś prezentowało...ale w tym wypadku jestem absolutnie i bezwarunkowo na NIEEEEEEEEE a cena pewnie dosyć wysoka? Cytat:
co by nie pojawilo sie na jej blogu...to dziewczyna niezłą sławę sobie zapewniła poprzez blog i pewnie tez jakoś na nim zarabia ja go czytam w sumie od czasu do czasu, niektóre notki mnie śmieszą, ale ogółem blog mi się podoba,nawet jeżeli byłby to jakiś zabieg pr....coś tam w co wątpię. Cytat:
kilka stron wcześniej wstawiałyście linka do zdjęć dziewczyny z shopperem...mnie on szczerze mówiąc w ogóle na kolana nie powala....ale co do samej stylizacji to pewne osoby właśnie udowadniają, że nawet jak się ma względnie droga torebkę z Zary (czy coś innego z jakiejs "na czasie" firmy) to nie uratuje to beznadziejnej stylizacji.. co jak co, ale jakieś wyczucie się powinno mieć... styl stylem, ale łączenie 10 kolorów na raz, czy zakladanie czegos co maksymalnie niszczy figure itd itp ....masakra Zastanawiam się czy jechać w nast. tygodniu do Zary...może bym jakieś spodnie kupiła (chociaż miałam juz w ogóle jeansów nie kupować )....nie wiemmmm nie wiemdziewczyny znacie jakiś sklep z względnie tanimi torebkami? Na allegro nie chce kupować, męczy mnie oglądanie 393483295425 stron....nie zależy mi na jakiejś eksluzywnej o mega dobrej jakości torebce jak juz taki OT robię...moja siostra sobie jakiś czas temu już kupiła torebkę, nie wiem gdzie i nie wiem za ile, w każdym bądź razie rzekomo Christiana Diora...na 90% to podróba, ale...wiecie może jak odróżnić podróbę Diora od oryginału
|
|||
|
|
|
#3502 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przydałaby mi się taka bransoletka z ostatniego zdjęcia i przedostatniego w ogóle piękne wzornictwo
Edytowane przez zarina_ Czas edycji: 2011-07-29 o 21:25 |
||
|
|
|
#3503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież tulipanek w rzeczywistości jest fioletowy a na zdjęciu taki bardziej niebieski ale krój jak najbardziej ok Edytowane przez Nika_2000 Czas edycji: 2011-07-29 o 21:24 |
|
|
|
|
#3504 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie sie podobasz w tym tulipanku i dol sie lepiej uklada niz na fotkach nie ktorych Wizazanek, gdzie sie tak bardziej marszczyl
Perełki cruelty - free - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478181 Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych Edytowane przez Pani_Pusia Czas edycji: 2011-07-29 o 21:26 |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
biała skóra
i jakaś nowa kwiecista bluzka
Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2011-07-29 o 21:27 |
|
|
|
#3506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, pózniej przeszłam na krem tonujący a teraz nic ( oczywiscie nic w kwetii cery, bo uzywac to uzywam jeszcze tuszu i pomadki jasno czerwonej tradycyjnie czasem liner , cieni nie uzywam ) tylko kremu i bronzer lub róż . a co to za dobry podkład który tak poprawia cere ?ja szukam czegoś na szope , nie moge dojśc do ładu z nia po tym farbowaniu feralnym
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-07-29 o 21:27 |
|
|
|
|
#3507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam podobną sytuację, chabrowy mi nie do końca panował a wzorzysty Teraz muszę tylko przebłagać mamuśkę, żeby się dorzuciła, bo ja jestem spłukana
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam fotki mojego shopera tylko dwa bo niestety mam problemy z aparatem. Jakby któraś kiedyś chciała kupić aparat to niech unika sony cybershot.
|
|
|
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
o ja aaaaaaaa
![]() , czy to jest naturalna skóra ??? cena cena cena ???
|
#3510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

!
happy mum