|
|
#3691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX
Ciekawe czy już są w sklepach
Może jutro podzwonię? Tylko jak ich pytać, zazwyczaj mówią, że nie ma czegoś - jadę i jest
|
#3692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale wy pędzicie ... człowiek nie zdąży odpisać na 1 post a tu 10 kolejnych do przeczytania
Cytat:
mi się podoba Cytat:
prawda ale dorwać ją teraz to trzeba mieć szczęście żeby gdzieś im się na magazynie zaplątała albo ktoś zwrócił ![]() dziękuję
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3694 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to może kupisz dla mnie też i wtedy wyrobię na 2 kolory Cytat:
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2011-07-30 o 00:27 |
||
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama zawsze mi powtarza że jak się podoba coś tak naprawdę to trzeb abrać od razu bo potem wykupią i żeby aż tak nie patrzeć na cenę jak się podoba (w granicach rozsądku oczywiście ) ja jescze tak nie potrafię, bo nie zarabiam a nie lubię tak naciągać rodziców na ciuchy ale ona na tym jeszcze nigdy źle nie wyszła
|
|
|
#3696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam tak z granatową dresiarą, 3 razy pytałam czy na pewno jest granatowa a nie kobaltowa, 3 zapewnienia od 2 różnych pracowników, przyjeżdżam a pani z uśmiechem podaje mi odłożoną kobaltową Bardziej zorientowane są dziewczyny na wątku i najczęściej według ich informacji jeżdżę po dane ciuszki |
|
|
|
|
#3697 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znizki ma 25 %
|
|
#3700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczynki srebrne swetry przyszły dziś do Stradivariusa. |
|
|
|
|
#3701 |
|
Wtajemniczenie
|
lepiej 42
(ale jak będzie 40 też weź, moze się wcisnę )
|
|
|
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
Idę lulać! Dobranoc i słodkich snów
|
#3703 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a że krótkie to dla mnie akurat plus ![]() Cytat:
jakie???? gdzie można je zobaczyć? ![]() o tym mowa? http://www.stradivarius.com/en/colle...nitted-sweater- Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2011-07-30 o 00:42 |
||
|
|
|
#3704 |
|
Konto usunięte
|
ok
ale fajnie, może gdzieś ją dostanę, od razu wpadnę do New Looka może moje rajstopy będą, bo moje są w stanie opłakanym, raczej już się do niczego nie nadają ![]() ide spać dziewczynki, dobranoc Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2011-07-30 o 00:43 |
|
|
|
#3705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w zarze noszę ze spodni 38 a w tych się nie dopięłam a że były za krótkie to już większych nie mierzyłam |
|
|
|
|
#3706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Wtajemniczenie
|
zobaczylam ten sweter na watku haemowskim .
kurcze material ma fajny i czarny i srebrny , ale te gumki przy rekawach i pasie ni podobaja mi sie wisienko , mozesz zrobic tak ze kupisz a jak mi sie uda namówic brata w nastepym tyg to Ci kupie iddasz swoje . bo wtedy jakies 93 by Cie jeden kosztowal . ale jak Ci sie ten zary nie spodoba to ja go przygarne i Tobie kupie h&m
|
#3708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ta bluzka z Z. na 100% zostaje ze mną ale teraz zobaczyłam jeszcze ten ze stradi sweterek... jest dłuższy, więc pójdę go przymierzyć zanim kupię tamten... chociaż myślę, że tak czy siak wyląduje u mnie w szafie
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Wtajemniczenie
|
no dobrze wisienko to ja postaram sie , ale nie obiecuje bo rzadko moego brata sie moge doprosic aby ze mna pojechal do h&m i kupil mi
![]() ide spac w weekend caly pracuje ![]() mam nadzieje ze jak wejde na wizaz to bedzie malo postow doo nadrobienia i mnoooswto zdjec na pokuszenie
|
#3710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
ja też uciekam kolorowych snów wszystkim
|
|
#3712 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
kombinezon faktycznie świetny !Na modelce jakoś tak pokracznie ale na tobie genialnie
Cytat:
A sukienka według mnie dobrze leży ,ona ma być tak obszerna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam dzisiaj w dwóch Zarach ; z wyprzedażowych mnóstwo rzeczy już wyprzedane ale z tych co sie ostały jest dużo sztuk i rozmiarów ; dużo słynnych sukienek rozkloszowanych ( czarnych i czerwonych ) po 79 ,żakietów w kwiaty ,bluzki w paski z kieszonka ,sukienek kimonowych maxi w orientlane wzory , narzutki ze ściągaczem w talii ,spodnic czanrych mini plisowanych Fajnie widać kóre rzeczy są trwałe -o wile wieskozsc była bez uszerpku ale Kilka było w strasznym stanie :konkretnie sukinkki z takiego matowego poliestru były wytarte A to gruby poliester myśląłm że trwały a był wytarty jak tak cienka wiskoza.Jak tak sie zniszczył od przymierzania to co dopiero od noszenia :/z nowej kolekcji sukienka z zamkami i płaszczyk prosty - prze stylowe super , bluzke te srebrną która sie wielu podobała wczoraj -widizłam ale w złotej wersji (takie stare intensywne złoto ,trudny kolor powiedziłabym srebrna o wiele ładniejsza) Za to znikły rzeczy kóre sie pojawiły w czerwcu fioletowe marynarki z rekawmi 3/5 spódnice z ukośnymi zamkami jedwabne sukienki -co jest?? Juz ich nie bedzie ? ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3713 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo, bardzo proszę o kupno dla mnie tej spódniczki
Obojętnie który model może być. Umrę bez niej Rozmiar obojętnie jaki S, M lub L (zwężę sobie w razie potrzeby). Kaskę mogę przelać nawet przed kupnem. Na prawdę bardzo mi zależy, w zamian mogę też coś kupić dla Was |
|
|
|
#3714 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje *---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- Cytat:
pozbyłaś sie karmelowej?? dlaczego?? (dawno mnie tu nie bylo) |
|||
|
|
|
#3715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecam stingery - czyli te nazwijmy nieprzemakalne (choć wiadomo, że kalosze to nie są, do skakania po kałużach się nie nadają, ale śnieg ich nie przemoczy)
|
|
#3716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3717 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja zawsze targam ze sobą mase rzeczy, a shopper je cierpliwie mieści, no i nie ma problemu z noszeniem dokumentów, a nie chce mi się latać z torebką i aktówką Cytat:
mi teraz w pracy TŻ pomaga ![]() od wczoraj od 22 miałam 4 strony do nadrobienia ![]() poranne dyżury jednak nie są takie łatwe jak się w miarę wcześnie idzie spać
|
|
#3718 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj masz linka: http://allegro.pl/joico-k-pak-deep-p...725482317.html Cytat:
Oprocz tego to jestem w foto-relacjowym niebie ![]() Gabi - kombinezon jest obledny, tez bede go mierzyc i jezeli bede wygladac choc w polowie tak dobrze ja Ty to go biore. Bardzo mi sie podobasz w bialej sukience. Cellly - w plaszczyku ze spodnica wygadasz bardzo hmmm rasowo , jakby powiedzial moj tz, a moimi slowami to wygladasz jak milion $$$Di4ska - spodnie sa extra, doopka wyglada ksztaltnie Mon9 - kurteczka Karolina2607 - bluzeczka doszla do mojej mamy juz poniedzialek, raz jeszcze bardzo Ci dziekuje za pomoc
|
||
|
|
|
#3719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam trzy pary Emu w tym jedna jest z serii wool z tyłu na znaczku jest są tańsze i te przemakają jak się dłużej pochodzi po śniegu. Ta druga seria z tyłu ma na znaczku tylko napis Emu i w tej można w śniegu siedzieć cały dzień i nic nie przemoknie. Buty są super ciepłe widać i czuć różnicę między Wool a tymi droższymi. |
|
|
|
|
#3720 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam je po prostu, jest mi w nich cieplutko, nic nie przemaka I jeszcze dodam, że wyglądają jak nowe, a chodziłam w nich całą zimę, a baaaardzo dużo chodzę z racji mojej pracy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jej ile miałam do nadrobienia, zdecydowanie nocna zmiana jest najbardziej aktywna A teraz jadę po parapety do domu :/
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Może jutro podzwonię? Tylko jak ich pytać, zazwyczaj mówią, że nie ma czegoś - jadę i jest 
mi się podoba
hahaa
dziękuję

to może kupisz dla mnie też i wtedy wyrobię na 2 kolory 

(ale jak będzie 40 też weź, moze się wcisnę 

NIE kupilam bialej sukienki bo okropnie lezala ja mni e
Obojętnie który model może być. Umrę bez niej