Brat i jego dziewczyna - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 22:27   #1
lynyrdskynyrd
Przyczajenie

Brat i jego dziewczyna

[...]

Edytowane przez lynyrdskynyrd
Czas edycji: 2013-11-24 o 22:13
lynyrdskynyrd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 22:40   #2
silverspoon
Raczkowanie

Dot.: Brat i jego dziewczyna

Jesli nie powiedziec wprost to mozna sie krecic w lozku, kaszlec, gadac przez sen albo nieprzytomnie pobiec do lazienki. Wtedy wiedzieliby ze mozesz uslyszec i ze nie moga za bardzo sobie pozwalac
silverspoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 22:41   #3
Weronikapr
Wtajemniczenie

A ja bym bratu powiedziała. Może się zawstydzi i będziesz miała w razie czego spokój na przyszłość.
Weronikapr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 22:48   #4
lynyrdskynyrd
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez silverspoon Pokaż wiadomość
Jesli nie powiedziec wprost to mozna sie krecic w lozku, kaszlec, gadac przez sen albo nieprzytomnie pobiec do lazienki. Wtedy wiedzieliby ze mozesz uslyszec i ze nie moga za bardzo sobie pozwalac
O tym nawet nie pomyślałam, może dlatego że tak bardzo się tym przejęłam... ale zapamiętam sobie na przyszłość. Chociaż mam nadzieję że to już nie będzie potrzebne.

Cytat:
Napisane przez Weronikapr Pokaż wiadomość
A ja bym bratu powiedziała. Może się zawstydzi i będziesz miała w razie czego spokój na przyszłość.
Nie mam na tyle odwagi, a może to też wina tego że z bratem nie mam aż tak dobrych kontaktów, przynajmniej jakbym chciała.
lynyrdskynyrd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 23:03   #5
Weronikapr
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lynyrdskynyrd Pokaż wiadomość
Nie mam na tyle odwagi, a może to też wina tego że z bratem nie mam aż tak dobrych kontaktów, przynajmniej jakbym chciała.
Wiesz, ja nie mam brata więc nie wiem jak to jest, ale na codzień łatwiej jest mi wygarnąć coś ludziom z którym mam kontakt gorszy niż lepszy. Poza tym to on się powinien wstydzić, a nie Ty W życiu będziesz miała wiele takich sytuacji, że będziesz musiała powiedzieć/zrobić coś co będzie dla Ciebie trudne. Trzeba się przełamać.
Weronikapr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 23:05   #6
icotomabyc
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lynyrdskynyrd Pokaż wiadomość
O tym nawet nie pomyślałam, może dlatego że tak bardzo się tym przejęłam... ale zapamiętam sobie na przyszłość. Chociaż mam nadzieję że to już nie będzie potrzebne.

a on jakoś miał odwagę zabawiać się ze swoja panną w waszym pokoju kiedy ty w nim spałaś ja jestem wredota powiedziałabym rodzicom
icotomabyc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 23:26   #7
szprotka_
Zakorzenienie

rodzicom mówić to przesada, ale porozmawiać z bratem powinnaś, że następnym razem mają tego nie robić i tyle. ich wina, a nie twoja.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 23:34   #8
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez icotomabyc Pokaż wiadomość
a on jakoś miał odwagę zabawiać się ze swoja panną w waszym pokoju kiedy ty w nim spałaś ja jestem wredota powiedziałabym rodzicom
Eno, sorki, ale ile Ty masz lat, żeby do rodziców latać?

Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie to to, które któraś wyżej napisała - z chrząknięciem przez sen, albo coś w ten deseń. Ewentualnie jeżeli masz dobre stosunki [] z bratem, to mu po prostu powiedz co Ci leży na sercu i że Ci z tym źle
Ale ja to tam nie wiem, mam tylko starsze siostry, a z babami się inaczej gada..
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 23:40   #9
aaangaaa
Raczkowanie

Ja raz byłam w takiej sytuacji tylko, że to było nad ranem około 6. Bohaterami była moja siostra i jej chłopak, też była podobna sytuacja tylko, że oni nie poprzestali na pieszczotach. Obudziłam się i hęę coś nie tak aha no i teraz chwila zastanowienia, więc wzięłam telefon wykręciłam numer telefonu domowego i zadzwoniłam ( dobrze, że mam babcię, która lubi o takich porach dzwonić i pogadać). Oni szybko się opamiętali a ja poszłam spać dłużej, potem delikatnie dałam do zrozumienia siostrze, że mnie obudzili. Fakt jej chłopak przez jakiś czas mnie unikał, ale potem było spoko....

Ale jeśli nie chcesz powiedzieć wprost to albo udawaj, że gadasz przez sen, albo szybko zerwij się z łóżka z przerażoną miną i powiedz: "OOooo Boże co za sen", zacznij kaszleć tak jakbyś się miała udusić i udaj się do kuchni napić wody
aaangaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 23:42   #10
Ivi 1988
Zakorzenienie

Kiedys bylam z chlopakiem w pokoju a moj brat byl w drugim i chyba bylismy za glosno, bo nagle uslyszelismy halas buta uderzajacego o drzwi od mojego pokoju Wtedy juz zawsze uwazalismy,zeby byc cicho

Gdybym byla Toba jak tylko bym uslyszala,ze cos sie szykuje, zaczelabym sie wierzgac,ze zasnac nie moge.

Pozza tym brat byl nieco, hm, zalosny (sorry) ze robil to doslownie na Twoich oczach, obok Ciebie (wspolny pokoj). Musieli naprawde tego chciec,no dobra ale jakos daj mu znac nastepnym razem,zeby wiecej tego nie robil przy Tobie. A tamta dziewczyna ma swoj pokoj? Moze u niej czescie?

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 23:56   #11
Zakochanaaaa
Zakorzenienie

Nie idź do rodziców !To nie dotyczy ich .

Nie bój się pójść do brata... Pogadaj z nim.
To jest Twój brat więc możesz tak luźno i żartobliwie powiedzieć "no ładnie się tam bawicie" czy cokolwiek takiego.Bedzie wiedział,że ich słyszałaś.
Powiedz mu też,że jeśli chcą się "bawić" to niech Ci powie,że spędzą razem noc, i że np. pójdziesz do koleżanki.

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

a kaszlanie,wiercenie jest świetnym sposobem !
wypróbowane ,ale w innej sytuacji

Zakochanaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 00:00   #12
muszynianka
Zakorzenienie

twój brat jest bezczelny
a ta jego dziewczyna też zbytnio klasy nie ma - wbija się komuś na chatę gdy warunków nie ma i pieści się obok młodszej prawie 10 lat dziewczynki.

sorry zrobił to praktycznie na twoich oczach, gdzie są jakieś granice dobrego smaku?

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

i powiedz bratu w prost, jak to dla ciebie zbyt niezręczne następnym razem udawaj że ręka ci zdrętwiała, złapał cię skurcz, albo obudź się z krzykiem udając że miałaś sen że spadasz spadasz i uderzasz o ziemię (dużo ludzi ma takie )
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 00:27   #13
anifil1
Raczkowanie

[QUOTE=muszynianka;2844341 8]twój brat jest bezczelny
a ta jego dziewczyna też zbytnio klasy nie ma - wbija się komuś na chatę gdy warunków nie ma i pieści się obok młodszej prawie 10 lat dziewczynki.

sorry zrobił to praktycznie na twoich oczach, gdzie są jakieś granice dobrego smaku?
QUOTE]

zgadzam sie z Toba. Masakra. Ja cos takiego podobnego przezylam i bylam w szoku poniewaz wydaje mi sie ze powinno sie tez miec do innych ludzi jakis respekt a tu ani dziewczyna ani twoj brat nie pomysleli o tym.
Na Twoim miejsu powiedzialabym wprost i wydaje m isie ze powinni to zrozumiec. Jesli nie ma sie warunkow musi sie niestety znalesc jakies inne miejsce moze u dziewczyny albo poczekac az nikogo nie bedzie itp. Chyba ze to dla nich normalne ^^ ale nie sadze zeby im sie podobalo gdybys ty to robila ze swoim Tz lub rodzice ^^na ich oczach a trudno sie nie obudzic jak nawet sie spi jesli jest cicho i oni robia to obok i chyba sa na tyle dorosli ze powinni to wiedziec chyba ze chcieli miec troche adrenaliny
anifil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 01:14   #14
201803080934
Konto usunięte

no ja bym w nocy na pewno jak trusia nie leżała, nie podnosząc się powiedziałabym głośno i wyraźnie [coby nie było podejrzeń, że przez sen mamrotam] `moglibyście trochę ciszej, bo nie jesteście sami`, a potem bym się przekręciła na drugi bok. każda normalna para zaprzestałaby igraszek. jakby nie przestali, to chyba bym wstała, zapaliła światło i powiedziała, że skoro nie dają mi spać, to sobie posiedzę przy kompie [światło coby mi się oczka nie popsuły ].

a co teraz, jak już po fakcie? albo powiedzieć bratu `słuchaj brat, następnym razem troszkę ciszej proszę, bo niezbyt komfortowe było słuchanie waszych odgłosów`, albo zignorować i, nie daj borze, czekać na następną taką akcję i zareagować we właściwym [] momencie.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 01:48   #15
Candy_lips
Zakorzenienie

No ja rozumiem, że młodzi są spragnieni siebie i swoich ciał, jednakże uważam, że w takiej sytuacji powinni się powstrzymać, bo niestety wszystko słychać. Chociaż mogli być tego nieświadomi.
Moim zdaniem , mozna powiedzieć wprost, brat na pewno zrozumie

To nic złego, że byłaś nawet trochę zszokowana, jest psychologicznie udowodnione, że słysząc/ widząc seks brata/ rodziców/ dziadka itp możemy poczuć zniesmaczenie, bo to nasza rodzina i nas to krępuje.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 06:06   #16
Merys
Zakorzenienie

A ja bym brata opierdzielila raz a porzadnie, no sorry w dupach im sie poprzewracalo, czy jak
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 08:23   #17
sandrina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
no ja bym w nocy na pewno jak trusia nie leżała, nie podnosząc się powiedziałabym głośno i wyraźnie [coby nie było podejrzeń, że przez sen mamrotam] `moglibyście trochę ciszej, bo nie jesteście sami`, a potem bym się przekręciła na drugi bok. każda normalna para zaprzestałaby igraszek. jakby nie przestali, to chyba bym wstała, zapaliła światło i powiedziała, że skoro nie dają mi spać, to sobie posiedzę przy kompie [światło coby mi się oczka nie popsuły ].

a co teraz, jak już po fakcie? albo powiedzieć bratu `słuchaj brat, następnym razem troszkę ciszej proszę, bo niezbyt komfortowe było słuchanie waszych odgłosów`, albo zignorować i, nie daj borze, czekać na następną taką akcję i zareagować we właściwym [] momencie.
Cytat:
Napisane przez Merys Pokaż wiadomość
A ja bym brata opierdzielila raz a porzadnie, no sorry w dupach im sie poprzewracalo, czy jak
zareagowałabym tak samo

sandrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 09:03   #18
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Ja sie dziwie rodzicom, ze pozwalaja dziewczynie nocowac z jednym łózku z synem, w pokoju, gdzie spi młodsza córka. Przeciez nie maja 15 lat i wiedzą, co sie bedzie działo w łozku, gdzie spi para młodych ludzi.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 09:09   #19
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Ja sie dziwie rodzicom, ze pozwalaja dziewczynie nocowac z jednym łózku z synem, w pokoju, gdzie spi młodsza córka. Przeciez nie maja 15 lat i wiedzą, co sie bedzie działo w łozku, gdzie spi para młodych ludzi.
Moze, nawet im do glowy nie przyszlo, ze ich syn bedzie mietolil sie przy innych. Moze maja go za kulturalnego czlowieka.
Stary 2011-07-30, 09:15   #20
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Może rodzice myśleli ze wychowali syna na porządnego człowieka a nie gówniarza, który myśli ****** a nie głową
Dla mnie sytuacja nie do pomyślenia i zgadzam się w 100% w Muszynianką. Porażka. Bez przesady że nie mogli dać sobie na wstrzymanie. A o tej dziewczynie to się już nie wypowiem. Nie wyobrażam sobie bym mogła się tak zachować. Już sam fakt spania w jednym łóżku z chłopakiem gdy dzieli pokój z siostrą byłby dla mnie krępujący a co dopiero dobieranie się do siebie. Trzeba było zareagować od razu, gdybym usłyszała takie coś powiedziałabym pewnie : "ekhmmm czy ja wam przypadkiem nie przeszkadzam? bo wy mi w spaniu trochę tak". A teraz po fakcie widzę 3 opcje: a) mówisz bratu że jak zaprasza panienke na seks to łaskawie gdy Cię nie ma 2m dalej, b) przy okazji spotkania z dziewczyną brata mówisz jej że cieszysz się że ma udane pożycie z Twoim bratem ale na przyszłość wolisz spać a nie wysłuchiwać jak jej jest przyjemnie, c) prosisz rodziców by więcej nie godzili się na takie nocowanie bo nie lubisz być świadkiem igraszek brata i jego dziewczyny.
Stary 2011-07-30, 09:29   #21
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Moze, nawet im do glowy nie przyszlo, ze ich syn bedzie mietolil sie przy innych. Moze maja go za kulturalnego czlowieka.
Chyba raczej naiwne myslenie, w sytuacji gdy ciało znajduje sie blisko drugiego ciała.
Stary 2011-07-30, 09:39   #22
Hultaj
BAN stały

Ja podziwiam że 25latce może nie przeszkadzać seksienie się z chłopakiem w ciasnym pokoju z gimnazjalistką.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 09:45   #23
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba raczej naiwne myslenie, w sytuacji gdy ciało znajduje sie blisko drugiego ciała.
Nie zgodze sie.
Jak ktos chce, to potrafi sie opanowac, to kwestia kultury i dobrych manier.
Stary 2011-07-30, 09:47   #24
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zgodze sie.
Jak ktos chce, to potrafi sie opanowac, to kwestia kultury i dobrych manier.
A ja jako rodzic zdawałabym sobie sprawe, ze tak z duza doza prawdopodobienstwa nie bedzie i nie dopusciłabym do takiej sytuacji.
Stary 2011-07-30, 09:55   #25
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jako rodzic zdawałabym sobie sprawe, ze tak z duza doza prawdopodobienstwa nie bedzie i nie dopusciłabym do takiej sytuacji.
A ja liczylabym na to, ze 22 letni chlop mysli glowa, a nie fiutem. Gdybym miala tyle lat co autorki brat i moja mama mialaby takie podejscie jak Ty, to smiertelnie bym sie na nia obrazila, w koncu za kogo ona mnie ma?
Stary 2011-07-30, 10:00   #26
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
A ja liczylabym na to, ze 22 letni chlop mysli glowa, a nie fiutem. Gdybym miala tyle lat co autorki brat i moja mama mialaby takie podejscie jak Ty, to smiertelnie bym sie na nia obrazila, w koncu za kogo ona mnie ma?
Za zdrowa osobę, która mu juz swoje potrzeby Co w tym obrazliwego? Zwyczajnie nie dopusciłabym, zeby młodsze dziecko miałoby słuchac odgłosów starszego, dorosłego. Dwoje młodych, zdrowych, chętnych ludzi w jednym łozku i brak seksu.... mega mega naiwne.

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2011-07-30 o 11:26
Stary 2011-07-30, 10:07   #27
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Można przyjąć założenie, że mama chłopaka miała takie samo liczenie jak Twoje, skutków myślenia miała wątpliwą przyjemność dostąpić autorka.
Miałabym gdzieś ''śmiertelną obrazę'' dziecięcia, 22latek/ka jest już w takim wieku, że nie musi mieszkać z rodzicami i sprowadzać dziewczynę/chłopaka do pokoju o oszałamiającej wielkości 10 m kw dzielonego razem z niedorosłą nawet siostrą.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
to kwestia kultury i dobrych manier.
Moim zdaniem kwestia kultury to taka, że się nie loguje na 40 metrach 4osobowej rodzinie tylko wychodzi z imprezy razem z ciotkami. Jeśli już miałoby chodzić o ścisłość.
Też bym się nie zgodziła na to, czy też nie cieszyłabym się na taki pomysł, żeby dziewczyna syna miała z nim przy takich a nie innych warunkach dzielić łóżko.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2011-07-30 o 10:08
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 10:21   #28
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Za zdrowa osobę, która mu juz swoje potrzeby Co w tym obrazliwego? Zwyczajnie nie dopusciłabym, zeby młodsze dziecko miałoby słuchac odgłosów starszego, dorosłego. Dwoje złodych, zdrowych, chętnych ludzi w jednym łozku i brak seksu.... mega mega naiwne.
Przecież nie mieszkają w takich warunkach codziennie. Jedną noc mogliby wytrzymać chyba .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 10:25   #29
Dotka90
Zakorzenienie

A ja bym bratu powiedziała, żeby z łaski swojej nie robił tego kiedy jesteś w pokoju tuż obok niego. Po prostu jest to nieeleganckie, zero taktu i kultury i on i ta jego dziewczyna.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 10:25   #30
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Za zdrowa osobę, która mu juz swoje potrzeby Co w tym obrazliwego? Zwyczajnie nie dopusciłabym, zeby młodsze dziecko miałoby słuchac odgłosów starszego, dorosłego. Dwoje złodych, zdrowych, chętnych ludzi w jednym łozku i brak seksu.... mega mega naiwne.
A ty uprawialabys seks wiedzac, ze w tym samym pokoju spi ktos jeszcze? Mi by przez mysl to nie przeszlo.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Można przyjąć założenie, że mama chłopaka miała takie samo liczenie jak Twoje, skutków myślenia miała wątpliwą przyjemność dostąpić autorka.
Miałabym gdzieś ''śmiertelną obrazę'' dziecięcia, 22latek/ka jest już w takim wieku, że nie musi mieszkać z rodzicami i sprowadzać dziewczynę/chłopaka do pokoju o oszałamiającej wielkości 10 m kw dzielonego razem z niedorosłą nawet siostrą.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Moim zdaniem kwestia kultury to taka, że się nie loguje na 40 metrach 4osobowej rodzinie tylko wychodzi z imprezy razem z ciotkami. Jeśli już miałoby chodzić o ścisłość.
Też bym się nie zgodziła na to, czy też nie cieszyłabym się na taki pomysł, żeby dziewczyna syna miała z nim przy takich a nie innych warunkach dzielić łóżko.
Nie no jasne dziewczyna mogla wrocic do domu, jej zachowanie tak samo jak i brata bylo po prostu chamskie. Tyle, ze tak jak pisalam wczesniej rodzice widocznie maja ich za kulturalnych ludzi.

Edytowane przez Merys
Czas edycji: 2011-07-30 o 10:26
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości