|
|
#4081 | |
|
BAN stały
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
to też mi się podoba: http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0 myślę, że klasowo byśmy mogli zrobić coś podobnego |
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Wcinam sobie chipsy paprykowe
![]()
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion - rzuciło mi się w oczy Twoje pytanie na temat szafy.
Ja tam kiedyś sprzedawałam/wymieniałam się . Ale właśnie wczoraj sobie o niej przypomniałam (serio!) i odnowiłam swoje konto. Na razie wystawiłam trzy rzeczy zobaczymy co z tego będzie
|
|
#4085 |
|
BAN stały
|
Roxi, a mnie małpki rozbrajają
Iduś, zaakceptujesz mnie na forum? chcę poprzeglądać zamówienia
|
|
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
![]() Zastanawiam się nad kupnem Sigrid ciemno beżowej, ale niestety nigdzie nie znalazłam zdjęcia "real" Jestem ciekawa jak ten ciemny beż i (jasny) beż wyglądają w rzeczywistości... Ktoś ma jakieś informacje? Przeszukałam katalog real zdjęć, przeszukałam forum wg kluczowych słów i nic nie znalazłam o tych wersjach kolorystycznych...
Edytowane przez nhung Czas edycji: 2011-07-29 o 23:09 |
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ani prawka ani samochody i siedzę w domu .
|
|
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
Peeling: kawa + sól + żel pod prysznic
Zrobiłam właśnie peeling ciała, bardzo lubię peelingi kawowe. Czuję się wtedy jak szamanka upaprana w ziemi. niepokoją mnie natomiast kropki na czole. Masakra jakaś mi się zrobiła, w ogóle nie rozumiem dlaczego. mam ochotę na jajko. takie gotowane na miękko. gastro mi się włączyło. a Wy co jecie? jeszcze pierogi bym zjadła..
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to dotyczy wysylki kurierem Fedexa
|
|
|
|
|
#4090 |
|
BAN stały
|
Dot.: Peeling: kawa + sól + żel pod prysznic
stri, ja jak zwykle mam ochotę na placki ziemniaczane
dobranoc |
|
|
|
#4091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zamierzam
![]() Cytat:
Też chcę ![]()
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to nie zauważyłam
|
|
#4093 |
|
Raczkowanie
|
z cukrem.
omg, placki! tak tak tak. z cukrem. takie domowe. u mnie w domu nigdy nie jadło się placków bez cukru. dopiero na studiach odkryłam placek po węgiersku czy tam po cygańsku.. mniam. ale sentyment do placków z cukrem pozostał. ja też się niedługo idę ululać, bo jutro jest nowy piękny dzień i mogą się wydarzyć różne ekscytujące rzeczy. muszę być wypoczęta
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: z cukrem.
Ja to zawsze mam pecha
---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Charli
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-07-30 o 00:39 |
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
hanusia: odczytałam, ale...
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc nudi
![]() hanus... co jest? charli ******
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No trudno sie mowi Napisze pw
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz o jaki mnie zawał przyprawiłaś, mój zmęczony wzrok ogarnął tylko wyrażenie: nie ma .... zegarka... charli
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Iduś, też mam prośbę o zaakceptowanie, dodanie mnie TAM
![]() nie znają się ![]() ja złotej biżuterii nie lubię, nie pasuje mi kompletnie, wyglądam jak cyganka z tego typu ozdobami
|
#4101 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hanusiu moja Ty kochana
kupiłam te kredkę do oczu- taką fioletowo- oberżynową bo nas brzuszki rozbolą Cytat:
![]() Cytat:
wiesz nikt tych "nowych" kolorów chyba tu nie kupował![]() tam jest jakiś spisek ![]() to fajnie, bo to fajna torba Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jeden zegarek może przejdzie - jak..... przyjdzie bo moim zdaniem zaginął- ja go zamówiłam wcześniej 19 lipca tylko go ni ma- ale nie lękajcie się poza nim wszystko mi z asosa przychodziło- i jeśli ten złoty nie przyjdzie to wykorzystam limit niepowodzeń pocztowych |
|||||
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam ciemnobrązowe prawie czarne włosy i śniadą karnację Teraz jestem troszkę jaśniejsza niż byłam po farbowaniu włosów i jakaś bledsza się zrobiłama we wczesnej młodości to posądzano mnie o bycie Cyganką, Włoszką, Hiszpanką i kto wie co jeszcze
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2011-07-30 o 01:21 |
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Monis
![]() Wierz mi, ze ze mnie prawdziwy pechowiec Czyli Twoj zegarek zaginal? Moze jeszcze przyjdzie A to idzie poleconym czy zwyklym?
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
monia i co w takiej sytuacji? asos nie robi problemow i zwraca kase?
ze srebrnymi bedzie wsio okej. nikt ich nie bedzie chcial przywlaszczyc ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- hanka Ty nie rozpaczaj tylko szoruj odpisywac mi :P
|
|
|
|
#4105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w dzieciństwie albo mi mówili "oczka Ci trzeba umyć" ![]() raz mnie wzięto za Bułgarkę matka mojej przyjaciólki wyjechała- ja przyjeżdżałam do przyjaciółki /był tez jej ojciec/ i potem jak matka przyjaciółki wróciła to sąsiedzi mówili- " o i ta Bułgarka tu często przyjeżdżała jak pani nie było" raz za Rumunkę raz za ...... Arabkę w dodatku ja mam jasną cerę przecież Cytat:
no nie ma go i nie ma dziewczyny zamawiały tylko ciut wcześniej a dostały we wt chyba ![]() on idą w small pakietkach- bez poręczenia ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Cytat:
![]() nie słyszałam, żeby komuś coś nie doszło z asos i mnie tez ładnie przychodziło wcześniej- może jeszcze przyjdzie
|
|||
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
monia, a Tys w 100% polka?
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja mam na prawde jasna, cale dziecinstwo byla mi wmawiana permanetna anemia. I tak wszytskie ciotki, babki ale nawet lekarze A ja mam zawsze bardzo dobre wyniki krwi ![]() To jak zwykly list to moze sie opoznic. Ale czy tam na kopercie pisze jakos wyraznie, ze to Asos? Bo moze panie z poczty poznaly sie na angielskiej marce ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- A ja dzis kupilam sukienke Asos w lumpie
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjeeeeeeeeeecia!! ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- wczoraj na balu przebierancow moglam odziac sie w stroj malpy - zjadlam dzisiaj cztery banany
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepsze jest to, że mój brat jest wysokim, blondynem o niebieskich oczach, trudno ludziom uwierzyć w nasze pokrewieństwo ![]() I z wiekiem zawsze są problemy :confuse d:W ogóle, jeden z serii wielu dialogów, gdy ktoś spotyka mnie z bratem i kimś z rodziny, przykładowy: (S - sąsiadka, M-moja mama) (S): A, (imię brata) to już chyba gimnazjum kończy? (M): Zaczyna w tym roku. (S): O... A (moje imię) to pewnie do liceum teraz idzie? (M): Nie, zaczyna studia od października. I tak jest zawsze
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2011-07-30 o 01:47 |
|
|
|
|
#4110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jutro![]() Choc sukienka nie jest jakas niesamowita, choc jest na mnie dobra to moze poleci do nowego domu Kupilam ja ze wzgledu na metke z mysla raczej o sprzedaniuCytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Jestem ciekawa jak ten ciemny beż i (jasny) beż wyglądają w rzeczywistości... Ktoś ma jakieś informacje? Przeszukałam katalog real zdjęć, przeszukałam forum wg kluczowych słów i nic nie znalazłam o tych wersjach kolorystycznych...