|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Loczki na topie
Jak sobie zrobić burze loczków i fal
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Loczki na topie
czym zrobić loczki żeby się długo trzymały
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
masz wiele sposobow na zrobienie loczkow...
zaczne od najtrwalszych: trwala styling lokowka lokowko-suszarka termoloki sa to metody niszczace wlosy(trwala niszczy najbardziej) sa tez sposoby bezpieczniejsze dla wlosow takie jak: walki(roznej wielkosci) papiloty "slimaczki"[skrecasz wlosy wokol wlasnej osi(robia sie tzw slimaczki)i przypinasz spinkami na glowie) tak jak mowilam sposobow sa tysiace dobry efekt ddaje plukanka z piwa przed modelowaniem
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 Proszę o porady jak schudnąć na PW ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Ja tez miałam taki prpblem mam proste jak druty włosy za łopatki, ale znalazłam sposób wałki się nie sprawdziły bo włosy są za ciękie ale ostatnio kupiłam termopapiloty Remingtona takie rózowe i problem z głowy. Są mięciutkie więc nawijam co 2 dzień na włosy nawet nie umyte i w nich śpię potem psikam żelem do włosów w sprayu i gotowe trzyma się jak skała. Nie mają aż tak wysokiej temperatury żeby niszczyły włosy a zresztą wystarczy trochę podgrzać
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
z czego są te termo loczki one wyglądają jak papiloty czy coś w tym stylu
|
|
|
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
czy to jest coś takiego te papiloty
http://www.swistak.pl/aukcje/1424217...Remington.html |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
wetrzyj we wlosy odżywkę wyplócz przed kręceniem piwem następnie na wilgotne nawin walki o malej średnicy (aby uzyskać lepszy skręt) i ponoś przez 12 godzin to bedziesz miala loczki które bedą sie dlugo trzymaly im dlużej nosisz walki tym trwalsze beda loki, nie rozczesuj tylko porozdzielaj wsówką do wlosów i lekko natapiruj od spodu nie nakladaj żadnych kosmetyków bo obciążysz wlosy i ochlapną
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Proszę o porady jak schudnąć na PW