![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
czekam na moją paczuchę i już nie mogę się doczekać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez just75 Czas edycji: 2011-07-29 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Ale beznadziejne te promocje na 20 lecie... Po 2 szamponach teraz jest odżywka:/ Miałan nadzieję, że będzie większe urozmaicenie (i coś z serii grejpfrutowej
![]()
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szalik miał być dziś dostępny i doopa ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Ori leci sobie w kulki z tym szalikiem, najpierw mial być w piątek, potem w dzisiaj a teraz już nie wiedzą kiedy będzie dostawa i czy wogóle będzie, zastanawiam się kto tam pracuje. Mam zamowienie na 5 szt. Co mam teraz powiedzieć klientom ( i to w większości nowi).
Rozumiem że czasami może produkt nie dojechać do magazynów na dzień otwarcia katalogu, z różnych względów ale to już lekka przesada. Dostaje info że produkt nie wiadomo kiedy będzie? Ukradli go po drodze. Sorki za taką wypowiedz ale jestem lekko wciekly |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
wczoraj otrzymałam od mamy paczuszke z ori i ten nowy zapach jest cudowny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Czy ten puder z zestawu Liselotte Watkins będzie taki jak ten jedwabisty czy to może coś innego, jak myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
na stronie Ori jest juz cały zestaw L. W. ale brak opisów przy produktach w katalogu też nie sprecyzowali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
hej mam pytanie jesli mam potluczony podklad GG to mam im zdjecia wyslac do reklamacji czy jak?? proszę o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
musisz go odesłać wraz z wypełnionym drukiem reklamacji
#104 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Zapach Rock Angel wydaje mi się delikatny i bardzo mi się podoba. Ale waham się, nie wiem czy go zamówić, bo zależy mi na trwałym zapachu.
Czy rzeczywiście jest tak niedługotrwały? ![]() Diamond Musk i pozostałe 2 z tej serii są dla mnie najlepsze. Niestety flakonik jest już pusty, a ja nie mogę znaleźć równie trwałego zapachu ![]() Edytowane przez minus Czas edycji: 2011-07-30 o 23:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
własnie mnie tez ,zwłaszcza ze mi sie kończu puder w kamieniu .
Dzisiaj pobrałam kod na torebke,dawno chciałam ja kupic -więc jest okazja .
#108 |
Raczkowanie
|
po ile rzucili wodę Aromabliss na kupony bo przegapiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Ja również na wodę czychałam
![]()
#111 |
Raczkowanie
|
Mam na zbyciu dwa kody na wodę Aromabliss jeżeli ktoś chętny prosze na prv
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Tez się zdziwilam że tak szybko to przeszło wodocznie nie było na nia dużo kuponów, mnie woda nie interesowała bo miałam ją kiedys i nie byłam zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
ja też przegapiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Ciekawi mnie czy rzeczywiście mają tak dużo tych torebek w magazynie czy okaże się że będzie się trzeba uwijać żeby ją dostac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy ja dobrze zrozumialam:
jesli mam jeden kupon rabatowy z kat 11, to mogę kupić na niego taniej 5 produktów podanych w katalogu? czy tylko jeden z nich? idąc dalej tym tropem: mam 4 kupony, czyli moge zakupić łącznie 20 produktów? po 5 sztuk z kazdego rodzaju? czy np dwie wody na jeden kupon?
#117 |
Raczkowanie
|
Tak po 5 sztuk z każdego rodzaju na 1 kupon
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozwolę go sobie tu wkleić. Jeśli w KATALOGU 11 Ty lub Twoi znajomi zrobicie zamówienie za 59 zł OTRZYMACIE BON (lub kilka bonów – za wielokrotność tej sumy). Potem w KATALOGU 12 wystarczy ZAMÓWIĆ DOWOLNY PRODUKT z katalogu i możecie dopisać sobie do zamówienia produkty z bonu i wykorzystać OGROMNĄ 50% ZNIŻKĘ NA TE KONKRETNE 5 KOSMETYKÓW. To nie lada gratka, bo produkty są bardzo luksusowe: Krem Time Reversing Intense na dzień, Diamond Cellular na noc i fluid ujędrniający z Giordani Gold oraz luksusowe i nowe – nowa woda toaletowa w pięknym opakowaniu, a także uniwersalne (do stosowania niezależnie od wieku) jak krem Optimals Oxygen Boost. Na droższych produktach zniżka 50% cieszy jeszcze bardziej! Jeśli jeszcze mielibyście jakieś wątpliwości i pytania, pod spodem znajdziecie kilka ewentualnych pytań i odpowiedzi: 1.Czy jeśli klient w kat 11 zrobi zakupy 6 razy po 59 zł – to czy w kat 12, jeśli będzie chciał zrealizować wszystkie 6 kuponów – musi zatem do każdego z kuponu dokupić z kat 12 jakiś jeden produkt – w tym wypadku 6 produktów? TAK 2.Czy jeśli w k11 kupię 6 razy po 59 zł – to w k12 mogę zrealizować 6 kuponów na 6 razy serum (z każdego kuponu wybieram po 1 serum )? TAK 3.Czy jeśli w k11 kupię 6 razy po 59 zł – to w K12 mogę jednego dnia zrealizować 6 kuponów po 6 razy serum ( z każdego kuponu wybieram po 1 serum ), w następnym dniu wybieram np. 6 razy krem, itd.? TAK. SYSTEM BĘDZIE ZLICZAŁ ILOŚĆ ODEBRANYCH PRODUKTÓW Z KUPONU 4.Czy mogę zrealizować kupon w k12 np. w drugim zamówieniu – system będzie tego pilnował? TAK 5.Czy żeby zrealizować kupon – trzeba będzie coś wpisywać ( jakiś dodatkowy specjalny kod bonu? ) NIC NIE TRZEBA WPISYWAĆ. ŻEBY ZREALIZOWAĆ KUPON NALEŻY SPEŁNIĆ WARUNKI. SYSTEM BĘDZIE SPRAWDZAŁ CZY ZOSTAŁY SPEŁNIONE I WTEDY POMNIEJSZY CENĘ WYBRANYCH PRODUKTÓW Z BONU. 6. Czy można zamawiać jednakowe produkty? NIE MOŻNA.MOŻNA KUPIĆ 5 RÓŻNYCH (MOŻNA TEŻ KUPIĆ MNIEJ, NIE MA OBOWIĄZKU ZAKUPIENIA 5 PRODUKTÓW) 7.Ile produktów można kupić za jeden kupon ? MAKSYMALNIE 5 (1 krem TR, 1 odcień podkładu GG, 1 krem Diamond, 1 krem Optimals, 1 wodę Love Potion); 8.Czy kupon należy wykorzystać w jednym zamówieniu? NIE. MOŻNA WYKORZYSTAĆ W KILKU ZAMÓWIENIACH
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za odpowiedź
chococabana o witaj ![]() tak szczerze? tylko omiotłam wzrokiem pare dni temu ![]() ......................... ............ http://www.viva-tv.pl/music/artists/...rls-at-669566/ wlasnie oglądam ten teledysk i stwierdziłam ze nasze zegarki z ori są bardzo podobne do zegarka davida...
#120 |
Rozeznanie
|
Bo maturowałam w tym roku i jakoś sobie odpuściłam ori
![]() ![]()
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.