|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :)
udanego weekednu
Cytat:
![]() mój TŻ chciał jechać w tym roku do Holandii, na pól roku, może rok, miałby załatwioną pracę itd, ale w końcu nie pojechał m.in. ze względu na mnie, więc Twój może też w końcu nie wyjedzie no a na miejscu na pewno nie jest w stanie znaleźć jakiejś pracy?
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2011-07-30 o 11:43 |
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :)
Cytat:
ale on stwierdzi, ze do zupełnie nie wiem co mam robic
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą praktycznie nigdzie (poza jakimiś budowami itd) nie zarobi od początku nie wiadomo ile. Ale z czasem można awansować, dostać podwyżkę itd i zarabiać już całkiem nieźle ![]() zresztą generalnie wg mnie jak się siedzi w domu, to lepiej iść do pracy nawet za ten tys niż nic nie robić ![]() nie wiem, musisz z nim gadać o tym dużo, powiedz mu, że Ty tego nie widzisz itd i może uda się go przekonać, żeby się wstrzymał
|
|
|
|
|
#3814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A czemu? Głupią muzykę puszczał? Ja też chciałabym dja na moim weselu. monia, kochana, wiem jak się czujesz Mój TŻ też był za granicą beze mnie, wprawdzie nie na długo, ale jak ja się o tym dowiedziałam to masakra. Nie wiedziałam co robić, jechać z nim, ale to odpadało bo miałam tu pracę, w końcu zostałam. A mój TŻ zdaje się że w wieku Twojego, i kierował się też tym samym co Twój, mieszkał z rodzicami, nie mógł znaleźć roboty, i szlag go trafiał w domu.---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- No a my z TŻtem spędziliśmy wczoraj bardzo miło wieczór Graliśmy na wii, byliśmy na spacerze, a potem oglądaliśmy film na świeżym powietrzu Właśnie przed chwilą pojechał do domu.Dziś chcieliśmy iść potańczyć, zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie
|
|||
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale to nie wiem, nie może dalej pracować w tej budowlance? najwyżej w innym mieście, żeby dojeżdżał, ale nadal podobnie zarabiał, a potem razem byście wyjechali? rok to nie tak dużo, chyba mógłby przeczekać, żebyście mogli razem jechać ![]() musisz z nim o tym rozmawiać, dużo rozmawiać i może uda się Wam jakoś dogadać, żebyście oboje byli zadowoleni głowa do góry, jakoś się to ułoży |
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakos mnie to dobiło... dlatego wybaczcie ale chyba w najbliższym okresie nie bede miała humoru dobrze ze jestescie i zawsze coś napiszecie pocieszajacego
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ chciał jechać na dłużej do Holandii, ale jakoś wybiłam mu to z głowy i będzie tylko Szwecja na 1,5-2miesiące, więc nie tak źle ![]() i Wy też się na pewno dogadacie, a Ty staraj się na razie tym nie dołować, dopóki to nic pewnego |
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie maila do Tuska ? napisałabym mu kilka zdań od siebie ![]() EDIT: znalazłam
![]() mama 2018 przyszła mama 2020 ![]() Edytowane przez moniczka_90 Czas edycji: 2011-07-30 o 13:08 |
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2011-07-30 o 13:21 |
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
opisze moja sytuację z TZem i poproszę o radę
|
|
#3822 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ja też
Cytat:
super![]() Cytat:
![]() ja ostatnio kupiłam bluzke ,sweterek i 4 staniki a teraz jade na kilka dni do wroclawia i moj portfel pewnie ucierpi![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja to jeszcze czasem na polsacie ogladam albo na cartoon network Cytat:
bo też mi od razu cisnienie skacze .... mój tż wczoraj powiedział że ja bede jego striptizerką na wieczorze kawalerskim Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej ![]() w koncu nadrobiłam , wczoraj nie mialam czasu zeby podejsc do komputera a jutro jade do wroclawia i wacam we wtorek takze nie poudzielam się zbytnio
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje że pogoda wam dopisze , od przyszłego tygonia ma byc już ładnie i ciepło ja ogarnęłam mieszkanie , prysznic wzielam i siedzę idę na allegro torebki szukać bo wczoraj fajną widziałam ale była ostatnia biała taka przybrudzona wiec nie brałam , a do szkoły i nie tylko idealna
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Pożegnaliśmy dziś znajomą, która siedziała miesiąc u koleżanki i nic nie dołożyła do jedzenia ani czegokolwiek innego... Dziś w końcu pojechała do domu ![]() Chciałam jeszcze dodać, że: - od miesiąca pije bez okazji i ostatnio też piłam bez okazji, - od poniedziałku nie widziałam tżta, - uważam, że Włóczykij to ciacho i kochałam się w nim, jak byłam mała ![]() Monika, uważam tak jak dziewczyny: powinnaś pogadać z tżtem i powiedzieć mu, że zależy Ci, żeby przeczekać ten rok i móc wyjechać razem... Może będzie przez ten rok ciężko ale w związku zdarzają się i takie sytuacje. Jesteście razem, kochacie się i musicie się wspierać... |
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Gociu i wam wszytskim za słowa otuchy, będe musiała z nim o tym jakos na spokojnie i bez nerwów porozmawiac ale jak na razie cóż.. nie odzywa sie do mnie, nie pisze nic itp. wiec chyba ma seria zły dzien. Zobaczymy jak sytuacja rozwinie sie jutro
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już się wkurzam , bo drugi dzień proszę tz o załatwienie papierów moich na praktykę i oczywiscie nic , powiedziałam że sama pójde to z jego kolega zalatwie to nie on zalatwi, i wyjdzie na to ze nie zalatwi i sobie sam do tego wroclawia pojedzie a ja pojade we wtorek, świetnie
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Mówić do faceta to czasem jak do ściany...
Moniczka może daj mu jeden dzień odetchnąć? Niech się sam oswoi z tym wszystkim a potem pogadacie... Ja nie powiem, ostatnio nie mam prawa narzekać na tżta. Dzwoni do mnie, pisze, tęskni... Szkoda, że nie jest taki kochany przez cały rok tylko na wakacje, jak jesteśmy daleko od siebie tak mu się dzieje
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dostałam od M. wiadomość jak to on się świetnie nie ma, niby dopisał też, że tylko mnie mu brakuje, ale ja mam dziś zły dzień i już sobie niezłe rzeczy wkręciłam. Niech sobie tam zostanie jak mu tam tak dobrze, pewnie ma chętnych dziewczyn na pęczki. Zabijcie mnie, ale jakoś jestem nakręcona i wszystko mnie wkurza.
Moniczka, trzymaj się...
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
niee dzisiaj to chyba taki dzień denerwujący jest... Nic się nie przejmuj
Nie wiem, jak Wy ale ja chciałabym już przemówienie
|
|
|
|
#3831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe może Twój TŻ wyznaje zasadę: "co za dużo to nie zdrowo" Cytat:
|
|
|
#3832 | |
|
Żona Idealna :)
|
część Kochane
![]() ja 3 dzień siedzę w domu i mam ochotę ryczeć :9 TŻ jutro kończy się umowa w pracy i kierownik mu jej nie przedłuzy, bo teraz weszły przepisy że przy 3 umowie trzeba zatrudnić na stałe, a on pracowników na stałe nie chce.. Więc teraz TŻ chodzi do mnie na zlecenie (to jest ta sama spółka więc u mnie narazie przyjąć go nie mogą bo też musieliby mu dać umowę na stałe, a mój kierownik nie zna go na tyle by tak "ryzykować" ale obiecał, że za 3 miesiące jeśli TŻ nie znajdzie w tym czasie innej pracy to go chętnie przyjmie. Dobrze, że chociaż na zlecenie może chodzić, ale w życiu nie zarobi tyle ile na etacie, bo mniej godzin będzie miał dziś mamy rocznicę i jak widać spędzamy ją osobno bo TŻ w pracy, ale jak już mój kieras był na tyle miły, żeby pozwolić mu do nas przychodzić i obiecał go zatrudnić to nie wypadało teraz odmówić.. za to jutro TŻ zaprosił mnie na kolację i to do restauracji dobrze, że coś kasy z urlopu zostało, bo tak to pewnie w domu byśmy siedzieli..wybaczcie, ze smęcę ale nie miałam się nawet komu wyżalić, a mamie nie chcę psuć humoru swoimi problemami, ma dosyć swoich.. Moniczka porozmawiaj z TŻ - mój swego czasu też wpadł na taki genialny pomysł, ja zaczynałam 3 rok studiów i tu miałam prace, on miał prace, ale zachciało mu się wyjechać, jednak mu powiedziałam dlaczego jestem przeciwna, jakie mam obawy itp itd i został, a teraz gdy już tej pracy nie ma sama powiedziałam, żeby wyjechał, a ja do niego dojadę za rok po studiach to powiedział, że beze mnie nie chce.. i że to ostateczne wyjście jeśli żadnej pracy nie znajdzie w ciagu miesiąca czy dwóch.. Może Twój TŻ teraz też zmieni zdanie ![]() nie pamiętam co komu miałam pisać więc tylko buziaki Wam wysyłam ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moniczka-mnie się wydaje że tak szybko jak Twój tż wpadł na ten pomysł, tak szybko o nim zapomni a jeśli nie to też bym się starała z nim pogadać i powiedzieć mu że mnie to boli, itd... głowa do góry, będzie dobrze ![]() a ja właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam sobie kieckę na wesele i jestem wykończona
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak
![]() U mnie rocznica 5.listopada w sobotę więc pewnie spędzimy ją razem. Za rok jeszcze też będę mieszkać w Rz. ale co będzie po studiach nie mam pojęcia... Teraz w wakacje widzimy się 1-2 razy na 2 tygodnie. W 2013 skończę studia i nie wyobrażam sobie przez 3 lata do ślubu nadal tak się widywać. Albo zmobilizuję tżta do częstszych spotkań albo musimy myśleć nad wspólnym mieszkaniem. Fajnie jak mam czas na spotkania z przyjaciółką i różne inne pierdoły ale czasem chciałabym po prostu go przytulić... Asia kolacja w restauracji
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy jak to wyjdzie, bedę was informowała na bierzaco
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Niee ,ale z drugiej strony co miał Ci tż napisać?
smsy drogie,wszystko pisze ogólnie, i liczy się to że o Tobie myśli i że mu Cię brakuję Moniczka a Tobie tylko ten rok został tak ? niech poczeka trochę i wyjedzie później m nawet na miesiac czy dwa wcześniej,zorientuje się jak z pracą itp ,i wtedy nie pojedziecie w ciemno Mój brat jeździł do Holandii bo koledzy go namawiali i dobrze na tym nie wyszedł. W ogóle go pobili dzisiaj
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-07-30 o 18:17 |
|
|
|
#3837 | |
|
|
Cytat:
.. dla mnie to dziwne :/
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za słowa otuchy i rady
![]() W Wiśle zaczyna się teraz Tydzień Kultury Beskidzkiej, więc może się gdzieś przejdę sama, z mamą albo kumpele wyciągnę. Ale szczerze jakoś zirytowała mnie jego wiadomość, nie wiem co się ze mną dzieje...
|
#3839 |
|
|
no właśnie nie wiem jak się mam na tą kolację ubrać.. chyba pójdziemy do azjatyckiej, ale jeszcze nie wiem na 100% w każdym razie bardziej eleganckiej niż zwykłe bary :P heh..
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba Wam się taki trend w modzie ślubnej? ![]() http://www.we-dwoje.pl/panny;mlode;w...ykul,4979.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

Graliśmy na wii, byliśmy na spacerze, a potem oglądaliśmy film na świeżym powietrzu
ale jakos mnie to dobiło... dlatego wybaczcie ale chyba w najbliższym okresie nie bede miała humoru