|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
ja też zjadłam bułkę z pasztetem na śniadanie, popiłam herbatką z cytrynką i póki co jest dobrze
![]() |
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
![]() masz skończone 10tc i zaczęty 11 ![]() w 11t5d ciąży będziesz już w trakcie 12tc to tak jak powiedzmy w kalendarzu tydzień zaczyna się w poniedziałek a kończy w niedzielę czyli np w środę nadal jest ten sam tydzień 9tc6d to dziesiąty tydzień, 10t to jeszcze 10tc, ale już od 10t1d do 10t6d i 11tc to jedenasty
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale myślalam, że jestem w połowie 11, czyli 12 |
|
|
|
|
#1894 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
twoja mama prowadzi wczasy? Podaj namiary , moga mi sie przydac aniaania wracaj do Nas, bedzie Cie lepiej Toto zazdroszcze tych kulinarnych zdolnosci Agatko jak juz sie wypicujesz na wesele to wrzuc fotke koniecznie ![]()
|
||||
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Nituś dasz radę z przygotowaniami imprezy, z Twoją energią na pewno dasz radę natalia21 po takim głodzie seksikowym musi być ekstra
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia są
![]() Lucy ja też się motam czasem z tygodniami w zeszłym tygodniu jak byłam u lekarza i zapytał który to tydzień to zaczęłam się motać aż w końcu sam musiał wziąć kółeczko i policzyć
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
U mnie pogoda okropna, pada i zimno jest Inutil gratuluje poczucia pierwszych ruchów, to musi być wspaniałe uczucie
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2011-07-30 o 10:43 |
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dzisiaj pogoda pod psem pochmurno i kropki troszke ale mam nadzieje że nie będzie padało
Wstawię później jakieś foto jak już się ubiorę o ile zdążę a jak nie to jutro coś wstawię ![]() Wstawiłam narazie fryzurkę w klubie
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-07-30 o 11:05 |
|
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Witam moje kochane, ja dzisiaj miałam takie plany wstalam o 6:30 z Tż-tem bo miałam mieć samochód i jechać na zakupy, myśle wstane posprzątam i pojade, a tu du,.....pa bo Tż zaraz się wrócił i musiał zabrać samochód to ja się zdenerwowałam i spałam do 11;d Teraz piję kawkę;p
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się trochę niepokoję, bo przestały mnie boleć (.)(.) (tylko nie krzyczcie na mnie, że schizuję
), nie mam też nudności, w dodatku rano wstałam bez żadnego głodu Boję się
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy - to nic nie znaczy , mnie w ogóle nie bolały (.)(.). a mdłości i głód też przeszły po paru tygodniach .
Wiadomo strach jest , ja też sie schizowałam , kiedy masz wizytę ? |
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1903 | ||||
|
Zadomowienie
|
dziendobry
![]() przperaszam ze tak mało pisze ale jestem cały dzien w pracy a jak przychodze t jestm tak zmeczona ze tylko was poczyatm i padam ![]() Cytat:
i zostań na dłuzej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja jestemw 11t5d i nie moge doczekac sie kiedy bedzie durugi trymest ![]() Cytat:
![]() I dalej dziekuje tym co wynalezli Detektor tetna hihi bez niego bym shizował jak durna :/
|
|
|
#1904 | ||
|
Zadomowienie
|
dzien dobry kfiatuszki
ale sie do . (_)(_) czuje... polamana cala jeste,m. na zewnatrz szaro, leje wieje...ehhh zyc nie umierac ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
wiesz, poki nie ma nikogo wazniejszego na tym swiecie to niech ma chlopina hihi dziewuchy pytanie mam... czy wy ogladacie bajki, kreskowki? czy tylko ja taka pokrecona jestem?? |
||
|
|
|
#1905 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie dostalismy zaproszenie na impreze... hmmm znowu musze sciemniac , ze antybiotyk biore.. Pazurki juz pomalowane hihih
Lucy kochanie , nie schizuj.... Wiem jakie to trudne kurcze... Szkoda, ze usg nie mamy w domciu ![]() toto lubie ogladac kreskowki i bajki razem z tzem (bo to taka nasza mala tajemnica, ogladanie kreskowek z naszego dziecinstwa typu tom i jerry )
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale na smerfy, jetsonów i flinstonow popatrze ja sa włanczone ![]()
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zadomowienie
|
hahah sciemniara.
uff no to dobrze ze nie jestem sama! zaraz Tzowi powiem ze nie jestem durakiem |
|
|
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
taaa smieje to malo powiedziane!! patrzy sie na mnie swoimi czekoladowymi wytrzeszczonymi oczyma i puka sie w czolo, lamiac przy tym polski w najbardziej rozczulajacy sposob i mowi " puknij sze magdusze"
|
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
nie no powiedziala bym jak leca w tvi i ktos oglada hihi
![]() ![]() ale napisałam właczone hihi wszystkie literki poprzekrecałam dobra znowu lece do prcy:/ kurde wieczorem musze gdzies wyjsc zeby sie zobaczyc z ludzimi a nie tylko spac hihui a i mam w pracy 105 psów jezeli ktoś lubi jazgot to zapraszam hihi
Edytowane przez kasiahexe Czas edycji: 2011-07-30 o 14:29 |
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaliczyłam hafta niedawno i znowu jestem szczęśliwa Toto, ja bardzo chętnie oglądam bajki, ale te "normalne". Bez przemocy. Z dobrym zakończeniem. Kolorowe, szczęśliwe i mądre ![]() Bardzo lubie Gumisie. Smerfy też lubię, ale te stare, bez smerfiątek i innych wynalazków :/ Ostatnio Tż ściągnął dla mnie Śpiącą królewnę, tą z lat '50 bo chciałam sobie przypomnieć dzieciństwo (nie, nie nie żyłam w latach '50 ale ta bajka była dostępna na kasetach vhs pod koniec lat '80![]() Kubusia Puchatka tez lubię, ale w tej klasycznej wersji. Broń boże 3D, bo wiem, ze na disney chanel jest jakaś innowacja :/ Do nas do kin wchodzi Kubuś Puchatek i przyjaciele z przyjemnością bym poszła
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Zadomowienie
|
jak u Was wyglada ta praca ? musicie sie szczepic itp , wszystkie psiaki sa lagodne i sie ich nie boisz ? hmmm moglabym sprobowac takiej pracy, cos innego
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- lucy film o smerfach tez wchodzi chyba sie wybiore ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- lece obiadek robic bleee.... nie moge nic gotowac bo mi smierdzi wszystko.. nio ale zupka buraczkowa i gyros w nalesniku... Milego popoludnia sloneczka |
|
|
|
#1915 |
|
Zadomowienie
|
oooooo KP to klasyka! kocham, uwielbiam
Smerfy u nas juz w kinie ale jakos nie podoba mi sie koncepcja.. ale Gumisie jak najbardziej, Sasiedzi, Kaczuszka Balbinka, Rumcajs. Myszka Minnie, Pluto i cala ekipa ![]() ja tez z tych lagodnych stworow jestem
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie które sa glupie jak cholera, niektóra sa agresywne :/ ale ja sie jakos nie boje bo umiem sobie z nimi poradzic hihi ostanio byslimy ze znajomymi n szrocie i tam pilnowały dwa rodwailery były tak agrresywne ze szok a jak tak znimi gadalam gadalam ze w koncu zaczely sie do mnie łasic hihi i dzisiaj nam sie np, gryzły dwa psy a one jak zacisna szczeke to cieżko im otworzyc :/ krwi pełno wszedzie hihi ale jakos dalam rade ich rozdzielic ![]() czasmi jest niebezpiecznie ale ogolem jest fajnie ja lubie to co robie ![]() chociaz przy takiej setce to mam ich serdecznie dosyc
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie że oglądamy bajki
A Kubuś Puchatek wymiata, czasem sobie czytam książkę - bo mam taką prawdziwą z dzieciństwa ehh, jak smażyć wołowinę żeby była dobra??? bo znowu mi gumowata wyszła ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Kasia to masz niezłe zakręcenie w pracy, mam nadzieję, że nadal się oszczędzasz???
|
|
|
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
wrocilam ze sklepu jak ten wielblad z zakupami
jutro sie zaczyna Ramadan wiec trzeba bylo zapasy zrobic hahano i kupilam farbe do wlosow. promocja byla! a co! ![]() no i dostalam zamowione serwetki wiec bede miala co malowac... czaje sie na szafe w goscinnym pokoju mloda a jaka czesc masz tej wolowiny? bo to zalezy ... no i jak ja smazysz. w kawalkach czy na steki ? |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już mam bajek dość , bo córcia ogląda i juz mi sie przejadły
kupiłam 15pstrągów właśnie wyprułam z nich wszystkie wnętrznosci będe szykować marynatę i na jutro na grilla podaję gościom |
|
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
kasia - niebezpieczna ta Twoja praca. Ja się trochę boję psów ![]() Lucy - bez paniki , ja już w ogóle nie mam nudności, głowa mi odpuściła, (.)(.) troche bolą ale jak je mocniej ścisnę. Chyba objawy pomału odpuszczają.Toto - żeby ja pomalować oczywiście Niedługo cały dom wymalujesz ![]() Nita - podziwiam Cię kobieto Napewno jutro impreza będzie udana.TŻ już pojechał. Zostałyśmy same ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- inutil - na wołowinie się nie znam, tż zawsze mięsa robi. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

nawet nie próbuję Was nadrobić, bo musiałabym połowę II części i całą IV 
Ahmed 10.05.2011