|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
|
|
|
|
#454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz mam np. 5 podkładów i zazwyczaj mieszam po 2 naraz, żeby dobrać idealny odcień w zależności od stopnia opalenizny. Ale w tym roku najciemniejszego "na opalony ryjek" nie używam wcale ![]() Zrobiłam ciasto: kruche, z dżemem brzoskwiniowym, gruszkami i budyniem czekoladowym alee pachnie, jak się upiecze, to chyba na gorąco dorwę ![]() Cytat:
supertrwałe szminki bejb mam taką w płynie maybelline i przez kilkanaście godzin poprawiałam ją chyba tylko 2 razy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-30 o 10:37 |
||
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Harry Potter Dobry ja już po kawie i w ogóle dziękuję wszystkim za kciuki itp ![]() Nie mam czasu odpisywać bo idę dziś na panieński mojej koleżanki, tzn częściowo go organizuję też, wiec np muszę zrobić coś do żarcia (nie wiem jeszcze co ) i ogólnie to będzie długi dzień i długa noc
|
|
|
|
|
#456 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to gudbaj wam!
do tumaroła! spadam nach łodź
|
|
#457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Następna Piękna Tzn ja wiem, że umalowane, ale u mnie nawet po umalowaniu tak nie jest pod oczami Ech dobra, no nic, trza sobie wstrzyknąć jakiś rozjaśniacz ![]() Cytat:
![]() No cóż ja poradzę ![]() Żarłok ![]() Cytat:
Właściwie to mój makijaż oczu polega na rozjaśnieniu powiek i tyle Zarąbiście Może powinnam się udać do jakieś profesjonalnej makijażystki i by mi doradziła co i jak W ogóle jakbym miała jasne powieki, czytaj normalne jak inni, i brak cieni pod oczami, to mój makijaż polegałby na malowaniu rzęs i pudrowaniu twarzy A i błyszczykowaniu ustów ![]() Cytat:
No ![]() Za całokształt myślę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-07-30 o 11:04 |
||||
|
|
|
#458 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co-chyba sie nabawilam zapalenia spojowek przez te mierzenia bryli
, w sumie logiczne-kazdy włazi i zaklada na sieu i tak milion razy
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Nie e, to były 3 kanapki tylko
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ale Ci dobrze. Ja muszę pokorektorować conieco, upudrzyć się, namalowac konturówką górną wargę bo nie mam, ubłyszczykować, pomalować rzęsy, przyciemnić górną powiekę i namalować kreskę na dolnej... |
|
|
|
|
#461 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No radość,niech sobie popracuje chłopak
![]() Za całokształt tyż
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to muszę sobie oczy namalować zawsze... Pół kredki mi schodzi na to, ale potem nie muszę cieniować |
|
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie jesień again, deszcz se pada, chyba trza zmienić avka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#464 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jedna nie ma górnej wargi,inna oczu i musi je namalować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad 2 pogrubione (życie jest niesprawiedliwe ![]() )![]() No tak, ileż można w domu siedzieć Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#466 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jedyne czego ja mam za dużo to nosa i krost
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak se namaluję to jakieś tam mam, zależy czy dobrze kreskę zrobię ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
To ja nie kce
a krost przy kumulacji tyż ![]() Ale dziś zrobią to z jeszcze większym politowaniem niż zazwyczaj Idę porządkować, prać, (prasować?). Ale będę do Was zaglądać co jakiś czas
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#470 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#472 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A teraz myslę,którą pizzę zamówić przez net
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Spadam na busa do Wrocka Jadę na parapetówkę wracam jutro![]() Bądźcie grzeszni
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszyscy gdzieś dziś wybywają - na parapetówy, urodziny, wieczory panieńskie Czy ktoś zostanie w barze ?
|
|
|
|
#475 | ||
|
Zakorzenienie
|
taką w płynie z maybelline
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...st.html&next=1 i taką z rimmela https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ur.html&next=1 trwałe toto jak wooj, tylko mało kolorów do wyboru ![]() Jak mi się skończą to popróbuję z innych firm, bo do zwykłej szminki już chyba nie wrócę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() z paczką strepsils
|
|
#476 |
|
Mother of Cats
|
Przepszam, ale przyszłam ponarzekać.
Wyhaczyłam wczoraj miękką gulę pod sprawiającym kłopoty kolankiem Martwić się tą gulą? |
|
|
|
#477 | ||||
|
BAN stały
|
Przeleciałem Was jednak (na trzeźwo lepiej mi to wychodzi, zdecydowanie)
![]() O rajusiu na pędzącym strusiu! Na żartach się, dobre-sobie, nie znasz?! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#478 |
|
Mother of Cats
|
I zobaczyłam tagi: obłędne
|
|
|
|
#479 |
|
Nindżopesz
|
Martwić ale iść i siedzieć, nie tańcować, nie klękać, poszukać niższych eleganckich butów...
Pośpiewałam małemu hymn ZSRR i śpi! |
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie słyszałam, pośpiewaj mi też! ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Iść, ale uważać na siebie. I koniecznie odwiedzić lekarza |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

tzn 2 duże i 2 małe.

alee pachnie, jak się upiecze, to chyba na gorąco dorwę 

) i ogólnie to będzie długi dzień i długa noc 
znowu
Tzn ja wiem, że umalowane, ale u mnie nawet po umalowaniu tak nie jest pod oczami 

Zarąbiście
W ogóle jakbym miała jasne powieki, czytaj normalne jak inni, i brak cieni pod oczami, to mój makijaż polegałby na malowaniu rzęs i pudrowaniu twarzy 

Czy ktoś zostanie w barze ?