|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
![]() ![]() golden w ogóle to jestem za Tobą ![]() wg mnie społeczności
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-30 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nafaszerowałam się prochami, mam nadzieję, że będzie lepiej... TŻ też marudzi, źle się czuje.
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Łups ![]() ![]() Dziś od rana mam symfonię pod oknem bo brat i ojciec ubijają zagęszczarką plac pod taras. Można dostać szału. Pogoda beznadziejna, na obiad naleśniki pełnoziarniste ze szpinakiem, zapieczone z serem żółtym ![]() ![]() ![]() P.s Zapomniałam się pochwalić że kupiłam wczoraj skórzaną torebkę za całe(!) 50 złotych ![]() P.s 2 Myślę że wątkowi dobrze by było na społecznościach ![]()
[I][COLOR=Indigo]"Życie nie jest ani lepsze, ani gorsze od naszych marzeń. Jest po prostu inne." Edytowane przez Osiak Czas edycji: 2011-07-30 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się nie uda golden to będziemy myśleć, ale wg mnie niech zakłada ktoś kto jest z nami DŁUGO ![]() mam nadzieję, że Ci się polepszy bidulko ![]() ja siedzę w bluzie i dresie, trzęsie mnie też, ale mam nadzieję, ze dlatego, ze zimno jest. Tż łamie w kościach ![]() w ogóle to cudownie, bo niedawno byliśmy mocno chorzy, mała też ![]() ![]() ![]() a ja wszystkie pozamykałam ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-30 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Nawet mój pies coś dzisiaj nie domaga
![]() ![]() Jak mi się katar nie rozwinie to dam radę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak masz katar to Sudafed kup ![]() mi Lilo poleciła i jak ręką odjął ![]() ![]() Tż pytał, czemu białego frugo nie ma, to mu mówię, ze białego nikt nie chciał kupowac z tego co pamiętam i zawsze na półkach stał komplet ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-30 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Życzę Wam udanego weekendu mimo tej niezbyt sprzyjającej pogody ![]() Mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia się poprawi, oby. Ja w ramach relaksu idę się trochę poopalać (solarium ![]() Dzisiaj prawdopodobnie jedziemy do clubu, znów się porządnie odstresuje. W środę też zaliczyłam imprezę, tańczyłam przez jakieś 3 h i wypociłam się za wszystkie czasy ![]() W końcu czuję, że żyję. Wcześniej jakoś nie miałam okazji by tak imprezować... |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki,
U mnie jesień w pełni: brzydko, pada, wieje i huczy za oknem. Dzisiaj wstałam o 9 (z małą przebieżką o 7 rano, bo pies chciał siku), pojechałam na targ, kupiłam fajną bluzeczkę (potem wstawię fotkę), dwie paczki bobu (po 3 zł woreczek), słoik jagód (9 zł), niemiecki płyn do płukania i jakieś inne pierdołki. Teraz jestem już w domu, obiadu gotować nie muszę, bo wystarczy odgrzać kotleciska z lodówki (no i obrać ziemniaki, ale to mały pikuś). Zarządziłam generalne porządki i zaraz (jak tylko przejrzę wizaż) biorę się za nie. Muszę wreszcie ogarnąć tą wielką mega ogromną szafę, bo już nie wiem, gdzie co leży i co tam w niej w ogóle jest. Martita - powiem Ci że ja już od marca (jak tylko śniegi zejdą ![]() ![]() ![]() Odnośnie wątku - myślę, ze lepiej czułby się na społecznościach ![]() ![]()
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-07-30 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Za Ciebie i SPD to na bank wypiję ![]() ![]() Wzięłam polopirynę i na razie nie wychodzę. Ale jakby coś to dzięki ![]() Martita, takie odchamienie się zawsze pomaga ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale serio białego nie ma ![]() ![]() tylko, ze on się dziwi, ze wszystkie są prócz białego ![]() ![]() ![]() mnie też coś dopada, wszystko przez pogodę ![]() nie wiem czy nie skończy się na siedzeniu przed tv dziś ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-30 o 12:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
To nie wiedziałam, że białego nei ma
![]() ![]() No, pogoda nas nie rozpieszcza. Dobrze, że wcześniej te rzeczy poprałam bo dzisiaj to by skisły ![]() ![]() Założyłam super ciepłe skarpetki kotki i walczę z choróbskiem ![]() Tygrys, zrób porządki też u mnie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jagód nie jadłam, w sumie to samych nie lubię, ale ze śmietaną to tak ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() słońca to nie widziałam z tydzien chyba ![]() tym razem nie podkolanówki? ![]() ja zaraz się położę, bo słaba jestem. co za los ![]() Ci robotnicy mnie rozpraszają, bo chodzą i patrzą ![]() ![]() ![]() ostatnio byłam w autentycznym szoku. byłam w Aldiku i robotnik przede mną w kasie stoi, ale co kupował ![]() soczek jednodniowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-30 o 12:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Podkolanówki to tylko jak bez spodni chodzę
![]() ![]() Ja wynalazłam film i będę przy nim prasować ![]() ![]() Nie znoszę podupadać na zdrowiu ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() lecę się położyć ![]() później będę, może pod wieczór bardziej ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-30 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
ja juz po zakupach ale kupilam tylko konieczne( chleb , i dla tz-a wklady do maszynki i antyperspiranty )
zaraz do pracy moze jeszcze odkurze zanim wyjde jutro mi wspollokatorzy wracaja to trzeba jakos dom do porzadku doprowadzic a tak to zadzwonilam do banku i otworzylam dodatkowe 2 emaxyplusy a watek gdzie bedzie to mi rybka czy na spolecznosciach czy na plotkowym wazne ze wy bedziecie no i fajnie jakby zaczela golden albo ktos kto dlugo jest |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Od mojego się tak nauczyłam spożywać wszystko w formie płynnej ![]() Znooowu dzisiaj walnęłam palcami stopy o coś, maaatko, nie wiem czy przez niskie ciśnienie, bo rano to potrafię mieć 102 na ileśtam czy nie wiem co mi jest. Już kiedyś tak palca złamałam i oczywiście super polska służba zdrowia-gips na szynie do kolana ![]() Ale dzisiaj się chyba obyło bez uszkodzeń. ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4697 |
kobieta za ladą
|
wiecie co CZEŚĆ
![]() mi generalnie rybka gdzie będę byle z wami ![]() na nową matule(matula jedno wątkowa ![]() ![]() ja dziś sprzedałam młodą do jutra z małżonkiem mamy lus bluss i balety ,obiad już dawno zjedzony(zalewajka strasznie kwaśna ale jula i tak 2 talerze wpitoliła ![]() kupiłam zestaw skauta ![]() ![]() ![]()
#4698 |
Zadomowienie
|
Kobiety tak narzekacie na pogodę więc zapraszam do Giżycka. Mam 31 stopni w cieniu. Rozpłynąc się idzie. Właśnie z TŻ się spakowaliśmy i uderzamy na plażę
![]() ![]() Byliśmy też na zakupach. Mała ma nową kurteczkę jesienną, adidaski bo wczoraj swoje rozwaliła i spodnie ![]() ![]() Lece do moich. Będę póżniej ![]()
#4699 |
Raczkowanie
|
hej
![]() jaki smak ma to czarne frugo? kiedyś piłam w młodości, ale nie pamiętam kolorów ![]() teraz to lubię pić mullery, czekoladowe i pistacjowe, jeszcze bananowy muszę dorwać, a malinowy jest okropny blee Lilo zdradź jakieś pikantne szczegóły wczorajszego wieczoru ![]() ![]() ![]() w weekend będę sama, jestem u rodziców, ale ich nie ma do poniedz., czasem lubię jak mam czas tylko i wyłącznie dla siebie ![]() ![]() deszczu mimo całej mojej sympatii, jakby ci to subtelnie powiedzieć- spier**laj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=kobietasukcesu;2844 9516[ a ile płacicie? o ile to nie tajemnica ![]() [/QUOTE] 350zł ze śniadaniem (ale tak jak mowie nie ja a rodzice bo z nimi jestem) ![]() chwaliłam sie pokojem za to to co mam teraz w Darłówku to hm ![]() byłam na rybce pyyyycha ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Rozeznanie
|
Witam w to sobotnie popołudnie
![]() popracowałam, obiad ugotowałam, zostało mi sprzątanie.. ale mie się nie chceee... co do nowego wątku to chyba lepsze by były społeczności, a kto założy to mi wszystko jedno, byle nie ja ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
A my wybieramy się na kręgle wieczorem. Jakoś tak nas nosi po tym urlopie
![]() Najgorsze, że nie mam co na siebie włożyć bo wszystko albo mokre albo brudne i czeka na swoją kolej do prania ![]() Nic to, trzeba będzie coś wykombinować ![]() Zimno... Brrr beznadziejnie.
#4703 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że już niedługo Wszystkie będziemy się cieszyć takim cudownym słoneczkiem ![]() Korzystajcie póki jest pogoda ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Ja od rana rozmyślałam co by tu włożyć na dzisiejszy balet ![]() Co prawda mam trochę bluzek, ale raczej takich letnio-wakacyjnych i stwierdziłam, że przydałaby mi się taka typowo imprezowa bluzka ![]() Zaszłam, więc do Housa (u mnie w mieście z sieciówek jest tylko Cropp i House), miałam ochotę na wypad do lumpka, ale nie miałam dziś na to siły. Skorzystałam z promocji i zakupiłam czarną tuniko-sukienkę z falbankami (wcześniej kosztowała 60 zł ![]() ![]() Udanego wieczorku Nadia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanej imprezy ![]() ![]()
![]() |
#4706 |
zawsze mam racje
|
nurku: 350 za pokój czy za mieszkanie?
#4707 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Zrobiłam podmiankę, przerobiłam kolce (już jestem usatysfakcjonowanana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
dudi pochwalam Twoje zdanie co do Matuli PUnto ( jesli goldenek nie bedzie zakladac nowego oczywiscie )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
TOBP na Politechnice Śląskiej. Wydział Górnictwa I Geologii. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
u mnie ciągle leje;/
wróciłam po 16 do domu dzisiaj i posprzątałam całe mieszkanie na błysk ![]() ![]() wykąpałam się i zaległam z herbatą, zaraz biorę się za ogarnianie faktur, nie chce mi się okrutnie ciocia w ogóle nam od dwóch dni zakupy robi, nawet fajki mi kupuje ![]() nie wiem jak u Was ale u nas w lasach wysyp grzybów, jedziemy na grzybobranie z Tż chyba w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.