|
|
#4231 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
Cytat:
Też nie wyobrażam sobie, że nie dostaje od rodziny tego wsparcia, że nie ma tej bliskości...Cytat:
|
||
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Warto mnie odwiedzać [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28447335] lalaith dostałaś mojego smsa?[/QUOTE] Dostałam, serio taka śliczna ?
|
|
#4233 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28447335]I jak, fajne? Bo może ja też sobie kupię...
![]() (...) Na pewno po mojej wypłacie, czyli po 10. Koszty wysyłki opisane są od tym linkiem - http://www.helfy.pl/wysylka [/QUOTE] Fajne Rzeczywiście lepiej wykonane od tych z hipermarketów! i fajnie się prezentują dwa segmenty w różnych kolorach jeden na drugim ![]() To może otwórz Helfy w Klubie, bo pewnie byłoby więcej chętnych ja w sumie miałam ochotę na odżywkę i jakiś organiczny szampon, ale odżywkę sobie ostatnio kupiłam i nie wiem, czy potrzebuję aż tyle ( ), a szampony są strasznie drogie... A jeszcze te pędzle Maestro, ja chyba odpadnę z tego zamówienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pokazuj buty!
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-07-30 o 12:36 |
||
|
|
|
#4236 |
|
moderatorka też wizażanka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28448279]poka poka
Pokażę jak wrócę do domu Bo mnie wkońcu ktoś w pracy przyłapie Ale to nie moja wina, że dzisiaj nie ma co robić...
|
|
|
|
#4237 | |
|
Konto usunięte
|
Mnie się podoba, bardzo lubię takie kolory.
Załącznik 4121351 Cytat:
- cena na helfach 39 zł + przesyłka - cena na iHerb 7,73 $ (czyli 21,65 zł) + przesyłka A koszty przesyłki wychodzą na iHerb nawet taniej niż z helfów. no dooobra... |
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28448477]Mnie się podoba, bardzo lubię takie kolory.
Załącznik 4121351 [/QUOTE] A nie chcesz jej ode mnie odkupić za 5,99 ?
|
#4239 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28448652]Problem w tym, że ja mam dzisiątki szminek i błyszczyków, których na co dzięń nie używam, bo smaruję usta jedynie balsamem. Dzięki za propozycję, ale naprawdę muszę najpierw wszystko pozużywać...
Spoko
|
#4241 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Widzę potrzebę edytowania...
Cytat:
![]() W Reserved są małe. Cytat:
Nawiasem mówiąc, dawno nie czułam się tak wolna jak ostatnio, gdy zapomniałam telefonu ![]() Burczy mi w brzuchu... Nie, to Granatowo. Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28447335]I jak, fajne? Bo może ja też sobie kupię... ![]() Masz boski avatar. Chyba najlepszy do tej pory ![]() Na pewno po mojej wypłacie, czyli po 10. Koszty wysyłki opisane są od tym linkiem - http://www.helfy.pl/wysylka[/QUOTE] Fajne są te szufladki, możesz obejrzeć na Blogu, ale ja nie mam na nie miejsca, więc mam organizator z Castoramy na błąkające się po szafie cienie i kredki. Kupiłam wczoraj zachwalany bronzer i puder My Secret, zrobię sobie odsypkę na wyjazd (można mieć w bagażu podręcznym proszek, nie?). Kolorowe eyelinery z Essence są beznadziejne. Wczoraj zrobiłam parę avatarków, mam też wersję brytyjską ![]() Myślę, że byłabym chętna na jakiś szampon, ale nie będę dostępna w necie przez 2 tygodnie. Cytat:
|
|
|
#4242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I tak, fajne spodnie (dżinsy, mega skinny) kupiłam w Mango (cena mniej fajna - 179,00zł). Kurtkę skórzaną w kolorze karmelowym za 69,90zł (!!!!) w Bershce, ostatni rozmiar S czekał na mnie Śliczną marynarkę mierzyłam w Zarze (bawełniana, szara, z wywijanymi rękawami), rozmiar XS był idealny (w Stradim S jest na mnie za duża, a też są ładne, tylko ja wolę na jeden guziczek jak z Zary), ale 199,00zł, więc zrezygnowałam (chociaż kto wie, czy mnie jeszcze na nią nie weźmie, bo idealnie leżała ).Dodatkowo w Stradim kupiłam taką jakby górę od bikini, ale bawełnianą, pod szerokie bluzki, żeby biustem nie świecić, a nie ubierać kolejnej bluzki - 14,90złI w Bershce jeszcze 2 bluzeczki po 19,90zł A i w Zarze białą spódnicę płócienną z koronką za 39,90zł
|
|
#4243 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
Sorki Malla, nie powinnam wypowiadać się za Ciebie. Więcej nie będę
|
#4245 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ależ możesz
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
No oczywiście, że płaciłam zanim wyniosłam ;D
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4249 | |
|
Pani Buka
|
że kto? ja? chciałabym być jeszcze chuda, ale ani w genach tego nie mam, a poza tym za bardzo lubię jeść
aaaj tam ![]() Cytat:
i kupuję max 2 rzeczy bo na więcej mi szkoda.
|
|
#4250 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kasiencja - ale Ty wcale nie jesteś gruba. Nie jesteś patyczakiem i co z tego? Wszystko masz na swoim miejscu i wcale nie w nadmiarze.
|
|
#4251 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kasiencja, Jak chcesz płakać gdy spada z Ciebie 34/36 to mogę wziać to, co niby uważasz za za grube
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)! Kochana! One na każdym kroku powtarzały Polką, że są piękne, że mają kobiece, seksowne kształty, że naprawdę podobają się mężczyznom właśnie takie. Chyba powinnaś to obejrzeć, bo to były kobiety w rozmiarze 42-46, które naprawdę wyglądały ślicznie, gdy zamiast męskich jeansów(!) założyły sukienkę czy zamiast golfu jakąś bluzkę z dekoltem. Także Kasiu, apeluję do Twojego zdrowego rozsądku Podobno ideał kobiety to pupa, piersi i wcięcie w talii a nie wystające kości. Do czego Ci bliżej? ![]() I apeluję do Twojego Tż, który chyba za mało razy Ci mówi, że jesteś piękna ![]() Polki są takie zakompleksione. Bardzo to smutne.
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-07-30 o 14:27 |
|
|
|
|
#4253 |
|
Pani Buka
|
ale ja lubię to, że mam trochę większą pupę i okrąglejsze biodra
po prostu utknęłam na wadze wyższej o 5-6 kg niż parę lat temu i nie mam silnej woli, by się zawziąć i to zrzucić ![]() zresztą każda z nas ma gorsze i lepsze dni.... edit: tak zmieniając temat, Lalaith, kiedy mogę wpaść po roślinkę?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-07-30 o 14:34 |
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
kasia mi też się podobasz
Po bazylię możesz wpaść kiedy masz ochotę, dziś jestem cały dzień w domu, bo sobie robię dzień dobroci dla lalaith, jutro będę kursować po klientkach, a wieczorem jadę na grilla, pon-środa pracuję więc pewnie od ok 17 będę w domu.. Ale możesz wpaść i powiedzieć że przyszłaś po bazylię, gdyby mnie nie było ktoś Ci wyda Ostatnio moje najbardziej standardowe śniadanie: ciemny chleb z plastrami pomidora i listami bazylii ![]() A wiecie, że kiedyś jak jeszcze byłam młoda i głupia napisałam do stylistki w pewnym portalu internetowym żeby mi dobrała image i wszystko byłoby dobrze tylko napisałam tam że ważę czterdzieści kilka kilo, już nie pamiętam ile wtedy ważyłam i posypały się komentarze że po co kłamię, że gołym okiem widać że ważę o 10 kilo więcej, że mam grube uda i pupę, że mam źle dobrany stanik do mojego wielkiego biustu itp. itd., a wiecie jak wyglądam
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-07-30 o 14:41 |
|
|
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28448477]
Otworzę w klubie. Organiczne zamów sobie z iHerba. Wychodzą ZNACZNIE taniej niż z Helfów. Dla przykładu odżywka Thin to Thick: - cena na helfach 39 zł + przesyłka - cena na iHerb 7,73 $ (czyli 21,65 zł) + przesyłka A koszty przesyłki wychodzą na iHerb nawet taniej niż z helfów. [/QUOTE] O, dzięki za trop ![]() Cytat:
Nie należy do tego typu ludzi, to jest właśnie zupełnie nie w jego stylu - tylko w pracy tak reaguje. Poza tym ciągle podkreślam, że np. zadaję konkretne pytanie i oczekuję odpowiedzi (nie zdarza się to znowu jakoś często), a on mi odpisze po 7 godzinach... I tak bywa w 80% przypadków. A może skusisz się na jakiś szampon z iHerba jak wrócisz? ![]() Cytat:
Ja też lubię jeść ![]() O właśnie!
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Mal dla mnie klepanie smsów i odbieranie telefonów przy kimś = brak podstawowej kultury osobistej i brak szacunku dla drugiej osoby, no chyba że ktoś czeka na ważny telefon, przeprasza itd.
|
#4257 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odkąd uświadomiłam Słodziaka, że przykro mi, gdy się nie odzywa cały dzień, to się odzywa. Teraz trzeba zadbać o jakość tego kontaktu ![]() Bardziej zależy mi na szamponie hinduskim niż organicznym. Organy mogę kupić w sklepie ekologicznym. Cytat:
![]() Mi to nie przeszkadza i odpisuję na smsy na spotkaniach choćby po to, by potem nie mówiono o mnie, że odpisuję po 7 godzinach
|
|
|
#4258 |
|
Pani Buka
|
ważne i szybkie pytanie - w co się ubrać?! w T-shircie i sweterku nie zmarznę?
czy może grubszy sweter? ramoneskę? pomocy!Lalaith, to może w poniedziałek wpadnę, zobaczę ![]() natomiast co do klepania smsów no to nie widzę nic złego w tym, jeśli ktoś podczas kilkugodzinnego pytania kilka razy wyjmie telefon, napisze/odpisze na wiadomość i go schowa... ale ostatnio szlag mnie trafiał, jak moja koleżanka ciągle robiła coś na telefonie, dopóki nie wyszłyśmy ze strefy Wi-Fi (bo nie miała internetu w domu, a kolega na facebooku coś chciał!)... na szczęście to osoba którą dobrze znam więc mogłam ją normalnie ochrzaniać
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak w Krakowie, ale u mnie t-shirt (2 w sumie) + sweterek wystarczają
|
#4260 |
|
Pani Buka
|
ważne i szybkie pytanie - w co się ubrać?! w T-shircie i sweterku nie zmarznę?
![]() Lalaith, to może w poniedziałek wpadnę, zobaczę ![]() natomiast co do klepania smsów no to nie widzę nic złego w tym, jeśli ktoś podczas kilkugodzinnego spotkania kilka razy wyjmie telefon, napisze/odpisze na wiadomość i go schowa... ale ostatnio szlag mnie trafiał, jak moja koleżanka ciągle robiła coś na telefonie, dopóki nie wyszłyśmy ze strefy Wi-Fi... na szczęście to osoba którą dobrze znam więc mogłam ją normalnie ochrzaniać
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

Też nie wyobrażam sobie, że nie dostaje od rodziny tego wsparcia, że nie ma tej bliskości...
ale za to ma super bloga 

?

jak do Cholerki szłyśmy wszystkie to się załamałam jak na Was patrzyłam 

aaaj tam