|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
Cytat:
ja polecam dwa-brzoskwinia/mleczko migdałowe-cudny budyniowo-brzoskwiniowy zapach,i delikatny rumianek/mak,o dziwo wcale się nie bałam ich używać na twarz bardzo lubię oba,mama mi rumiankowy podkrada
|
||
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
specjalnie dla Ciebie , dopiero teraz, ale wysłanie przed północą graniczyło z cudem: Avon Katalog 13.pdf
PS. buciki uaktualnione ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-07-30 o 00:50 |
|
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3184 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
przekażę wszystkie Wasze opinie ![]() |
||
|
|
|
#3185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a druga nie wiem bo się nie wypowiadała, więc może wszystko ok
|
|
#3187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i bardzo jej przypasowal
|
|
|
#3188 |
|
Zadomowienie
|
brzoskwinia ładnie pachnie na kartce ,ale ostrzegam normlanie po przyjciu paczki dostalam szoku smierdzi okropnie jakims plastikiem co jak truskawka i guawa wiec dla mnie odpada i ja nie polecam
|
|
|
|
#3189 |
|
Raczkowanie
|
Co powiecie o zielonej lini Solutions do skóry wrazliwej ?
|
|
|
|
#3190 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
kremowy budyniowy smaczny zapaszek chemicznie dla mnie "śmierdzi" maseczka do twarzy rumianek/mak,ale bardzo ją lubię,pachnie mi gabinetem lekarskim ![]() Z nowej serii Solutions do żadnego kremu nie zapałałam miłością liczę że nowy z liposomami będzie dobry,bo zanim zmienili opakowania i całą linię,krem z liposomami był moim the best |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zadomowienie
|
ja mam blask nawilzenia i jest ok
|
|
|
|
#3192 |
|
Rozeznanie
|
obiecałam zapytać o opinię balsamu Avon Care z wodorostami
i dziewczyna mi odpisała: "ten balsam jest świetny, bardzo przyjemnie pachnie, dobrze się wchłania i potem długo skóra jest nawilżona, jestem z niego jak najbardziej zadowolona "teraz bierze 2 w tej promocji a jeden już miała kupiony wcześniej
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie żeli do twarzy Naturals, jaką konsystencję ma żel Rumianek i mak oraz Zielona herbata i liście oliwne? Są to żele, czy coś w stylu mleczka/kremu? Pytam, bo kiedyś zamówiłam ponoć żel do twarzy z Naturalsa, a okazało się, że miał kremową konsystencję, co mi niestety nie odpowiadało.
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
W takim razie też sobie zamówię, a teraz jeszcze taka fajna promocja obowiązuje, więc już na pewno jestem 'na tak'
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
jestem w szoku... wczoraj ok. 18 zrobiłam zamówienie... albo i później? i już mam fakturę, data wczorajsza... jestem w szoku
|
|
|
|
#3195 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja bym ich nawet nie miała kiedy zużyć więc jak jest okazja do zwrotu to wolę zwrócić ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3196 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a możecie napisać coś więcej nt. kompletu Serenela? Byłabym wdzięczna, bo mam na niego chrapkę
|
#3197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3198 | |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie ja poczekałam i wysłałam zbiorczy zwrot 11 rzeczy -bo tyle mieści się na formularzu [ musiałam go szybko wysłać bo w przyszłym tyg. minęłyby 3 mies. dla zwrotu niektórych produktów
a na 2 zwrot [wczoraj] wysłałam 8 rzeczy ![]() w sumie mogłabym chyba w 1 paczce wysłać dużo rzeczy i 2 formularze ale i tak bym zapłaciła tyle samo![]() spieszyło mi się więc wysłałam 2 zwroty w różnych terminach ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- w 1 zwrocie zwróciłam łącznie 11 rzeczy : -krem pod oczy [ z IOS] -żelowe poduszeczki pod stopy -wodę hawaiian -pilnik z polerką -mgiełka do włosów -błyszczyk honey delight powiększający ![]() -baza przedłużająca trwałość lakieru [ nie sprawdziła się -spray po opalaniu [ lata nie ma więc się nie opalę ]-krem do twarzy avon sun [ nie przyda się jednak "na taką wakacyjną jesień" - i jeszcze dwie rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
no i wszystko się wyjaśniło
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja natomiast polecam kurację antycellulitową. W zimie trochę się zaniedbałam i zrobił mi się ogromny cellulit, takie wielkie grudy. Zużyłam pół opakowania tego kremu i cellulit został rozbity na mniejsze grudki, nie zniknął całkiem, ale się zmniejszył. Teraz kończę drugie opakowanie kremu, w szafce stoi jeszcze jedno, a ja zamawiam kolejne Polecam.
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie też jest dobry ten krem
czekam jeszcze na krem anew aqua i się okaże , który bardziej mi odpowiada ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
[ chociaż wcześniej nie używałam ] więc zobaczę czy coś pomogą / czy są takie dobre |
|
|
|
|
#3201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do żeli ja jedynie miałam drzewo herbaciane i ogórek, właściwie nadal mam i nie wiem czy to ma konsystencję żelu czy wody bardziej xD strasznie lejące się ale kropelka wystarcza żeby całą twarz umyć no tylko trzeba uważać żeby się pół tubki nie rozlało
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2011-07-30 o 15:35 |
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma jeszcze nikt paczuszki?
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- I opakowanie 200ml? Bo dopiero w 11 katalogu zobaczyłam, że maja większą pojemność niż pozostałe
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Wtajemniczenie
|
myślę,że tak.. ale lepiej trochę poczekać z tym zwrotem ![]() ja właśnie czytając te opinie zamówiłam 2x modelujący i się okaże czy słusznie ![]() tu dziewczyny pisały ,że sobie zamawiają ten antycell.. , niektóre modelujący.. hmm zamów taki i taki i wypróbuj |
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Raczkowanie
|
Mam ten cellulitowy ale on sie u mnie w ogóle nie sprawdza, albo nie potrafię go używać, skora jakoś niewiele lepsza, a co najgorsze on tak sie dziwnie łuszczy. jak wyschnie, to muszę to zmyć, bo nie da się chodzić. ja nie polecam, teraz spróbuje tego drugiego, może on będzie lepszy.
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

A brzoskwiniowy do dzisiaj lubię

w 1 paczce wysłać dużo rzeczy i 2 formularze