|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
Szkoda, że ja nie cierpię na sobie żakietów/marynarek![]() Faszonku wyspałam się i widzę wyraźnie ![]() ![]()
|
|
|
#4142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakbyś kiedyś chciała to wal śmiało mam bardzo blisko do croppa tutaj w domu![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
to nawet lepiej może będziesz sypać żartami - przydadzą mi się w taką pogodę![]() koralowa też mi się podoba, ale moja przyjaciółka ma praktycznie identyczną i non stop w niej chodzi a na taką niebieską choruję od daaawna ale była tyllko w stradim i zarze ( nie dośc że u mnie nie ma to jeszcze był drogie:P) właśne pracuję nad chopem co by mi się dorzucił:Pwiecie co - ostatnio najczęściej eksploatowaną przeze mnie torebka jest niebieska Nancy uwielbiam ją
|
|
#4143 |
|
Raczkowanie
|
to tylko ja ^^
:d
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: to tylko ja ^^
Dziewczyny kiedy nowa kolekcja na etorebce!? Jak zaraz nie kupię nowej torebki to sie pochoruje
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to tylko ja ^^
Cytat:
nie mamy konkretnej daty
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Danulka Dziń dybry
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam na te urodziny
![]() Do wieczora
|
|
#4148 |
|
Zadomowienie
|
Marzy mi się żeby etorebka wypuściła torebki 'podobne' do Mulberry model Taylor
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
a co ząbek boli?
u mnie dość dobry, spokojny choć myśl o poniedziałkowym powrocie do pracy po 2 tygodniach przyprawia mnie o mdłości... baaardzo boję się otworzyć służbowego laptopa Odwiedziłam w końcu zegarmistrza i przywróciłam życie 3 zegarkom, jeszcze tylko w 2 muszę wymienić bateryjki ![]() Zrobiłam zakupy kosmetyczne, posprzątałam trochę, zrobiłam obiad - na urlopie prawie nie gotowałam , rozpakowałam częsciowo walizki po wyjeździe, pranie się robi... no prawie wzorowa Pani domu ![]() czyli powolny powrót do rutynki
|
#4151 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Danulka, mam pytanie dot. Bonnie - czy ona jest z tych wizualnie dużych mocno? Bo wymiary wymiarami, a wygląd czasem zupełnie inny, niż by centymetry wskazywały ![]() Zadowolona z niej jesteś? Czy ona ma na zewnątrz jakąś kieszonkę? Bo na zdjęciach wydaje mi się, jakby miała jakąś zakładkę z przodu. |
|
|
|
#4152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kieszonki nie ma ta zakładka jest nie wiem do czego Miałam ją tylko kilka razy..... dobrze się spisywała, można nosić ciężary(do 2kg oczywiście ) i jest wygodnie bo ma szeroki pasek nic się nie wżyna, że tak powiem![]() Ach i ma dołączony długi pasek nie wiem czemu bo dziwnie na nim wygląda, ja go nie używałam
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-07-30 o 17:07 |
||
|
|
|
#4153 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w margo uwielbiam dodatkowe kieszonki
|
|
|
#4155 |
|
BAN stały
|
Ciężki wybór
![]() Ostatnio dostałam zasilenie konta i wiadomość o skorzystaniu z kodu - niby nic niezwykłego, gdyby nie to, że od ok. 2 tygodni nie mam kodu w podpisie... |
|
|
|
#4156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
|
#4157 |
|
BAN stały
|
Bry
![]() Domi, to widzę, że bojkot pełną gębą ![]() Danula jak zębol? u mnie dziś masakra! Byłam w Ikei po lustro do łazienki i ledwo wróciłam, głowa mi pęka i ząb napiernicza. A mąż w delegacji i nikt nie pomoże przy Małym ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Anula, napisałam PW
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4160 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4161 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
, ale sytuacja sama w sobie mnie ubawiła ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() Ale muszę wykorzystać rabat, który mam na koncie - więc bojkotuję do nowej kolekcji, a potem zobaczymy Doczytałam, że kolory już wybrane - brzmi ciekawie ![]() My jutro jedziemy do "Liroya" |
||
|
|
|
#4162 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To tak jak ja z tym bojkotem![]() Niby kolory wybrane, ale obawiam się wciąż, czy nie będzie za ciemno ![]() Mam za to piękne lustro do łazienki i teraz muszę resztę czymś przełamać, żeby było trochę pół na pół stylowo ![]() Nie mogę dojechać z aparatem na budowę, żeby Tobie foty wrzucić, ale może znajdę wcześniejsze (aparat znalazłam dwa dni temu tak sie ukrył).Jakie donice? piękne mają, ale drogie, niestety są te, co mi się najbardziej widzą ![]() Ja zaspałam na % w Home& You
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co - właśnie odkryłam, że dostałam od cioci tą tunikę: http://www.asos.com/Rare/Rare-One-Sh...px?iid=1493314. przysłala mi kilka rzeczy jakiś czas temu - byłam pewna, że jest z lumpeksu, bo przeważnie takie rzeczy od niej dostaję. W sumie nie wiem - miałam metkę... szmateksem nie pachniała, ale tak założyłam... tylko, że ja i tak w niej ngdy chodzić nie będe... ale dopiero dzisiaj się kapnęłam co mam w szafie:P
|
#4164 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() I to na mega okazje, jak dla mnie |
|
|
|
|
#4165 |
|
BAN stały
|
Za chwilę opiszę co i jak
może jakoś z tych fot się uda cosik wyjaśnić...A dwa dni temu dostałam coś takiego Ok, a więc legenda: Ruszamy się zgodnie z wskazówkami zegara ![]() Foto1. Widok z kuchni na salonik- po lewej stronie kuchni widać koniec białej ścianki, która będzie przedłużona, żeby kuchnia nie była aż tak bardzo otwarta, tutaj będzie też stała lodówka, której nie ma być widać z salonuJ Po lewej stronie w pokoju widać ściankę (za którą będą schody), na której będzie wisiał TV. Początkowo miała być cała wytapetowana w panterkę, ale stwierdziłam, że można by było dostac oczopląsu… Myślę teraz nad jednym jakimś pasem panterkowym, może na wysokości TV? Nie mam pomysłu… Od ściany, na której są drzwi tarasowe po lewy narożnik kuchni (3 foto) miał być Caffe latte- tak, żeby nie zmniejszać salonu ( w sensie, gdyby tę lewą ścianę kuchni wymalować jak jej resztę – byłoby takie brutalne oddzielenie, nie widziałoby mi się to…), na ścianie, gdzie jest okno w kuchni na wprost- byłaby też panterka( od okna zaczyna się: zlew (pod oknem), później szafki), natomiast reszta kuchni też w panterce lub brązie? Na ostatnim foto kolory płytek, jeszcze szafki są w jasnym drewnie… Nie wygląda to w sumie źle, ale tej kuchni trza czegoś zdecydowanego dla kontrastu, bo same beże są. Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2011-07-30 o 20:08 |
|
|
|
#4166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dla mnie też na takie okazje, których sama nie mam:/ ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
baardzo Ci zazdroszczę włąsnego kąta... chociaż tylko mogę się domyślać jakie to męczące, kosztowne i wyczerpujące
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra jak była w Łodzi to kupiła sobie czerwone rurki i jeansowe rurko-legginsy, ja też się w nie mieszczę
|
|
|
|
#4169 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() teraz tam, gdzie ten syf stoi ofoliowana moja fuksjowa kanapa ![]() Słów brak, my wiedzieliśmy, że nam kasy zabraknie, bo z kredytu na budowę trza było też działkę spłacić- golasy byliśmy, ale w międzyczasie trza było też w coś innego zainwestować i od paru miesięcy jedziemy z pensji... ciężko ![]() Ale plan jest ostry!!! 17 sierpnia robimy roczek Małego u siebie!!! ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- I jeszcze jedna sprawa, jakie lepsze panele do salonu? Panterka ma być taka: w beżu bądź rudo- brązie. Podobają mi się takie szarawe panele, myślę, że do tej w beżu by pasowały, już mam mętlik!!! |
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zobaczyłąm, że M. Szpak będzie tańczył w Tańcu z gwiazdami
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Szkoda, że ja nie cierpię na sobie żakietów/marynarek

ale jakbyś kiedyś chciała to wal śmiało mam bardzo blisko do croppa tutaj w domu
:coje st: