|
|
#541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
Cytat:
![]() bo ja tak kiedyś w obcym miejscu ,sama.. i wówczas w sumie nie było mi niby tak źle dopiero później...tzn z perspektywy czasu myślałam o tym że jak sierota byłam...
|
|
#542 | |||||
|
BAN stały
|
Już jestem!
Cytat:
![]() W sumie to racja ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie chyba, a na pewno Od jakiejś ciepłowni w byłych zakładach samochodowych ![]() Ja dzisiaj też sam, ale to jeszcze nie teraz, więc może ustawkę zrobimy, tzn. w barze, punkt 22:00? ![]() Cytat:
--- Co za qrwa pogoda, ja pindole! Koniec września normalnie, co to jest do jasnej cholery?! ![]() I jeszcze Skrbtk ukradła mi orgazm |
|||||
|
|
|
#543 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#544 | ||
|
BAN stały
|
No weeeź, imprę robimy dzisiaj o dziesiątej
![]() Cytat:
No tylko mi nie mów, że przy jednym siedzisz?! ![]() Cytat:
) i czarne trufle ![]() --- Ves, streszczenie! |
||
|
|
|
#545 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O, a jest taka? Kurde, znowu jestem głodna.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawko, ależ piękna jesteś...
Jak z bizantyjskich mozaik wyjęta, tylko wystudzona szronem i platyną... (i makijaż mało ma tu do rzeczy)
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2011-07-30 o 19:52 |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie, dopiero zauważyłam była, Ves
![]() Ja sobie siedzę z Gagunią przy herbatce miętowej, bo za dużo zeżarłam. |
|
|
|
#548 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam mega Warkę na stanie (poza ketchupem), a u siostry chłodzi się bawarski Paulaner (jak tylko zobaczyłem to piwo w Polo, to se wziąłem, mimo zbójeckiej ceny) |
|
|
|
|
#549 | |
|
|
Cytat:
Nadal zbieram szczęnę z podłogi komplement wszechczasów normalnie...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcę do tamtych miejsc, do tamtych ludzi edit: niech już będzie lipiec za rok, nie dożyję tak mi źle, że nawet na wino nie mam ochoty na dwójsce chyba jakieś kabaretu lecą, może się rozerwę... )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-30 o 20:13 |
|
|
|
|
#551 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie poszłam jednak po piwo
Jem za to ser w ziołach Knorra I oglądam "Rush" bo tam jest taki jeden fajniutki policjamt
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#552 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() --- Trzy Ryby mi mignęła I potwierdzam oczywiście, że nasza Tru jest |
||
|
|
|
#553 |
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Winterro, co ile musisz uzupełniać rzęsy? Kusi mnie to przedłużanie, tylko nie wiem, czy nie będę potem musiała latać do uzupełnienia co 2 tygodnie
|
#555 |
|
BAN stały
|
Dostałem smsa przed chwilą, z jakiegoś nieznanego mi numeru "I co, będziecie na imprezie? Paula"
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Długa, aczkolwiek bezbolesna, już ma się ku końcowi, bo znowu mnie do kuchni ciągnie... Ale dzisiaj już żadnych cukierków!
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#557 |
|
|
|
|
|
#558 | ||
|
BAN stały
|
Dwa były, ale się zmyły.
![]() Cytat:
to muszę skoczyć do spożywczaka Cytat:
![]() !ejj, a z herbatą mogę?
|
||
|
|
|
#559 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
I co Ty teraz zrobisz?! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#560 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie tak żle, bo cena zabiegu zniechęca. Teraz jest oferta na gruperze za 95 zł i mnie kusi.
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... Proszę o weryfikację:
http://moda.allegro.pl/torebka-kufer...723285762.html |
|
|
|
#563 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#564 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nie pamiętam, żeby wyłączali
Myć to u mnie resetować- zapachowo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tobie też niczego nie brak! Cytat:
Vesenko!!! Bossskie streszczenie!!! Cytat:
|
|
#565 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
a za uzupełnienie płacę 80 zł.W salonach jest 2 razy drożej
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie ceny są w przedziale290-400. Dlatego ten gruper zachęca.
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
a weeź, gardło mnie boli
![]() Cytat:
![]() nie brak, a wręcz mam w nadmiarze ![]() edit: no nic - trzeba dochlać to wino, bo się skwasi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-30 o 21:20 |
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Padam
Rozpakowywałyśmy z mamą rzeczy do dzieciowego pokoju, ile tego było A potem jeszcze rozpakowywałam swoje perfumy, zmywałam podłogi i.... nie, nie prasowałam już Idę Was nadrabiać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#569 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zakochałam się dziś w Organzie
![]() xiii stoleti byłam na pierwszej edycji dwa lata temu, było świetnie, ale ja wolę kameralność bez tłumów ludzi, nie wiem ile osób przyjechało całościowo, ale mało... a na samym początku przed otwarciem bramy było tyle ![]() _IGP7483xx.jpg info tu: http://www.moonfogfest.com/ Cytat:
Cytat:
przy tym już paduam ja też mam dużo nosa i ostatnio też trądzikowych kropek ale się nie przejmuję, nosa sobie przecież nie odgryzę a co do kropek to nawet ich jakoś nie bardzo kamufluję, nie umiem i już widzę jak wyglądałyby żałosne próby maskowania.. w sumie mój mejkap to creme puff i brwi a jak mi się rano chce to i rzęsy.. i czasem roztarta kredka.. cienie rzadko, miałam kiedyś fazę na cienie ale ostatnio jakoś przeszła.. Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja woleu takie średnie, jak Bolków właśnie - gdzie całe miasteczko to jeden wielki fest w nastroju zabawy ![]() Ale na masowe spędy pokroju woodstocka już bym nie poszła
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-30 o 21:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

Chyba 

Koniec września normalnie, co to jest do jasnej cholery?! 

) i czarne trufle 

na dwójsce chyba jakieś kabaretu lecą, może się rozerwę... 
!
a za uzupełnienie płacę 80 zł.W salonach jest 2 razy drożej 
Rozpakowywałyśmy z mamą rzeczy do dzieciowego pokoju, ile tego było