|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... ciekawa jestem co tam robi ten kot
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
taaaa
ale tak serio ciekawa jestem przy po prostu przyszedł i se tak siadł a oni go dla jaj nie ruszali czy to tak specjalnie
|
#4175 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przekonałam się dziś ostatecznie, że nie mogę mieć za bardzo rozłożystej sukni, muszę mieć właśnie taką w A... Bo inaczej to nie jestem JA ![]() Może to kot widmo, który ujawnia się tylko na zdjęciach ![]() Nattiv, chyba nie zawielocytowało mi się poprzednio, ale Twoje winietki robią wrażenie Będą wyglądać pięknie i myślę, że ten pasek na dole już nie jest potrzebny, szczególnie, jeśli jeszcze będziesz doklejać karteczkę lub kalkę z nazwiskiem ![]() A mój TŻ dziś rano, kiedy poszłam mierzyć kiecki, zabrał się za kombinowanie nad projektem na zaproszenia, muszę przyznać, że ma fajne pomysły Ale mimo to jeszcze dłuuuga droga przed nami, sporo do zrobienia i obmyślenia, ale myślę, że ostateczny wynik będzie naprawdę niezwykły
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie chyba nie bardzo bo widac cień na płytkach
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Udało mi się Was nadrobić. Po pracy jestem wykończona, był taki zapierdziel, że nie wiedziałam jak się nazywam. TŻ pracuje dziś 16 godzin i kończy dopiero o 3. Taki biedny był ![]() Ja nie mam siły na nic, kompletnie. Ale zrobię ciacho na szybko za chwilę i pójdę pod prysznic, może się obudzę trochę. Jutro idę na 12 do 18. Na samą myśl już mi się nie chce eh.ChatkoPiękne suknie przymierzałaś i te 2 ostatnie bardzo ładnie na Tobie wyglądają Nattivwinetki cudne gratuluje zdolności plastycznych! mabi84butki ładne i też myślę, że na ślubne by się nadawały |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko w tej ostatniej sukni bardzo ładnie wyglądasz
A pudełka na ciasto przychodzą rozłożone.
|
|
|
|
#4180 |
|
Zadomowienie
|
Oj kiciu, kicia sobie siedzi bo ktos ja tam wkleil, w Photoshopie wszystko jest mozliwe, a to juz na gole oko widac ze fotomontaz, a zrobienie cienia to jeszcze prosciej niz kotka wkleic ![]() A tak w ogole dziewczyny to szaleje ze szczescia bo dostalam dzis prace Nic wam nie mowilam bo nie chacialam zapeszac, ale bylam dzis rano na rozmowie kwalifikacyjnej w Zarze, i oddzwonili po poludniu, ze mam we wtorej jechac do Amsterdamu do glownej siedziby podpisac umowe Zaczynam od czwartku Kurcze nie macie pojecia jak sie ciesze ![]() ![]() Juuuuupi Od razu swiat w innych kolorach widze ![]() Echhh Co pijecie dziewczynki???
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, gratulacje! A co będziesz tam robić? ![]() My z TŻtem otworzyliśmy dziś sobie miodek pitny trójniaczek Twoje zdrowie!
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje ![]() ![]() http://www.papamichel.pl/angelico/ginah.htm jagodziu modelki do tej sesji malowała Marta Banach jestem pełna podziwu dla jej zdolności choć wiadomo te zdjęcia są przerobione za pewne ale i tak mi się bardzo podoba
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
ale ładny fioletowy makijaż
tylko do mojej koncepcji się nie nadaje kurcze nudzi mi się
|
#4186 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetnie, to tylko krok od kierownika
Fajnie, że kaska będzie regularnie wpadać ![]() A my z TŻtem jeszcze trochę posiedzieliśmy już wspólnie nad projektem zaproszeń, idzie nam coraz lepiej I chyba jednak zrobimy to na papierze ecru, bo łatwiej wtedy kolory drukować, żeby były takie, jak nam się podobają A kolorowe zrobimy te zakładki dla Gości ![]() A tymczasem zbieramy się do spania, więc dobrej nocki Wam życzę
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Wow godzina 10 a tu jeszcze nikt nic nie napisał.
W takim razie dzień dobry I lecę do kościółka miłego dnia
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się cemu nie widze zdjęć..a tu znowu muszę sie logować za każdym razem.... buu
zobaczcie to: http://brishoes.pl/product_info.php?...5dd88c0e37e4fd ![]() ![]()
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ale, jak już wiemy nawet z naszego wątku, niektóre z Dziewczyn są w stanie tyle wydać na buty i nawet Im żal nie będzie, więc nie ma się co zastanawiać - ktoś je kupi na pewno ![]() Jakie dziś plany na niedzielę? Mi to się nic dziś nie chce
|
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w piękną deszczową dla odmiany niedzielę:/ Ja niestety wczoraj przesadziłam trochę z procentami i dziś cierpię;P ale cóż koniec urlopu trzeba jakoś też oblać. Dziś wracam do Warszawy i muszę poszukać tej mojej kiecki do przymiarki. Ciekawe czy mi się spodoba
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy iść do ZOO dzisiaj, ale pada
Spędzimy niedzielę w domku.
|
#4197 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my jedliśmy lasagne, nie wiem czemu zawsze na drugi dzień smaczniejsza, niż od razu po zrobieniu![]() Cytat:
Ja byłam wczoraj na panieńskim :brzyd al: Ale była fajna imprezka
|
||
|
|
|
#4199 | |
|
Rozeznanie
|
Witojcie laseczki
Dziś wstałam 2 godziny wcześniej niż wczoraj Doła idzie złapać...Cytat:
Super, szczególnie że taka elegancka posadka od razu Kiedy zaczynasz?Chateczko Mnie też najbardziej podobasz się w 2 ostatnich sukniach I masz rację - mnie też jakoś nie podchodzą suknie ze skosami - czy to skośne rozpoczęcie falban, czy tzw. "fartuszki" - jakoś jednak bardzo lubię jak suknia jest symetryczna, takie moje zboczenie Ale jak mówisz, że najprawdopodobniej będziesz szyła swoją wymarzoną kiecunię to pięknie - wszystko będzie jak należy Kochane Wczoraj byliśmy w odwiedzinki u mojej siostry i jej TŻa W międzyczasie zaciągnęłam porady dekoratorskiej u mojej prywatnej mgr sztuki użytkowej ... a właściwie zaczęłam rozmowę, której skutkiem było to, że sama wpadłam na super pomysł, w kwestii w której miałam wiele wątpliwości EUREKA!Otóż rozmawiałyśmy o zaproszeniach i winietkach i jednak będę je robić tak gdzieś w grudniu Co prawda miałam wykorzystać wakacyjny czas, ale siostra zwróciła mi uwagę, że te kolorowe tusze co mam do stempelkomanii mogą wyblaknąć... No, ostatecznie mogę zapro wydrukować, porobić wstążeczki a stempelkami pobawić się przed roznoszeniem ? Tylko nie wiem, bo zapro i tak zamierzam wypisywać (imię i nazwisko) ręcznie (mam fioletowy cienkopis ;p), ale za to winietki chciałabym wydrukowane... a znowóż na dzień dzisiejszy dobrze nie wiem kogo ostatecznie zaprosimy itd. ech ma się problemy, co ?No! Ale rozwiązała się kwestia zdobienia krzeseł i ściany za nami Otóż wypożyczam od sali białe pokrowce i chciałam na co drugim obwiązać szarfę ze śliwkowej organzy i zawiązać z tyłu w kokardkę... ale te pokrowce już mają kokardy więc moja genialna siostra wpadła wczoraj na pomysł, by obwiązać krzesło z przodu, a z tyłu pod tą kokardą pokrowcową zawiązać supeł i puścić luzem te "ogony" żeby zwisały razem z białymi ogonami pokrowca ?I miałam wcześniej straszny problem z dekoracją za nami - Młodymi Aż wczoraj spontanicznie wpadłam na pomysł, żeby użyć tej samej organzy, ułożyć ją fantazyjnie na górze i po bokach tego białego ekranu (fota druga) a na środku umieścić... 2 fioletowe motyle ![]() Sztuczka się rozpisała znowu... przeprasza Ale tak się cieszy, że wpadła wreszcie na jakiś mądry pomysł z dekoracjami sali (poza deko stołów) że skacze ze szczęścia
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Leje u was też?Cieszę się bo w końcu zasiadłam do mojej pracy ale... już nie mam weny twórczej i sobie odpuszczę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

na tournee de salon i nawet się Jej udało porobić mi parę zdjęć
Niestety nie przyszło nam wcześniej na myśl, żebym dała Jej swój telefon i robiła swoim, a że kabelka nie ma, to wysłała mi mmsem, więc fotki kiepskiej jakości... tylko ostatnia fota robiona już moim, ale oczywiście w każdym salonie fuczały na te zdjęcia, jak głupie. Yh, nie znoszę tych warszawskich salonów, są naprawdę koszmarne, a do Emmi Marriage, to już na pewno więcej nie wejdę - pani łaskawie pozwoliła mi przymierzyć jedną sukienkę, po czym traktowała mnie jak kretynkę w rozmowie. Łeh, aż się otrząsam normalnie.
:

Będą wyglądać pięknie i myślę, że ten pasek na dole już nie jest potrzebny, szczególnie, jeśli jeszcze będziesz doklejać karteczkę lub kalkę z nazwiskiem 

jestem pełna podziwu dla jej zdolności choć wiadomo te zdjęcia są przerobione za pewne ale i tak mi się bardzo podoba 

... a właściwie zaczęłam rozmowę, której skutkiem było to, że sama wpadłam na super pomysł, w kwestii w której miałam wiele wątpliwości
Ale tak się cieszy, że wpadła wreszcie na jakiś mądry pomysł z dekoracjami sali (poza deko stołów) że skacze ze szczęścia