|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Dzień dobry
![]() A ja dziś nie robię dosłownie nic ![]() Wstałam, umyłam się, ubrałam i poszłam do kawiarni napić się kawki i pokontemplować ![]() Niedawno wróciłam. Interesujące... wiem ![]() Cytat:
![]() Czasami widzę w ciuchlandach mega szpile w rozmiarach męskich, że tak powiem ![]() Więc jak znajdę jakieś, to dam cynk ![]() Niech ma i się zaprezentuje ![]() Mój TŻ wie, że jak będzie miał ochotę zobaczyć mnie w szpilkach, to będzie musiał mnie w nich prowadzić, nosić albo wozić bo jako osoba wysoka, chodząca wiecznie na płaskim, mogę mieć problemy z utrzymaniem równowagi ![]() Jedynie co mogę robić w szpilkach, to stać jak filar. Ale w sumie mam jeszcze czas nauczyć się w nich chodzić... tylko szpilek brak ![]()
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-07-30 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apsiku - wysoka kobieta w szpilkach - super...tylko wygodne obuwie to to nie jest ![]() Dziewczyny, mam pytanko. Czy posiada któraś puste opakowanie po pudrze sypkim (chodzi mi o takie z sitkiem)? mam odsypkę pudru, który muszę przesypać, a nie mam do czego... Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2011-07-30 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Muszę tylko poszukać w szafie ![]() Później dam Ci znać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Aaa, jeszcze coś.
Do wczorajszego weselnego tematu... nigdy nie złapałam welonu. Faktem jest, że zawsze robiłam uniki aby go nawet nie dotknąć, ale postanowiłam walczyć o niego z Naf bo wczoraj coś wspomniała na ten temat ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Fakt, że w szpilkach ładnie się wygląda, sylwetka staje się bardziej smukła itd, ale do szpilek to i facet mógłby być wyższy ![]() Spotykałam się kiedyś z facetem, który był niższy ode mnie i czułam się niekomfortowo bo to on mógł się oprzeć na moim ramieniu, a nie odwrotnie i strasznie mi się to nie podobało ![]() ![]() VI4, w BU mają pudełeczka z sitkiem (15ml), więc jeśli coś kiedyś będziesz tam zamawiać, to możesz i to wziąć przy okazji. Małe to, ale bardzo praktyczne, zwłaszcza do torebki; ostatnio przy kolejnym zamówieniu wzięłam drugie pudełeczko na inny puder.
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() i by jednoczesnie, jeszcze tylko szybkie malu malu paznokietkow i wyruszamy za 1,5h ![]() ![]() czymta sie w kupie, badzcie (nie)grzeczne i nie naprodukujcie za duzo, znaczy tyle, zebym dala rady przeczytac jak wroce ![]() ciao ![]() ![]() ![]()
#2556 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() Buziaki dla Cię i Zani ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam aż projektanci mody/styliści zaproponują coś, w czym kobieta będzie wyglądać dobrze, seksownie bez obcasów. Śmieszą mnie wszelkie metamorfozy, gdzie "ofiara" jest ubierana w szpilki i od razu jest git - niech ubiorą kiecę z baletkami, to jest sztuka dopiero. Dziś jestem w bojowym nastroju ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
LouLou, dobrej zabawy
![]() A tak właściwie to gdzie się LouLou wybiera? Bom niedoinformowana z racji mojej długiej absencji tutaj ![]()
#2560 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za cynk - szykowałam się na serum z wit c, to to też zakupię - kosztuje grosze, a się przyda ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W naszej drużynie bezdzietnych spadam chyba na drugie miejsce bo mam 176 ![]() Co do tego pudełeczka to mi bardzo odpowiada, ale jak mam je otworzyć w celu uzupełnienia pudru, to dostaję szału ![]() ![]()
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Łolaboga, aleśta naprodukowały. Widzę, że wirtualna impreza w niczym nie ustępowała naszej. Widzę, że śluby na tapecie. To która chętna w kolejce? Z wielką rozkoszą popląsam na jakimś weselu, niestety moi wszyscy już po słowie.
[QUOTE=Alvesta;28444400]o pracy bo się wkręciłam, wiadomo ![]() ![]() w ogóle kumpel mojego TŻ po mojej prawej koło nas siedział (jak nie są w tych swoich czerwonych ubrankach to ja ich nie poznaję ![]() ![]() Pink, ty chyba nawet mówiłaś cześć do dziewczyny która z nim była... czarne dłuższe włosy, chyba jakiś płaszczyk zakładała/ściągała ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- QUOTE] Dobrze, że nie po lewej ![]() A ta dziewczyna to chyba koleżanka z jakiś moich studiów, zawsze mam problemy z przyporządkowaniem. Chyba Malwina jej na imię. No chyba, że o kimś innym mówisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z pudełeczkiem dam radę - dobrze, że w ogóle jest jakaś możliwość. Mam puder, pokruszony na amen, i bez pudełeczka - nie da się go użyć. Uciekam pod prysznic - dopadłam w markecie ostatnie opakowanie peelingu koralowego bielendy za 15 pln - a nie dość, że trudno go dostać, to zazwyczaj kosztuje min 18 w sieci...więc się wypilinguję!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zaś źle wyprofilowany obcas uciska mi jakieś nerwy w stopie i to tak boli, że nie wyrabiam ![]() z innej beczki - podjechałam do Biedy na małe zakupy, wróciłam z sukienką z pasażu ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() a to Ty mówiłaś cześć? ![]() edit. Ty i Pink witałyście się kilka razy z różnymi osobami ![]() Edytowane przez Alvesta Czas edycji: 2011-07-30 o 17:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja tez niskopienna ![]() a buty na obcasie wcale nie musza byc niewygodne ![]() Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-07-30 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tosz to idealny nastrój na wesele ![]() Cytat:
![]() poka, poka kieckę W ogóle dziś pobijam rekordy w ilości snu ![]() aaaa Rilla jestem Ci winna 1zł albo 2 bo nie pamiętam dokładnie ile mi dałaś ![]() Edytowane przez 201609062117 Czas edycji: 2011-07-30 o 18:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
to właściwie taka jak ta, ale z fajniejszego materiału
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...AMBRAY%2BDRESS w dotyku ircha, z wyglądu delikatna skóra ![]() Edytowane przez Alvesta Czas edycji: 2011-07-30 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
w ogóle co to za pogoda jest?? wychodzę za chwilę i nie wiem jak się ubrać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alvesta, ale skoro się tak dzieje, że Cię z niczego butki obcierają, to znaczy, że masz książęce stopy ![]() ![]() Mnie w tym roku zaczęły obcierać japonki, które mam już piąty sezon i nigdy nie obcierały ![]() Cytat:
Tzn. mam brak ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Alvesta, super kiecka ![]() Ja chyba też powinnam czasem sprezentować sobie jakąś sukienkę, a nie tylko oglądać, a na koniec kupić kolejne dżinsy ![]() Bo praktyczne...
![]() |
#2570 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ale zawsze chciałam mieć mniej ![]() TŻ 172 więc z obcasami nie poszaleje Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Wtajemniczenie
|
Padam na twarz
![]() Ogarnelam domek i fajrant juz teraz az do poniedzialku! ![]() Alvesta-sukieneczka super. Apsiku-ja mam podobnie,szpilka mowie nie,co najwyzniej w nich stac i pachniec,a z sukienkami to sie ich naogladam,poprzymierzam,a i tak ze sklepu wychodze z dzinsami ![]() Tez bym poszla na jakis slub....Wesela maja swoj klimat,a jeszcze takie z zabwami to juz w ogole super. Welon swego czasu lapalam i to zawsze na kazdym weselu. ![]() ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |||||
Zadomowienie
|
Bry, bry
![]() Nic nie robię cały dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak na serio, to jak się zaczyna cyrk z łapaniem welonu, to mnie można znaleźć zabarykadowaną w łazience ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() but.jpg i horn bracelet 450px-28.jpg tudzież 4b7bf7540027860e46ae3394.jpg i okl.jpg i kol.jpg i kopert.jpg I look a la holiłódzka gwiazda murowany ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-30 o 20:03 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
No a mi się marzą takie włosy, jak ma alvesta, takie rzęsy, jak ma pinkswan, karnacja jak u nafnaf, oczy jak Gipssis, głos Cindy i wzrost apsika, ale nie wiem, czy by z tego mieszaka wybuchowa nie powstała, więc póki co zostanę przy swoim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-30 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Wtajemniczenie
|
W TV na pr 2 leci wlasnie Kabaret Rak-ten to dopiero godo po Slasku.
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Naf-to ja bym Twoje usta i wlosy chciala,takie dluuuugie(Cindy widzialam ,ale tylko na zdjeciu wiec pewnie tez bym chciala)ale,zeby byly tak krecone jak Alvesty,albo wlasnie Navy ![]() ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() Edytowane przez Gipssis Czas edycji: 2011-07-30 o 20:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Zwiewne szmatki też mam, ale gdzie w nich chodzić przy takiej pogodzie ![]() Cytat:
Jennifer Lopez ![]() Cytat:
A nie zdarzało Ci się być na siłę ciągniętą przez przez wesołych, rozochoconych i pijanych panów do takich zabaw? Bo mi tak ![]() Jak nie zdążyłam uciec, to tak właśnie mnie dostarczano - pod ręce i na siłę do sali, jak worek mąki ![]()
![]() |
#2579 |
Lux Mundi
|
Echh- ale słodzicie DzieFFczynki, noo
![]() Aż się żyć chce ![]() ![]() A propos mego głosu i włosów, to jakbyście mnie usłyszały zanim się rozśpiewam i zobaczyły zanim się uczeszę, to lepiej nic nie mówić, heh ![]() Też tak się zastanawiałam co bym od Której z Was sobie życzyła, to wyszłabym dość hm... nieproporcjonalna ![]() Póki co więc może być jak jest - niech tylko nadal kg lecą dół ![]() ![]() W ogóle wczoraj zapomniałam Wam napisać- spotkałam się z psiapsiółą, z którą trzymałyśmy się w LO. Najpierw było trio : Cindy, Ginger i Mrówka, a później kFFiatkosia dołączyła ![]() I się zgadałyśmy, że taki ostatni rok paskudny i w ogóle. I Mrówka mówi, że w przeciągu w/w miała 6 pogrzebów :O . A teraz 13 maja trafiła do szpitala z martwą ciążą, a wczoraj [dziś, to już przedwczoraj] jej mąż [lat35] miał zawał, leży w szpitalu w Niemczech [ jeździ tirami]. Aktualnie została sama z 2 dzieci [Bartek 5, Dominik 3 latka] i remontem na głowie- w związku z trzecią ciążą sprzedali kawalerkę i kupili 3 pokojowe mieszkanie. U niektórych jak się wali to na całej linii ;/ Może jestem wredna, egoistyczna i w ogóle, ale jak spojrzałam na tą moją styraną życiem - Mrówkę, która jest chudsza niż ustawa przewiduje, to normalnie dziękuję sobie i losowi, że nie mam dzieci, męża i tego całego naboju ... Jeszcze w pn ma egzamin na prawko + robi zaocznie studia i pracuje na cały etat. A Mrówczak jako, że na tirach, to wiadomo, że weekendowy tata- co drugi tydzień w domu, albo i co trzeci. Czaicie to w ogóle?:O
![]() |
#2580 |
Wtajemniczenie
|
Cindy po takich historiach ja to sie sprowadzam na ziemie i mysle sobie,ze nie mam co narzekac,ze mi zle-inni maja o wiele gorzej.
A tak w ogole dlaczego mi nie bylo dane uslyszec Twego glosu??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.