Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 14:36   #4261
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
powodzenia

my dziś - w końcu - kupiliśmy w lavardzie
mamy taki sklep w Rybniku?
Ile za koszulę z długim rękawem na spinki?
Bo też będziemy kupować

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 14:42   #4262
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
mamy taki sklep w Rybniku?
Ile za koszulę z długim rękawem na spinki?
Bo też będziemy kupować
, w focusie na dole

my za koszulę białą, z długim rękawem, na spinki, taliowaną i nie gładką płaciliśmy 110 zł.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 14:46   #4263
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
, w focusie na dole

my za koszulę białą, z długim rękawem, na spinki, taliowaną i nie gładką płaciliśmy 110 zł.
to ja tam nigdy nie zaglądałam
może się przejdziemy tam zobaczyć bo za ślubną też płaciliśmy jakoś 100zł pozwolili mierzyć?

Stary 2011-07-30, 14:50   #4264
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
to ja tam nigdy nie zaglądałam
może się przejdziemy tam zobaczyć bo za ślubną też płaciliśmy jakoś 100zł pozwolili mierzyć?
pozwalają mierzyć, w cenie są przeróbki - jeśli są koniecznie, jeżeli kupicie a w domu okaże się, że koszula za mała/duża to bez problemu wymienią.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-07-30, 14:56   #4265
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
pozwalają mierzyć, w cenie są przeróbki - jeśli są koniecznie, jeżeli kupicie a w domu okaże się, że koszula za mała/duża to bez problemu wymienią.
o to super, bo na M. ciężko znaleźć koszulę

Stary 2011-07-30, 14:59   #4266
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
powodzenia

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-07-30, 15:40   #4267
madziares25
Zadomowienie

Hejka wpadłam na chwilkę, pochwalić się, że dowiedziałam się, że za ślub płacimy 600 zł
Udało mi się spotkać dzisiaj z 5 dziewczynami, które ślubują też w moim kościółku 20 sierpnia i okazało się, że slubów tego dnia tak naprawdę jest 7!!!
Z czego ostatni o 20 45
Szok...
Ustaliłyśmy dekorację z kościelnym i zrzucamy się po 100 zł od pary
Tiule mają na stanie...dekorujemy w bieli wszystko...
Wszystkie zgodnie stwierdziłyśmy, że nie ma co wymyślać
Najprawdopodobniej będą białe róże z eustomą i kokardki tiulowe przy ławkach...
Jakieś bukiety przy ołtarzu...
Szczerze mówiąc, to mi jest wszystko jedno...
W ogóle 3 tygodnie do ślubu, a ja mam wyje...ane na wszystko łącznie z gośćmi:-(
Wiem straszna jestem...ale jestem już mega zmęczona po prostu tym wszystkim, jak jeszcze usłyszę o ślubie to chyba haftne sobie...
Powinnam tryskać energią, na ostatnie 3 tygodnie przed, a ja jestem tak wypluta z sił, że szok...
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 15:41   #4268
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
dzik jest najlepszy
chyba wolę bażanta

Cytat:
jakoś to do mnie jeszcze nie dociera, że za 3 tygodnie ślub!

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
a u nas dokładnie
2 tygodnie do ślubu!

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

"piekny zestaw dostałas" az wstyt go komus dac w prezencie...
no ale znalazł zastosowanie i mama mogła pozbyć się starych poszczerbionych talerzy
a do domu mam tą drugą ładną i używam

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
to ja mam 6 tygodni ja bym chciała piątek przed ślubem

Dla dzisiejszych PM dużo szczęścia

Edytowane przez T'ai
Czas edycji: 2011-07-30 o 15:43
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 15:49   #4269
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
my też się naszukaliśmy...
i znów to nas czeka za kilka dni
u nas też tragedia coś znaleźć dla TŻ
Cytat:
u nas nigdzie nie pozwalają przymierzyć a TŻ bardzo szczupły jest i cieżko o koszule

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 15:52   #4270
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
u nas też tragedia coś znaleźć dla TŻ

u nas nigdzie nie pozwalają przymierzyć a TŻ bardzo szczupły jest i cieżko o koszule
tam gdzie szukaliśmy to pozwalali, bez mierzenia byśmy nie kupili, chyba, że byłaby możliwość zwrotu

Stary 2011-07-30, 16:20   #4271
Mediona
Zadomowienie

Dostałam dzisiaj kompa wkońcu bo masakra myslałam ze sie nie doczekam
Jutro spróbuję nadrobic bo niedziela jest nudna a tak narazie co przeczytałam to
Izaa faryzurka mi sie podoba
Ivona84 gratulacje dzidzi
Gosia207 bruneteczka01 efonka wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia chwil pełnych radości i miłości

Uciekam dokończyc szrekowe ciasto i do kuzyna na grila spadamy

Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 18:40   #4272
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

hehe boisz się?? ja się już obawiam swojego, ale też nie mogę się doczekać
szczerze mówiąc to trochę się boję, bo jak te wszystkie koleżanki, którym organizowałam wieczory mi się odwdzięczą to może być niezły cyrk

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
U nie nie ma słonka
ehh nic nie mów, jak tylko wyjechałam z domu, żeby się trochę poopalać, to słońce schowało się za chmurami i zaczął padać deszcz . W życiu nie byłam taka biała jak w te wakacje No ale przynajmniej przeczytałam prawie 200 stron książki

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Zmykamy do teściowej na 50 urodziny
SiJa
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 21:19   #4273
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet co tam u Ciebie?
wszystko ok, dzięki

właśnie sobie przypomniałam że miałam dziś brać ślub, a bałam się, że będzie upał ta pogoda
Cytat:
Słitka kupimy ci taki na urodziny
to już niedługo
Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Hejka wpadłam na chwilkę, pochwalić się, że dowiedziałam się, że za ślub płacimy 600 zł
Udało mi się spotkać dzisiaj z 5 dziewczynami, które ślubują też w moim kościółku 20 sierpnia i okazało się, że slubów tego dnia tak naprawdę jest 7!!!
Z czego ostatni o 20 45
Szok...
omg, chyba by mnie pogięło czekać do wieczora na ślub
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 21:33   #4274
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
my też się naszukaliśmy...
i znów to nas czeka za kilka dni
Oczywiście nie kupiliśmy ala babka dzwoniła ze sklepu, że są buty które TŻ zamówił
Cytat:
powodzenia

my dziś - w końcu - kupiliśmy w lavardzie
W lavardzie jest śmietanka w lekki prążek ale za 249zł
Chcielibyśmy cos tańszego
Cytat:
właśnie sobie przypomniałam że miałam dziś brać ślub, a bałam się, że będzie upał ta pogoda

to już niedługo
Żoną miałam byc, miał być ślub i wesele też...

Zrobimy wizażową zbiórkę na prezent dla ciebie

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 21:44   #4275
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Hej
My wczoraj siedzieliśmy i szukaliśmy naklejek na wódkę i jestem w kropce...nie myślałam że to będzie aż takie trudne. Bo mamy wódkę Krupnik i mierzyłam naklejki to będą troszkę za małe, będzie wystawać. co prawda znaleźliśmy typowe naklejki na Krupnik, ale cena jest duża...za oklejenie wszystkich byśmy 150 zł wydali i sama teraz nie wiem. A zawieszki mi się nie podobają, bo myślę, że to nie będzie wygodne przy polewaniu
A Wy jak macie, miałyście? Czy te zawieszki są praktyczne??
My prawdopodobnie nie będziemy mieli ani zawieszek ani naklejek. Zawieszki mnie wkurzają, a naklejki mi się nie podobają, więc nie chcę w sumie nic. Problem mam przynajmniej z głowy

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
podovno nie mogesie za bardzo oszczedzac bo sie zastane opadne z sił i dłuzej bede dochodzic do siebie..

jakos mam doła :/
No wiadomo, bez popadania w skrajności Ale widząc po mojej mamie, która miała operacyjnie usuwane mięśniaki - na pewno lepiej się trochę "zastać" niż przeciążyć, bo jak tylko poszalała za bardzo, to tydzień ją wszystko rwało, że prawie się ruszać nie mogła, a jak się "zastała", to po prostu ruszała się jak 100-letnia babcinka, ale wiadomo, to i to niedobrze.
Żadnego doła , cieszyć się, że masz już z głowy i że nie dopadło Cię przed samym ślubem, wtedy to dopiero byłby problem. Tak jednak Ci te 3 tygodnie zostały na zebranie sił i szczerze podejrzewam, że za tydzień będziesz bardziej pamiętać niż odczuwać cały zabieg

Cytat:
Nawet mi nic o tym nie mów - mój TŻ do drobinek nie należy, dodatkowo wszystko opięte w brzuszysku

Cytat:
w

Ja tam bym dzisiejszą pogodą nie pogardziła w dzień ślubu Poważnie lubię taką pogodę jak dzisiaj u nas jest Ok 20 stopni, brak wiatru, delikatne prześwity słońca (z przewagą słońca za chmurami), brak deszczu. Uwielbiam taką pogodę Jakby było delikatne słońce, to bym nie rozpaczała, ale ostrego słońca też nie lubię

Ale jaka byś była wyspana na 20.45

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 21:49   #4276
caamillaa
Raczkowanie

Cześć dziewczynki!! Dzisiaj okropna pogoda...leje cały dzień, ale nie przeszkodziło to nam w zakupach Kupiliśmy w końcu dla TŻ koszulle, spinki, szpilka do fularu i szelki Zostały tylko buty i będzie w końcu ubrany. Cieszę się bardzo

Cytat:
Dziewczyny, właśnie przyszła moja parasolka - jest prześliczna!
Bardzo fajna parasolka

Cytat:
Napisane przez izaa1916 Pokaż wiadomość
Ja też moge prosic o stronkę?????
My byliśmy dzisiaj u księdza omówic całą ceremonie ślubną. I szczerze mówiąc to połowy nie pamiętam "A teraz ty podejdziesz tu a ty tu, tu się całujecie a teraz to tylko w policzek a teraz patrzycie na ołtarz a później na siebie...." Nie myślałam, że to takie skomplikowane jest. A na koniec jeszcze ksiądz narysował nam mini mapke kościoła z opisem. Ale najbardziej to nas zdenerwował ty, że nie pozwolił nam wystrzelic po wyjściu z kościoła tuby z konfetii A my już mamy kupioną...
Pierwsze słyszę, aby to wszystko było tak szczegółowo ustalane. Mam nadzieję, że jak my pójdziemy tydzień przed do księdza to tylko mniej więcej powie nam "o co chodzi".

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A ja widziałam na własne oczy taką próbę ślubu - łącznie z przysięgą małżeńską Ksiądz i para młoda w "cywilu", przed ołtarzem
To już naprawdę wielka przesada Nigdy na coś takiego bym się nie zgodziła....
Ślub 20.08.2011 godz. 16:00
caamillaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 22:11   #4277
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Ja tam bym dzisiejszą pogodą nie pogardziła w dzień ślubu Poważnie lubię taką pogodę jak dzisiaj u nas jest Ok 20 stopni, brak wiatru, delikatne prześwity słońca (z przewagą słońca za chmurami), brak deszczu. Uwielbiam taką pogodę Jakby było delikatne słońce, to bym nie rozpaczała, ale ostrego słońca też nie lubię
u mnie było tak szaro i ciemno, cały dzień spać mi się chciało, pogoda z dupy. W dodatku byliśmy na cmentarzu, co pogłębiło ten efekt
Stary 2011-07-30, 22:15   #4278
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
u mnie było tak szaro i ciemno, cały dzień spać mi się chciało, pogoda z dupy. W dodatku byliśmy na cmentarzu, co pogłębiło ten efekt

To my tak mieliśmy przedwczoraj chyba. O 20 było taka szaruga, że miało się ochotę umrzeć Cały dzień był taki zresztą

Stary 2011-07-30, 22:27   #4279
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
To my tak mieliśmy przedwczoraj chyba. O 20 było taka szaruga, że miało się ochotę umrzeć Cały dzień był taki zresztą
u mnie już o 19 tak było, zastanawiałam się jaka to już pora roku
Stary 2011-07-30, 22:56   #4280
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście nie kupiliśmy ala babka dzwoniła ze sklepu, że są buty które TŻ zamówił

W lavardzie jest śmietanka w lekki prążek ale za 249zł
Chcielibyśmy cos tańszego
To chociaż tyle

Cena niezła... :/
Cytat:
Nawet mi nic o tym nie mów - mój TŻ do drobinek nie należy, dodatkowo wszystko opięte w brzuszysku
Mój mąż jest dość niski jakieś 172cm i w większości sklepów od razu mówili, że na niego nic nie znajdziemy

Stary 2011-07-30, 23:05   #4281
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
My prawdopodobnie nie będziemy mieli ani zawieszek ani naklejek. Zawieszki mnie wkurzają, a naklejki mi się nie podobają, więc nie chcę w sumie nic. Problem mam przynajmniej z głowy

No wiadomo, bez popadania w skrajności Ale widząc po mojej mamie, która miała operacyjnie usuwane mięśniaki - na pewno lepiej się trochę "zastać" niż przeciążyć, bo jak tylko poszalała za bardzo, to tydzień ją wszystko rwało, że prawie się ruszać nie mogła, a jak się "zastała", to po prostu ruszała się jak 100-letnia babcinka, ale wiadomo, to i to niedobrze.
Żadnego doła , cieszyć się, że masz już z głowy i że nie dopadło Cię przed samym ślubem, wtedy to dopiero byłby problem. Tak jednak Ci te 3 tygodnie zostały na zebranie sił i szczerze podejrzewam, że za tydzień będziesz bardziej pamiętać niż odczuwać cały zabieg

Ale jaka byś była wyspana na 20.45
u mnie dziś prawie cały dzien lało.. większosc lipcowych sobót pod względem pogody była nieciekawa..
my zawieszek ani naklejek ani żadnych ozdób na wódke miec nie bedziemy - totalnie mi sie to nie podoba...

ja sie martwie ze mam slub późno bo 17;45 ale 20;45 ? pierwsze słysze...

a co do postepów juz łaze po domu chodze nawet włosy umyłam ale totalnie nie umiem sobie wyobrazić że ślub za 3 tyg...

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:20   #4282
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
proszę pokaż mi jak to wyglądało - o ile masz zdjęcia; i jak to zrobiłaś.... bo ja miałam takie własnie zamiary, żeby robić sama (to nic trudnego - pomyślałam) a teraz dopadły mnie wątpliwości (może jedynie chwilowe, ale jednak), że będzie niewygodnie polewać wódkę, bo ta zawieszka będzie latać
skoro masz doświadczenie proszę poradź mi, bo już sama nie wiem
Jak byłam na etapie wymyślania dekoracji na wódkę, to mając do wyboru naklejki i zawieszki, nie wahałam się nad wyborem naklejek, bo zawieszki są moim zdaniem niepraktyczne.
Jak się przechyli butelkę, aby nalać alkoholu do kieliszka to te zawieszki dyndają na szyjce i wiele osób to wkurza, bo muszą te zawieszki przytrzymywać, żeby nie zamoczyć, albo urywają...

Potem wymyśliłam sobie naklejki, żeby wódka inaczej wyglądała, to stwierdziłam, że oryginalne etykietki poodmaczamy i nakleimy te, co kupiłam, ale jak zobaczyłam jak te naklejki potem wyglądają takie pomarszczone...
To stwierdziłam, że szkoda mojej pracy na to, tym bardziej, że oryginalne ciężko schodzą...
Zdecydowaliśmy się na same kokardki :
http://moda.allegro.pl/wstazki-zawie...728109285.html
Zawiesimy je na wódce, winach itp.
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
u nas się tym zespół zajmuje. nawet na umowie mamy, że w cenie są drobne nagrody rzeczowe

u mojego brata na weselu były takie nagrody.
przy kolacji w chińskiej przy świecach była zupka chińska i 2 podgrzewacze

my będziemy mieć zawieszki. naklejki mi się nie podobają

Cześć!!!!

Kupiłam sobie dzisiaj tabletki na włosy i paznokcie i krem do rzęs :P

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Dzisiejszym PM życzę Wszystkiego najlepszego! Oby się wszystko udało tak jak chcecie i pogody!!!
Dołączam się do życzeń dla PM

Cytat:
U nie nie ma słonka

U mnie też

Mi też sie nie podobaja
Ja panieński mam za tydzień ale jak dziewczyna zaczną odmawiać jak goście na wesele to pójde sama ze świadkowa

Witajcie
Hehehe
Ja miałam mieć, ale hyba tylko z pracy z dziewczynami na piwo wyjdziemy i już...nie mam kasy...
Cytat:
szczerze mówiąc to trochę się boję, bo jak te wszystkie koleżanki, którym organizowałam wieczory mi się odwdzięczą to może być niezły cyrk

ehh nic nie mów, jak tylko wyjechałam z domu, żeby się trochę poopalać, to słońce schowało się za chmurami i zaczął padać deszcz . W życiu nie byłam taka biała jak w te wakacje No ale przynajmniej przeczytałam prawie 200 stron książki
OO i jakieś pozytywne strony są
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Zmykamy do teściowej na 50 urodziny
SiJa
Miłego wieczorku papa
Cytat:
wszystko ok, dzięki

to już niedługo

Cytat:
Napisane przez caamillaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!! Dzisiaj okropna pogoda...leje cały dzień, ale nie przeszkodziło to nam w zakupach Kupiliśmy w końcu dla TŻ koszulle, spinki, szpilka do fularu i szelki Zostały tylko buty i będzie w końcu ubrany. Cieszę się bardzo

Bardzo fajna parasolka

Pierwsze słyszę, aby to wszystko było tak szczegółowo ustalane. Mam nadzieję, że jak my pójdziemy tydzień przed do księdza to tylko mniej więcej powie nam "o co chodzi".

To już naprawdę wielka przesada Nigdy na coś takiego bym się nie zgodziła....
naprawdę
Cytat:
u mnie dziś prawie cały dzien lało.. większosc lipcowych sobót pod względem pogody była nieciekawa..
my zawieszek ani naklejek ani żadnych ozdób na wódke miec nie bedziemy - totalnie mi sie to nie podoba...

ja sie martwie ze mam slub późno bo 17;45 ale 20;45 ? pierwsze słysze...

a co do postepów juz łaze po domu chodze nawet włosy umyłam ale totalnie nie umiem sobie wyobrazić że ślub za 3 tyg...
Może nie mieli innego terminu, czy co?
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:40   #4283
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez caamillaa Pokaż wiadomość

Cytat:
To chociaż tyle
Lepsze coś niż nic
Cytat:
Hehehe
Ja miałam mieć, ale hyba tylko z pracy z dziewczynami na piwo wyjdziemy i już...nie mam kasy...
Mi panieński organizuje świadkowa z moimi koleżankami więc kasa nie jest mi potrzebna U nas zawsze tak jest że dziewczyny składają sie na prezent i fundują PMce impreze

Kupiłam sobie pianki i własnie je pożeram

- 25 kg
Stary 2011-07-30, 23:44   #4284
margolka1986
Zakorzenienie

dla mnie dziś rarytasem jedzeniowym był budyń

wymianka książkowa

Stary 2011-07-30, 23:44   #4285
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
To chociaż tyle

Cena niezła... :/
Mój mąż jest dość niski jakieś 172cm i w większości sklepów od razu mówili, że na niego nic nie znajdziemy
Ło matuchno, na 172 nic nie mają? Porażka wg mnie, ja rozumiem, jakby miał ze 16o cm wzrostu, ale 172 to tak naprawdę bardzo sporo facetów o tym (a na pewno zbliżonym) wzroście znam, w ogóle jakoś mnie wysocy faceci nie otaczają W większości wszystko poniżej 180 cm, a zazwyczaj tak między 170-176 jakby już tak z miarą ich gonić W mojej okolicy to by ich sklep zbankrutował

Cytat:
3 tygodnie to jeszcze kupa czasu Widzę po mojej mamie, w ciągu 3 tygodni tak się wszystko potrafi poprawić, że się jeszcze zdziwisz Moja mama miała wypasione (jeden miał 8 cm średnicy) mięśniaki, wycinane 3 miesiące temu, od jakiegoś miesiąca oprócz zakazu ćwiczeń na brzuch wszystko jest git. Tak więc po laparoskopii, która jest o wiele mniej inwazyjna niż "normalna" operacja, u Ciebie będzie git za chwilę Wiadomo, przez jakiś tydzień to Ci pewnie da popalić, ale podejrzewam, że po tygodniu będzie dobrze. W sumie, to się nie znam kompletnie, ale tak mi się wydaje

Stary 2011-07-30, 23:53   #4286
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Z dnia na dzień bedzie lepiej

- 25 kg
Stary 2011-07-30, 23:55   #4287
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Ja miałam mieć, ale chyba tylko z pracy z dziewczynami na piwo wyjdziemy i już...nie mam kasy...

Może nie mieli innego terminu, czy co?
No ja też panieński przede wszystkim z dziewczynami z pracy
Dodatkowo dziewczyna brachola i kumpela jeszcze z podstawówki (w sumie obie przyjaciółki ). Później (albo i wcześniej) popijawa z kumpelami z innej miejscowości, które nie mogą coś się dogadać z moją z podst. i nie mam ochoty mieć ich na jednej imprezie A mój panieński będzie jednocześnie urodzinami dwóch dziewczyn z pracy I już zapowiedziałam, że nie życzę sobie obecności jednej z bab z pracy (trajkotka, adhd, gaduła, co kto woli, nie znoszę baby), bo pójdę do domu jak ona będzie Nie wiem jak to zrobią, ale jej mam nie być (i nie obchodzi mnie, że będzie wiedziała o całej imprezie - ma jej tam nie być jako jedynej z "działu").

Cytat:
Kupiłam sobie pianki i własnie je pożeram
Zabiję

Cytat:
Nie macie serca

Stary 2011-07-31, 00:06   #4288
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
3 tygodnie to jeszcze kupa czasu Widzę po mojej mamie, w ciągu 3 tygodni tak się wszystko potrafi poprawić, że się jeszcze zdziwisz Moja mama miała wypasione (jeden miał 8 cm średnicy) mięśniaki, wycinane 3 miesiące temu, od jakiegoś miesiąca oprócz zakazu ćwiczeń na brzuch wszystko jest git. Tak więc po laparoskopii, która jest o wiele mniej inwazyjna niż "normalna" operacja, u Ciebie będzie git za chwilę Wiadomo, przez jakiś tydzień to Ci pewnie da popalić, ale podejrzewam, że po tygodniu będzie dobrze. W sumie, to się nie znam kompletnie, ale tak mi się wydaje
Cytat:
Z dnia na dzień bedzie lepiej
3 tyg to na szczęście troche czasu ale boje sie np tańcowania z jakimiś wujkami - jak mnie którys bedzie chciał ścisnac albo przechylic to średnio moze sie skonczyc :P ograniczenia w piciu i jedzeniu tez będę miala... no ale coz - przyznamniej nie zlapie mnie atak- przepraszam ze Wam marudze ale nie tak sobie wyobrazałam czas 3 tyg przed ślubem - uziemiona z bólem w domu :/

wymianka książkowa

Stary 2011-07-31, 00:12   #4289
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
3 tyg to na szczęście troche czasu ale boje sie np tańcowania z jakimiś wujkami - jak mnie którys bedzie chciał ścisnac albo przechylic to średnio moze sie skonczyc :P ograniczenia w piciu i jedzeniu tez będę miala... no ale coz - przyznamniej nie zlapie mnie atak- przepraszam ze Wam marudze ale nie tak sobie wyobrazałam czas 3 tyg przed ślubem - uziemiona z bólem w domu :/

Ja Ci się ani trochę nie dziwię - też bym z radości nie skakała
A ograniczenie w piciu przede wszystkim - wyjdzie tylko na dobre, przynajmniej się nie rozpędzisz, jak to się niektórym pm zdarza

Stary 2011-07-31, 00:34   #4290
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Nie zabijaj

Dziewczyny bede zamawiała ozdobne girlandy z perełek i organze może coś jeszcze wypatrze
Polećcie jakiegoś sprawdzonego, rzetelnego sprzedawce

Ja mykam spac

- 25 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości