|
|
#4021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX
a ja odwrotnie- chcę złożyć tam, gdzie będę przypadkowo, a odebrać tam, gdzie jestem często
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo jakby Ci to powiedzieć, to może być trudne do spełnienia
|
#4023 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie widze,ze w Olimpic masz prawie identyczny uklad jak u mnie Musze tam pojechac za rokCytat:
Cytat:
![]() Ja tez poprosze o tych sprzedawcow Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Juz potem nie pomyslalam, bo mama mi mowi,ze mogla mi wplacic na Twoja sukienke a ja jak taki ciec bylam w tramwaju juz![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje dziewczyny Bede w miare mozliwosci sie udzielala, chyba nie wytrzymam z tesknoty![]() Jeszcze pytanko : Czy ktoras z Was wybiera sie jutro do Arkadii i moglaby zakupic mi ten zakiet w rozm L, od razu wplacam kaske. |
|||||||||
|
|
|
#4026 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Powiem Ci, że dobrze zrobisz Ja się napaliłam przed ślubem na sukienkę Maggie Sottero, zakochałam się w niej bez pamięci Bardzo się wtedy podłamałam, bo to była suknia moich marzeń, weszłam do sklepu obok, przymierzyłam pierwszą jaka mi się w miarę spodobała i ją zamówiłam To ja też dodam, poluję na nią na ebayu ![]() Cytat:
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
ta turkusowa sukienka ma taki sam materiał jak te koralowe spódniczki, koralowa sukienka z odkrytymi plecami, różowa kolejarka i fioletowa marynarka z rękawem 3/4
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiecie, jak nazywa się typ torebki z załącznika? szukam jakiejś, ale musi mieć to jakąś specjalną nazwę, bo bez niej to jak szukanie igły w stogu siana
|
|
|
|
|
#4030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no, ale jeśli Ci nie uznają to jak odbierzesz rzecz? to jakiś problem złożyć reklamację tam gdzie mieszkasz? odnośnie zęba - dziwna jakaś ta stomatolog, od razu chce wyrywać? po co? nawet jeśli nie da się go uzupełnić to moja nawet smętne kikutki uratuje, wkłada szklany sztyft dla wzmocnienia korzenia i obudowuje to co zostało koroną porcelanową - co prawda to jej ambitne ratowanie mojej piątki kosztowało mnie z leczeniem prawie 1000 zł w ub. roku ale ząbek jest
|
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na tę szczotkę mówię, że jest do końskiego włosia jak się ktoś głupio pyta |
|
|
|
|
#4032 |
|
Rozeznanie
|
a będziesz moze w Blue w najblizszym czasie?
albo ktokolwiek !!!! prosze o zakup!
|
|
|
|
#4033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam skopiować z innego wątku
|
|
#4035 |
|
Zadomowienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28456683]możesz reklamować gdziekolwiek w PL, z tego co kojarzę wybierasz czy sama przyjdziesz do sklepu czy mają przysłać odpowiedź pocztą
no, ale jeśli Ci nie uznają to jak odbierzesz rzecz? to jakiś problem złożyć reklamację tam gdzie mieszkasz? odnośnie zęba - dziwna jakaś ta stomatolog, od razu chce wyrywać? po co? nawet jeśli nie da się go uzupełnić to moja nawet smętne kikutki uratuje, wkłada szklany sztyft dla wzmocnienia korzenia i obudowuje to co zostało koroną porcelanową - co prawda to jej ambitne ratowanie mojej piątki kosztowało mnie z leczeniem prawie 1000 zł w ub. roku ale ząbek jest [/QUOTE]chciałabym mieć zarę tam, gdzie mieszkam |
|
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc dziewczyny , przeczytalam 4 pierwsze nowo naskrobane strpny a potem juz tylko szukalam jakis fotorelacji
![]() dzisiaj jest mój dzien ! "przypadkiem " weszlam do zary , bo wstalam wczesnie a prace mialam na 11 .... i co ???!!sukienka która nie dawala mi spac odkad zobaczylam ja na jakiejs lasce w metrze , mialam ja kliknac na allegro za 129 a dzis wisi sobie spokojnie i czeka na mniei do tego moj rozmiar i to za 49 zł !!!!!!!!!!! wzielam jeszcze sweterk zloty . mialam wziac te spodniczki ale strwierdzilam że nie potrzebne mi one , szczegolnie ta czarna bo czuje sie w niej jak w podstawowce gabiowa ramoneska zle na mnie lezy i nie ten kolor pozatym troche wisi na mnie , chyba w koncu waga ruszyla bo M ciut za duza szopa na glowie spowodowana deszczem
|
#4037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tam jakichś problemów z włosami nie mam, ale szczotke sobie kupiłam
|
|
|
|
|
#4038 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten złoty sweterek jest okropny reszta ok
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28456683]możesz reklamować gdziekolwiek w PL, z tego co kojarzę wybierasz czy sama przyjdziesz do sklepu czy mają przysłać odpowiedź pocztą
no, ale jeśli Ci nie uznają to jak odbierzesz rzecz? to jakiś problem złożyć reklamację tam gdzie mieszkasz? odnośnie zęba - dziwna jakaś ta stomatolog, od razu chce wyrywać? po co? nawet jeśli nie da się go uzupełnić to moja nawet smętne kikutki uratuje, wkłada szklany sztyft dla wzmocnienia korzenia i obudowuje to co zostało koroną porcelanową - co prawda to jej ambitne ratowanie mojej piątki kosztowało mnie z leczeniem prawie 1000 zł w ub. roku ale ząbek jest [/QUOTE]Też mi się wydaje, że coś za szybko się z tym moim zębem pożegnała. Bo jak nie, to czeka mnie leczenie implantologiczne.
|
#4041 |
|
Zadomowienie
|
|
#4042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ktoś jest pomysłowy- która to z Was?
Gabi Ty masz z tej jedwabnej w kwiaty Xs czy S jest sporo większa? mierzyłaś może? mogłabyś mi napisać? ![]() Cytat:
Moja droga nie rzuciły Ci się w oczy może te sandałki na koturnie co poszukuję? jakbyś też gdzieś natknęła się na sukienkę z załącznika w xs to mogłabyś pomóc w zakupie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4043 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyyny gdzies mi mignelo ze ktoś mi polecil do wlosow joico , tylko kurcze to ma 150 ml
ja musze miec takie wielkie litrowe odzywki , chyba skocze do hurtowni fryzjerskiej pobuszować bo ostatnio nawet nie nakladam odzywki z braku checi i czasu a teraz po tych zniszczeniach muusze
|
#4044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetne ![]() Cytat:
![]() W której zarze byłaś? |
||
|
|
|
#4045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w ogole juz maloooo rzeczy , z butow tylko jakies obcasy widzialm i takie sandalki za 59 zielone i rozowe , ale brzydkie byly
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? a myslalam ze tylko mnie sie podobala bylam w promenadzie pokaze sie w tamtej jutrpo bo juz ciemno
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle, to przez Was pragnę biały płaszcz, białą kieckę z suwakami, pasiastą sukienkę i tą biało czarną spódnicę. Wstydźcie się.
|
#4049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a zobacz jak wygladaja cenowo ich szampony 1000ml na estyl.pl tam zamawialam olejek kerastaste i nailtek dzisiaj :P
|
|
|
|
|
#4050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
], ale taką sukienkę bym z chęcią zdzierżyła .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

więc zrobię za dnia