|
|
#4172 | |
|
BAN stały
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
Szarawe panele powinny pasować, taki chłodne właśnie. Caffe latte plus coś chłodniejszego jasnego - biel może? - też wprowadzi kontrast do ciepłego odcienia kafelków. Dulux ma kolor jasny beż który jest chłodnym kolorem, zdecydowanie odcina się od wszelkich pomarańczowawych czy żółtawych beży. |
|
|
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
Sposób na zapchane pory.
Omg, prałam właśnie pędzle i tak stoję nad umywalką, piorę piorę i patrzę na swoją twarz i zapchane pory i myślę "łeeeeee, masakra", więc na szybko nałożyłam Queen Helene, The Original Mint Julep Masque i po zmyciu po prostu jestem porażona efektem. Mam ją od niedawna, do tej pory się nie przyzwyczaiłam, że można mieć tak czyste pory. Ijaaaaa
|
#4174 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Donice dokładnie nie wiem, jakie... Tzn. Jedna ciemnoczerwona, bo mam w sypialni dużo czerwieni i muszę kwiatka przesadzić w większą, bo ze starej już mi ziemię wywala, tak intensywnie rośnie (sanseweria).A druga taka ozdobna do postawienia na ziemi bezpośrednio, do dość dużej draceny. Chyba jakiś ciemny brąz... Chciałabym taką lekko błyszczącą, w sensie: nie z matowego tworzywa, tylko taką wypolerowaną. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposób na zapchane pory.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
|
#4177 |
|
Raczkowanie
|
Qh
chyba najtaniej kupić tutaj:
http://www.iherb.com/Queen-Helene-Th...-8-g/5796?at=0 ale można też na allegro. powinna kosztować około 15 zł, ale że jesteśmy w Polsce to kosztuje 2 razy więcej. Ale.. ma prawie 250 g, więc opłaca się tak czy siak Jest fantastyczna!
|
#4178 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
dzieki dziewczynki na szczescie polka mnie uczyla co i jak mam robic, wiec przynajmniej tyle dobrze, w poniedzialek tez jeszcze ma byc ze mna i mi wszystko tlumaczyc. mowie Wam jaka ulge poczulam jak uslyszalam ze idzie do mnie dziewczyna z Polski Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
slodka bransoletka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się i znikam
far, stri, roxi, kali, fashion , dorka, charli, ania, nika, dominika hanusia daga danula- trzeba było zarejestrować, opatentować, przywłaszczyć, schować Cytat:
Cytat:
![]() ![]() nikuś- będzie ślicznie i tak /martini- masz buziaka bo pewnie przyjdziesz daga- jak tam? ![]() moniuleczka- ![]() uciekam- dobranocki
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-30 o 22:31 |
||
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Danulko mam pytanie: jak tam Twoje "różowe" buty z fleqa? o te http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,21761 - bo zastanawiam sie nad czarnymi ale potrzebuje czarnych naprawde wygodnych i ładnych...
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Moniaaaa
|
|
|
|
|
#4182 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tę biel gdzie byś widziała? Marzyłam o białym wnętrzu z mnóstwem odcieni, bieloną podłogą... Cytat:
Szary by fajnie wyglądał na całość, ale chyba jednak wolę ciepłą tonację, już się gubię ![]() A jak widziałabyś zaakcentowanie panterki w salonie? Na tej ścianie co będzie tv- tam, gdzie był próbowany angielski róż- fuj-może taki pas na wysokości tv w poziomie, jakby odgrodzenie powierzchni użytkowej od wolnostojącej ?Pokaż, jak kupisz donice, uwielbiam je ![]() Sanseweria jest oryginalna, świetnie prezentuje się w złotej donicy ZRobiłam sobie wizualizację na stronie dekorala, super wygląda jasny beż z kawową pralinką i wygląda ciekawie ![]() Cytat:
![]() a dzie Ty lecisz, babo jedna? |
|||
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Już po urodzinach
.Sprzedałam Laie
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-07-30 o 23:17 |
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
I jak było ? ![]() Ja dzisiaj tylko filmy oglądam, właśnie kończę trzeci
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie bawiłam się z dzieciakami (4latka i roczek) , jadłam grilla (tzn kiełbaski z grilla, metalu nie preferuję ) i ogólnie było ok Ja ostatnio obejrzałam kilka filmów może Ci się przydadzą mini opinie ![]() Anioły i Demony - tego samego autora co Kod da Vinci . Podobało mi się Współlokatorka - ten również mi się podobał Next - na początku mnie nudził ale potem się wciągnęłam
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-07-30 o 23:25 |
|
|
|
#4186 | |
|
BAN stały
|
Wow
i co za nia kupisz?Jakie ?---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Raczkowanie
|
Goście, goście.
Za jakieś 8 godzin przyjadą niezapowiedziani goście. Tzn goście mieli się zapowiedzieć dzień wcześniej, ale zapomnieli i jakoś tak wyszło. Więc na szybko ogarnęliśmy dom, wstawiliśmy kilka butelek wódki do lodówki i powinnam jeszcze schować kilka rzeczy, żeby nie leżały i robiły wrażenia bałaganu, ale tak cholernie mi się nie chce, że nie jestem w stanie tego zrobić ;P
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współlokatorkę właśnie dzisiaj ściągnęłam, może jutro obejrzę Ja oglądałam: Sucker Punch (to co mi poleciłaś ) - dla mnie film taki sobie, te momenty science fiction przewijałam, bo mnie takie rzeczy nudzą, i trochę głupie zakończenie, oceniam 6/10 ![]() Krzyk 4 - nie oglądałam żadnej wcześniejszej części, więc na początku było trochę rozkminiania. Przyznam, że zakończenie zaskoczyło. Jak na tego typu film daję 7/10. Wzgórza mają oczy 2 - wiadomo - kanibale pożerający ludzi i porywający kobiety w celu kopulowania dzieci. Dużo krwi, mózgów, jelit itp. Ale o dziwo nawet dobrze się oglądało. Takie 6-7/10.Wyżej napisałam
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Oo to Ci się na prawdę musiał podobać
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Nie wiem ale będę miała mnóstwo pieniędzy Roxi ja tam zbytnio za horrorami nie przepadam ![]() i tak mnie nakręciłaś że teraz idę zobaczyć co mam ściągnięte i może coś sobie zobaczę ![]()
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-07-30 o 23:42 |
|
|
|
#4190 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, horrory o tej godzinie!!???
|
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ściągnęłam jakieś 7 filmów w godzinę, a ten co chcę obejrzeć najbardziej coś mi nie łączy ![]() To jest właśnie to. Późno, samemu, po ciemku
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
BAN stały
|
Dziewczyny chętnie wymienię się na szarą Vivi, jeśli któraś ma na zbyciu, mam sporo do kuszenia
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ja pozostałam na placu boju ?
Co jest ?! Ja tu jeszcze jeden film chcę obejrzeć, a Wy co, tak mnie zostawiacie ?![]() O, Nikuś jeszcze jesteś |
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4195 |
|
BAN stały
|
Jestem, jestem
Ostatnio dość wcześnie zmykam, ale zawsze sobie na noc zostawiam: butle do sterylizacji, kombinowanie, co jutro na obiad, etc
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki ?
![]() Ja się pomyliłam. Ściągnęłam Lokatorkę, a nie Współlokatorkę
|
|
|
|
#4197 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
ledwo żyję... Nika: zazdroszczę własnego kąta
|
#4199 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Panterka w poziomie? Nieee... Dziwnie to będzie chyba wyglądało... Jeśli już ma być tapeta taka wyrazista, to dałabym jeden pasek w pionie i na tym TV, ale czy to nie będzie zbyt męczące przy oglądaniu? Może nad kanapą? Troszkę za duży bałagan jeszcze na tych fotkach i trochę ciężko to ogarnąć ![]() Masz wizualkę zrobioną w jakimś programie czy coś w tym stylu? panterka w kuchni am być na całej ścianie z oknem? Biały bym widziała wszędzie, a to caffe latte na jakichś wybranych ścianach - może np. na tej z Tv? I jeszcze na jakimś elemencie kuchni, który jest widoczny z salonu. |
|
|
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
Halo halo
Dobranoc? Dzień dobry?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Jest fantastyczna!