![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Monia moze to moi sasiedzi do ciebei przyszli? oni tez tak maja a u mnei przez sufit tylko slychac bumbum. wczoraj zeszlo im na nocne rodakow rozmowy i rechotanie o 2.30am i tak do 4. a glosikow anielskich to oni nei maja wiec jak walna smiechem to az podskakuje na lozku.
kofik tylko uwazaj z ogoraskami bo jak wychodowane na nawozach to niestety nie wyjda. cos tam jakas reakcja zachodzi i malosolnych nijak sie z nich nie zrobi a kiszone sa miekkie takie rozlazle sie robia
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2842928 3]ja tez
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Mam pytanie: czy normalny czlowiek moze nap***** kilka godzin dziennie techno?? od 7 rano zza sciany slychac to bum bum bum, jakim trzeba byc bezmozgiem, zeby czegos takiego w domu kilka godzin sluchac ![]() Zależy jak człowiek normalność definiuje ![]() Wg mnie raczej nie jest to normalne ![]() a może ktoś ma problemy ze słuchem? Udanej rocznicy ![]() Cytat:
![]() ![]() Umówiłam się na jutro do fryzjera. Idę reanimować swoje włosy ![]()
![]() |
#3123 |
Zadomowienie
|
Czlowiek na chwile pojdzie do kuchni gary umyc a tu taki postotok
![]() Przeczytalam sernik z rzodkiewka i makrela wedzona ![]() ![]() To tak jak ja ![]() ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2842923 6]A ja ciagle w pizamie, wstyd ![]() Ja tez w pizamie ![]() ![]() Milego celebrowania rocznicy ![]() Sasiadowi zapusc jakis dobry metal, niech sie uczy kultury ![]() ![]() Wolne mam bo przez tego nerwa uszkodzonego nie moge pracowac. Jak pracuje myszka nawet przez kika minut to zaczynam tracic czucie w rece i nie moge kontrolowac ruchow. Mam skan 8 sierpnia bo to byl pierwszy termin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Raczkowanie
|
A ja "ugnilam" bialy ser i go dzisiaj usmazylam. Jak ktoras z wielkopolski to zrozumie
![]()
#3125 | |
Zadomowienie
|
No to udanej wizyty
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nicoletia to faktycznie błąd. Może jednak potencjalny pracodawca zrozumie? ![]() Dzień dobry ![]() Udanej soboty życzę.
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
pogoda zapowiada sie ciekawie. zaraz zmykam na joge i moze do Greenwich (bo akurat gym jest obok) dotlenie Juniora.
i stwierdzilam ze jednak nudzi mi sie bez nauki wiec znalazlam sobie nastepny egzamin, Cambridge Teaching Knowledge Test
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2011-07-30 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Dobry dobry
![]() Cytat:
![]() ale taki certyfikat moze ci sie przydac skoro chcesz uczyc angielskiego w Polandowie ![]() *** ja zas bede narzekac bo chol**y katar nadal nie opuszcza mojego nosa + doszedl jakis dziwny bol plecow tzn po naszemu w krzyzu mnie lupie :/ milam isc na step - ale chyba nie ma co ryzykowac z bolacym tylem ![]() co myslicie ![]() oki kawka i kanapeczki takze udanej soboty zyczym !!! iiiiii ![]()
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
Wiwat Bakteria!
![]() Kofi, w tym wieku to juz pewnie norma, ze w krzyzu lupie ![]() A serio, to juz drugi lekarz na takie problemy zalecil mi pilatesa ![]() Witajcie nowe! ![]() Milego weekendu babki ![]()
#3130 |
Raczkowanie
|
No i co. Nie udalo sie. Agencja powiedziala, ze podobalam sie pracodawcy ale stwierdzil, ze moge sobie nie poradzic z dojazdami... Nie skomentuje
![]()
#3131 |
Zakorzenienie
|
chronicznie cieknacy nos i bol plecow to jedne z dolegliowsci ciazowych kofciu
![]() tak wlasnie mysle zeby podlapac jak najwiecej "uczacych" certyfikatow tutaj to bedzie latwiej w polsce. zrobilam wczoraj przykladowy test i nie bylo zle (pomylilam sie w jednym pytaniu), musze tylko znalaezc centrum ktore organizuje egzaminy dzien cudny, bylam na jodze, zakupach, teraz biore sie za zarelko. lasagne, zupa krem z pieczarek, chleb i napoleonka to plan na popoludnie
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zadomowienie
|
Wiolqn ambitnie dzisiaj widze. U mnie indyjskie/chinskie dzisiaj. Wszystko z supermarketu za cale 10 funtow (4 glowne dania i dwa dodatki). Takze TZ ma dwa rodzaje curry i ryz, a ja mam kaczke, krewetki na ostro i tosty krewetkowe.
Gotowac mi sie nie chce, bo sie zmeczylam moim kursem excela. Czlowiek mysli, ze duzo wie, a ja juz na podstawowym poziomie nauczylam sie kilku sztuczek.
#3133 |
Zakorzenienie
|
sylwia a co to za kurs? robisz cos online czy z podrecznikiem? zawsze chchialam zglebic excela
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zadomowienie
|
Robie online, jedyny minus to ze kurs jest po polsku, wiec musze sobie czasami formuly tlumaczy (szukac angielskich odpowiednikow). Ale z drugiej strony wszystko jest wytlumaczone bardzo prosto
http://pszyperski.republika.pl/index.htm Tu jest link, moze Ci sie spodoba. Jest 2003 i 2007. Ja robie oba rownoczesnie, bo w pracy mamy 2003 a w domu mam 2007. Dodam, ze z oczywistych powodow 2003 robie na laptopie z pracy, a 2007 na swoim ![]()
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2011-07-30 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak i to, ze moze to byc zwykle przeziebienie i bol przed okresowy( zarowno jedno i drugie nawiedzilo mnie juz w moim zyciu) ![]() ale kto wie ![]() ![]() w koncu licho nie spi a fakt faktem jakos nieswojo czuje sie od jakiegos czasu ![]() ![]() ![]() to tyle na ten temat bylam na zakupach ale nic ciekawego nie znalazlam oprocz kilku bibelotow pogoda faktycznie fajna ide cos przekasic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Podoba sie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2842923 6]Oooo, tort bezowy bym zjadla ![]() My dzis mamy rocznice z TZ, wiec z tej okazji fundujemy sobie: uwaga uwaga KFC ![]() Potem torcik i Baileys ![]() A ja ciagle w pizamie, wstyd ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() KFC to wcale nie najgorzej, my mielismy kebaba Cytat:
![]() W tamtym roku tata Tzta nam tu zrobil ogorki malosolne i byly rewelacyjne ![]() Luna bylas u tej fryzjerki ktora mi wtedy znalazlas? I jak tam, co jest na glowie? Zadowolona? Taaak a ja biegam od jutra. Miesiac mi zajelo kupno butow do biegania ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje ze szybko cos znajdziesz, cos bez takich masakrycznych dojazdow Ja jak znalazlam prace ta o ktorej wspominalam, ze daleko dojezdzalam, to moj pracodawca tez nie byl zbyt zadowolony z tego faktu ze musze tyle dojezdzac i powiedzial ze oczekuja ode mnie ze z czasem sie przeprowadze blizej. No i po kilku miesiacach sie przeprowadzilam i znienawidzilam moja prace ![]() Pogoda rewelacyjna i mielismy fajne plany na weekend a tu Tzta rozlozylo ![]() Kupilam sobie ciasto tofii, nalalam gin z tonikiem i robie paznokcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() anka byłam u innej (tamta schrzaniła koloryzację koleżance ![]() Usługa swietna. I efekt taki jak miał być ![]()
![]() |
#3139 |
Zadomowienie
|
Ciesze sie dziewczyny, ze link sie przyda. Ja ja skoncze mam zamiar przerobic jeszcze Worda i cala reszte. Zobaczymy czy mi starczy checi
![]()
#3140 | |
Raczkowanie
|
nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego
![]() ![]() przywitam sie tylko z nowymi kawiarenkiami ![]() ![]() milego wieczoru ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3141 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mysle, ze wiele od tego zalezy !!! ale jak lubisz taniec to powinno byc ok, wlace to nie jest takie trudne jak sie slyszy te filmiki w necie to juz dla konkretnie zzumbowanych ![]() ja chyba jednak wole step i pump ![]() Cytat:
![]() ja za tydzien do pl lece ale moze jeszcze zdaze zrobic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niemniej jednak na zakupy sie wybieramy bo moj chlop i butow i spodni potrzenuje ![]() Cytat:
*** jakies 45min temu wykonczylam sie przy prasowaniu ![]() ale moja sypialnia wyglada teraz o niebo lepiej i jest ...... wieksza ![]() mam dylemat potrzebuje : A) wiekszego mieszkania lub B) zaprzestania zakapow ciuchowych przynajmniej na ROK !!! chyba idu lulu i tak nikogo juz tu nie ma pappapapappa
![]() |
#3142 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aniolku po prostu czytaj tylko moje posty, reszta jest malo istotna ![]() Chyba dzis juz to komus mowilam ![]() Cytat:
![]() ![]() Kofi potrzebujesz wiekszego mieszkania i osobnego pokoju na garderobe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Wtajemniczenie
|
Luna i jak wlosy,co ciekawego zrobilas?
Anka baw sie dobrze z mama ![]() Lorii do kiedy masz zwolnienie ? udanych zakupow,ja sama za takie sniadanko poszlabym wszedzie ![]() Wiola powodzenia w zdobywaniu kolejnych certyfikatow ![]() Nicoletia trzymam kciuki,zeby prace szybko znalesc. Kofii a twoj maz nadal na diecie? ma facet silna wole ![]() Ktos tu chcial ogory malosolne zrobic.Ja co roku robie w tej wielkiej plastikowej 5l butelce po wodzie. Chcialam kupic sloik,ale jak zobaczylam cene....
#3144 |
Zakorzenienie
|
aniolku witamy
sylwunia dziekuje, juz wiem czym sie zajme w pracy ![]() ja sie dzis obudzilam ze slinotokiem na mysl o cieplutkich sconsach z rozplywajacym sie maselkiem i kakao. pedzam zaraz upiec ciekawe jak Bakcysia sobie radzi z Kluskiem. Ile tu w szpitalu trzymaja po cesarce?
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
maatra zrównałam kolor i podcięłam końcówki. Żadnych szaleństw
![]() wiola trzymają minimum 72h ![]()
#3146 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokladnie tak - Lorinda zaglada tu raz na ruski rok wiec nie bedziesz miala duzo do nadrobienia !!! Cytat:
![]() ![]() tak moj cholp sie zapral ![]() i juz od 2mies nie je ani chleba ani makaronow ani ziemniakow, ze nie wspomne o slodkim i fast foodach oczywiscie z piwa (zazwyczaj tylko w wkendy) zrezygnowac nie potrafił schudl 10kg ale jakos tego po nim nie widac ![]() no dobra, moze faktycznie spodnie na nim wisza jak na wieszaku !!! Cytat:
![]() to daj pani, jakis sprawdzony przepis - tylko tak obrazowo prosze bo ja wagi w domu nie mam. Wiesz np. 15 ogorkow - 5 szklanek wody - etc etc ![]() Cytat:
ta seria pachnie mi blogimi wiejskimi wakacjami, ktore zwyklam spedzac pochlaniajac jedna ksiazke za druga. Czy to w moim pokoju na poddaszu czy w ogrodku u babci czy w gorach u ciotki ![]() ![]() Jezuuuuuuuuuu jak to dawno temu bylo!!!!! Cytat:
po takich pysznosciach w listopadzie bedzie jeszcze trudniej ![]() *** znowu pieknie dzis tz spi ja zaraz druga kawke robie i sie upajam blogim spokojem udanej niedzieli ![]()
![]() |
#3147 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, ze u was ladna pogoda. U mnie niewiadomo czy chce byc ladnie czy padac
![]() Co do ogorkow to u mnie w PL sklepie kisza i schodza masowo. Ostatnio to takie malutkie kisza na jeden "chrup" lol. Milej niedzieli. Zaczynam sie przygotowywac do ostatniego interview czyt. ostatniej szansy.
#3148 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koncze herbate i sie zbieramy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kofi moze sprzedaj to w czym nie chodzisz i bedzie na przeprowadzke ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Baktii napisala ,ze bardzo powoli do siebie dochodzi. ja tam sie ciesze nawet jak grzywke podcinam. mama mi komplementa walnela,ze kolor mam piekny,ale widac ze nierowno polozony ![]() ![]() Cytat:
![]() Byle nie zrobil z siebie szkieleta jak moj. teraz przytyl troche i w koncu zaczyna mezczyzne przypominac ![]() Przepis na ogory( jesli robisz w tej plastikowej butli, to nie zalewamy ich wrzatkiem, bo Ci sie syopi butelka) 15 ogorkow duzych(ok 2kg)(ja wole male,ale wtedy wiecej niz 15 ![]() 2l wody cieplej,nie wrzacej 2 lyzki soli (1l=1lyzka soli) 3 duze zabki czosnku 3 duze galezie kopru 3 kawalki chrzanu jezeli masz to dodaj 10 ziaren gorczycy. Do butli wrzucamy polowe wymienionych pasci i wkladamy ogorki,pozniej druga czesc pasci i zalewamy woda.(ogorki musza byc przykryte woda) Butelke zakrecic i kisic,Pozniej odciac gore butli i jesc,albo poprzekladac do malych sloikow. Cytat:
Powodzenia na ostatniej rozmowie. Cytat:
Lepej badz ostrozna. jeszcze sie napracujesz ![]() ********************* My od rana pierzemy,sprzatamy,prasuj emy ![]()
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2011-07-31 o 11:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
wróciłam i zaznaczam sobie tylko gdzie skończyłam was czytać
![]() Bakteryjko gratulacje ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.