|
|
#691 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
klik Cytat:
a dziś widziałam w sephorze gościa z corpsepaintetm, ale w deathrockowym klimacie.. i dopiero jak stamtąd wyszłam to do mnie dotarło że coś nie tak Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#693 |
|
Nindżopesz
|
Zapomniałam się pochwalić, że klikłam se dziś perfumę. Jak doleci powiem jaką żeby nie zapeszyć. Teraz się boję, że mnie urzeknie Historia Wody, Dzongkha i Smok (tak, znowu go męczę) a zostało mi tylko 34 zł do wydania
Na szczęście we wrześniu mam urodziny...
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#695 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#697 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Okej, chyba się już trochę wyżyłam na kiczowato. KLIK Zauważyłam, że post z Tenacious D ma nr 666
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-07-31 o 01:14 |
||
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę inspiracji uwielbiam fun posżłabym na twoją imprezę - tą not-serious ale tą serious teeeeeesz |
|
|
|
|
#699 |
|
Nindżopesz
|
Ide se, branoc.
|
|
|
|
#701 | |
|
|
Cytat:
![]() A teraz jak pójdę się myć to będę śpiewać To tera serious KLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz za kompem
![]() Przez te Wasze liny, YT mi przestało działać, jest wizja nie ma fonii ![]() Ale, ale - zainspirowana bodajże Tru zaczęłam słuchać Cyndi L. i nawet nie wiedziałam, że to ona śpiewa te piosenki, które znam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-07-31 o 01:21 |
|
|
|
#703 | ||
|
|
Cytat:
to jak zlot ogólnopolski w Krakowie? ![]() Cytat:
Hm, co by tu... KLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#705 | ||||||||
|
BAN stały
|
No tak... zapomnieli o mnie, i gdybym się, przykładowo, utopił pod tym prysznicem, to by mnie ojciec dopiero we wtorek po południu odnalazł
![]() Cytat:
A co do lat '80, to również uwielbiam (choć raczej nie wszystko, jak leci) ![]() Cytat:
Cytat:
No so Ty godosz?! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Flo nie ma, i z kim ja w kszaki rurz pójdę?
|
||||||||
|
|
|
#706 | |||
|
|
Okej
To za tydzień? Czy za dwa, żeby przygotować się logistycznie?
![]() Cytat:
![]() na pocieszenie KLIK
|||
|
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
przegapisz mój post o złopkach ![]() Cytat:
cindy jest grejt tudziez była ja też chętnie Cytat:
2. no jak to ze kim ? no gópie pytanie????????? to jest ze win... winnerem na zasadzie and the winner is... to za te entery wszech czasów - kokufa jakie to wkufiające jest ( wybaczta jusz nigdy tego nie popełnię, bleh) |
||
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ja bym dała http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc w kontekście rurz i Flo ![]() BTW jestem starsza to wolę najties - serio mi tam wszystko pasi po dziś dzień - ciuchy mjuzik filmy wszystko |
|
|
|
|
#710 | |
|
|
jest, nawet jakąś limitowaną szminkę dla MACa lansowała
Tak sobie pomyślałam, że jak jej się dednie to pewnie znowu wszędzie bedę grali "Girls just wanna have fun" Jak w tym odcinku "Darii" w latach 80. zapraszam ![]() Cytat:
Gotyk w sosie z lekka kiczowatym
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-07-31 o 01:36 |
|
|
|
|
#711 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dwa to bedzie tuż przed przybyciem gospoDyni , to nie wiem.... no jak Ci pasuje Tru ja się dostosuję
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
pewno niczyj gust mjuzyczny - mój tez nie bardoz - ale w radiu w aucie nocą był mnie uwiódł - http://www.youtube.com/watch?v=wigqKfLWjvM&ob=av2e
|
|
|
|
#713 | |||
|
|
Przyjedź!
Cytat:
Cytat:
Przypomniałaś mi KLIKCytat:
|||
|
|
|
#714 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ja już tego nie robię, bo uświadomiono mi, że to jest be, i w towarzystwie nie wypada Poza tym pretensje do Spo, bo to Ona mnie tego nauczyła, a wszystkie ziebki to już na mnie, najlepiej, pfff! ![]() Cytat:
W czym? --- Ale ta mega Warka to sikacz jednak jest (w sumie, czego się spodziewać po piwie w wielkiej, plastikowej butli)
|
||
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kocham Billy'ego Idola I Kraftwerk I Art of Noise A to na dobranochttp://www.youtube.com/watch?v=N1tTN-b5KHg
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
o bosz - to jusz zaraz - a ja mam w tygodniu ostre babskie
![]() obaczym a dzie szczegółła na PW czy we jakimś krakowskim wątku bo to za chwilę a ja chyba z 11 lat ciapongiem nie jeździąłm ale pono nic się nie zmieniło w tej materii ![]() Katołice Krakał to prysc abo Sosnowiec - jesce blizy ![]() będem sledzić a dzie to spotkanie by bylło ? ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Cytat:
Cytat:
dobranoc i dobri deń dobry deń ![]() Tru mnie rozbudizłła była |
||
|
|
|
#717 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lubię ją - wygląd i głos - ten kawałek jest żaden muzycznie dla mnie ale po zmianie podkładu miło się paczy ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Cytat:
a po drugie primo ultimo - na ój? to nie jest walka Tiger kontra .....e Gryx w wadze piórkowej jak gryx nie jedzie to ja tesz nei - bez sensu - tez mam nadwagę nie czuje sie władna dotrzeć do krakau, pffffffffffffffffff |
||
|
|
|
#719 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ty nadwagę masz, dobre-qfa-sobie!
|
|||
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muzycznie byśmy Cię podszkolili, ale za Pratchetta masz już podwyżkę. Same piękne kobiety w Barze. Nie nadążam za Wami, bo muszę oglądać paskudnych facetów. Dobrze, że chociaż dobrze śpiewają.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Luljana uwielbiam

Poza tym pretensje do Spo, bo to Ona mnie tego nauczyła, a wszystkie ziebki to już na mnie, najlepiej, pfff!
Ty nadwagę masz, dobre-qfa-sobie!