|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Aga-jakbym siebie widziała
też najpierw coś kliknę/kupię a później "niespodzianka!"...
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby pobierało Ci kasę bezpośrednio z konta to wybierasz kartę. Nie wydaje mi się, żeby coś się płaciło, pobiera Ci taką kwotę ile kosztował przedmiot tylko po lekko wyższym kursie (paypal musi mieć swoją prowizję). Chyba, że chodzi Ci o to, że przy weryfikacji karty paypal pobiera Ci z konta chyba 6,50 i po weryfikacji zwraca. A konto mam osobiste. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja musze zobaczyc czemu ja mam specjalne jakies Sprobuje to ogarnac pozniej
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Wymaziałam się dziś minerałami, na wykończenie dałam Luminizinga. Kiedy byłam w markecie z ciekawości przejrzałam się w lustrze i byłam w szoku - jarzeniówki w markecie są tak silne, że zazwyczaj wyglądam masakrycznie, uwydatniają wszystkie niedoskonałości - a dzisiaj wyglądałam jakbym miała idealną cerę
|
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi tej karty zaakceptowac
![]() edit: juz wiem, musze pozmieniac jakies limity transakcji czy cos
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-30 o 20:35 |
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Juz zmienilam, dodalam karte, teraz czekam az mi przyjdzie jakis kod weryfikujacy i mi zwroca 6,5
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Aga mam jeszcze jedno pytanie a jak mi jakis sprzedawca zwraca kase to na co? -na konto na paypalu i ja potem wypłacam je na moje konto, -na konto w banku -czy jakos na karte tzn nie musze wpisywac nr. konta w banku, bo karta sama sie z nim 'połączy'?
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się kiedyś bałam założyć konto na ebayu a jak w końcu się za to wzięłam i zobaczyłam jakie to proste (i wszystko po polsku) to zaczęłam się z siebie śmiać
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszce i tak nie ogarniam dokonca
|
|
#4902 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
A miałam taki jeden mały powód
![]() Ale już jestem ![]() Wkrótce zdradzę szczegóły akcji Cytat:
![]() Ale generalnie byłam już kilka razy na szlaku w sandałach i szło się wcale nienajgorzej. Ale to też trochę moja specyfika, bo po sportowym obuwiu często mam otarcia i bąble, a po sandałach płaskich nie... A, z takimi małymi dzieciaczkami to ciężko. W nosidełku ok jeszcze, ale na rękach to faktycznie lepiej zrezygnować z wycieczki. Ja oglądała, ale ostatecznie się nie zdecydowałam. Może zrobię jeszcze drugie podejście . Bo centymetrem sprawdzałam wysokość i wyszło na to, że lakiery mi się tam nie pomieszczą. Będę musiała wziąć flaszki i pomierzyć na żywca ![]() Super, nareszcie Natury robią coś, jak trzeba... Ale mam nadzieję, że to nie ostudzi Twojego szału zakupowego w Lublinie Cytat:
Dobra rzecz, też tak chcę ![]() Ale z Tobą Kasiu zawsze chętnie gadamy, tylko za mało na wizażu bywasz ![]() Szkoda, że lakiery nie trafione , czuję się dodatkowo winna, bo sama namawiałam. Następnym razem spróbuj może poszukać zdjęć swatchy, na paznokciach już, chociaż to też czasem może zmylić, bo każdy aparat przekłamuje kolory i to w inną stronę, jednak zawsze jakieś zdanie zdążysz sobie wyrobić. Ja właśnie tak sprawdzam kolory. Durna, że Ci wcześniej o tym nie wspomniałam Cytat:
![]() Zabawne to łosiowe ![]() Cytat:
Każdy powód jest dobry, żeby pozwać o zwrot kasy. A przecież swego czasu to i organizatorzy kolonii młodzieżowych zaczęli wykupować ubezpieczenie od ciąży uczestników ![]() Cytat:
A u mnie jakby nie ma komarów ![]() Chociaż nic w gazetach nie wspominali tym razem [a może przeoczyłam], to chyba w tym roku też miasto zafundowało odkomarzanie. Mieszkam w pobliżu rzeki, a naprawdę insektów tych nie ma.
|
|
|
|
#4903 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
U mnie to nie walka z kaloriami. Ja muszę całkowicie odstawić skrobię. Z ziemniakami to sobie jeszcze poradzę . Już i tak od ponad roku nie jem. Ale bez chleba to nie dam rady. Kupuję "niekrojony" i sama kroję na grubość gazety. Ale co z tego, kiedy więcej kromek żrę. Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
. Oceniłam kolory przez butelkę. Może okazałoby się, że mieniąc się, byłyby to kolory z próbników. Ja - nie chciałam ryzykować .Dobrze wiem, że zdjęcia przekłamują. Sama wiele razy dziwiłam się, że na podstawie zdjęć, wstawianych na Wizażu, dziewczyny oceniają np. koloryt cery i radzą jaki odcień podkładu . Z próbnikami lakierów to i w sklepie trudno, bo te kolory na tych sklepowych próbnikach, plastikowych paznokciach też często rozmijają się z realem. Miałam nadzieję, że dzisiaj nie będzie padać. Wybieram się do miasta. Posiedziałby se człowiek na tarasiku i na małpy popatrzał, a tu Brak wyobraźni u ludzi mnie przeraża. Dzwoni wczoraj do mnie znajoma z takim tekstem : ty to zawsze wszystko załatwić potrafisz { }, to załatw mi Adipex. Ja nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje . Poczytałam i włosy mi dęba stanęły. Że też ludzie, zdawałoby się - rozsądni, na własną prośbę i za własne pieniądze, tak się trują. Chociaż ja mam własne zdanie na temat tekstów : mam 170 cm wzrostu, ważę 54 kilo i muszę jeszcze z sześć kilo schudnąć. Odpowiedziałam tej znajomej : zamów sobie sama z ogłoszenia. Ona : boję się, bo to nielegalne. Idę na kaloryczne śniadanko ! Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym ważyć tyle co Twoja koleżanka, Kasiu :O przy 165 ważę 68
wstyd się przyznawać...
|
|
#4905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie bo przy zakupie trzeba było wybrać sklep. Ale przed chwilą wyczaiłam kolejną ofertę - kupon za 45 zł na kosmetyki o wartości 100 zł do zrealizowania w dowolnym sklepie YR Mam nadzieję, że zwrócą mi kasę za tamten bo nie chciałabym być 3 dychy w plecy ![]() Kasia, Ty tyle kosmetyków już przetestowałaś, że na pewno miałabyś o czym pisać ![]() Cytat:
Przeglądałam wczoraj zdjęcia z Grunwaldu bo koleżanka chciała wrzucić nasze wspólne zdjęcie na FB i na każdym wyglądam jak gruba świnia Zaraz powiecie, że przesadzam ale żadna nie widziała mnie na żywo więc...
|
||
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Aga a jak te pudełka/szufladki z Biedro?
|
|
#4907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biały jeleń żel pod prysznic, ale jak to się ma do szamponu do włosów? chyba, ze mówisz o szamponie biały jelen?![]() nie trafiłam, ale zamiast chleba to na sniadanie np. płatki z mlekiem/jogurtem/serkiem homo albo najzdrowsza owsianka z mlekiem/jogurtem/serkiem homo, albo serki z innymi dodatkami czy tez jajecznica ![]() a ziemniaki to ryzem, kaszą, makaronem ( o ile makaron mozesz )łatwo się mówi, bo sama chciałam przez miesiac nie jesc chleba ale ja tak kocham ciemne,swieze bułeczki Cytat:
no ja sama łącznie wygrałam juz 4 rozdania ![]() i tak nic nie kupuję ![]() Cytat:
!ooo nawet nie wiedziałam,ze takie tabletki są.. wez idz 170cm54kg to ja nic do konca wakacji nie jem
|
|||
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
tak wyglądają te szufladki
http://4.bp.blogspot.com/-BpME97RBS9...0/IMG_1196.JPG są z naklejkami i bez zdjęcia nie z mojego bloga ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem jak wyglądają
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj dziewczyna mówi, że warto
http://vexgirl.blogspot.com/2011/07/...eris-oraz.html |
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uważam, że warto chociaż jeśli chodzi o kosmetyki to chyba jednak większy porządek utrzymałabym jednak w tych moich szufladkach modułowych bo są mniejsze
Ale te z Biedronki też mi się przydały, na kremy, leki, plusze i takie tam ![]() TŻ dawał mi góra 3 tygodnie - że uda mi się utrzymać porządek w tych szufladkach z kosmetykami - pobiłam go, to już miesiąc ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-31 o 13:07 |
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Eee Aga brawo
![]() Ja w swoim koszyku zaraz mam bajzel;/
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze wszystko odkładam na miejsce
gorzej z kurzem
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie był zawsze problem z odłożeniem na miejsce a teraz wyjmuję szufladkę, biorę kosmetyk, potem chowam go z powrotem i jest git
![]() I nic się nie kurzy
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Plusem tych szufladek jest jeszcze to, że zajmują mniej miejsca
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie zajęłyby więcej, bo do szafki nie wejdą i musiałabym zastawiac półki
|
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zależy,czy się spieszę, jak tam to wrzucam to poprostu gdzie się ta do tego koszyczka. A jak mam więcej czasu to odkładam na msc
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego szafki są zamykane więc nikt nie widzi co tam jest No chyba, że komuś pokażę ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

też najpierw coś kliknę/kupię a później "niespodzianka!"...

załozyłam sobie konto na ebayu, teraz na paypalu tylko ze mam wybrac jak chce placic czy z karty kredytowej czy z salda na paypalu i nie wiem o co biega? jak chce zeby mi pobrało bezpośrednio z konta to mam wybrac karte? za to sie coś płaci? bo byla tam jakas wzmianka ze jak transakcje sa dokonywane za pomoca karty to cos tam sie płaci, ja nic nie ogarniam z tego 
To ja musze zobaczyc czemu ja mam specjalne jakies
Sprobuje to ogarnac pozniej

. Czasu nie macie, bo blogi piszecie.
, czuję się dodatkowo winna, bo sama namawiałam.

}, to załatw mi Adipex. Ja nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje . Poczytałam i włosy mi dęba stanęły. Że też ludzie, zdawałoby się - rozsądni, na własną prośbę i za własne pieniądze, tak się trują. Chociaż ja mam własne zdanie na temat tekstów : mam 170 cm wzrostu, ważę 54 kilo i muszę jeszcze z sześć kilo schudnąć. Odpowiedziałam tej znajomej : zamów sobie sama z ogłoszenia. Ona : boję się, bo to nielegalne.
wstyd się przyznawać...
Mam nadzieję, że zwrócą mi kasę za tamten bo nie chciałabym być 3 dychy w plecy